43179
-
Rockety #9591 ez igy van. -
Rockety #9590 ez igy van. -
Rockety #9589 Igen csak nekem nagyon szarul hangzik az hogy hibi über realm, ilyen jó amolyan jó kasztok, amikor rvsr szintem óta csak szopok folyamatosan. Azonos létszámot meg nenézzünk mert esetek 80%ba ilyen nem fordul elő. (nem csak prydwenen.) -
Rockety #9587 de most prydwen meg sotlról volt szó : )
-
Rockety #9585 ja de akkor miért vagyunk über realm? -
Rockety #9583 btw ns movieba is látszik az amit Walker barátunk szokott eljátszani (amikor infit lestunnolja a gyerek) -
Rockety #9582 akkor hibi nolby pride , rp táblák nem bizonyítják überségünket (prydwenen maradva) -
Rockety #9581 Loth here: szerencsés flótás biztos harc után afk voltam azt hp regen powa volt és elmentem budira. -
Mester #9580 JA-ja ezzel egyetérték warders se tud nagyon olyan grpot kiállítni ami 5ből többször veri meg a main sotl grpot mint fordítva... -
Mester #9575 Ja-ja most hogy van adsl és tudok nappal is játszani fogunk találkozni többször remélem:) -
Mester #9573 Hát elmondom neked hogy a main sotl grp(walker,xorta,coren etc.) a jól összerekott hibi grpokat is szarrá veri nagyrészt(találkoztam velük jó párszor és általában jó grpal vagyok és elég siralmas az arány).
És Fid ők se cry/laught-olnak hanem futnak tovább rögtön.
Loe(egy jó grpuk nekik is van talán) már más tészta ők még nem nyertek 1vs1 grp csatát szvsz, de néha jól ki tudnak jönni 3-4fg al:P
Hibiben tényleg az a baj, hogy nincsenek support classok. WArdenből még van jó pár, de bardból pl. szerintem 1-2!! aktív és jól játszó rvsrző bard van(volt 6-8 de mindegyik alttal játszik).
Nolbynak meg már most van 4lvl50 bardja akik tudnak játszani részben ezért nyomják jól a nolbysok
-
#9572 Amiota jatszhatatlan a smiter, ne felj, csak reju/ench-et latsz nalunk. :D -
#9571 Lothandar
Egy infitol kaptam. Azt mondta ulve tamadott meg es nem harcoltal (?!?) - osszesen 1 rp-t ertel neki. Azota az infi 42-s. -
Rockety #9570 Mellesleg ezért nagyon jó Hibernia Excalibur, Druid, Bard, Warden, Heroból van kb 3-5 db 1.5-3mes arcok (minden kasztból) és egy guildbe vannak. Igen úgy Hibernia a legerősebb, mert jöhet 2x annyi enemy, lesz mezz, heal 6sec pbt stb. -
Rockety #9569 Azt amikor a faszikám feljön 50re bardal, druidal wardenel rájön hogy ez nem fun és két hét múlva egy manachanter, nightshade, ranger képében poppol vagy felhozza 15000000 egyik craft skillt. -
Rockety #9568 Jobbak a hibi kasztok, ha úgy speccelnék őket ahogy kell és játszaná őket valaki + aki tud is játszani. Példának okáért sajnos hibibe egyetlen normális druida (aki COMBAT közbe is healel, instázik, normálisan felbuffol emelett, rakból a szükségesek megvannak)egyedül Lourker, active rvsr bard aki jól tud játszani szinte nincs is. Combat druidból (dot aztán oda megy ütni az ellent), bardból aki berohan enemy tömegbe agyonlövetni magát de mezzt elfelejti közbe, speed 5ért van csak lényegébe, sajnos elég sok van. Sotl mint mondtam addig ügyes amig találkozik egy normálisan összerakott hibi grpal, de mivel ebből szinte nincs is ezért kenterbe verik egész emaint. -
Rockety #9566 sotl: velem vagy ellenem taktika albionba, 24h rp farmolás 1-3fg terjedő méretekben emain macha területén. Van 1fgjük akik tényleg jól játszanak RANDOM grpok ellen, de ha valami értelmesebb grpal összefutnak és eldőlnek visszase jönnek. -
Rockety #9565 sotl lol... -
#9564 Szasztok! -
#9563 Krane az Exc/Alb. :D A SotL mint egesz egy magat uberelitnek kepzelo csapat, csakugy mint a LoE egyes tagjai, de vannak ott egeszen normalis emberek. Pl. a napi pofazasom 1/3-t Torean-nal szoktam lezavarni. Egyebkent ki hova megy az nem szamit, en pl. 1x voltam az albioni dungeonba es ugy 20x a midi-be. :D Hibi-be egyszer sem, oszinten szolva azt se tudom hol van... -
Mester #9558 Hát általában azért 1-1.5grp-al szoktak menni általában(max kettővel és a relic raid alkalmával 3grpal).
