43179
  • Braveheart
    Méghogy a Makimura Online lenyomja a SWG-t hahahaha. Most hallom először a nevét.
  • Braveheart
    HOGY LEHET ILYEN BAROMSÁGOT MONDANI AMIKOR MÉG MEG SE JELENT EGYIK JÁTÉK SE?
  • Uberlama
    pontosan. nekem viszont az a jó hogyha nem zerg van és monjuk 1 vagy 2 üt akkor esélyem mint a tenger a 6seces pbt quick aeroot miatt. Nem egyszer éltem túl csatát mert nem tudtak megütni. Legjobb mégis az volt amikor 1fg 1fg ellen ment, midik voltak. Nekemjön egy bazinagy troll 2 fegyver, és egyszer sem tudott megütni. Mire rájött erre addigra a többiek kivégezték a nagyját és elment keresni vmi kellemesebb helyet, de pechjére egy root vhogy kiszaladt a botombol és várnia kellett mig levertük :)
  • I.C.ram
    Húú az a játék megvan nekem! De a Final Fight melett elbújhat. :)
  • Uberlama
    Én csak azt tudom hogy mivel nem speces ddt használok, mivel az earth 45 az ice meg 28-29, annyit látok amikor pl egy trollra vagy erősebb norsira ddzek hogy 220(-110) akkor azért nézek egyet. de nem egyszer volt példa trollra a 100 alatti sebzés, és ilyenkor az ice 28-29 (passz) + 13-14 van, és a dd 50es szintű. na mind1 vagy pbt vagy dd igy is lehet nézni, de 1.59től már mókásabb lesz, végre lesz értelme a peteknek.
  • Hangianix
    Nem az en vagyok :P

