43179
-
Rockety #9100 nem, igy nem lesz lvl 52 pet ami 300kat ddzik :) -
#9099 És nem jobb ez?
45 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy :)
17 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)
Csak mert 45-ön kapod az utcsó dd-t light-on, és sztem +5 skilled simán lesz tárgyakból, meg RR-ből. És így több jut a mentalism-re. -
#9098 Nekem meg van egy eldrichtem ott. Level 24-es, a neve: Zanzibar
Jelenleg BG1-ben van, de elég jól jön az rp, szal nem sokáig már sztem :). -
Rockety #9097 buffbot? :) -
Xboxman #9096 ... -
Xboxman #9095 HEllo!
Aki tud eladó DAOC-ot szoljon!Hétvégéig kellen,sürgős:)
7000Ft-ig honap nélkül,10000Ft-ig ingenyes hónappal!
mail:
[email protected]
Mester #9092 Nem én vagyok az.
Egy hero-t lvl-ek most prydwenen lassan eléri a thid szintet:)
Fidel: légyszi írj nekem egy mail-t a [email protected] -ra ha van időd vmikor(vagy add meg simán a mail címed:p) plz. -
gatyo #9088 Udv
Csak szeretném megtudni, hogy akik játszanak itt Hibernia/Excalibur-on azok milyen néven teszik azt. (De szépen fogalmaztam) -
#9086 Üdv, én most fogok kezdeni DAoC-ozni, és szeretnék tanácsot kérni arról, hogy milyen kasztok vannak és melyikekkel érdemes játszani Albionban? Kinéztem magamnak a paladint, wizardot és cabalistot, de nem tudom melyik mennyire jó. -
Evilmann #9085 Engem se enged be, pedig mindenhol 1500-2000 players online, tehat a szerverek azok mennek. -
Rockety #9084 Bazz, leálltak a szerverek? -
Rockety #9083 nem akarok okoskodni, de über light menta spec:
48 light (über dd, aoe-dd, lvl 52+ pet ami 300kat ddzik)
24 mana (mana crack 3 + serenity 2 szinte mana se fogy :)
6 mentalism (maradt pontok, valami csicska single target mezz és heal azt jóvan)
Gondolkozom én is egy mentán :D -
Rockety #9082 ooo én is én is
Prydwen / Hibernia
Doringard lvl 50 ranger
Doimard lvl 34 hero
Dorinia lvl 24 eldricth
Rendorion lvl 40 nightshade
Albion / Excalibur
Dorina lvl 16 minstrel
Lyrnne lvl 11 infiltrator
Zorous lvl 7 theurgist
és öcsém lvl 11 armsman
weee :d -
#9081 BUEK BUJEK megyek jozanodni -
#9078 Kellemes BUEK-ot mindenkinek! -
Rockety #9069 ha jól tudom nálunk az átlag caster 900-1050 hp között van, bár lehet hogy realmabilitit vettek nem tom -
Rockety #9068 az a 800hp egy kicsit kevés, alapból +70 con +200hp lehet szal egy kis item vadászattal 1000hp-t átkéne lépned valahogy szerintem. -
#9065 A szerver addig megy amig le nem fagy
Sot azutan is, mert majd ujrainditjak -
#9051 Verlamak a nagyok is, tegnap elkezdtek midik elvenni a keepeket, siman lehetett volna ezutan hibi relic raid, de a ket legnagyobb guild Emainben RP farmolt. Ha ezt a ket guildot atraknak egy az egyben masik szerverre csak jot tennenek Albionnal. -
#9045 Lenne egy kerdesem a mas realmbeliekhez, ott is ilyen verlamak jatszanak alacsony szinten? A reju pap nem gyogyit es buffol, utana amikor megkerdeztuk miert, akkor kiderult kapott egy piros aggrot, mert 2 smite-tal nyitott... Masik reju paprol leszedem az aggrot a theummal, az ahelyett, hogy engem gyogyitana, vagy utne/stunolna/smiteolna a mob-ot, leul es hagy meghalni. A tobbi karakterrol nem is beszelek. Ez Keltoiban ugytunik mindennapos (18-24-s dungeon), nem eri meg grp-olni, mert altalaban csak a fele normalis es tuti meghalunk. -
