43179
-
#9164 Nem buffbot-ra gondoltam. Hanem PvE-re. :D Piszok nagy dmg outputja van, csak kevesbe birja az utest (chain). -
Rockety #9163 akit érdekel:
amcsi daoc szerverek gateway ipje:
206.112.64.6
nekem egész tűrhető 150-180 közötti pinget nyomat. -
Rockety #9162 ja igen talán egy cleric az nem :D
-
Rockety #9161 mi nem durva lvl 40+-s buffbottal? -
#9160 http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét -
#9156 Probald meg hogy a hatterben foyamatosan pingeled a szervert, lehet kiserletezni kell a ping-gel kuldot adatcsomag meretevel de lehet bejon :) -
Rockety #9154 szerintem a minstrel aoe-mezzje egy vicc :) egy helybe kell állni és nagyon sokáig tart (legalább is a speed --- vált flute mezz - speed vissza képest) -
Rockety #9153 slash - highlander
thrust - briton/saracen
Én slash lennék. -
#9152 En ugy tudom a crush a plate ellen a jo, nem pedig chain ellen. Lehet mar rosszul emlexem, majd' egy eve inditottam a skaldom
Szvsz a legjobb style a slash, foleg RvRen. Viszont miert akarsz mercet? Nem ismerem ugyan a classt de fogadok nincs se speedje, se meze/rootja vagy stunja. Akkor meg sokkal jobban jarsz egy palaval vagy armsmannal. Ezekkel meg grpot is talalsz PvEben, ami azert nem egy hatrany, marmint lvl50 alatt .
Egyebkent szvsz a legjobb tank a gameban a troll skald. 2Hesek kozott mindenkepp. Shieldre ugyan nem rakhat, de ha 3an utik az embert RvRben ugyis pillanatok alatt meghal
Azer' a minstrelem se rossz, csak jol kellett speccelni . Csak azt a szar flute-os mezet cserelnem el szivesen a skald instajara. Viszont az ae meze egesz jo. -
#9150 Akkor ha jól látom, a slash a legjobb választas rvr-re. -
Braveheart #9149 angol billentyűzeted van? -
Atomy #9142 Crush midikre neutral, jó nightshade, ranger, bard, blademaster ellen, szar hero, champion, druid, warden ellen. Mivel olyan classok ellen jó csak amikkel a legritkábban fogsz találkozni, szerintem szar.
Thrust neutral hibikre, jó warrior, thane, skald, healer, shaman ellen, szar shadowblade, hunter, berzerker ellen.
Slash jó hero, champion, druid, warden, shadowblade, hunter, berzerker ellen. Szar nightshade, ranger, bard, blademaster, warrior, thane, skald, healer, shaman ellen.
Ezekben nem vagyok teljesen biztos mert megint szar a chello külföldre.
Thrust és slash nagyjából egyforma jó. Thrust dex/str alapú, slash csak str. Mercenarynak asszem a str nő elsődlegesen. Slash lassabb, de groupban a lassabb fegyver a jobb RvR-en. -
#9136 Ha valakinek van tapasztalata a Mercanary-val, akkor meg tudná mondani, hogy pontosan mik is az előnyei és a hátrányai a különböző stilusoknak mint crush thurst és slash? Úgy tudom, hogy a crush az midik ellen jó rvr-ben, csak kicsit lassú éppen ezért nem tudom mennyire jó ez a mercanarynak. A thurst-ről és a slash-ról nem sokat tudok, fel tudna valaki homályositani? -
Drilla #9132 Khurrak gratz!! -
Mester #9131 Lourker én vagyok és nem bad:p
badguy: letharon és lothandar
Jól elvoltunk elkezdtem szaldni a vár felé visszafordulsz megyek én is vissza és kezdjül elöről:)
7 (két grp volt egyik mind a kettőbe 7emberke volt)maradtunk kb szerintem sotl grpal szerencsénk volt hátulról lemezelte mindet a bard amúgy meghaltunk volna szvsz.
