43179
-
#9269 Abival küldöm, de most gondolkodom, hogy áttérek a wizi-re mert hiába 65%-os a slashem, CM-ben folyamatosan PA-znom kell, különben a df/be lezuhan 12k rp/t-re, úgy meg nem lehet igazándiból játszani... -
#9268 Én Albival, de +3 a gr-level 12. szinten! -
#9266 Amúgy mivel nyomatod?
Albival, vagy wizivel? -
#9265 Most hülyéskedsz?
Az egészet a vanish/i-vel jáccad, és akkor 1600-1700-as dmg-t is nyomatni fogsz függetlenül a resisttől, csak arra figyelj, hogy df-ben legyenek infik, mert hiába van assasinod 57.8%-os resist-tel, csak simple moc-I-et fogsz kihozni belőle és nem advance PA-zhatod le! -
#9264 És ha mmg-re rápakolom az moc-I-et, és macroban capolom, természetesen realben, akkor egy 1500-as dmg-t ki tudok hozni 70% resist után, vagy megint 30 sec-em van a resist buff-ra
...őrültek:)))) -
#9259 Szivike teljesen jól alkalmazkodsz :) -
#9258 -
Drilla #9254 Szvsz ennél a resistnél többet ér a pbt. 30 percenként 30 sec resist buff, háát lehet hogy egy csatát meg lehet vele nyerni, de háborút biztosan nem. -
#9252 Na elkeszult a pszichologiai profil a hibikrol:
Ok vannak a legkevesebben, nekik vannak a leggyengebb kasztjaik, de mindezt ellensulyozni tudjak kivalo jatektudasukkal. -
#9250 Cammlanon a helyzet ahogy hallom az hogy pl. lvl45os ha lvl50est ol akkor az fel bubi xp. Szoval azert lehet elerni par ora jatekkal ott a lvl50et.
Egyebkent meg a DAoC a realmek kozotti haborurol szol. A PvP szerveren hol vannak a realmek? Ossznepi bekesseg van, kiveve persze hogy a lvl50 alatti karikat rogton leolik, ha nem a sajat guildtarsuk.
Realmek helyett a guildok kozott kene lennie a haboruknak. Hogy ez a valosagban mennyire muxik? Hat pl. az egyik amcsi PvP szerveren van 1 ! db guild, annak a tagjai leolik akit csak lehet (gyk. aki nem a guildtarsuk) Ha bejon majd a duelt tartalmazo patch nem sokan fogjak ott nyomni szvsz.
A resistekrol meg mar lattunk eleg kepet, mostmar johetnenek a screenshotok, egymas alatt annak a 2-3-5-15 embernek a nevevel akit az uberplayerek leoltek, persze egymas utan. -
#9247 hi skacok, mennyibe kerül a gém, és mennyi a havidíj? -
#9246 Ha nyitva tartod a szemed simán láthatsz ... illetve láthattál már ... -
Rockety #9244 hát... citrom kobold yggdrba dot + 3 ütés volt pa nélkül :) nem kell mindig az a pa, bár én tudatlan vagyok. -
Rockety #9243 Ezzel a mindent tudok szöveget meg befejezhetnéd :) majd ha xyz was just killed by csendpenge! spamet látok emainba akkor azt mondom, na tényleg tud valamit a srác, de addig inkább dfeljé :) -
Rockety #9242 Nekem is van assasinom, igaz még nem vagyok 50es, de megsúgom elveszik az ip-t assasinktól szal alapból faszságnak tartom a megvételét :) tanulj meg nélküle játszani szvsz. Nem tudom ez a df jó tényleg gyors rp szerzésre, de hülyeséget ne beszéljé , amikor nem volt df akkor hol voltak az infik ? :). Arról meg hogy pa és nyersz, hát nem tom thrust infiltrator közel se üt akkorát (főleg 29% thrust resist ellen) mint egy sb, szal több esély van egy infi ellen mint egy sb ellen még paval is. (itt csak fidelre gondolok, mert szép kis resist és hp táblája van.) -
#9222 Woah Csend te jobb voltál:), én csak felhúztam magam rajta :) -
#9215 Szerény véleményem szerint egy szerepjátékban, mint ez, szürkét ölni olyan mint háborúban gyereket ... én még sose öltem le szürkét -
#9211 Az még semmi ahhoz képest, hogy egyes rövid farkú hibi-midi sthealter feszt azon éli ki magát, hogy a szürkéket öli pl df kijárattól 1 méterre ... altokkal már le se megyek ... -
