Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theo viszont most már azt kell mondjam jó bger, mit ne mondjak, eltartott egy darabig amíg felnõtt a feladathoz 😊 (õ se volt egy blindguardian 😊 )
Néztétel ad múvít? Érdekes a pala 2hel nyomja assistban, a cabátot meg alig bántják tankok.
groove ellen dúrva csatát nyomnak..
Melyik? 😄
Stt nem volt Annyira rossz, persze nem is volt egy ruune 😊
Azután jött magon, na, õ róla inkább nem mondanék semmit, másról sem tudott beszélni, csak hogy mekkora dmget osztott le már megint meg hogy milyen roxx 2shtoltam kkthxby etc. Mondjuk néha elcsattant egy-egy mezz, de szigorúan csak a csata kezdetén, utána már, hogy remezz az nála valahogy fehér folt volt. Assist? nemá 😊
Most egy csajszi a sorc, hát bakker 😄 Nem szídom a nõket, de a reflex játékok nem igazán nekik valók 😊 Mondjuk ennek ellenére nyert már mezzt noob ellen, de egy jobb middi/hibbi grp ellen szerintem nem hogy esélye nincs, de még csak el sem igazán várjuk tõle, hogy mezzcsatát nyerjen 😊 Amúgy clericel tolta eddig, Astalis vagy mi volt a neve, most snoepie néven fut sorcal, csak annyit róla, hogy HB-ban volt elõtte, és ott se várta el tõle senki, hogy egyáltalán mezzeljen úgy általában 😊 Pedig split specced :p
Ez van, nincs értelmes sorcunk atm.
Dest+zags viszont két jo cleric, szerintem egyik legjobb combo atm akikkel toltuk. Sajna az állandó clericünk egy odeaan nevû csóka, sztem csak fele olyan jó talán mint dest pl 😛
aye 😊
ti sorcotok excalon megtanult mar mezzelni? :p

anti hero

akkor most tuti menni fog a lag-mezz 😉
nice day for teh lagcheats :>

anti hero

Uberlama
chello roxol, MOn kivül 600-1000 ping van mindenre >.<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Mivan, hova megyünk savazni? 😄
minek is írok ide ha te már mindent tudsz...? -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

tudjuk tanulni fox ill 23kr lovik a pizsit

anti hero

aznap sok dolgom lesz, szal lehet hogy mégse lesz idõm jönni ><

mikor is lesz?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

beszelgetesrol beszeltem ..

!

anti hero

uh...

addigra úgy meghízok, hogyha rádülök akkor meghalsz ><.

deh ha most megegyezünk, hogy nem bántasz, akkor nem fog ez a végzetes esemény bekövetkezni.

alku?

vegre talalkozhatunk es kicsit elbeszelgethetunk =)

anti hero

\o/

Botond mesternek marchus dehogy szólok be.
marchus tudja hogy Botond mesternek nem szabad beszólni.
marchus még azt is tudja, hogyha beszól a mesternek, akkor gond lesz.

marchus fél a gondoktól, ezért kerüli.

-p

helyes, szet fogjuk TERRORIZALNI az uj kerot tho xD

anti hero

Botond
Nincsenek öngyilkos hajlamai,hol itt a gond?:-D
Az a stres az ticnek jó sztem csak.
Excalon ócsóbb, én látam ilyen 10körül kb, már nem emléxem mer hozzám vágta egy guildies 😊
Majd veszek neked egyet cluster után 😊
illetve.. housing az külön lesz nem? azaz prydesek nem tudnak vásárolni nálunk és viszont, de trade meg gondolom van.
Uberlama
btw érdekes helyzet van ezzel a Soot stained bootsal albiba. Mondom sorcinak berakom scbe, megyek tegnap hogy veszek egyet 5p, van vagy 6 db ennyiért, azért megnézem statot , cont durt reflexbõl, és látom 18 str meg 18 con van benne , mondom mi az isten, de ez egy cloth cipõ. Na visza ME, nézem mind ilyen egy rendes dex/acus van 50pért ehehhehehe >.<

Som dobja ezt amugy?

Uberlama
pwnd 😊
Bhal : hát épp ideje egy házba költözni 😊 valszeg Érdre költözünk, illetve tuti, szal majd lesz nagy házavato hepaj kerti party ha meglesz ház. Akkor majd megtartom a beigért kerti partyt 😊

Jellemzõ módon nem botondnak szóltál be, neeem, ezer éves õsi magyar szavakba kötöttél bele, mer az jó 😊
megszalad, szöttyögés, wazzeg, mhilyen nyelv ez? nhem vágom...

nocsak, megszalad nektek ?

anti hero

nem nala de nem lakunk egymastol messze

anti hero

xD

anti hero

De mezzelni se! 😊
Uberlama
szöttyögés bazee, irni még mindig nem tudok 😊

Uberlama
jah vmi szöttögés jön kintrõl lehet hogy azt hallom ? :p mondjuk nem soká mert még idén költözünk valszeg xD

nála lax vagy mi? xD

megkaptam, mar megy is full kakaon : ) ubi nalatok nem lehet hallani? =)

anti hero

elméletileg elküldtem minda 3-at

koszi mr zerg.hu
=)

anti hero

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator... bla bla bla ;<

áh, várj, fórumon átküldöm

jah, csk 3 megás és szét kell darabolnom

pl [email protected]
=)
csak nem megvan /vic

anti hero

mondj egy mailt

off :

nincs meg vkinek

marilyn manson : tainted love

feldolgozas (eredetileg soft cell de nem az kell;o)

pliiiz vki kuldje el mailben vagy hoonnan tudom letolteni, vmelyik nap hallottam es azota megy a fejemben es meg akarom hallgatni xD
QQ

anti hero

áááááh, tényleg desztináció szenzivít, ez olyan mint a loréálszenzitív, nem? xD

Botond
célérzékeny bazze :-D alap magyar szavak :-D
mester... Desztinációszenzitív?

Uberlama
én most ujitottam és régebb ota inactive accot és semmi baja szal valszeg nincs gond ha nem volt aktiv 😊

lol annnyit irogattok errol a dologrol hogy elobb utobb felnezek, hogy mi van a karijaimmal. de igazabol nemerdekel ;o

anti hero

Én nem tudom bakter, de én excalon nyomulok már vagy 2 de lehet már 3 hónapja kizárólagosan, és azóta nem loggoltam be oda, mégis nacked lett a droodom. Most lehet gwal használta akkoriban, de nem tudom igazándiból. Én tuti majd' minden este beloggoltam excalra, persze nem tudom mikor történt a crash pontosan..
Botond
Elengedhetetlen lenne betanítani az ügyfélbarát desztinációszenzitív portfoliót.
én gyilkos. Megöltem fórum.

nah, a mai "magyar irodalmi nyelvezeti szerény adagomat" elhasználtam a suxorz fogalmazásra...

nincs netes szinoníma szótár? 0o

Hangianix
Ok, mondjuk ugyse akartam accot ujitani, de igy meg megneminkabbnem! 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
nem érintett mindenkit. Általába azok a karik lettek lecsupaszitva amikkel játszottak crash idejének környékén. Nekem is aktiv volt az acc, de nem léptem be albiba a crash elõtti pár napon és nem is tünt el semmi.
Lujo albizott de csak hereticjével az mindent elvesztett de más karija nem bánta adolgot szoval nem tom.
Van akinek csak pár dolog veszett el, van akinek ugy is hogy nem is volt bent vele akkoriba szal nem tom ^^