Grats jock
kösz drilla
-
#9127 Egy nemreg irt bejegyzes szerint (BW) a smiterek torik AE smite-tal... Erdekes, en meg eletemben csak 1x nyomtam AE smite-ot csataban, akkor amikor kb. 40 albi ment 6 middire, es az volt az egyetlen esely, hogy rp-t szerezzunk. :) Ezenkivul a tobbi smitert se lattam AE smite-ot nyomni mar jo ideje, mostanaban inkabb az AE dot-ok torik. :D -
Drilla #9126 http://www.camelotherald.com/realmabilities/abilities.html -
Mester #9125 Tudna vki mondani egy két címet ahol realm abilityk vannak leírva?(volt néhány linkem de elvesztek formázás után) -
#9124 Mivel a hollandokat, belgakat es franciakat egyforman utalom nem nagy kulonbseg szamomra -
#9123 Asszem Hollandiaban kerult szar a ventillatorba -
#9122 Arrol hogy nagreszt szarok a groupok Albion/Prydwenben nem a cabak tehetnek :) En pl mar 21-es szinten tobb csatat tuleltem, es szepen zuhogtak az ae dotok :) -
Rockety #9121 Excal albokhoz:
milyen karira van arra felé szükség az alábbiak közül:
- friar
- cleric
- minstrel
Gondolkozom egy indításán , valszeg magasabb szintekre is szeletnék majd feljutni szal pls reply, hogy rvsrből melyik kéne. -
Rockety #9119 oops csak első szmájlit akartam hehe bocsika -
Rockety #9118 miért mi lesz köv pacsba ami elcseszi őket ? -
#9117 Bonyolult? Hat attol fugg mihez kepes. Mondjuk telleg nem egy Tekken Tag
Megrendelni meg semmivel sem bonyolultabb mint pl. egy traffipaxjelzot vagy zavarot, es mennyivel olcsobb
A 3 honap is attol fugg hogy keves-e hogy mennyit ulsz elotte. Ha eleg sokat akkor 1 honap alatt megvan az 50 (ha 40-44tol talalsz egy kabat ) aztan marad 2 honapod az RvRe.
Kulonben is, lehet hamarabb megunod, az AO nekem 2 honapot se tartott ki anno. -
#9116 Ha a kabak olyan jok RvRben akkor vajon miert azzal van elfoglalva az osszes lvl50es kaba hogy felhuzza az altjat lvl50re meg a kovi patch elott? Bar lehet hogy nem volt eleg nekik a pygmik eloli futkosas lvl39tol, vagy egyszeruen csak mazohistak Az egyik eppen a scoutjat huzta, mikor megkerdeztem miert, ha azt ugyis megint nerfelik a kozeljovoben, erre azt valaszolta hogy hamarabb meghal RvRen mint ahogy a dotjai olnenek. Arra a megjegyzesemre hogy talan keresnie kene normalis grpot mar nem is valaszolt A healjukrol meg csak annyit hogy ahhoz kepest a smite cleric 50es rejuv volt anno
Azert hogy mondjak roluk vmi jot is, az epic armorjuk (robe) telleg szep. (nem ugy mint a minstrele meg a skalde :( ) Szvsz igazi retegkari, ott tud domboritani ahol a tobbi nem igazan, a keepvedesnel. De hat ezek a kabak mar csak ilyen telhetetlenek -
#9115 Cabalist az egyik leghasznosabb RvR kaszt, nearsight, ae dot, meg akar gyogyitani is tud, eleg jo debuffjai vannak, de mivel nem tud buffolni, nincs ubernuke-ja vagy uber ae-je ezert albik nagy resze semmibe sem veszi oket. Az aranykor lehet veget er 2 het mulva, kicsit nehezebb es lassabb lesz az xp-zes.
Ja es a wiziket eddig egy dolgoban lattam foleg "hasznosnak", kivaloan torik az ae mezzt :)) (tisztelet a kivetelnek) -
Xboxman #9114 Lehet,de azért én szeretnék! -
Rockety #9113 +str/con + con + 2insta heal + bunker of faith elég tápos amikor egy ilyen van rád stickelve. -
Drilla #9112 Ne törődj vele, sokszor mi sem értjük mit mond:) -
Rockety #9111 3 hónapért hülyeség egyáltalán belekezdeni imo. -
Xboxman #9110 Hát ha ilyen bonyolult inkabb hagyom:/Úgyis csak 3hónapra kéne... -
#9109 Magyarorszagon tudtommal mar reg elfogyott. Rendeld meg az amazon.de-rol, 6500ft. Mivel hitelkartya ugyis kell hozza egy honap mulva, ezert ez sem lehet akadaly. Mondjuk lehet MOra nem kuldik ki, de csak van vmi EUban elo ismerosod. Ha nincs akkor kerdezd meg itt a forumon van-e olyan akinek ha megrendeled a cimere nemi terites elleneben elkuldi neked. Vagy vard meg mig vki megunja a gamet es eladja az ovet :) -
#9108 hat ebbol sokat ertettem;] -
#9107 A kabak aranykora vegeter kb 2 het mulva. Raadasul RvRben csak keepvedesnel hasznosak, meg a stealtherek felfedesere/irtasara. Szvsz legyel fire wizzi, aztan lvl40en atspeccelhetsz earthre ha addigra meguntad az ubernukekat. Ha meg megse kell a teruletre hato nuke (csak neki van albionban, rvren kiru) akkor maradhatsz sima nuker. (gyk. fire) Melee kasztnak a pala a legjobb, most hogy az assassin kasztoktol elszedik az IPt. Mondjuk a melee karinak mindig fontosabb a buffbot is mint a nukernek. Annak eleg egy acuity meg egy dex buff oszt csa' -
Xboxman #9106 nincs -
#9105 meg mindig nincs trial version? -
Xboxman #9104 Valaki? -
#9102 Na sikeresen kinőttem a bg1-et, 354 rp-vel. -
Rockety #9101 bár lesz de aztán jól kinyir a picsábA :)))