Ubi: spirit az szar a hibbik ellen, mivel azert wardenjuk akad es ha jol tudom neki a pbt miatt magas a spirit resist buffja. Tehat oket ice-szal erdemes nyomni. Middiknel nem tudom ki a spirit resist felelos, de az biztos, hogy nekik sokkal szarabb. Hibbiken altalaban 50%-ot utok, middiken 75%-ot.
  • Uberlama
    1: megnézem azt a srácot aki 6 vagy 8 seces pbt mellett belédnukol 400at (O)(o) Márcsak azértt is mert a patch óta megmaradt kb 10 talán több earth theu mind ice specces másodladosan és az ice dd egy kalap trutyi. 400at szvsz csak egy kobiba vagy elfbe nyomok bele 150+os critivel akkor ha nincs semmi resistje :P
  • zippofcy
    Hozol meg egy embert???
    Te kis fideszkozeli
    A vegen igaza lesz a kkrisznek (vagy ki is mondta? ) a middik a komcsik, a hippik meg a nacionalistak. Baloldal - jobboldal ... mar csak az a kerdes en hol allok akkor??? (hmm remelem nem a szonyeg szelen )
  • zippofcy
    Kicsit offtopic de nem birtam megallni :
    "Ghosts 'n' Goblins Online Announced:
    Capcom and Game Factory announced they will release a new cross platform MMORPG called Makimura Online (Ghosts n' Goblins Online) in spring 2004, which is developed on the Terazona and Renderware 3D engine. The main character is the son of Makimura's main character Arthur. There are 11 playable characters and 6 job classes to choose from, include knight, archer, vampire, fighter, beastman and dragon-man. Makimura Online will be released on PC first, and then on other major console platforms."
    Hubazz, a SWGnek ezzel befellegzett, nem is beszelve a DAoCrol
    Az MMORPG lufi mikor pukkan ki mint a dotcom lufi anno? Egy ev? Masfel? Lehet fogadni
    Csak nehogy MMORPGt csinaljon vki a Haboru es bekebol
  • zippofcy
    Amilyen makom volt ma beloggolok Camelotba erre broad csatin latom hogy full set af102 99% chain armor, 2.5p (under making price) vagy vmi hasonlot
    Rogton kapcsoltam, szoltam a tagnak hogy kell ... csak kozben meg meg kellett kerdeznem guildcsatin hogy telleg olcso-e annyiert
    Vegul az enyem lett, aki eladta a minstrelet kuldte nyugdijba az infije kedveert, szoval mar nem volt ra szuksege.
    Csak utana kaptam vagy 4-5 embertol msgt hogy nem adom-e el Szokasos kedvessegemmel mindnek elmondtam 1x hogy no, aztan meg nem is valaszoltam
  • Mester
    Lourky hero
    és Arnyek ranger
  • Tiffa
    Prydweni hibik valakinek van bg karija, én kinn garázdálkodom Dionne nevű scoutommal.
  • Tiffa
    Próbáld meg a CD Galaxisban, mi onnan rendeltük.
  • Bith
    Erről a 'mi a neved?'-ről jut eszembe, hogy milyen marhaság már, hogy ugye az ellenség fölé nem a nevét írja ki, hanem azt, hogy mi a realmrankja, meg a race-e. Namármost, ez érthető is, mert ugye miért tudnád te az ellenséges neveket. Igen ám, de ha kiszelektálod, akkor máris be vagytok mutatkozva, vagy mi? Ennyi erővel simán kiírhatná a karik fölé is...
    Hádde nem? :)
  • Hangianix
    Visszajon a palank, nyomhatunk guild wart. Bar mi 6-an vagyunk, de csak 8 seces pbt es nincs semmi resist buffunk, mert en egy gimp smiter vagyok. :D Sot, akar olyat is megbeszelhetunk, hogy egyutt megyunk middiket olni, de akkor vigyazni kell az AE effectekkel. :D
  • Hangianix
    Valamelyik hibi olyan jol elmagyarazta a lvl based healeket anno, megtenne meg1x? :) Tehat az lenne a kerdes, mi a kulonbseg mondjuk a 27+12 ill a 27+15 reju kozott. Valami olyasmi dereng, hogy az egyik 75-100% kozott healel, a masik meg magasabban. SC armorhoz kellene.
  • Tiffa
    Vagy ugye fordítva ... ha nem is sajátkezűleg, de vannak kiváló testőreim a srácok körében :)
  • Bith
    És Grylla párja Gryllus, Tiffáé meg Kyel, úgyhogy őket kérdezd :).
  • Bith
    Nemtom, Tiffát még nem láttam sajna, de biztos az :).

Egyébként meg a válasz a kérdésre: persze! :)
  • Bith
    Kuss ;P.
  • Bith
    Ok, Tiffa is az, igaz, de én azt mondtam, hogy az egyik a guildben van, nem azt, hogy csak 1 van a guildben :)).

