43179
-
#9401 latom unatkoztatok joarc topicban... -
#9400 Ne egy screenshot alapjan iteljel vazz. Semmit nem jelent. -
#9399 Es full szar a jatek... -
#9397 Megyünk, csak tartsd magad a játékszabályokhoz, semmi degradáló kijelentés..na cupp! -
#9395 ja még valami, de ne jock válaszoljon
az 1 hónapos ingyenes kipróbálás tényleg él még? -
#9393 Takonypóc?..Azért kicsit tényleg visszavehetnél te kis nyomoronc.. -
#9392 lazuljatok plz -
Drilla #9391 Ok. De lécci most már télleg specceljetek át máshova.
Bye -
#9389 na látod, ez a specialitásunk -
#9387 na figyelj, te idegbeteg állat, én kérdéssel kezdtem, amire flém volt a reakció, főleg részedről
a baj csak az, hogy analfabétákkal nem szívesen flémelek, mert taszít a butaság
keress egy magántanárt, tanulj meg írni, utána kommunikálunk, ok? -
Drilla #9386 Viszont felkerültünk a fórumban a legnépszerűbb témák 3. helyére
Hiába, minden rosszban van valami jó:) -
#9385 De inkább távozzunk azt javallom, mert kezd lincshangulat kialakulni:) -
#9384 :)))Ez is elképzelhető:) -
#9382 lehet, túl keveset szívnak, azért nem vagyunk nekik viccesek :DDD -
#9381 wow, hangulatos! -
#9380 Rendben van, köszönjük a vendéglátást, egy újjabb élménnyel gazdagodhattunk.Mindenkit csókoltatok, és kicsit több vidámságot skacok! -
#9376 na eredetileg is ide szerettem volna eljutni, nem tudom, miért kellett egyeseknek kötözködni.... -
#9375 Sajnos Midiről nincs képem (valszeg valamikor töröltem shotokat), de egy Darkness Falls-osat találtam, ami szerintem rém hangulatos és nem is csúnya:
DF a Legion csarnoka!
Amúgy így belegondolva abszlút nem csúnya a játék, még mai szemmel se. Karakterek teljesen rendben vannak kidolgozás szempontjából, max picit nagyobb textúrák mehetnének még rá, de már így is gázos, mikor egyszerre 2-300 ember van a képernyőn és mennek ezerrel az effectek.
Környezet is teljesen rendben van szerintem...
Amúgy megint csak a játékélményt tudom felhozni, mert én még hasonlóval sehol nem találkoztam, pedig jópár MMO-t kipróbáltam már!
Mekkora királyság volt már mikor tegnap délután elkezdték ütni a guild várának kapuját és mindenki rohant védeni. Szinte remegtem a lelkesedéstől, rohadt izgi volt. Vagy stealthelve becserkészni egy áldozatot, az is még tud rohadj jó lenni, meg amúgyis szinte minden jó DAoC-ban (kivéve XP-zni idegenekkel). Ezért volt kissé rohelyes, hogy valaki a grafikát nézi (ami szvsz nem is olyan rossz), egy olyannak, aki aktívan játszik! -
#9371 Tehát provokátornak nevezel minket, jól értem? -
#9369 na erről beszélek én is -
Drilla #9368 Gery: beírtatok ide, reagáltunk rá. Valószínűleg az volt a szándékotok, hogy így legyen. Megtörtént. Köszi hogy itt voltatok.
Viszlát!:) -
#9366 Ez az új verzióból van?
-
#9364 Na, már megint egyre gondoltunk cimbora:) -
#9363 Bizony, azok vagyunk, pubertáns kiskamaszok, akiknek nincs jobb dolguk, mint számtechórán flémelgetni idegen topicokba.Mellesleg nem hinném, hogy ez a 8-10 hozzászólás minimálisan is demoralizálta volna a topicot...Tulságosan is önérzetesek vagytok, akik nyáladzó szájjal csaholnak, ha valaki meg meri zavarni a csndet a kedvenc kis találkahejükön..Mondhatnám, hogy kissé besavanyodottak vagytok, de mint említettem, senkit nem szeretnék megbántani.. -
Drilla #9362 Csongor tűnj már el légyszi -
#9361 naja, 20 és 30 között félúton......
hihetetlen mennyi humortalan, savanyú ember van itt...... -
#9360 Már ne is haragudj, de az a színes nickes banda aki a mai napon elkezdte a pöttöm agyának hülyeségeit ide feltöltögetni messziről is érezhetően általános iskolás.
Amúgy nem kódolt üzeneteket gúnyoltatok, csak nem értetek hozzá.
Én sem ugatok bele fölöslegesen a fórumba, pedig jó ideje naponta többször felnézek ide. Szal nem kellene ovis hozzászólásokkal demorlizálni ...
Mellesleg valószínűsítem, hogy pubertáló fiú egyedek vagytok ezzel a stílussal. -
#9357 09-Oct-2001
Nem ez volt a US kiadási dátum? -
#9354 na látod, ezt pl. nem tudtam! -
Drilla #9352 Volt alkalmam kipróbálni a public betat egy német ismerősömnél. -
#9349 Ahogy gondolod, nem sértessz meg, és remélem én sem sértettelek téged semmivel, de ugye nem haragszol, ha nem osztom a véleményed.. -
#9348 tudom, hogy te szeretsz kötekedni, de fölösleges, én csak megkérdeztem, hogy lesz-e ennél szebb verzió
ha ez valakinek sértő, azt nagyon sajnálom, de eszem ágában nincs bármit fikázni
nekem nem tetszik, az az én bajom, de nagyon örülök, hogy nektek tetszik
én a minap kezdtem újra a Thief 2-t, és ugyebár az sem egy mai színvonal grafikailag, VISZONT nem is mai a program -
#9346 ...elszórakozom... -
#9344 Mondom én, másra nem vagy képes, csak káromkodni.Na de kérdem én mi lenne a világgal az egyszerű emberek nélkül!?Olyan unalmas lenne az élet, így legalább elszórakozok egy kicsit a bárdolatlanságodon -
#9340 Miért kell mindent olyan véresen komolyan venni.Nem hinném, hogy ez a pár hozzászólás bárki számára is sértő lett volna, esetleg rombolná a játék nimbuszát.Egyszerűen megakadt a szemünk a kódolt üzeneteiteken és kifricskáztuk, de ezzel nem akartunk senkit megbántani....Mellesleg felesleges magyarázkodnom, hiszen meggyőzni nem akarlak az igazamról, viszont az már engem sért, hogy egy ilyen földszintes lelkületű, mocskosszájú alakkal említessz egy lapon.. -
#9339 megnézem -
#9338 Hát most nem ugrok át midi frontierbe fényképezni, de megnézem van-e a régebbiek között... -
#9336 "de egyik játékban sem láttam őt még soha"
Gondolom ritkán jársz el a LAN partikra, amiken nyomulunk.... -
#9334 tudsz képeket linkelni?? tényleg érdekel, főleg ha lesz még ennél szebb verzió! -
#9333 nézd, én egyik játék tartalmáról sem beszéltem, mivel egyiket sem ismerem
de az első benyomás a grafika, és ez alapján a DAOC szintű dolgok nálam kiesnek
az AC2 még megbukhat később a tartalomnál, de első körben a gfx dönt