43179
-
Kkri$z #10090 Rambo szerintem scout, de lehet én tévedek. -
Rockety #10089 slash infi lennél (valszeg nem az vagy szvsz) akkor sb nem lenne túl nagy probléma. -
Rockety #10088 hát ha emainba akarsz kimenni délután 2től, akkor kötelező egy buffbot mivel : rambo, maxlight dioz és még kb 2-3 változó infi arc kempeli fullra buffolva amg-t. Tegnap, 4 nightshade + 1 ranger vs 3 infi, a csata eredménye 1 ns élte túl. Igaz amikor visszajöttek már jobban összedolgoztunk és csak 1ns halt meg :) Szal buffbotos assassinokon emainba nincs mit csodálkozni, ha úgy akarok kimenni hogy legyen esélyem akkor kell a buffbot, sajnos. (nem lenne rambo akkor valszeg leszarnám, de az a gyerek irritál :) -
Rockety #10087 nem , de ha 2-3 pa-t kap a tank azt még megköszönheti : ) -
Rockety #10086 sb-kel szivesebben harcolok mint infikkel, lvl 47ként eddig két lvl 50 sb volt soloba infi talán egy velem egyszintű. igaz nincs evade stunom. -
Kkri$z #10085 Úgy látom az Mp fullra overchargolt mellényed kicsit nagyra sikeredett :) -
Arwenke #10084 Majd ha nem lesz ip, akkor kivancsi leszek mikor versz agyon egy az egyben ilyen karikat, pl tank.
Amugy az NS suxx, a leggyengebb assasin class, sb ritkan sikerul onlnom egyedul, ns joval tobszor.
Sokkal kevesebb az eveade valamiert es kisebbeket is utnek ram. Persze ha a stun nem megy be elsore akkor altalaban 99% en vesztek.:) Ha nem lesz IP az assasinak akkor tok jo lesz, vegre nem lesz uber fasszak, nem csak NS, ugy alatlabban az osszes assasin class. -
krisz073 #10083 THX.
Ez már sokkal jobban hangzik. -
Braveheart #10082 Nekem OTP junior Visa bankkártyám van, azzal lehetne fizetni? -
krisz073 #10081 Szomorú vagyok,most nézegettem az OTP-be a dombornyomású kártyák
feltételeit és úgy látok ezt most ki fogom hagyni!!!
Eléggé húzos a feltétel ahoz,hogy egy játék miatt fenntartsak egy
ilyen kártyát amit semmi másra nem használnék.
Azért ha esetlegesen valaki pontosan meg tudja mondani,hogy milyen
típusú kártyákkal lehet fizetni megköszönném.
-
krisz073 #10077 Hi.
1 kérdésem lenne:A DAoC-ra is csak dombornyomású kártyával lehet a havidijat fizetni.
Elnézést ha marhaságot kérdeztem,de ezt én sehol nem találtam igy gondoltam megkérdezem.
-
Rockety #10075 relic keepbe van loggolva kb 20 db 50es és 10 perc alatt mindig odaér kb 80+ hibi szal szerintem relicet corpsesummonerig nem viszi el senki. -
#10073 Nekem a legfontosabb negativum jelenleg hogy albionban csak DFben lehet xpzni a lyon nerf ota
A realmbalance meg meg lesz oldva mihelyt elhozzuk a powerreliceket a hibbantaktol, es az osszes IP es evadenerfelt SB atjon albionba hogy konnyen szerezhessen rpt tovabbra is -
Mester #10070 Ti már tudjátok, hogy honnan szerzítek be az SI-t? -
Mester #10069 Nekem se volt gondom 56k-s modemmel soha és most adsl-el sincs talán egyszer lettem ld mióta adsl van. Modemmel azért gyakrabban előforudl de 56k val már lehet játszani.
Angol nyevismeret alapszinten nem árt ha van és szvsz nyelttudásodod sokat fejlödik ha játszol (legalább is nekem fejödött:p)
Befizetés csak dombornyomású kártyával lehetséges, de nem modnhatnám bonyolultnak.
