43179
  • Rincewind
    Lehet. Mind1, nem akarok én veled összeveszni. :)

u.i.: Amúgy szerintem a DAoC még most sem csúnya, nekem például kimondottan tetszenek a hóborította Midgardi fenyvesek, meg DF lila ködben úszó csarnokai, na mind1... :/
  • I.C.ram
    Látom Freak itt is hozza a formáját! Ugyanez volt a Battlefield42 és a Mohaanál! Fingja sincs a dolgokról, csak pofázik. BF-et istenített, ésa mohaat fikázta, de egyik játékban sem láttam őt még soha, pedig gyakran nyomom mindkettöt! Nekem sem tetszett az AC2 se a Daoc, de ha választani lehet, akkor bőven a Daoc a jobb.
  • FREAK
    "te meg csiri-csáré környezetben tartalom nélkülivel"

Én nem tartalak téged bunkónak, de ez kicsit durva volt..... Hol is írtam én ilyet pontosan????

Leírom mégegyszer, mert úgy látom, nem értitek. NEM FONTOSABB a grafika a tartalomnál. UGYANOLYAN fontos. Ha egy játék jó, de ronda, nekem akkor sem kell, és ha szép, de uncsi, akkor sem. Soha nem játszottam még olyan játékkal, ami tartalmilag ne lett volna csúcs, de hiába a tartalom, ha ronda, ez is kizáró ok. Légy szíves ne ferdíts, próbáld meg magyarul értelmezni, amit írok.
  • Rincewind
    Ja, amúgy én személy szerint nem játszottam az AC2-vel, de pár ismerősöm a bétával igen és mind azt mondta, hogy unalmas szar és végülis ezért nem próbáltam ki. Sz'al sok sikert hozzá, csak aztán nehogy unalmas legyen a sok gyönyörködés a szép fákban! :)
  • Gery1980
    Az, hogy mókáztunk egy kicsit(és sajnálom, ha ezzel belegázoltunk a lelkivilágodba), nem említhető egy lapon az alpári megnyilvánulással.
  • FREAK
    mikor?
  • Rincewind
    Látod nem vagyunk egyformák én inkább játszok egy remek játékkal szegényesebb környezetben, te meg csiri-csáré környezetben tartalom nélkülivel... :)
    Na részemről a vita lezárva, mert tul.képpen teljesen hidegen hagy tetszik-e neked a DAoC vagy nem, te dolgod. :)))
  • Drilla
    Asheron's Call 2 játékélménye meg se közelíti a DAoC-ét. Kipróbáltam.
  • FREAK
    már bocs, de én kérdeztem valamit, és válasz helyett le lettem ugatva, nem én tértem el a témától..
  • FREAK
    Itt most nem D3 vs. Thief 3 a helyzet, nem a stílussal van probléma...

Itt adott két tök egyforma stílusú játék, amiből az egyik drága és ronda, a másik olcsó és gyönyörű. Namármost, ha én az olcsó szépet választom, az szegénységi bizonyítvány??? Szerintem egyszerűen igényesség, ha befektetek egy gépbe, ki is szeretném használni, és ne szúrják ki a szememet ilyen szemetekkel (bármennyire jó is maga a játék).

Ha pl. bemész egy étterembe, és otthagysz 10 rugót egy vacsoráért, elvárod, hogy profi pincér szolgáljon fel, ízléses legyen a teríték. De ez olyan, mintha 10 rugóért egy izzadt szakács eléd baszná a kondért, hogy "egyél paraszt, nagyon finom".... És tényleg finom, csak ugye nem ezért fizettél....
  • Rincewind
    Előtted a lehetőség fizess elő rá, ha annyira tetszik!
  • Gery1980
    A stílusodból itélve inkább magadat jellemezted kedves barátom.Engem nem zavar ha trágárkodsz, nyugodtan járasd csak le magad:)
  • Rincewind
    Ehh bazzeg Freak, D3-al kapcsolatban te voltál az, aki hangoztatta, hogy szép, de tud-e nyújtani többet is, mint a hent, mostmeg szidod a grafikáját, pedig a játékról halvány fingod nincsen! Ez nem kissé röhelyes... :P
    Amúgy megsúgom, hogy ezzel a ronda fákat tartalmazó gammel többet játszottam már, mint eddig életemben bármivel és a legemlékezetesebb játékos élményeim is ide kapcsolódnak és soha a büdös életbe nem néztem, hogy milyen a fa! Ez a te szegénységi bizonyítványod, már bocs!
    Amúgy februárban jön az új motor jelentősen felturbózva, de enélkül is remek játék, csak hab a tortán!
  • FREAK
    figyi, én sem a grafika alapján ítélek, de VAN EGY MINIMUM SZINT

tudod, kicsit pofátlan dolognak érzem a kiadó részéről, hogy 10 eurót kér el egy olyan játékért, amivel lusták voltak annyit foglalkozni, hogy hozzák a mai színvonalat

Az Asheron's Call 2 $8.45 havonta, és vess rá egy pillantást:

Persze ettől még lehet szar a game, bár a Microsoft játékok nem épp arról híresek, hogy szarok lennének.... SZóval csak ennyi, nem mondtam semmi rosszat a DAOC-ra, csak annyit, hogy hányadék a grafikája, és ez NÁLAM kizáró ok, mert a látvány ugyanúgy része az élménynek, mint a tartalom. Gondoljatok csak a nőkre....
  • Gery1980
    hihi:)))Csak nem lettél ideges barátom:)))))Nyugodj szépen meg, és keresgess csak tovább.Mindenhol tárt karokkal fogják fogadni a magadfajta csirkéket:)
  • FREAK
    hát nézd

ez úgy működik, hogy ha már kibaszok pár százast a gépemre, akkor nem szívesen játszom rajta olyan szarokkal, ami 3 éve is cikis lett volna grafikailag

FŐLEG, ha ugyanennyi pénzért kapok PROFI színvonalat, ami még látványban is magával ragadó, mert az alább belinkelt képen látható fáktól (vagy sziklák?????????) sírni támad kedvem.... mindez 2003-ban!!

