43179
  • Braveheart
    ugye kell fizetni ennél a játéknál is havonta?
  • Atomy
    Miért szar az xp-zés 40 felett Midgardban? Én azt látom hogy prydwenen ugyanannyi játékos mellett 20%-al több 50-es middi van mint albi. Pedig ebben a patchben még a pygmy goblinoknál is lehet xp-zni..
  • zippofcy
    Melyik realmban? Midgardban vagyunk paran 40 felett is magyarok, csak nem nagyon jatszunk ott mert az XPzes kicsit el van b@szva abban a realmban 40 es szint felett. Malmo ugy rossz ahogy van. Kar pedig, mert Midgard messze a leghangulatosabb realm, meg gfxre a legszebb is. Esetleg Albionban a Campa Forest/ Avalon Marsh uti meg azt a szintet. De pl. Camelot Hills iszonyu lowpolygon. Tapolas szempontjabol viszont ez a legjobb realm.
    Zak: ez mind szep es jo, de az elfek ettol meg nyalasok maradnak az alultaplalt lurikenekkel egyutt. Telleg azokrol is irhatnal egy ket szot. Elcsatangolt koraszulott gyerekek vagy honnan szarmaznak? A kobbikkal meg a trollokkal semmi bajom De biztos vagy benne hogy a ez utobbiak intelligensek? Meg jo hogy ogrek nincsenek a DAoCban
    Tade: a penzt megkeresni, nem pedig megsporolni kell
  • gatyo
    Koszi mar megvagytok.. azert nem vagyok looser.Soka karit prolatam mar tobb realmben de nem volt jo tarsasag sehol:-( igy 24es szint fole nem jutottam.De a jatekot azert ismerem:-)
  • gatyo
    Szal a magyarok akkor nagyreszt Prydwen/Albion-on vannak... asszem atallok azon a szerveren akkor arra a realmre.Persze csak ha befogadtok guildba es nem egyedul kell fejlodnom (nem ismerem albiont):-)Foleg a gyogyito kasztokat szeretem mert azok eleg jo group karik.Melyiket valasszam?Mit tanacsoltok?Vagy esetleg valami mas?
  • Hangianix
    Szerintem ott nem sokan jatszanak. Max. 1-2 Exc/Alb-rol jott.
  • gatyo
    Vagy Excalibur/Prydwen... esetleg PVP Camlann?
  • gatyo
    Melyikotok jatszik aktivan Prydwen/Midgard-ban es milyen neven?
  • Arwenke
    De, csak lepaktalt az elfek, ergo pusztuljon:)
  • Bith
    Nem különböznek a verziót, ezért van a patchelő automata :). Sztem egyszerűen nem jó daoxot próbálsz. Ezt szedd le: http://www.influenced.net/daox_euro_152.zip
    A neve ugyanaz, mint a rossznak, de ez módosított. Nekem ezzel meg simán ablakban XP és win2k alatt is, ráadásul a desktop színmélységet sem kellett levennem 16bitesre a 32-ről.
  • zippofcy
    Az egyik sved tag ma vmi olyasmit gagyogott hogy a SIben a minstrelt is nerfelik, tobbek kozott csokkentik a mezenek az idejet, meg allitolag a shieldje is specces lesz, viszont csereben 2xes szorzoja lesz. De aszonta nem 100%. Errol hallottatok mar vmit? Meg azt is mondta hogy a necro csak manatransferre lesz jo. Szvsz az assassin uralom veget fogja jelenteni az IP elszedese meg az evade felere csokkentese. A leather armor egyszeruen SZAR, ezen semmi nem segit. BGn is csak azert tudtam leolni mindenkit SBvel (na jo, minstrelt kiveve :) ) akivel talalkoztam mert nagyon durva sebzest vittem be rovid ido alatt. Pl. ha az illeto nem kapcsolt azonnal, vagy plane ha nem harcolt vegig, akar az elejen akar a harc vegen egy "szabad" utest engedett akkor kb. 1/3al tobb HPm maradt. De ha mar mas vki is utott semmi eselyem nem volt. Pl. rezzelesnel ha nem a rezzeltet irtottam ki elsonek akkor tutira megszivtam, pedig res sicknessel nyilvan nem tud akkorat sebezni. IPs chainos vagy plates jatekosok ellen semmi eselyuk nem lesz a buffbot nelkuli assassinoknak 1vs1ben. Raadasul mivel az armoruk szar meg a HPjuk is keves ezert szvsz 2xes tulero alatt mindig szopni fognak. De lehet 3xos kell majd nekik, mondjuk 4 valodi, IPs tankot 8 SB se tud majd leverni ha azok esznel lesznek. Buffbot ellen meg csinalni kell sajatot oszt' annyi Sarkany ellen sarkanyfu Mondjuk nekem meg mindig nem sikerult elinditani a daoxot, de en nem is a betaval vagy a nemet verzioval jatszom (ha ugyan kulonboznek).