Drilla #9044 BadGuy meg vagy dicsérve:)
VaM: a Cd-Galaxisban meg a MédiaMarktban is volt valamikor, kérdezd meg, hogy rendelnek-e még belőle. -
#9043 Egyebkent ha lenne meg1 accountom szivesen atmennek Pry/Hib-be druiddal vagy barddal jatszani. Legalabb mindig lenne grp-om RvR-en. Bar nem tudom kibirnam e azt a 2 honapot amig 50-s leszek. -
#9041 A vilag fejlettebb felen. Amazon.de-n pl. 6500ft. Mivel egy honap ingyenes a game 3500ba kerul. Amiert hitelkartya ugyis kell hozza ezert megvenni is egyszeru. Csak kell meg egy nemetorszagi haver akinek a cimere megrendeled, o meg bediktalja neked telefonon a key-t vagy elkuldi postan -
#9035 Lenne egy kérdésem: Hol lehet kapni és mennyiért a DAoC-ot? -
#9028 Baloldalt van a link -
Atomy #9021 Hát nálunk a 48-49 enchant nem nevezhető normális specnek.
Ez mellett a cleric vagy 24 pontot tesz rejuvra, vagy esetleg 19 rejuv 15 smite. Killerbeet kérdezd meg ez mennyire lehet jó spec :) Azt sem hinném hogy ez egy druidnak jó spec lenne.
Friarnak marad kb. 39 staff, 20 rejuv, 4 parry, és ekkor se gyógyítani nem fogsz nagyokat, se parryzni, elfelejtheted a 44-es stun stylet(amit minden patchben megkevernek 3-szor, remélem egyszer még használható lesz), és kezdheted keresni a +staff itemeket ezrrel, bár találni nem sokat fogsz.
Wardennél még elképzelhető. Ott úgyis fel kell nyomni a nurturet 45-re a pbt miatt.
Meg mondjuk nálatok kicsit több a warden mint nálunk a friar :) -
JaFFa #9019 -
#9014 BOLDOG KARÁCSONYT minden MMORPG függőnek !!
Én is megünnepeltem: ma nem DAoCoztam! Hogy örült a család
Ja az ajándékom nektek: használtam ékezetet ! -
Atomy #9008 Frirarról csak annyit, hogy azért gondolja mindenki hogy annyira jó, mert mindíg buffolva van. De ha az ellenfél is buffolva van akkor szar, mert a dexem a 2 buffal kb annyi mint az ellenfél dex/str-e spec.buff nélkül. -
Atomy #9007 Saját ló nincs, de mivel lassan kötelező a buffbot account, a cleric/shaman/druid mellé csinálhatsz minstrel/skald/bard speedbotot is :) -
Drilla #8994 Köszi mindenki! Készültek képek, majd beteszek egy-kettőt -
Hronin #8982 Grats! :)
Hronin, lvl 50 berserker és +20% dmg bonus mivel tegnap elhoztuk alboktól a 3 str relicet! :)))
MIDGARD MIDGARD RAH RAH RAH! :DDD -
Rockety #8981 grats :) -
Drilla #8980 Hi! Csak benéztem.
Drilla, lvl 50 healer:) -
Rockety #8979 Raid Matáv hq, gmt 5:00pm -
Rockety #8975 nekem meg van egy olyan feltevésem, hogy van itt egy xp-mániás huszonéves TÁPMESTER alb( max xp, no rp) akinek nem csípem a humorát elvileg:) -
Rockety #8974 LW: nem kell dmg typre speccelni, de csak két dmg tipusod van, slash és crush. -
Rockety #8973 nem csípem a humorodat :)) -
Hronin #8970 kommunkikálni=kommunikálni -
Hronin #8969 Nem. A kiegészítő kell az új fajok/classok indításához. Annélkül csak látod őket, tudsz velük kommunkikálni, stb, de nem tudod használni őket.