43179
  • Hangianix
    Hogy lehet ilyet produkalni? :)
  • Mester
    Hát az hogy csalnak vagy nem az nem bizonyítható, de az gyanús hogy walkernak akkor van mindig lagja amikor vmilyen tank közel ér hozzá és ütni próbálja:p(én nem tudom hogy csal-e vagy nem de elég sokan mondják hogy igen.)

De szerintem jó játékosok mindenképp és nem csak walker és sami jó abban a grpban.
  • Mester
    igen
  • Hangianix
    Lourker, te most guildless vagy?
  • Hangianix
    Merre mentek? :D
  • Tafaya
    Koszonet a matavnak amiert lehetove tette hogy ez a post ketszer menjen el, wtg matav!
  • Tafaya
    Hat ja, lassan mar tenyleg tulzsufolt a pRyd ahhoz kepest hogy eleg kis szerver. Most mar en is azon a velemenyen vagyok hogy indulhatna 3. angol szerver. Bar hogy nem albit inditanek az szinte biztos.
  • Tafaya
    Hat ja, lassan mar tenyleg tulzsufolt a pRyd ahhoz kepest hogy eleg kis szerver. Most mar en is azon a velemenyen vagyok hogy indulhatna 3. angol szerver. Bar hogy nem albit inditanek az szinte biztos.
  • Hangianix
    Kezdunk sokan lenni a szerveren. Igazan nyithatnanak egy 3. angol servert basszus. Albionban lattam 610 embert!!! Es mas kerdes, hogy ebbol kb. 50-60 (vagy tobb) 2nd account, ez piszok sok. Ha azt a 120 50-st elosztjuk 3 reszre + hozzacsapjuk az RvR-zo 40+-sokat, akkor is nyugodtan mehet 7-8fg minden zonaba :(((
  • Rockety
    tegnapi rvsr: go hadrians, hmg ajtó nyit, 1fg midi halott vagyok
    go odins, hmg ajtó nyit, 2fg midi halott vagyok
    go emain, 2x meghaltam út közbe, 1x kiérek, infi lecsap, logoff
    :D
  • Tiffa
    Lothandar nem is rossz pasi, kár, hogy az arcát nem volt szerencsém látni ...
  • Hangianix
    Micsoda midi zerg Emainben. Utana meg hibi Odinban. Vagy forditva. :D Mindig szedett-vedett csapatban voltam sajna :( - nem is megyek RvR-zni ezentul csak akkor, ha normalis a csapat, 3x meghalni 1k rp-rt az nevetseges.
  • Drilla
    Pac/mend healer a leggyengébb kari az egész játékban. Sebezni szinte alig tud. Egyetlen "fegyvere" van, insta stun/mezz aztán futás:)
  • Hangianix
    Akkor az nem aug specced healer volt. Atlag spec healert gond nelkul lenyomom en is. Mint Drilla es Rogue is mondta, olyan spec mint en, csak o melee-ben jo. Azert Korewbyn-t is lenyomni nem piskota.
  • Mester
    Hát nem tudom én egyszer dueleztem egy healerrel és úgy nyertem hogy ő használt a a két insta healjét én meg egyiket sem....(heal/buff speced vagyok pet nélkül mentem és lvl50 volt a healer is, )Lehet nem volt buffolva vagy nem tudom.
  • Hangianix
    Na ezert mondom, hogy reju cleric-kel sokkal konnyebb RvR-zni. Arrol nem is beszelve, hogy az uj uber heal az 30-s rejutol kezdodik... (Nekem 27-s van) Igaz, szerintem sokkal unalmasabb is. Az 1.59 utan (es ha a mezz timert 2 percre allitanak mondjuk), akkor megint jatszhato lenne/lesz a smiter. Nem uber, de jatszhato. En most egy fix Odin grp-ot akarok osszehozni, amivel legalabb a 10k/nap osszejon - kis, rajtautesszeru csataknal eleg a healem.
