43179
-
Kkrisz: remelem ez a szoveg mar tetszeni fog neked is. Az en hozzaallasomat legalabbis alapvetoen megvaltoztatta egy csomo dologhoz :
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts." - Bertrand Russell
Persze ha neked is a csacsumi meg hasonlo dolgok szamitanak jo szovegnek akkor vedd ugy hogy nem szoltam -
Rince akkor már nem lesz ugyse merszem kiállni ellened, én sirospicsogos vagyok. Ha nem muszáj nem állítom magam ilyen stresszhelyzetek elé. Most is féltem :) ... én ilyen érzékeny lyánka vagyok, és utálok veszteni :) -
Majd kondizok még pár szintet :)) -
Szivike ellened nem állok ki, mert földbegyepálsz :) -
ja én már dueleztem, jelentem egy 50-es reju cleric simán lever egy szögény 37-es infit, szal nem volt nagy dicsőség, a lvl 50-es armsman uram viszont simán levert volna ha nincs vajból a pici szive :) -
http://faq.camelot-europe.com/cgi-bin/rightnow_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_admin=1&p_faqid=636&p_created=1042628154
buttons2.zip, ezt töltsd le -
én nem írnék ide többet, de beolvasgatok, és amíg valaki beszól, regálni is fogok -
magadra vess, ha normális kérdése csak primitív tahó stílusban tudtál reagálni...... megbántad? -
Rendben, az ügy lezárva:) -
Jock, csak annyi, hogy amit IC-nek írtam, rád is vonatkozik. Én déltől éjfélig itt ülök a gép előtt, ha szeretnéd szétfosni a topikot, megtaláltál, nem ez lesz az első, de gondolj a pajtásaidra! -
Biztos csak izgul a drága:) -
wow, próbálsz helyesen írni??? ez ari :) -
:))))Nem hiszem, hogy lejáratná itt magát bármelyikünk is, érdekes is lenne, ha a magadfajtának kéne megfelelnünk:)Mint mondtam, ha nincs szövegelés akkor szent a béke. -
ha nem kezdené mindenki elölről, mi sem lennénk itt -
Ne izgulj, csak bekacsintottunk a topicba, és megláttuk ezt a kritikát, muszály volt reagálni, de mint mondtam, nem zakalatunk tovább titeket, feltéve, ha nem látunk ilyen commenteket:) -
Igaz, mellesleg itt nem mi vagyunk akik idegeskednek a szitun.Olyan jó nézni, ahogy kezd mindenki kikelni magából:) -
hagyd a búsba -
Belinkelhetnénk egy-két self photot, hogy tisztában legyenek velünk ezek a roncsok:) -
Szerintem te nyelnél nagyobbat, ha találkoznánk az "életben"....
-
Freak, Blasta & Co.:
Kisfiuk ez itt nem az iskola, ahol bele kell pofazni olyan dolgokba amikrol halvany lila fingotok nincs. En halaistennek 10 eve leerettsegiztem, ami nektek szvsz sose fog sikerulniLegalabbis ahogy az ertelmi szinvonalotokat elnezem
Menjetek inkabb keressetek egy pinat es azt szagolgassatok, a ti eletkorotokban az a tuti. Kesobb majd megunjatok azt is, sajna
Bar tolem elvesztegethetitek az idotoket erre is, qrvara nem erdekel. Megszoktam mar hogy a net tele van 16 eves kis pocsokkel akik itt elik ki magukat mer' az eletben semmihez nincs merszuk / lehetoseguk. Szoval engem nem zavar, viszont en nem jaratnam le magam azzal hogy olyasmirol dumalok amihez annyit ertek mint pl. a harangonteshez. Nezzetek inkabb a majkat, az a tuti csavo, tanuljatok toleVagy gyuktsetek penzt a vakangyal szemmutetjere, hatha kiveri nektek cserebe
Na pl. szerintem a fenti duma a tietekkel ellentetben humoros volt. Ehhez kell humorerzek, de persze nemi intelligencia is, nem ugy mint a ti ertelmetlen hulyesegeitekhez. Hmm neha hatarozottan ugy erzem nem vagyok egy kedves ember -
Rockety #9432 Öregharcos vagy már a fóromukon freak, létszives ne itt játszátok a Dallast mert uncsi :)
Ninja - takeltük DC-t. Na az még egy móka :) -
figyi IC, én meguntam, hogy mindenhol nekem kell leállni, mert te nem tudsz
ha ezt a topikot is tele akarod fosni flémmel, állok elébe, tudod, hogy nem vagyok szívbajos
nos, kezdjük, vagy pihensz? -
lol :))))))
bocs, de nem értek arabul, 8 osztály nem volt elég, vágod....