És mind a 2 csaj in RL (ezt a töbieknek mondtam).
  • zippofcy
    De csak azer' mer' a tankok azt hiszik hogy a minstrelek az istenek
    Pl. 1-2 fgbe ha belefut a csapat akkor a minstreltol elvarjak hogy lemezzelje mindet, de legalabb az egyik feluket
    Albionban jelenleg igy nez ki az RvR (talan a sotl-t kiveve): ha osszegyulik 1-2fg akkor mar rohannak elore mint a vakok, a kisebb letszamu csapatokon persze atgazolnak, de ha tobb ellenfellel talalkoznak kihalnak 1-2 percen belul. Aztan jon a rinya hogy mer nem volt mez, stb
    Aki igy jatszik RvRt megneznem CTkent mire jutna mondjuk a siege palyan CSben
  • Bith
    Smite nerf óta szinte csak buffbot van sztem :), de lehet tévedek.
    Amúgy az én clercem sincs respeccelve még, tehát az is smiter :))) (igaz 43-as asszem csak).
  • Tiffa
    Ja az én voltam aki fel akarta világosítani Bithyt, csak későn vettem észre, hogy Kyel van bejelentkezve :)
  • Atomy
    Nemtom miért kell sírni a theurg petek miatt.
    Boltot, DD-t se lehet mezzelni, rootolni, stunolni. A petet lehet stunolni, pár mp-el tovább él mint egy bolt, viszont kb. 50-szer lassabb. Ha nem tetszik hogy rádküldték akkor egyszerűen fuss arrébb pár métert.
  • Atomy
    Tegnap este 6-7 körül kerestünk minstrelt a groupba, beírtuk /who minstrel 50, az eredmény összesen 5 db volt. Ezt próbáld elosztani egész albion között hogy minden groupnak legyen speed meg mezz meg sos...
  • Hangianix
    Ne felj Kyel, Bithy nem csak a guild cleric allomanyaval nincs tisztaban. :D
  • Kyel
    Bithy már nem azért de kettő reju tündérvirágszál van.
  • Hangianix
    A legtobb smiterbol rejuva lett ismerosom minstrelt/scoutot/infit jatszik, ill. buffbot lett es vett meg egy accountot ahol minstrelt/scoutot/infit jatszik. :DDD Ja es en is inditottam egy minstrelt. :D
  • Rockety
    na kb ezért törölhetem a seggem a group purgel bazzeg, mert nincs aki ellője :(
  • Hangianix
    Errol beszeltem. Meg xp-zes kozben megunjak a karit... Pedig akkor lenne grp-juk, amikor csak elrikkantjak magukat.
  • Hangianix
    Bithy, pillanatnyilag ez az allas: reju, buffbot, smiter. Ne mond mar azt, hogy nem is nagyon van ilyen. Smite nerf ota szinte csak ez van.
  • Hangianix
    A mienk meg 1000...
  • Rockety
    Heal buffspeccelt karik 1 hét rvsr után ott hagyják a karijukat a picsába, szvsz nálatok is bár lehet tévedek.
  • Rockety
    + ha kevesen vagyunk akkor szvsz logikus egy picit hogy egy főre több rp jut mint ott ahol többen vannak. Sorceror upgrade nem érdekel kellett is mert kevés van, de az hogy a theurgh pet kinyirhatatlan lesz + 2000 range hát nem mondom hogy overpowered de nem is éppen egy jó ötlet a kettő együtt.
  • Rockety
    1, Miért van az hogy nálatok pbt melett a gyerek belém nukol 400akat ?
    2, Hibibe csak insta aoe mezz van 10perces timeren amint mondtam általában egy last resort lehetőségként használnak
    3, BOF IMBALANCE

Igy is hozzálehet állni a dolgokhoz :)
  • Bith
    "rejuv clericben is az lehet az uncsi ami druidban:könyörögni fűnek fának,hogy ugyanmár grouppoljon veled"

Hát nem :), lol. Egy rejv clericcel majdnem biztos, hogy lesz groupod albionban, bármikor. Főleg, hogy nem is nagyon van ilyen. Szerencsére pont a mi guildünkben van az egyik, aki rejuv, és 50-es.
  • zippofcy
    Hat majd megszamolom egyszer hogy 10 mezzbol mennyi lesz a resist. Eddig meg 3 nal tobbet sose tudtam mezzelni egymas utan, addigra vagy lemezzeltek / nukeoltak vagy mar nem volt ra szukseg
    De szvsz egy 3mpes elso (be kell rakni a fluteot) es tovabbi 2mpes single mezzeknel 10bol 1 resist is tul sok
  • Rockety
    Viszont csereben jol tud harcolni (foleg buffolva) es nem fogja otthagyni a karijat 1 het utan azzal hogy unalmas support kari. (ja es RP leechre is tokeletes )

pontosan, ezért jobbak az albioni support karik mert nem unja meg az ember 1 hét után. enuff sed
  • Bith
    "26os mind speccel meg mindig uber dds lehetek"
    De akkor nem is lesz meg a nagy self, meg group mez csökkentője. Meg a mez-e is kalapszar lesz.