43179
-
#8968 Ja az meh. Hat ra nem jottem volna. :D Mivel az albioniak altalaban Hangi-nak hivnak. Azt lattam, hogy FC felbomlott, Kalinka latom hozzad ment at.
Meguntad vagy egyeb ok? -
#8961 Mondtam en, hogy nem a beallitasokkal van baj, hanem az ugymond ujitasok szart nem ernek. Ezek utan ketseges megveszem-e. -
#8960 Mivel nem rvr spec. ha jol tudom mcl meg acuity II, meg hasonloi vannak. -
BadGuy #8959 Lassabb? :( Nekem mar igy is alig vanszorog :D -
BadGuy #8958 Meh: Ip purge fa2 nekem se segitett mire 1ikre se volt szuksegem es semmifele crithit ra'm nem volt akkor meg. Es ahogy bad mondja 10k rp sokmindenre eleg. -
Hronin #8957 Remek. Ezentúl úgy nevezem az albioniakat, hogy büdös albán cigányok. Remélem értékelni fogod a szólásszabadság ilyen megnyilvánulásait. Albániában mindenki ilyen primitív? :P -
#8956 Hat en nem szeretem se a komcsikat, se a fideszeseket, se a buzikat, se a zsidokat meg az arabokat (azert amit egymassal muvelnek) a ciganyokat meg plane nem. Akkor most en vagyok a public enemy??? A demokracia egyetlen megvalosult eleme a szolasszabadsag. Ez pedig = szabadon szidhatok mindenkit aki nekem nem tetszik -
Rockety #8955 bazz, hát erre a grafikára voltak olyan büszkék? lol -
Arlen #8954 Hát...jóvanna..nem kiállításra csináltam ezeket a képeket, csak, hogy lássátok mekkora kamu ez az új engine. Rvr lassabb lett sajna, classic clientel jáccom inkább rvr-t -
Hronin #8953 Mióta vagy ott? Arlenék a Merlinen vannak, én a Bedevere szerveren. -
Hronin #8952 Nem tudom mit optimalizáltak RvR-re, nekem csak lagosabb lett a kiegészítővel. Így 90%-ban a sima verzióval játszom az RvR miatt, a kiegészítőt csak akkor indítom el ha az új területekre megyek pénzt meg cuccokat farmolni. A grafika upgrade nem egy nagy durranás. -
#8950 Hat pl. a viz effekt iszonyu, "rajzolt" hatterben ez a viz effekt nevetseges. :D -
Drilla #8946 Jó az a kis ablak oldalt a leggyakoribb commandoknak, nem kell macrokat irni:) Mi az a két nagy szem az egyik képen? -
#8945 Hat oszinten szolva nem mindegyik kep tetszik. Es nem Arlone screenshot keszito kepessegeivel van a baj. :D -
Drilla #8943 Ezek után már csak arra leszek kíváncsi, mikor fog elkezdődni a cigányozás, buzizás, zsidózás... -
Rockety #8941 szerintem kkrisz a kommunisták, szovjet vonatkoztatását akarta egy lehet számodra bántó metafórukis formába ölteni, azaz hogy komcsi midik nem mint politikia egység, hanem inkább mennyiséget, tömeget akart vele kifejezni. -
Drilla #8937 Nem bántottál meg, csak már utálom, hogy nem lehet a neten olyan helyre menni, ahol ne lenne fasisztázás-komcsizás. Gondoltam, hogy kedvenc játékom fóruma kivétel, de úgy látszik, sajnos nem... -
Arlen #8934 Pénteken megjött az SI kiegészítőm csináltam pár szkrinsátot :) akit érdekel innen leszedheti: http://members.chello.hu/csala.n.imrene/isles.zip -
Drilla #8931 KKrisz: légy szíves itt ne komcsizz, ez egy játék fóruma. Ha csak ennyire telik inkább maradj csöndben. -
#8929 Leirna mindenki, hogy mit ad az epic armorja (+kepessegek es resistek). A cleric-e nem erdekel. :P -
Rockety #8928 nekem body, energy, spirit resistet epic armor + 1-2 item 20-25% hozza fel + legtöbb wardennek +16% body resist buffja van szal átlagban, 30-40% body resistel rohangálunk :) -
#8920 Szerintem az en minimnek jobb neve van. Female highlander scout a dragam es ugy hivjak: Misspecced -
Rockety #8919 egy nagy x? -
Drilla #8916 Atomy: neked leather armorod van, neki chain, ez ennyit számit szerintem a sebzésben. Valószinűleg axe(50)+shield(50)+parry(28)warrior lehetett, de lehet hogy az axet nem vitte föl 50-re és a parry-ra tett többet. Jól látszik, mikor használt stylet.