de ha üzenni akarsz, robbants fel valamit! -
Pihenj munkás! :D -
:))))))))))))))))))
Végre egy laza hang :) -
Látom nem bírsz leállni:))) -
hát én próbálkoztam, de itt nem túl barátságosak a népek.... -
én nem mondtam, hogy nem tetszik, azért jöttem, hogy kiderítsem, tetszik-e
de nem a grafikájával az igazi baj, hanem a játékosaival... ennyire stresszes ez a game, vagy mitől remegtek??? -
Rockety #9420 fidel csak a te stílusodat mintázta? ja hogy nem tetszik? az gáz :) -
Rockety #9419 "lol, itt nics albi felsobbrendusegi style, legyszives idezd be hol voltam en felsobbrendu veled pl"
Ha nagyon akarod akkor keresek pár ilyen "rinyálsz , hülye hibi majd én megmondom a frankót" bár igazad lehet nem felsőbbrendűségi, hanem jobban tudok mindent szerű a dolog, rossz szót választottam ezek szerint :)
"fidel/l volt egy vitank (amibe o olomkatona stilussal szted biztos nem gunyolodott), amit mi el is inteztunk egymas kozt, az hogy egy catser halando by assasin azt neked is kene tudni, foleg rvr teruleten"
Általában, de nem mindig főleg az overtápolt enchanter ellen nem lennék olyan biztos magamban.
"egyenlore nem nekem van albi elsobbrendusegi maniam, mivel en tisztaba vagyok hogy az albi klasszok szarabbak mint barmelyik mas realm/beli, szal nem erte mirol csicseregsz:)
Éppen te mondod? Infi hol szarabb egy nsnél vagy sbnél? Lol ne viccelj, minstrelt se szarabb klassz, vagy a cleric. De ebbe ne menjünk bele ha lehet :)
"Mellesleg azt sem ertem mi kozod ahoz hogy hun rp farmolok:), ez benne van a szabalyzatba hogy kek meg sarga acastert nem olunk df/be?
df egy rvr terulet tudtommal."
Sikerült megsértenem az önérzetedet vagy mi? :) Nem mondtam, hogy nem lehet csak ne legyél rá olyan büszke :)
"nincs vanishod? akor plane nemtudod milyen azzal jatszani segitek tanulj kcsit: jo:)
ugye nenm sertodsz most meg?:) hisz ez csak egy kis heccelodes, go vissza yggradba"
Most se vagy beképzelt :)) de ez csak tréfa ugyebár :) Ja, de tanulok tőled mester (thrust infiltrator :) (nem a legjobb assassin de tényleg! lol )majd megyek én is dfbe zöld csávókat ölni epic armorba 50sként :)
Na mentem yggdra :D -
Rockety #9418 Freak és társai, tegyetek egy szivességet és húzzatok másik topikba kthxbye. Nem frankó hogy jock válaszára átkell nyálazni két oldalt + semmi érdemleges sincs az utobbi 50 beszólásba (még annyi se mint jock hozzászólásaiba ) sincs az utobbi 50 beszólásba (sajnos a hozzászólás szintet nem éri el :). Nem tetszik a játék alapból akkor a francnak jöttök ide ? Én se megyek át AC2 fórumba beirni semmit, mert kurvára nem érdekel (úgy ahogy a hülyeségeitek se) szal off pls.
-
ok, minden homályos, köszi :D -
akar a faszom flémelni, benyomtunk pár commentet, mert nekünk ez tök kínai, és ezen derültünk egy félórát......
az általad említett mondatokból meg idézhetnél egyet, mert a lúzer szindi véleménye őszintén szólva nem sok vizet zavar mifelénk... -
Ehhh....
Csak nem belegázoltunk szegény DAoC-osok lelkivilágába...
Srácok miért nem lazitotok??? Ha nem ugattatok volna befele, és kis humorérzékről tettetek volna tanubizonyságot, hamar megunjuk és elhúzunk jókat röhögve, de így csak ez lett az eredménye...
De mi legalább jól érezzük magunkat :-))))
-
ez szomorú, ugyanis egyetlen logikai bukfenc sem volt az elmúlt 2 órában -
halal f@szanak van kedve tovabb olvasni. -
tesco-nak mondd.... -
Ne kezdjétek már előlről, éppcsak lezárult... :) -
olvass tovább.... -
miert is? mar bocs, de igaza van.