43179
-
Evilmann #10011 SI-vel az a baj, hogy nem elég csak a cd kulcs. -
Mester #10005 nekem is rögtön ez a kérdés jutott eszembe olvasva Zak postját:).
Mert itthon szerintem jó ideig biztos nem lehet megvenni:( -
KGB #10002 Üdvök mindenkinek!
Meguntam az EQ-t és úgy tünt nekem a honlapjáról, hogy ez egy izgalmasabb games. Érdeklődnék nincs e valaki aki kifelé szállna belőle és esetleg eladna? -
#10001 Az atlag 50% spirit resist miatt nem is szeretek hibbik ellen jatszani. Tudod amikor egy hero kijon 9 sec alatt a 30 masodperces mezzbol, az kicsit zavaro. A dmg-rol nem is beszelve. Sajna a smiter kari az nem 1fg+ -ra van kitalalva. Nagyon jol hasznalhato kis osszecsapasoknal, de kulonben 0. Es sajna ezekbol a 2-3-4-5 vs 2-3-4-5 okbol mar alig van valami, akarhova megyek 2fg enemy legalabb. -
#10000 Ja, ki kellett probalnom mennyit ut. :D Egyebkent a MoC az uber nalatok, de nalunk semmit se er a clericnek hibbik ellen. 1000-s rangerol en nem foglak stunnolni teged, atlag hibbi csapatban meg ket caster van legalabb 2*1500-s stun :(
Nekem amikor mar nem volt manam, mindig teged uldoztelek, addig se tudsz gyogyitani. :D
-
Mester #9999 Smith-ot nem is nerfeltek annyire 45 volt akkor a spirit resistem(azthiszem az kell) és 150 ütöttél belém.:)
"KILL THAT FUCKIN' GREEN FIRBY!!!! :D""
Ilyet meg ne írj be többször:D
-
#9996 Az utso alkalommal amikor nagybetuvel ordibaltam akkor igen... -
#9994 Hat le a kalappal a tulelesi kepessegeid elott. 3 alkalombol egyszer sikerult rabirni a csapatot, hogy teged ussenek, akkor is 2x kellett beirnom, hogy KILL THAT FUCKIN' GREEN FIRBY!!!! :D
->Medicineman
Zold-kek-sarga komboval is van eselyetek, ha az ellennek nincs speedje, pbt-je, cc-ere. En egy ilyen grp-ban voltam es 2fg vegyes hibbi siman legyakott minket. Hozza kell tenni, a 3-4 sarga az 3-4 nuker volt, akik hoztak a 300+-os nuke-jukat. :D -
Mester #9993 Bevettünk nem?:P -
#9986 Jah van szupi kis epicem, de miután az első 1-2 körnél festetlenül mindig engem találtak meg elsőre inkább befestettem feketére igy mereszteni kell a szemed, hogy észrevehesd a mintát :-)) -
Rockety #9985 alvajárok most éppen, speccedet lourker bökd ide pls (lehet csinálok druidát zerg2-re :) -
Mester #9983 [email protected] de már gondolom alszol:) -
Mester #9982 hát ja leginkább ha moc-t is használom az megint +1000-1500hp:)
Ma is találkoztunk párszor és általában magyar albok jöttek ki gyöztesen persze az is bele játszott a dolgokba hogy mi max 1fg voltunk amikor veletek találkoztunk ti meg néhány Loe grpal voltatok ahogy láttam:o) -
Rockety #9981 buffolva is sok, köcsög rambo :D -
Rockety #9980 6 ütés max 10sec :) -
Rockety #9979 igaz de 6 ütésből lenyomja rr5-s rangeremet pa-nélkül amit egy kicsit soknak tartok. -
Rockety #9978 van csini vini theurgist epiced? :) nem tom valahogy feltűnő és olyanra ugrok először ha nincs más a képen.
nekem most :
aug dex 2
dualistic reflexes 1
aug con 1
aug str 1
aug qui 2
dodger 2
aug acuity 2 (intelligenciát nyomja fel lol lófa**t nem ér de 4 pontot rákell rakni azért :)
wild arcana 1
asszem más nincs
LOURKER: emailed micsoda? küldeném spellcraft progit -
Rockety #9977 ja nekem most dingelt rr3 asszem össze xpzem remélhetőleg a héten még a maradék 3 szintet azt mehet egy teszt. ( én blade specced vagyok szal nincs evade stunom) bár úgy hírlik hib celtic dual olyan lesz mint midibe az left axe, mindig talál és lesz stun styleja is... hmmm shade-zerker? :) -
#9976 Uberall nevű theurgist vagyok :) ja igen azt meg kell jegyezni hogy earthös theu vagyok másodlagosan ice :) -
Rockety #9973 te ki vagy? : ) -
Kkri$z #9972 Azért ezzel a hp mennyiséggel nem lehet szégyenkezned healer létedre. Az én paladinomnak 170hp-val van több ha fullra van buffolva. Szóval nem rossz ez sőt...
