43179
  • Hangianix
    Ja az meh. Hat ra nem jottem volna. :D Mivel az albioniak altalaban Hangi-nak hivnak. Azt lattam, hogy FC felbomlott, Kalinka latom hozzad ment at.

Meguntad vagy egyeb ok?
  • Hangianix
    Mondtam en, hogy nem a beallitasokkal van baj, hanem az ugymond ujitasok szart nem ernek. Ezek utan ketseges megveszem-e.
  • Hangianix
    Mivel nem rvr spec. ha jol tudom mcl meg acuity II, meg hasonloi vannak.
  • BadGuy
    Lassabb? :( Nekem mar igy is alig vanszorog :D
  • BadGuy
    Meh: Ip purge fa2 nekem se segitett mire 1ikre se volt szuksegem es semmifele crithit ra'm nem volt akkor meg. Es ahogy bad mondja 10k rp sokmindenre eleg.
  • Hronin
    Remek. Ezentúl úgy nevezem az albioniakat, hogy büdös albán cigányok. Remélem értékelni fogod a szólásszabadság ilyen megnyilvánulásait. Albániában mindenki ilyen primitív? :P
  • zippofcy
    Hat en nem szeretem se a komcsikat, se a fideszeseket, se a buzikat, se a zsidokat meg az arabokat (azert amit egymassal muvelnek) a ciganyokat meg plane nem. Akkor most en vagyok a public enemy??? A demokracia egyetlen megvalosult eleme a szolasszabadsag. Ez pedig = szabadon szidhatok mindenkit aki nekem nem tetszik
  • Rockety
    bazz, hát erre a grafikára voltak olyan büszkék? lol
  • Arlen
    Hát...jóvanna..nem kiállításra csináltam ezeket a képeket, csak, hogy lássátok mekkora kamu ez az új engine. Rvr lassabb lett sajna, classic clientel jáccom inkább rvr-t
  • Hronin
    Mióta vagy ott? Arlenék a Merlinen vannak, én a Bedevere szerveren.
  • Hronin
    Nem tudom mit optimalizáltak RvR-re, nekem csak lagosabb lett a kiegészítővel. Így 90%-ban a sima verzióval játszom az RvR miatt, a kiegészítőt csak akkor indítom el ha az új területekre megyek pénzt meg cuccokat farmolni. A grafika upgrade nem egy nagy durranás.
  • Hangianix
    Hat pl. a viz effekt iszonyu, "rajzolt" hatterben ez a viz effekt nevetseges. :D
  • Drilla
    Jó az a kis ablak oldalt a leggyakoribb commandoknak, nem kell macrokat irni:) Mi az a két nagy szem az egyik képen?
  • Hangianix
    Hat oszinten szolva nem mindegyik kep tetszik. Es nem Arlone screenshot keszito kepessegeivel van a baj. :D
  • Drilla
    Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, mikor fog elkezdődni a cigányozás, buzizás, zsidózás...
  • Rockety
    szerintem kkrisz a kommunisták, szovjet vonatkoztatását akarta egy lehet számodra bántó metafórukis formába ölteni, azaz hogy komcsi midik nem mint politikia egység, hanem inkább mennyiséget, tömeget akart vele kifejezni.
  • Drilla
    Nem bántottál meg, csak már utálom, hogy nem lehet a neten olyan helyre menni, ahol ne lenne fasisztázás-komcsizás. Gondoltam, hogy kedvenc játékom fóruma kivétel, de úgy látszik, sajnos nem...
  • Arlen
    Pénteken megjött az SI kiegészítőm csináltam pár szkrinsátot :) akit érdekel innen leszedheti: http://members.chello.hu/csala.n.imrene/isles.zip
  • Drilla
    KKrisz: légy szíves itt ne komcsizz, ez egy játék fóruma. Ha csak ennyire telik inkább maradj csöndben.