Rockety #9209 cammlanon lurikeen enchanter, lol ne viccelj :)) -
Rockety #9208 ha nem pa-zod enchantert halott vagy, snare from pet (hiába purgolod ugyebár), aztán fidel arébb fut és (ok te is snareled , de akkor ő purge vagy moc) -
Rockety #9207 ja majd ha befejezted kék és zöld emberek ölését dfbe :)) -
#9206 Ugy latom hibiknel megint a "nagy arc" korszak jon :) -
#9199 Jovanna, a skaldbol meg a zerkerbol se mind troll
Eloiteletek is vannak a vilagon, na
Kulonben is, azer' van a buffbot hogy ellensulyozza a kisebb hianyossagokat, ugye -
Rockety #9195 ok :D -
#9192 Itt egy kep inyenceknek :
Tisztara eurokomform, erre tart MOis (remeljuk Europa nem olyan lesz mint a kommunizmus volt anno - epitettuk, epitettuk, megse haladtunk vele ) -
#9190 AE mez: 5sec, flute-os: 3sec. Na nekem minimum 1 secbe beletelik berakni a flutet, de inkabb 2be, szoval uott vagyok. Raadasul ez nem csak 1 ellenfelre hat, 2nel maris jobban megeri. Arrol nem is szolva hogyha flute-val vagy drummal a kezembem meglatnak rogton lemezzelnek/nukeolnak, ha viszont pajzzsal karddal rohangalok a kutya se figyel ram, ae mezzelhetek nyugodtan.
Badguy: nyilvanvalo hogy a dolgokat EN tudom megmagyarazni a legjobban, szvsz beszolas helyett inkabb tanulj belole
ui: "Szep dolog a szerenyseg, csak ne vidd tulzasba" Ez termeszetesen nem neked szol, teged ez a veszely nem fenyeget -
Rockety #9187 grats :) -
#9184 56k-s modemmel Grorogorszagbol. -
#9182 En inkabb Odint preferalom, de tudod olyan emberekkel, akik 42-s szintuk ellenere mindenaron megakarjak olni a minstrel petjet; akik nagybetukkel kiabalnak, hogy GO, meg KILL, de 100 meteren 5x kell visszafordulni ertuk, mert stickelni nem tudnak; amikor allitolagos Ex-middi karakteruk mellett nem ismerik ki magukat Odinban (igazan nem kunszt megtalalni a az MG-ket, meg nekem is megy, pedig en mar Ludlowban is vesztem el - kb. 3 hazas falu :) ); allandoan kiabalnak group csatornan, hogy mids/hibs, amig ki nem derul, hogy ezzel azt tudakoltak, hova megyunk; a guard/protectrol meg nem hallott; amikor baratsagosan tanacsolok neki valamit, akkor o ezt tudja es nem szoljak bele... Hat ilyenkor azt kivanom, inkabb legyen kevesebb ember a realmben, jatszhatobb classokkal, mert akkor az ilyen balfaszokba nehezebb belebotlani. -
#9181 Az albikat a letszamfolenyre terveztek...
-
Rockety #9180 akarom mondani nem anon alb :D -
Rockety #9179 kedd este 80+ nem anon hibi emainba :) de nem zerg :D -
#9178 Csak engem utanozol pajtas. :D Hibbiktol mar masra se tellik. Csak ez, meg a zerg. :DDD -
#9177 5 Purificator ThyRedeemer 771,797 -
Rockety #9176 végül is : ) -
#9171 Hat mar joideje az. RR5-s ha minden igaz. -
#9168 Szerintem ok tudnak valamit. Elkepzelheto, hogy megemelik a dijadat, mert ingyen utaztatnak es az nem eri meg nekik. :D -
Atomy #9167 Azért itt a középkori balkánon még mindíg vannak érdekes dolgok.
Chello engem New York-on keresztül routol az europai daoc serverekre ami azt jelenti hogy mikor az adat UK-ből kimegy USA-ba akkor hozzáadódik 60ms, és mikor visszajön akkor is.
Ha USA daoc serveren játszanék akkor 60-al jobb pingem lenne ami kicsit elgondolkodtatja az embert, mert mintha kicsit messzebb lenne mint az angolok/franciák.
Valaki esetleg tud magyarázatot arra hogy miért jó ha az adatok megkerülik a földet feleslegesen? -
#9166 Ezek utan mar csak azert se. -
#9165 50-s buffbottal annyi a kulonbseg, hogy nem 1833, hanem 1990 a hp-m. Nem eri meg. :D