Annyira tényleg nem jó játékosok csak gondolom megbeszélték hogy ki milyen classal legyen így jó összeállítsú grpjaik vannak.(és van vagy 5-10 lurikeen mana chanterük a 25 lvl50ből:p)
SOTL tényleg kenterbe veri őket ezen a serveren de ehez az is hozzá tartozik hogy sokkal magasabb rr-ü játékosok vannak ott.
-
#9555 Nekem most jatszhatatlan... Maskulonben nem tudom mi a hibbik velemenye a NP-rol, de az hogy ok 1fg-ben mozognak az loszar. 3fg alatt meg nem lattam oket. Es amikor megjelennek nagyobb lagom van, mint relic raidnel... Nem is kell mezzelniuk/stunolniuk. -
Rockety #9553 nekem hétvégén volt játszhatatlan egy jó 4-5 órán át, craftolni lehetett nagy nehezen, de mást nem. -
Rockety #9550 Buffbotos nightshade kalandjai itten
Nem tudom ezt láttátok-e már:
"Is the goal to make the bow a non-viable weapon"
As you can see, its work in progress. Now with scrafting any ranger can pump his str and con to max as well as the resists and be just like a BM.
The ranger will soon become the "even lighter" tank that have "detect assassin" (stealth at 1), the CHANCE to hit something at long range for decent damage (autotrained bow) and a little worse melee than a BM, no parry but a nice self-buff and damage add.
Scouts can become the best caster protectors with that lil' shield o' theirs, hunters.. well... maybe that pet of theirs can help them some, or they can be norse, grab a spear and put a hooded cloak and hope they get confused with a celt spearo. -
Rockety #9547 Egy vita (aka flame) a szent ügy [topic fent maradása] érdekében ? -
#9546 Nem erte meg. Zold ranger utan futni? :)
Van speeded, az pont eleg, hogy eleg elony szerezz. Utana meg meghalt a varazslonk, mert nem ismerte a /face hasznalatat... Tegnap middik glacier giantot oltek, tok jol lelehetett volna csapni rajuk, de PL meg GoP team az okosabb volt es sose vartak meg. Igy az lett az eredmenye, hogy mindegyik grp megolt ugy 2-2 middit es kihallt... -
Rockety #9545 friar crush dmg + buffok = 50es rangeremnek epicbe 19% crushal 3 ütésből 800dmget rápakolt ami azért nem rossz :) -
Evilmann #9542 Valószínűleg friar volt. -
Rockety #9533 Lairiodd-t kérdezz vagy nézz fel www.prydwen.net re ott szoktak irkálni crafterek mindenfélét. -
Evilmann #9528 Az valszeg Chello power, mert nekem is konstans piros kocka. -
#9527 6 Ideefix Viktor 293,461 50 Hunter Kobold
Ez akar meg magyar is lehet. Prywden/Midgard. -
#9517 Igen, valaki biztosan tud hozza. Orulok hogy segithettem. -
#9511 Es nem IP volt, hanem FH ha paladin. :D -
#9503 Az autoupgrade utan rogton kiirta ... bar tudom hajlamos az ember minden pop-up ablakot beleolvasas nelkul becsukni -
#9500 Mage te nem a CSs (techno)mage vagy veletlenul? -
#9495 Kar hogy csak azert jar majd (vagy jar most is) RP akiert RP-t is kaptak amikor meghalt :) -
#9494 Na azt próbáld meg vazze'! :DD -
#9493 Kénytelen leszek majd Scythén kipróbálni a legújabb mérgeimet... -
#9488 Probald ki, ennek meg a Visa Electron is jo, azt pedig tudtommal sehol se jegyzik -
#9487 LOL hulye franciak meg kesz dolgokat sem tudnak atvenni, ezt is hogy elkurtak, javitas kell a patchez
Nem csoda hogy nagyhatalombol idaig sullyedtek par evtized alatt
Mondjuk a francia filmek szinvonalat ismerve en ezen sem csodalkozom