Erről jut eszembe, ma láttam egy helyes troll warrior lánykát, a neve Missuniverse volt:))) -
BadGuy #8915 Cristal Madwoman volt a neve. -
BadGuy #8914 Egyebkent mar en is vertem le ugy friart hogy nem tudott megutni, buffok nelkul. Volt 4 parry +1 evade ekkorra meghalt. -
Mester #8907 lol -
Rockety #8906 .... -
#8904 Az attol fugg hogy az illeto adja a dmgt vagy kapja -
Atomy #8903 Na ezt valaki magyarázza el nekem jól:
Én 50-es friar, epic armorban, dragon drop staffal, capped dex-el, magas quicknessel, fullra buffolva.
Ellenfél gondolom 50-es dwarf warrior, aki egyedül volt, és úgy tűnik szintén buffolva.
A dwarfot egy 50-es res sick fire wizard megállás nélkül lőtte amíg meg nem haltam. Midiknél van 3 str relic.
Amit nem értek: hogy tudtam ilyen kicsit sebezni rajta, és ő hogy blokkolt/evadelt/parryzett ilyen brutálisan sokat, míg én alig?
-
#8897 Szerintem meg csokkenti az eselyet es a merteket is. De meg mindig nem ertem, hogy lehet akkor, hogy valakin ugy utok alacsonyat smite-tal, hogy nincs semmi (-xxx). -
#8896 De talán érzékletesebb, ha úgy írom, hogy mondjuk 1000HP-val 0% resisttel 2 lövés vagy, 25% resisttel meg 3. Így nézve sem mind1 :). -
#8895 Vegyünk mondjuk egy 500-as alap damage-et.
Ez 0% resisttel 500, míg 26%-kal 370. Ugyanis ebbena játékban ugyebár a resist nem a sebződés esélyét csökkenti, hanem annak a mértékét.
Sztem ez érezhető... -
Rockety #8894 mennyit számít az dmgbe ha valakinek 0% resistje van valamiből másiknak meg 26%? Észrevehető különbség? -
BadGuy #8890 Ja tegnap megoltem svarturt :). Epp lodozni keszult az amg melletti erdobol 1ik mellettem levo hibire es nekiugrottam. Lehet kicsit faradt volt mer elfelejtett atvaltani bowrol spearre :D -
BadGuy #8889 Az olyan rosszindulatu :D. Esetleg /wave vagy vmi en is csak integetek ha magyart latok :). Mivel gyilkosmeh megsiratott majd vmikor viszonzom ha latlak fekudni :) -
#8887 Camlann, NP - 49db 44+ karakter. -
#8883 Gyakorlo druidak, healerek, nem talalnatok jo otletnek egy olyan healt, ami mondjuk merget vagy betegseget gyogyit? A'la snare-s dd. Egyszeruen nincs ido arra is egy csataban, ha egyedul vagy pap. -
#8882 Lenne egy kerdesem, az hogy lehet hogy utok valakin 170-t a nagy smite-tal, de semmi minusz szam nincs mogotte. Tehat mintha nem resistalna, csak nem sebzek rajta. -
#8881 En sirtam meg szalutaltam csak. :D