  • Bith
    DE állítólag 50%-kal is sokat evadel.
  • Bith
    Akkor hibiben a manachanter :).
  • Bith
    Jóvan képzavar :)).
  • Bith
    Jelenleg Albonban az infiltrátorok a legmenőbbek RvR-en, viszont ezeket a legnehezebb feltápolni 50-re.
    Hibiben asszem a runemasterek a keepvédések miatt, mert nekik van grount targetted aoe spelljük.
    Midiben meg szintén az orvgyilkos kasz, a shadowblade, meg a skald, mert vannak jó támogató spelljei. És minden realmben most RvR-re írtam.
    De majd úgyis hozzászólnak olyanok is, akik hibiben, meg midiben vannak otthon, én albioni vagyok :).
  • Bith
    A legtöbb magyar a Prydwenen van, és Albionban.
    Ellenben a legkiegyensúlyozottabb szerver az nagyon nem ez! Akkor már inkább az Excalibur, ha a 2 (!!! ) angol szerver közül kérded, de megjegyzem a legkiegyensúlyozottabb valószínűleg valamelyik német (Avalon?) vagy francia szerver lehet, csak azon nem igazán van magyar (én vagyok Avalonon, de nem tudok németől, és cak azért vagyok, mert szerettem volna mnd3 realmet kipróbálni).
  • Bith
    Erre csak annyit mondanék honey, hogy: Háború van! :)

"(Téged szeretlek ha csinos és kedves nőszemély vagy)"
    Ehhez meg castlakoznék, de erősen! :)
  • Atomy
    A kurva mocsok midik a prydwenen játszó middikre vonatkozik, csak az túl hosszú hogy kurva mocsok prydweni midik, és hülyén is hangzik :)
    És hogy miért utáljuk őket ennyire? pl. ma a guild szervezett egy keepraidet midi frontierben, és mikor odaértünk 30+ midi rohant ki a keepből a fogadásunkra. De az eddigi relic raidek is olyanok voltak hogy mielőtt kiléptünk a pk-ból már 4-5 group midi kempelte az amg-t. Hetek-hónapok óta kémkednek, ami szerintem eléggé lecsökkenti a játék élvezetét, és én személy szerint semmit nem utálok jobban a játékban mint az ilyen csaló szemeteket.
    (Téged szeretlek ha csinos és kedves nőszemély vagy )
  • Drilla
    Bocsánat kicsit off:
    Steve (de mások is)!
    Ezt a "kurva midik" "mocsok midik"-ezést egyszer abbahagyhatnád, engem például kifejezetten zavar:)
    Nem lehetne egyszer-kétszer jelző nélkül szidni bennünket?:) Én ilyeneket még soha nem irtam le másik realm tagjairól... És végül is ez egy nyilvános fórum, nem gondolsz arra hogy megbántasz másokat vele?
    On
  • gatyo
    Sracok mondjatok mar nekem lecci valamilyen online elerhetoseget magatokrol... (ICQ,irc,email) mert szeretnek magyarokkal jaccani,de a jatekban talalni eleg nehez.

my icq: 60177207
    mail: [email protected]
  • gatyo
    http://camelot-europe.goa.com/en/home.php
    a subscription menuben probald...
