43179
-
krisz073 #10159 THX.
Elkezdem végignézegetni a bankok ajánlatát. -
KGB #10156 Nem volt annyira rossz, csak uncsi lett, hogy harcossal nincs semmi 30. szint után...
Bankkártya ügy: vagy kérj meg valami ismerőst akinek van és adj neki kp-t minden hónapban vagy nézz szét melyik bank ad normális áron dombornyomotatt, nekem HVB-s mastercardom van asszem az éves díj valami 3000 Ft körül van. Számlát lehet nyitni asszem 50,000 Ft befizetésével (persze semmi nem akadályoz benne, hogy másnap bemenj és kivedd:))
De pontosan nem tom mert nekem odamegy a fizum és így nem kell ilyenekkel taktikáznom. -
krisz073 #10155 Hi.
Annyira rossz volt az EQ,hogy meguntad?
Én is most szeretnék elkezdeni játszani a DAoC-al,de nálam még
egyenlőre bankártya gondok vannak.
Te tudsz tanácsot adni ez ügyben?
-
KGB #10154 Hi all!
Mivel látom felbukkant itt rajtam kívül is más kezdeni vágyó, tudna valaki tippet adni hol a rákba lehet kapni a játékot és mennyiért (Bp-en)?
Köszi
Az a helyzet hogy az EQ-t meguntam ... -
krisz073 #10149 THX.
Esetleg a kártya kérdésemmel kapcsolatban nem tudnál segíteni?
-
krisz073 #10147 Azért remélem hamarosan a gyakorlatba is megismerem ezeket a
kifejezéseket.
""otp-s web kártya egy kalap szar. Engem is berántottak vele
megcsináltattam kifizettem és semmire nem jó. Otp majdnem olyan jó cég
mint a matáv"".
Esetleg tudsz valami megoldást mondani?Én mostanában nem igazán tudok
kiváltani dombornyomásos kártyát.
-
krisz073 #10146 Köszi a segítséget,végre találtam 1 fórumot ahol válaszolnak a küzdök
kérdéseire és szívesen segítenek.
Eddig ezt nem igazán tapasztaltam máshol.
Szerintem a DAoC-t mellet fogok dönteni,csak a havidij fizetésének
megoldására kellene valamit kitalálni.
-
Kkri$z #10145 Ezeket a kifejezéseket akkor fogod csak érteni ha már játszani fogsz a játékkal, Addig semmi értelme hogy elmagyarázzuk.
Hugom is hülyén szokott nézni mikor kérdezi hogy megyek e este valahova? Ja Emainbe de ha Np zerg van akkor odin :)
Másik az otp-s web kárgya egy kalap szar. Engem is berántottak vele megcsináltattam kifizettem és semmire nem jó. Otp majdnem oylan jó cég mint a matáv. -
Mester #10144 Hát ahogy látom sok értelme nincs is annak amit írtam, de már nagyon fáradt voltam:) -
#10143 Ezt mar tobbszor leirtam, es most is tartom, hogy SOHA NEM FOGOM A HIBIKET SAJNALNI AZERT, MERT VAN EGY OLYAN KASZTJUK AMI GYENGEBB AZ ALBIONI MEGFELELOJENEL.
Egyebkent foleg a BW forumokat olvasva azt latom, hogy a hibik es midik egy dolgot akarnak: eselytelen Albiont. -
#10142 Na az EQ-t nem ismerem, de az AO-ról annyi a véleményem - és az ízlésemben bizhatsz mivel nő vagyok - hogy egyszerűen ocsmány. Mellesleg ha a DaoC mellett döntesz ajánlom a Prydwen szerveren Albiont, ahol találhatsz egy fantasztikus full magyar guildet. Ez igen nagy segítség lehet induláskor, ráadásul mindenféle crafterből van sajátunk is és a statisztikáink is egyre jobbak. Ha véletlenül earth theurgistot indítanál garantált a 100% segítőkészség a guild részéről ... vagy esetleg minstrelt (ez esetben garantálom, hogy guildmasterünk örökbe is fogad) :) -
krisz073 #10141 A Gamer fórumán pedig a webes kártyára esküsznek,ott igaz,hogy az EQ monták,hogy azt lehet a webkártyával fizetni.
Szoval ez egy elég nehéz kérdés ahogy elnézem,azért még én is probálok ezügyben 1-2 kört futni hátha kiderül,hogy most jó e vagy sem. -
Arwenke #10140 Nekem VISA classic van, az jo. De van master cardom is azzal nem ment egyik sem, szerintem webes kartyarol nem fog menni, de probald meg es kiderul. -
krisz073 #10139 Szia!
Köszi a segítséget,egy nagyon fontos kérdésem lenne havidij fizetéssel
kapcsolatban tudsz nekem ötletet adni?
Az a bizonyos OTP web-kártya jó e,mert állitolag bármien jellegű
internetes tranzakciót lehet vele intézni,de mindenki mást mond!
-
Arwenke #10138 Szia!
En jatszottam mind a 3 jatekkal, EQval 3evet, AOval kb 3honapot, DAoC mar tobb mint fel eve nyomom. Szerintem a DAoC a leggjobb a 3 game kozzul, foleg az RVR miatt. Az EQban egy 65 szintu karit normalis jatekkal meg csinalni, kb fel ev minimum, de ha egyedul vagy nics penz stb akkor sokkal tobb. A DAoCban joval konyebb es kevesebb ido ugyan ez. Az AO nagyabol ua. mint az EQ csak cyberben. Ha erdekel, mindegyik jatekban tudok neked mondani magyar v. reszben magyar guildeket akik segithetnek. Ha van konkret kerdes akkor csak mond es tudasom szerint valaszolok. -
krisz073 #10137 Udv mindenkinek.