  • Hangianix
    Maradt meg nalatok aktiv smiter? Direkt korbekerdeztem ismerosoknel, hogy hany 50-s maradt smiter: Amorce, Aryac, Fiddlestick, Hemmorragie, Killerbee. (ezek azok, akik hetente be is loggolnak 1x. :D)
  • Drilla
    Sztem tök fölösleges, ugyse veszi be őket senki groupolni, hagyd szegényeket:P
  • Hangianix
    En meg smiter vagyok, tehat maradjunk annyiban, hogy annyit tud, mint en. :D Ha nem full resistel 2 stunt es nincs ott a bandit, akkor valoszinuleg en nyerek ilyen aranyban a MoC miatt. De ugye ez csak HA. Ezert mondom, hogy egalban vagyok vele, ha minden korulmeny egyenlo mindket fel reszere. De lehet inditok egy nerf aug. healer topicot BW-n. :DDDD
  • Drilla
    Egy full augment healer lehetett. Van nagyon jó damage shieldje, damage buffja, attack speed buffja, str/con buffja, háromféle resist buffja. Nem csodálkozom hogy legyőzött. Kísérletképpen én is indítottam egyet, most lvl 16-os :) Sárgákat folyamatosan lehet vele ölni, low hp narikat is. De gyógyítani, azt nem tud...:P
  • Hangianix
    Nektek is elmondom, legyen min/kin rohogni. :)Tegnap leszolozott egy HEALER! Mordia a neve es torpe illetosegu "holgy" volt. Namarmost az egy dolog, hogy piszok jo resistje volt 212 (-122) - ket utottem nagy smite-tal, de miutan lejott rolam mezz, stun - lemezzeltem, lestunnoltam, majd stun vegen MoC-ot nyomtam, tehat kb. 7-8 smite ment bele folyamatosan + a harc folyaman legalabb 6 insta dd. Ennek ellenere 10% hp-n kicsinalt engem. Az meg hagyjan, hogy nagyobbakat/gyorsabban/erosebb dmg buffal utott, de volt egy dmg shieldje, ami 40-ket siman utott. (Volt ott egy szurke bandit is, aki ugy 300-t lott belem - egyszer egy 70-t is...) Kicsit idegesito ez, megha ugy 50-50% eselyt is latok a vele valo parharcban. Az egy kicsit megnyugtatta haborgo lelkemet, hogy olt o mar RR5-s armsmant is.
  • zippofcy
    Ott van a 24es SZm, mehetek barmikor. Bar jovo heten jobb lenne, addigra vege a vizsgaidoszaknak, szerencsere
  • zippofcy
    Lehet hogy a hibbi classok a legsokoldalubbak, legkonnyebben jatszhatok stb. de attol onmagaban meg nem lesz uber egy realm. Ott van pl. a jatekosok letszama, hogy az RvR tudasrol mar ne is beszeljunk
    Meg ketlem hogy hibbibe is 4-5 nap alatt fel lehetne tapolni egy karit 50re mint ahogyan a patch elott Albionban lehetett, ugye
  • Rockety
    vagy csak valójában az van hogy a világon van 4 db sotl szintű guild hiberniaba azt nyomatja éjjel nappal ? :)
  • Rockety
    Akkor hogy képbe legyek Hibernia az über realm (minden szerveren) KIVÉVE a prydwent? : )
  • Mester
    Hát attól még nem bénák/faszok mert pvsp-ről eljöttek mivel egy másik guild sokkal jobb náluk ott.(azért már talán azok hogy azt írták hogy nemtaláltak ott kihívást,de a pvsp szervert sokan otthagyját tehát ez se nagy szám.) Az meg hogy hiberniába jöttek logikus mivel midi-ben már van egy karijuk és prydwen albionba nem sokan akarnak jönni szvsz...