  • Arwenke
    Amugy meg nem ertem miert ne alltunk volna az utatokba?? Elvegre ti elf izek vagytok vagy mik, nem emberek...:) Tehat pusztuljatok.:)
  • Hangianix
    En tegnap csak 5 percig voltam bent, mert szar volt a gepem, de nem arrol van szo, hogy miutan elemeltetek a reliceket, megprobalta mindket ellenseges realm, legalabb az egyiket "atvenni"?
  • Hangianix
    Vagy valamelyik okos gyerek felirja az egyeb eventeket BW-re es azert szopunk. :D
  • Drilla
    Wellcome!
    Midgardban több-kevesebb sikerrel keresheted:
    Drilla, Grizli, Kicsihuszar, Vajk, Rendbetesz, Feherlofia...
  • gatyo
    Jah es jatszik valaki a Camlann PVP szerveren mar?
  • gatyo
    Udv!Jatszom mar egy ideje de nem talakoztam magyarokkal meg sosem.Vannak itt megszallott jatekosok akik nagyon gyakran jaccanak? Ha igen, akkor erdekelne,hogy hol es milyen neven nyomulnak...

Sajatjaim:
    (Prywden: Hibernia: Zolla,Darkil,Dami)
    (Excalibur: Midgard: Graun,Eyla)
  • Arwenke
    Rajottem melyik a legjobb assasin class, az NS luriken, az nagyon fun. Be bujok a mob hassa ala es jol kibelezem es siman eltudok bujni 1fuszal mogge is:)) Probaltam mar infit meg sb is, de nem teteszettek, de ez tok arri kis class.:)
    Jo tudom most lehet hulyenek neztek de akkor is:)
  • Hangianix
    Ebbol is latszik, hogy Trad nem hasznal Buffbotot.
  • Hangianix
    Ha az a zavartalan 15 sec cast akkor igen. MoC + Heal = meglepett es halott assassinok. Hinakoval (AoD-s kedvenc :P) 3-t is csinaltunk mar ki. Ok, nem Azal vagy Blodied tipususakat, pl. Omen misselte rajta a PA-t meg a kovetkezo 3 utest...
  • Drilla
    Lehet, de nem erről beszéltünk. Olvass vissza.
  • Arwenke
    Ma ketten Tiffaval jol meg oltunk egy 50NS, en 45mini vagyok Tiffa meg 49cleric, de ha teszem azt ez mondjuk 1 50es SB lett volna, akkor halunk mindketten. Csak ennyi a kulnobseg midi stealther es az osszes tobbi kozott.
  • Drilla
    Szerintem is durva lenne, ha egy kétszeres létszámfölényben lévő realmet simán le tudnának győzni, mert akkor tényleg el lennének szúrva a karik. Ilyen szempontból igazad van, ez szerverprobléma.
    Mifelénk pont fordított a helyzet, mégsem szoktam így anyázni:))
    Tafaya: akkor inkább már a flame:)
  • Drilla
    Rasszista:))
  • Drilla
    LOL!
    Először is ha még nem vetted volna észre, attól függetlenül, hogy meele realm vagy caster realm, vagy öszvér realm, mindegyikben megvannak ugyanazok a tulajdonságok. Egy év után erre azért már rájöhettél volna. Nálatok is van dd, stun, dot, vagy miért nem gtaoe-ra speccelitek a wizardokat? Miért baj az, hogy valaki kihasználja a lehetőségeket? Vagy mi is sírjunk, hogy a tankunk nem tud rezzelni vagy debuffolni? Vagy nincs heal aurája? A lehetősége mindenkinek megvan, élni kellene vele szerintem. Nem tudsz olyan sebzésfajtát mondani, ami ne lenne meg nálatok is.
    Kettő: irigylem a gondjaidat, bár nekem is ez lenne a legfőbb problémám:)
  • Hangianix
    Mi meg utana teged. Persze csak baratsagbol, hogy ne kelljen annyit futni haza. :D
  • Hangianix
    Ha elveszik toluk az IP-t, meg kevesebb lesz az evade, akkor megint csak 4-sevel jonnek majd ram, pont mint smite nerf elott. :D Persze, ha akkor meg jatszani fogok.
  • Hangianix
    Raklikkeltem egy halott kobold sb-re es kiirta ra, hogy ellenseges birodalom embere - Lothandar. :D
  • Mester
    lol:p
  • BadGuy
    ;p