Tehát maradjunk annyiban, hogy van, aki megnézi mire költi a pénzét, és van, aki igénytelen, és még büszke is rá.

Különben csak kérdeztem, és nem értem, miért kell erre ilyen "kedvesen" reagálni.....
  • Gery1980
    Sajnos nem, tudod én nem az vagyok aki a munka könnyebbik végét választom..Végigjátszás..pffff..a legnagyobb lámer dolog ilyennel előhozakodni.
  • FREAK
    lolol
  • FREAK
    ...két aratás között...

tényleg, ha kijön a Dragon Empires meg az AC2, DAOC felejtve?? Vagy ez fog még grafikailag fejlődni?
  • Gery1980
    Igazi HC gamer vagy haver.
  • Gery1980
    Mi jobbágyok már csak így mulatjuk az időt:)
  • Gery1980
    Húha, csak nem fenyegetőzünk???Jujj, most mi lesz...
  • FREAK
    ki tudja?
  • Drilla
    De egy jól irányzott balhorgot fogadok nem tudsz resistelni:)
  • FREAK
    :PPPPPPPPPPP

+20-as RESIST SLEEP-ünk van!!!
  • Drilla
    Na idefigyelj GalyBlastaFreakGery1980Placebo!! Most hogy már láttuk a szép névjegyeiteket mehettek vissza az oviba, kezdődik a délutáni alvás!
  • Rincewind
    Mekkora királyság lenne már egy Aréna! :)
    Körülötte a lelátó kikapcsolt PvP-vel, csak maga az aréna lenne PvP, de oda csak párosan lehetne lemenni az ellenfeleddel, ami kihívásos alapon menne!
    Elképzelem, ahogy egy egy híresebb játékos párviadalakor mindenki özönlik a lelátóra nézni! :))
    Kár, hogy nincs ilyen...
  • Blasta
    Mondjuk nem mindenki, de mi dőlünk a röhögéstől!!!!!! :-))))))
  • Blasta
    HOgyhogy nemtudod????
    Mi vagyunk a JATACS DAoC Klán.
    Névszerint:
    Freak
    Galy
    Blasta
    Gery
    Placebo

És marhára komolyan gondoljuk....:-DDDDDDD
  • Rincewind
    Na de Steveh, nem látod, hogy mindenki a jópofáskodásukon röhög? :P
  • Placebó
    Van valakinél Compresssió mert kifogytam sürgősen kellene ha nincs folyékony jó lenne egyenlőre a por alakú is két tasakkal PLS segíccsetek :)
  • Blasta
    "nightshadenek nincsen vanish sajnos "
    Háétmár hogyne lenne!
    Én a múltkor találtam 6-ot egy wizi slash után, ami 67%-os volt real capolva...
    :-)))
  • Rockety
    hopp ez nem giginek ment :) félrenyomtam bocsika :)
  • Rockety
    "ja es ahelyett hogy yggradba paradeznal menny inkabb emain/be, es ha latom a kilspanokat akkor majd elhiszme hogy jo player vagy
    asszem tan ez a stilus divat, probalok alkalmazkodni"
    megyek emainba ha 50es leszek ne féltsél engem mester :) és nem a kék zöld embereken rp-farmolok :) lvl 42 vagyok atm és yggdra az jó hely ha nem csak piros embert akarok látni :)

"a vanish/l sokkal bulibb volt jatszani, mert konyebben kiszedtem enemy/t akar tomegbol is. majd ha lesz neked is megtapasztalod."

nightshadenek nincsen vanish sajnos :)

"aszittem ez a hibi kisebbsegu komplexus vegre megszunt,de nem tudtok kivetkozni magatokbol azt latom:)"

Lol, te és tafaya már a kezdetek óta a köv. mentalitást képviselitek azaz: "amit én mondok az a jó a szent és az igaz. Én csipkelődhetek ,de ha nekem mondanak valamit akkor megsértődök style. Jock te is bejefezhetnéd ezt az albi felsőbbrendűségi komplexust, azt hittem végre megszűnt, de nem tudsz kivetkőzni magadból látom :)
  • Gery1980
    Biztos keveset játszott még vele, különben tudná, hogy gr-hez hiába akar rp-t rakni, abból csaki s az sülhet ki, hogy a wisdom-ot kell resistelni.
  • Galy
    emailben jó lesz
  • Galy
    Erről jut eszembe, nem tud valaki küldeni nekem egy multi sc3-at, a ghost platformra, mert nekem elfogyott!
  • Galy
    Ne legyé má láma!

gr-a az nem ekvivalens a la/ma4 értékkel, csak akkor, ha van rajtad egy hue/sat. defen. wisdom!!!
  • Gery1980
    Csak ha a tvs/hq8-at leredukálod a bkt10-essel 82% alá.
  • FREAK
    45% gr-a = la/ma4, de ha gz5, akkor rs80%-d10