  • Hangianix
    Leirna mindenki, hogy mit ad az epic armorja (+kepessegek es resistek). A cleric-e nem erdekel. :P
  • Rockety
    nekem body, energy, spirit resistet epic armor + 1-2 item 20-25% hozza fel + legtöbb wardennek +16% body resist buffja van szal átlagban, 30-40% body resistel rohangálunk :)
  • zippofcy
    Szerintem az en minimnek jobb neve van. Female highlander scout a dragam es ugy hivjak: Misspecced
  • Rockety
    egy nagy x?
  • Drilla
    Atomy: neked leather armorod van, neki chain, ez ennyit számit szerintem a sebzésben. Valószinűleg axe(50)+shield(50)+parry(28)warrior lehetett, de lehet hogy az axet nem vitte föl 50-re és a parry-ra tett többet. Jól látszik, mikor használt stylet.
    Erről jut eszembe, ma láttam egy helyes troll warrior lánykát, a neve Missuniverse volt:)))
  • BadGuy
    Cristal Madwoman volt a neve.
  • BadGuy
    Egyebkent mar en is vertem le ugy friart hogy nem tudott megutni, buffok nelkul. Volt 4 parry +1 evade ekkorra meghalt.
  • Mester
    lol
  • Rockety
    ....
  • zippofcy
    Az attol fugg hogy az illeto adja a dmgt vagy kapja
  • Atomy
    Na ezt valaki magyarázza el nekem jól:
    Én 50-es friar, epic armorban, dragon drop staffal, capped dex-el, magas quicknessel, fullra buffolva.
    Ellenfél gondolom 50-es dwarf warrior, aki egyedül volt, és úgy tűnik szintén buffolva.
    A dwarfot egy 50-es res sick fire wizard megállás nélkül lőtte amíg meg nem haltam. Midiknél van 3 str relic.
    Amit nem értek: hogy tudtam ilyen kicsit sebezni rajta, és ő hogy blokkolt/evadelt/parryzett ilyen brutálisan sokat, míg én alig?
  • Hangianix
    Szerintem meg csokkenti az eselyet es a merteket is. De meg mindig nem ertem, hogy lehet akkor, hogy valakin ugy utok alacsonyat smite-tal, hogy nincs semmi (-xxx).
  • Bith
    De talán érzékletesebb, ha úgy írom, hogy mondjuk 1000HP-val 0% resisttel 2 lövés vagy, 25% resisttel meg 3. Így nézve sem mind1 :).
  • Bith
    Vegyünk mondjuk egy 500-as alap damage-et.
    Ez 0% resisttel 500, míg 26%-kal 370. Ugyanis ebbena játékban ugyebár a resist nem a sebződés esélyét csökkenti, hanem annak a mértékét.
    Sztem ez érezhető...
  • Rockety
    mennyit számít az dmgbe ha valakinek 0% resistje van valamiből másiknak meg 26%? Észrevehető különbség?
  • BadGuy
    Ja tegnap megoltem svarturt :). Epp lodozni keszult az amg melletti erdobol 1ik mellettem levo hibire es nekiugrottam. Lehet kicsit faradt volt mer elfelejtett atvaltani bowrol spearre :D
  • BadGuy
    Az olyan rosszindulatu :D. Esetleg /wave vagy vmi en is csak integetek ha magyart latok :). Mivel gyilkosmeh megsiratott majd vmikor viszonzom ha latlak fekudni :)
  • Hangianix
    Camlann, NP - 49db 44+ karakter.
  • Hangianix
    Gyakorlo druidak, healerek, nem talalnatok jo otletnek egy olyan healt, ami mondjuk merget vagy betegseget gyogyit? A'la snare-s dd. Egyszeruen nincs ido arra is egy csataban, ha egyedul vagy pap.
  • Hangianix
    Lenne egy kerdesem, az hogy lehet hogy utok valakin 170-t a nagy smite-tal, de semmi minusz szam nincs mogotte. Tehat mintha nem resistalna, csak nem sebzek rajta.
  • Hangianix
    En sirtam meg szalutaltam csak. :D