-
Rockety #10066 vagy beállsz albi guildbe prydwenen vagy badbiti masteh guildjébe hibibe. Nagyon nagyon alap angol viszont kell ahoz hogy értsed mi-mire jó szerintem :) -
#10065 Hat nemtom, 56k modem eleg RvRre?
A nyelv ismerete meg csak akkor szukseges ha meg akarod ertetni magad a tobbi jatekossal
http://www.anarchy-online.com/ -
krisz073 #10063 THX a segitséget,még 1-2 kérdésem lenne.
Mennyire megbizhatoan müködik a bankártyás fizetés én még nem probáltam online játékoknál azért kérdezem.
Mennyire szükséges az Angol nyelv ismerete,esetlegesen elboldogul vele az is aki csak keveset ill. egyáltalán nem beszéli?
És az utolsó kérdésem emlitetted,hogy proba képpen nézzem meg a AOT,öt honnan tudnál letölteni?Tudom,hogy aki keres az szinte mindent megtalál a neten de azért sokat segitenél ha egy webcimmel kisegitenél.
Köszi a segitséget.
Üdv
Krisztián. -
#10062 Hat mivel erre a forumra olyanok irkalnak akik mar legalabb egy eve nyomjak nem hiszem hogy sok "nekem nem tetszik" valaszt kapnal
En eddig az EQt, AOt, AC2ot probaltam, azok kozul ez a legjobb.
Amazon.derol tudod megrendelni, alap game 6500ft, SIvel 12 ezer korul, de csak 19.en jelenik meg ugy
Havidij 3000ft, elso honap benne van a game araban. Fizetni lehet hitelkartyaval, meg a Visa Electron is jo neki, akkor meg minden szvsz
Azert van nehany hibaja. Pl: az engine egy szar.
Sok jatekosnal nem butitja a modelleket, tehat pl. 50 embernel mar szaggat mint az allat ... nemtom meer nem birtak belerakni hogy olyankor lowpolys modelleket hasznaljon - talan mert 100 embernel mar kockak lennenek a modellek helyen?
Na azert 1.5 giga+ os proci meg GF3ti500 felett mar csak ritkan jatszhatatlanul lassu .. annyi jatekos alt. nem jon ossze egyszerre - kiveve pl. dragon raid
Viszont a masik bugja az enginenek meg idegesitobb: nem uriti a ram cachet. Tehat egy ido utan (attol fugg mennyi jatekossal talalkozol) szepen fragmentalodik a rendszer ramja, es az addig 30-50-80 fps (geptol fuggoen) leesik 15-20 fpsre. Olyankor ki kell lepni a fomenube, majd vissza. Ezt nem mindenkinel csinalja mondjuk, csak sokaknal.
A szokasos MMORPG betegsegeket (ahogy egyre kevesebb kiskari van egyre nehezebb xpzo groupot talalni, stb) most nincs kedvem kivesezni, kulonben is az ilyen jatekok azert vannak hogy masokkal egyutt jatszd oket
Ja es dual ISDN de inkabb ADSL/cable kotelezo.
Ha meg egy MMORPGvel se nyomtal akkor szvsz inkabb toltsd le az AOt (Anarchy Online), az tok ingyenes egy hetig, azalatt meglatod bejon-e a stilus, meg lesz viszonyitasi alapod is utana.
Ja es nem art ha tudsz angolul, bar a daochoz vannak nemet es francia szerverek is.
Hmm latszik hogy vege a vizsgaidoszaknak, mennyi szabad idom van mostanaban Megyek is inkabb daocozni vagy CSzni. -
krisz073 #10061 Hi All!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Érdekelne 1-2 infó a DAoC-rol?
Elsösorban a hividij,annak fizetési modja érdekelne.1-2 negativ ill pozitiv tapasztalata a játékrol az is érdekelne,mennyire jó a DAoC, vagy esetlegesen másik online RPG érdemes kiprobálni.
