Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Tehat, ha beloggolnek a karimmal, amivel nem jatszottam kb 2 honapja en se, akkor nagy valoszinuseggel nem lenne semmi cucca? :o Vagy ez nem erintett mindenkit?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

beloggoltam bbomat, erre tök nacked, most ilyenkor mit kéne rnom nekik? 2hónapja nem nyomultam vele, asse tudom mi volt rajta, de az tuti, hogy csak rogban volt, 25 buff bónuszal. Viszont volt rajta egy valag scroll meg rog cucc amiket összegyûjtöttem késõbbi salvage-ra 😛
Ha meg a main accom closedban van, gõzöm nincs mi van rajta.. Most csak azért fizessem be, hogy kisirjam a cuccaimat, amik amúgyis megvoltak?
Botond
én 1000-1500ért szoktam a filmeket megvenni 2év késéssel :-D így is több van mint amennyit meg bírok nézni :-D
Uberlama
nem lenni milliomosnak még inkább ^^ amig átlagkereset 80-100k huf körül van, és egy játék 12k, egy dvd meg 6k addig letöltöm és nem fogom megvenni tbh 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
lopás suxxorz :-(
Uberlama
soha

Uberlama
Tud vki vmilyen fizetõs ftprõl, magyar, amirõl lehet tölteni legújabb filmeket, játékokat, appz progikat, zenét etc etc ? mert amit eddig használtam ugy tünik lebukott :<

cluster mikó lesz má'?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

xDDD

zzz

Uberlama
coop grp ;p

AngeLujo
szokásodhoz híven... ;<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

má megen megöltem a fórumot? ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

én is :E

Uberlama
mindig is tudtuk hogy nem vagy teljesen normális ember :p

Árpád GYP-és gimnázium.
Spec mat, ahol még a normális ember se jár...

ide nem kell daoc hogy ne legyen az embernek RL -je xD

Legalabb 100 as dur-al kaptatok vissza a cuccokat?
AngeLujo
de bazeg én ilyeneket tavaly tanultam a progmaton, hova a viharba jársz te?? ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

áááááááááá, konvergens, divergens, má' itt is ezt látom 0o. Az <an> konvergens, és határértéke A e R...
nah megyek megtanulni ezt a fost

Botond
Belsõ kommunikáció révén kell felszabadítani a divergens kapacitás-kihasználtságot. :-D
Uberlama
ah jaj qq etc ^^pedig jo ötletnek tünt xD

Botond
megnõsültem,más érdemleges info nincs
Hangianix
Meseljetek mi volt!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

,,,,😊

zzz

nem, nekem szinte mindent visszaadtak aminek neve volt aka nem rog, próbáltam egy cb-t sutyiba 😄 + mások is deh nem megy 😊

zzz

Uberlama
volt olyan akinek csak pár cucc tünt el ? 😊 lehet meg kéne kockáztatni hogy aktivált jacina eltünt .. xD hátha kapok egy lvl 10eset xD

remélem az elvesztett thrust glowing wepekért kapok pár platot, bár nhemtom -p

Botond
Mondjuk az ilyenek elkerüléséhez elengedhetetlen lenne vizionálni a prudens adatbázist.
Uberlama
victory ? :p

Botond
RoG 4tw \o/ kicsit sajnálom ilyenkor,hogy abbahagytam,potya 45 platina,te mázlista :-D és mi ez az 1-2 hónapos kálvária ezért?semmi,más idióta meg beül 2 napra 4finsbe+felvásárolja az FBket és behingéz ugyanennyit :-D Elengedhetetlen lenne ösztönözni a korrigálható metodológiákat.Ennek szellemében kell újrapozícionálni az integrált minõségi szolgáltatásokat.A DAoC túléléséhez elsõdleges fontosságú lenne fejleszteni a közömbös versenyelõny-forrást.
Subject
Totally naked character Hibernia/Prydwen