Amúgy én se szeretem őket teljes mértékben leszarják a többi hibit(legalább is egy részük biztos).
    De azért játszani vmennyire tudnak(igaz a fele manachantert csinál amire ráférne egy kis nerfelés....)
  • Atomy
    Miért Hibernia az űber realm? statisztikailag 30-40%-al több rp-t hoznak össze mint albion.

rp/realm 45+
    1 Hibernia 324492
    2 Midgard 273222
    3 Albion 250386
    population/realm 45+
    1 Albion 39675
    2 Midgard 31876
    3 Hibernia 30526

De ha olyanokat említek hogy baseline stun, pbt tanknak, instaAEmezz, pbae, enchanter pet, group purge akkor talán már dereng valami.

Norbi Pride-ról meg annyit hogy a weboldalukon azt hirdetik hogy átjöttek prydwen/hibbibe mert a PvP-n már nem találtak kihívást. A valóságban ez úgy néz ki hogy PvP-n kiszopatták őket, és most beálltak a legerősebb realmbe mert kihívást akartak. Ez annyira béna hogy már nevetni se tudok rajta...
  • Hangianix
    Egyebkent emlekszem ra, szoloban 3:1-re vezet ellenem. Ami nemcsoda, mivel a stunja 500-zal a nuke-ja meg 1500-zal megy messzebbre. :D
  • Mester
    Iunanza mentalist és elég jól játszik rvsrbe szvsz:)
  • Mester
    Mrt skald és nem champion:P

Bfr még high rr champ.
  • Hangianix
    Nem a szmeleyeket utalom, ez "cinikus" megjegyzes akart lenni. A karaktertipust. Nekem azt jelenti, ha meglatom oket messzirol - futas. Mindegy merre csak el, talalkozas egy champpel = biztos halal.
  • Hangianix
    Itt mas a szitu. Eselyem ninc healelni 4-5 400-s dmg-t 2sec-nkent. Az az egyetlen esely a tulelesre, ha sikeresen mezzelem oket. Kulonben az altalad is emlitett 6 sec alatti halal kovetkezik. 30 sec mezz eleg ahhoz (ok, tobbnyire csak 20), hogy kicsinaljuk a caster teamet. Masik dolog az, hogy ti tevedesben vagytok a smiterek uberseget es szamat illetoen. Pillanatnyilag 4 aktiv smiter van, mert ez a spec sz@r. Nagysagrendekkel tobb rp-t lehet osszeszedni reju clerikkel. Ennek ellenere en elvezem, es nem respecceltem. Valahogy nem tartom fairnek, hogy amivel PvE-ben jo voltam (most mar ott se igazan) es RvR-ben is elment (en nem voltam soha 48 smite) azt most "atmeneti" nehezsegek miatt dobjam. Ezzel a gimp karival + minstrel + paladin 20-25k-t szedtunk ossze 1 este (3-4 ora), ami nem olyan hu de uber, de szetrohogtuk magunkat a rank kuldott 3fg-kon... :D
  • Hangianix
    En aranylag ritkan megyek AoD-vel sajna, de nukerek ellen nincs eselyunk, ha minstrel nelkul talalkozunk. Altalaban azert halok eloszor, mert megprobalok rajuk futni es mezzelni... Ugy 3x bejott mar 100 alkalombol. :D
  • Hangianix
    Bar akiket igazabol ruhellek, azok a rr6+ championok. Mrt, Male, Tradolf (ebben a nevben nem vagyok biztos). Male gyorsabban ut ket kezzel, mint a palank az egykezes kardjaval, a speed debuff es stun meg csak nyalanksag.
  • Hangianix
    DE az en kepemen latszik, hogy 28-s az infi.
  • Hangianix
    Milyen class? Mentalist vagy chanter? :) Igazabol ezek ellen semmi eselyem, ha nem en tamadok.
  • Hangianix
    Kek caster mar olt meg. Stun, debuff, 3-4 nuke es szevasz...
  • Hangianix
    Azt megneznem, hogy engem egy szurke EGYEDUL leszolozott barmikor is. :D
  • Hangianix
    A midik sem mind az eszukrol hiresek. 2 troll tank volt (warriorok) en egy earth wizzivel grp-oltam. (na jo eppen ongyilkosok akartunk lenni, amikor jottek, tehat mi kisse kit erdekel mi lesz a vege alapon kentuk) Ugye stun, mezz, nuke etc, erre nem a wizzi-t, hanem engem kezdnek utni. Hat lol. Fel hp-ra mentem le, amikor meghaltak, es a MoC-ot el se nyomtam...
  • Rockety
    Mert mindjárt bebizonyitom neked hogy a nightshade jobb az sbnél meg infinél, csak elkell ferdíteni a szemszöget :D