Hol lehet beszerezni a játékot,és hát minden ifó érdekel egy lelkes kezdő online RPG-t.
Elöre is köszi minden infót!
Üdv
Krisztián. -
Rockety #10060 nem mivel 2hetente 20percig megis szerezzük inkább nem kalkuláljuk bele nagyon :d -
#10059 Meer, a hibbik mar le se mennek DFbe?
Biztos ugy gondoljak minek, ugyis jon 10 percen belul a middizerg -
Rockety #10058 az már a ti gondotok :) -
#10057 Akkor kar hogy mi ezek szerint nem ismerjuk elegge Albiont, mert az SI utan AoDnek is jol jonne ha az uj karikat par nap alatt felhuzhatna ... 2fg meg nalunk is lenne.
Lyonesse tokures miota a tangli xpt nerfeltek, marad DF xpzesre, de az meg elege instabil miota orankent cserel gazdat -
Rockety #10056 3-5 napi played el 50sek a srácok általában, csak 2fg kell hozzá és ismerni kell a realmot :() -
#10051 Ezek utan nem csodalom az NP-sek mentalitasat. Bar hogy Teador hogy kerult hozzajuk, nemtom, amig albi volt tok normalis volt, miota hibi azota elment az esze es megnott az arca. Bar annak idejen a sotl miatt ment at eppen... -
Rockety #10049 jobb alsó sor-szélén az lány vagy fiú? vagy valami hyper-punk svéd viselet? -
#10047 BW-rol megjegyzes a keppel kapcsolatban.
"omg looks like the mental department of a very scary hospital"
:D -
#10046 Hee ez nem vmi popzenekar a 80as evek vegerol?
Vki igazan felvilagosithatna mar oket hogy a farmer legalabb 5 eve kiment a divatbol, ezekkel a frizurakkal egyutt
Szvsz ez a kep tutira fake ... vagy ha nem akkor megertem miert nem allnak fel soha a daoc elol
Ezek a csavok utoljara akkor szamithattak menonek mikor a majkol dzsekszon ... tisztara ugy neznek ki mint az Elso Emelet '87ben -
Xboxman #10043 Ezek kik?szerintem teljesen normális képük van! -
Mester #10042 Ja szépen megölted a szolozó hibi maget nem volt rossz:))
Teganp df-ben 6 lvl50 mid megölte lvl27 altomat kicsit, havonta egyszer van nyitva a df akkor meg így járok... -
Atomy #10034 Hoppá, kicsit nagy lett. Bocsika -
Atomy #10033
Kezdem érteni hogy miért zergelnek állandóan. Ilyen fejjel már megszokták hogy egyedül kicsi a túlélési esélyük -
Mester #10032 -
#10031 Hehe nem szabad am kikezdeni egy sarkannyal :)
34-es caba egyebkent :) -
#10027 Well, mi 4-5fg middivel talalkoztunk. :D -
Rockety #10026 igen csak az a gáz hogy már lassan hadriansba és odinsba se lehet jó kis 1fg vs 1fg nyomni, mert: (tegnapi tapasztalatok)
Emain Macha: 2fg Sotl + spanok
Hadrians: Először 2fg midi aztán 2fg loe aztán 3fg rezz alb :) majd 2.5fg midi
Odins: hát itt először 2fg midi majd 3fg midi volt
Pedig hadriansba első összecsapásunk az poén volt, de aztán zerg mindenhonnan. -
#10016 Akkor kenytelen leszek jelenteni a RighNow-nal az esetet, mert afk-val futkoraszni azert gyanus... :DDDD -
Mester #10014 Mai egy nagyon szar rvsr nap volt 2-3 körül még 2-3 hibi grp szokott lenni rvsr-ben.
Hanig: hát igen mivel 40+ spirit resist az elég gyakori jobb grpoknál elég szar lesz a dmged.
Amúgy amikor meghaltam(unk) akkor pont afk voltam szerintem:p -
Evilmann #10013 16GBP