Csak szar dolog hogy ha mindent magadra használsz el akkor majdnem 6k hp-t kell levernünk rólad. :) -
#9971 A tegnap esti rvr jó volt asszem 2őtöket is megöltem a csatában, Mester zöld firbolgját szétkaptam egyszer emainbe, a másik ki volt azt nem tom csak mondták hogy úőt is megöltem. Na mind1. Mindenestre az a tegnapi hibi 2fg elég ütős volt :9 -
Rockety #9969 de ha 50es leszek nyomhatunk egy duelt ha benne vagy, buffok nélkül ofc mondjuk hadrian hmg csak teszt kedvéért :O -
Rockety #9968 szvsz nightshade buffolva vs infi buffolva sajnos 90%-ba lejátszott meccs :/ Legalább is Cryptic tesó (mindenét kikeplte a gyerek :) felbuffolva kiment hát Rhodry vagy Rambo úgy szét kapta hogy rossz volt nézni :) Ja albion frontier rulez mellesleg :) -
Mester #9967 Nekem nincs assasinom lehet hülyeséget mondok:p de szvsz a midi dungeon assasinnal nem egy rossz választás sokszor vannnak ott kék midik(és ráadásul xpznek is:d) akiket nem lenne nehéz ott öldökölni.
Igaz a buffok elvesznek ha bemész. -
Mester #9966 Ja láttam hogy volt olyan hogy nem csak te futottál rám hanem vagy 3man:))
1880hp-m van buffolva de vész esetén még ott a két insta és moc:) -
Rockety #9964 ja ott is szerencsét próbáltam egyszer Indiana barátunk köszönt rám :D igaz akkor még piros volt :d de két spanját megöltük froxal meg aeraval jó kis zöld kék caster powar + kék shade :D -
#9959 Volt Pry/Alb atment Mid/Exc-re (azota lehet, hogy onnan meg Hib/Exc-re) accountcserevel, es mondta, hogy mennyivel jobb ott az rp, napi 40-50k. hat lecsekkoltam az ottani legjobb multheti rp-t.
1 Aragvain Xzibit Hibernia 56,879
Tehat hetente csak 1x jarnak ki. :P
-
Mester #9958 :)
Ma jó párszor találkozunk és voltak jó csaták, el sprintelős taktikám elég jól müködik:)
Ma végig(meg általában is) warden,bard/druid van abban agrpban ahol vagyok és ez elég sokat számít end song miatt végtelen sprint pbt meg blokkol elég sok ütést.
Amúgy ha eltalálsz elég jókat ütsz szegény -15% slashes scale armoromra -
Rockety #9957 Nem én Rendorion vagyok ( azóta frankó lvl 47 ) :). Általában nem vagyok buffolva de ha fidel fent van akkor megszoktam kérni hogy buffoljon fel engem is :) sokat ugyan nem érek vele mert 47esként az rr6+os ugyancsak buffolt infi ellen képtelenség akármit is csinálni sajnos :) Első próbát mindig buff nélkül nyomom és miután 4 ütésből megölt, akkor keresek egy grpot, leloggolok vagy buffbot. -
Mester #9954 BArd nem igazán népszerű kari hibiben általában hiány van bardokból.
Egyik hibi játszott egy albi karival prydwenen és nem 4-5 hanem 16 buffbot volt akkor a pkban.(mivel a stealtherek 70% felvan buffolva ezért annyira nem tartom igazságtalannak) hibibe 5-6 buffbot van általában ligennél de a steltherek és enynivel kevesebben vannak.
Wardenből tényleg sok van és sok grpba van viszont druid/bard alig van aki rvsr-zik renszeresen.
Sousi nehezen lehet stealthbe Fidel mivel mercanary, de elég druván nyomja szinte nem lehet olyan gyorsan healelni a tankot amilyen gyorsan üti le a hpját:P -
#9952 akkor szimpla bug/lag volt vagy nem vetted fel a szemüvegedet :) -
#9950 Na beleptem. Amit mostanaban tapasztalok az az, hogy egyre tobb melee healer van. Dmg buff, dmg shield, speed buff, high resist. 1v1-ben durva. -
#9943 Clericek 75%-a nem aktiv. A maradek 50% 30 alatt van. Folytassam? :D -
#9942 Egyszeru, egeszen addig nem mezzeljuk oket, mert anelkul is kinyirjuk oket. :D Es ugye RvR-ben nincs enrage, tehat mehet a mezz. :D -
#9941 Hehe szvsz nem azt mondta, hogy ha csapatban van akkor nincs buff, természetesen akkor van. Ő arra gondolt amikor soloban megy akkor nincs buff merthogy nincs buffbotja nemúgy mint neked. Ami meg az egyedül vagyok emainben főidőn kívül című részt picit kétlem :) (ofcos csak a tapasztalat beszél belőlem) -
#9933 Hehehe, aztán azt majd áruld már el (immár level 46-os) sorcimnak, hogy hogyan kell lemzelni egy 1-2% HP-ra levert enemy-t ;P.
Amúgy Lonely-nak megvan végre a legnagyobb ae-mez (level 44-es, 1:12 min, 400 area, 3sec cast), meg a 46-os speed. _Szétmezzelem az összes midit,emg hibit!_ -
#9932 Lol, hát Tafayát már nem igen kell tovább nerfelni ;P (értsd: scout a srác, leglábbis a Tafaya nevű karaktere). -
Mester #9924 Igen az ns-k közül elég sokan felvannak buffolva ez igaz.(van 3-4 buffbot azok feltudnak buffollni 10ns-t annál több ns meg nincs hiberniában:P)
NEm rock játszott nimrodellel tegnap szvsz. -
Rockety #9909 Je láttam Weldrin-t 2sec erejéig most :D
Weldrin 100-150 at árt nsnek, rambo (kisebb betű nincs) meg 350et. na azt a gyereket kéne erről a szerverről elküldeni a jó büdös picsába, mert már csöppet idegesítő amit csinál.