Discussion Thread
Response (CM) 09/16/2005 04:10 PM
Greetings,
Thank you for the report. We have investigated the issue and have replaced the following items on the character Dorins:
Tablet of Atlantis
Tartaros Gift
Maddening Scalars
Cloudsong
Jacina's Sash
Fainey Argid Ring
Ebon Hide Bracer
Cinder Tainted Sleeves
Immolated Ring (x2)
Guard of Valor
Bracer of Heavenly Bodies
King's Vase 1+2
Regarding Shades 1+2
Helenia's First and Second Letters
Bruiser's Tale 1+2
Luminescent Abrogo Stone

Unfortunately it is not possible for us to replace every item that you may have lost and so an award of 45 platinum has been made to compensate you for the other missing items that you reported. This amount has been added to your character's total already.

In addition you have been awarded some Magic Gems. These can be exchanged at special merchant's in your realm's capital city for random (rog) items. These merchants will remain available for the next couple of weeks.

In Tir Na Nog they are in the stables near to the East Gate
In Camelot they will be found by the Defenders of Albion
In Jordheim you will find them near to the westernmost marketplace.

We apologise for the inconvenience this may have caused you.

Yours sincerely,
---------------------------------------------
European Dark Age of Camelot Community Manager

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ah király az van mind2 x) akkor kell egy ring+jacina és kész hmmmz yumi 😊 köszi na off

a soot stainteded használd + cb albionba

zzz

Uberlama
pf5 az olyan ez mode, és szerintem feleslegesen sok pontba kerül, nagyrészt ddktõl halok igy soloba, stealthernek egyszerüen nincs esélye, tankok jönnek akkor meg vagy van soi vagy pd5el is leütnek heal nélkül 😊

jó8 all -p

szerezz pf 5-öt -)

egyszer annyira kipróbálnám az aom5 + em3 -at -p

Uberlama
jah soloba jo, de nekem még mindig a grp speccem van sorcal ^^ ill hát nem tom moc3, purge2, ichor 1, mcl2, dex3, acu3, wp2, maradék meg phys def2

sztem jó a cb, bár átspecceltem ip2-rõl purge3-ra, a sok baseliner miatt, meg már minden ellen megy a purge, szal nhem olyan rossz -)

Uberlama
hm jo az immos , csak jacina meg egy immo ring kell hozzá hogy meglegyen , hm érdekes cbt te se raktad bele. egyre kevesebben használják, mondjuk nem sokat ér max a stun charge bger karinak free grapple miatt , ugyis mezzspam van mindig.

hm battler sleeves na az sincs nekem >.< qq azt kell még akkor, bár jacinat nem tudom hogy szerzem meg, max graendelt megkérem üsse be nekem, ugyis jofej 😊

Uberlama
hm mostanit nem akarod szabadalmaztatni ? 😛 lehet én is azt fogom inkább megcsinálni ^^ bár a resisteket nem bizti hogy igy ki fogom tudni hozni : <

btw irtak már vmit mikorra várhato vmi ?

jah, lehet nekem is azt kéne :E

hrhr, pedig láttad azt az übah fényképet amit belinkeltem aod fórumra xD

Uberlama
én a set grpozást hagytam abba mert arra nincs elég idõm de esténként ugy 10-11ig simán van idõm elég sokat, mondjuk nem minden nap, és akkor kell vmi ami leköti az embert és mivel a tv mint olyan elég gagyi, inkább akkor daoc és feltoázok 10 karit meg leechelek sorcal rvren, mostis 15k jött eddig ^^ meg ircn chatelek etc ^^

en se a fuvet meg a fat rekommendalom neked..

anti hero

(gah, nhem szabad írnom, nem szabad >< ájmásztreziszt! mingy lenyomom a Mehe

Botond
meg kissrácoknak ilyenkor már csicsika,holnap oskola :-D
inkább késõbbre hagyom...

(van egy olyan érzésem hogy lassacskán 2 front közé fogok szorulni, szal majd legközelebb holnap írok)

nahjó wazze, qs xD

egyébként meg nhem szabad fûvel fával -p

Botond
csak szülõi beleegyezés kérdése az egész :-D
nálunk nem szokás 17 évesen -)
lehet máshol így megy...