Olvasgatóm itt a fórumba a hozzászólalásokat és azt veszem észre,hogy
vagy kezdek öregedni vagy a fejembe van valami gond mert 1-2
hozzászolásbol 1 szót se értek!
PL:
Np zergelés
2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt
esetén.
Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott
frontierben)
Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.
(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek:))
Na ezekböl szinte semmit nem értettem.
Mindegy mert végül is nem emiatt írók a fórumba.
A gondom a következő:
Tegnap már próbáltam puhatolózni az online rpg-el kapcsolatban
különböző fórumokon,de nagyon nem jutottam előre.
Én egy leendő kezdő játékos lennék aki még nem tudja,hogy mi lenne neki
a jó.3 játékot néztem ki magamnak "DAcO,EverQuest,AO"úgy naggyábol
mindegyik progi előnyeivel és hátrányaival már kezdek többé kevésbé
tisztába lenni,de nekem igazán olyan ember segítsége kellene aki ezek
közül már probált 1-2-t és van összehasonlítási alapja.
A másik ami számomra fontos,hogy jelenleg nekem nincs "Visa
Classik,Visa Gold,és EC/MC" kártyám.Ajánlották,hogy probáljak ki a
WebKártyát,de erről meg az 1-ik ember azt mondja,hogy nem alkalmas a
fizetésre a másik meg szentül esküdözik,hogy ő ezt használja és simán
lehet vele fizetni a havi díjat.
Na most itt tartok,se progit nem sikerült még választanom,de a fizetési
módszerre nem sikerült még egyszerűen megoldható módszert találnom.
Elsősorban tapasztalt játékosok segítségét szeretném kérni,de minden
segítséget szívesen fogadok.
És bocsi,hogy ilyen lerágott témával megzavarom a fórum nyugalmát
és,hogy ilyen hosszú hozzászólást írogatok.
Üdv.
Krisztián.
-
#10135 Tud valaki valamit az SI magyarországi beszerzési lehetőségeiről? -
Mester #10134 Ez az Np zergelés téma azért egy kicsir vicces legtöbb esetben 1fg megy együtt csak néha kettő 3fg csak relic védésnél láttam.
Akkor kérdeznek meg más grpot vagy mennek 2fg np vel ha zergel vmelyik realm meg néhány alkalommal guild hunt esetén.
Hát igen 2random gf albi minstrel nélkül nem nagyon nevezhető zerngek egy rendes grp le is veri öket elgé könnyen.
Egy jó grpal azért nem kell a zerggel mozogni(márha éppen van az adott frontierben)
Tegnap 1fg al odinson este kb 8-10 1fg vs 1-1.5 fg vatánk biztos volt.(nyertünk is hiába túltápoltak ezek a hibi karakterek:))
-
Atomy #10133 Szerintem NP-n kívűl mindenki felfogja hogy a zergelés nem jó, de ha egy elkezdi akkor zerg ellen csak zerggel tudsz harcolni, hiába mész ki egyedül vagy 1 grouppal ellenük nincs esélyed. Np előtt meg most is az van a guildben (LoE) hogy ki tudnánk állítani esténként 3-4 fg 50-es groupot, de 1-2 groupnál nem megy együtt több zergelni mert mi sem szeretjük. Többen csak akkor állunk össze ha zerggel találkozunk vagy valami céllal megyünk együtt, pl keepfoglalás, dungeonhunt, stb..
Azt még kiemelném hogy 2fg NP meg 2fg random albi között van kis különbség zerg szempontjából.
2fg abinál talán van 1 minstrel de általában nincs, talán 1 sorcerer ami még a minstrelnél is ritkább, kb. 1 cleric, esetleg 1-2 caster, többi tank. Ezzel a felállással nem igazán lehet lezergelni senkit mert csak el kell futnia, speed és (insta)CC nélkül nem tudjuk elkapni... -
#10132 Abban bizom, hogy SI utan 1-2 hetig normalis lesz az RvR, bar nem, mert NP az nem megy itemeket gyujteni... Szerintem kellene meg ugy 4-4 RvR terulet realmenkent es akkor megoldodna a gond. -
#10131 Szerintem meg lassan vége a jó kis RvR builiknak, már mindenkinek az az érdeke, hogy minnél nagyobb zerggel együtt menjen, hiába csinálsz akármilyen jó 1-2 fg szervezett csapatot, belerohansz a 4 fg-s zergbe és kakukk. Sok 50es kari van mr, aki kint rohangál a frontieren, azok is össze fognak állni zergelni és teljesen odavannak ha 30 emberrel/emberszabásúval levernek 8at. Véleményem szerint a klasszikus RvRnek vége, itt már csak a zerg van-lesz, és ez elvesz sokat a játékból, lehet csinálni kéne fg vs fg területeket... szal sux:( -
#10130 Well, AMG emain - 4 NS Luonnal az elen (a tobbiek nevet nem tudom, nem nagy nevek, de azert ennyien elegek, hogy kifektessenek) + 1 ranger bar ez nem stealther csapat, mert volt egy nuker is. :P
Egyebkent en a zergert az NP-t okolom, miattuk most mar Odinban is az van. :( Annak orulok, hogy erosodott Hibernia, igy tobb a lehetoseg az osszecsapasra, csak az a kulonbseg pl. NP es SotL kozott, hogy NP ugy jott ide, hogy mindenkinek kiosztottak, bazzeg te ezzel vagy es kesz, azaz mindenki a szukseges karakterrel jatszik. Azert uberek random grp-ok ellen, ahol nincs speed, pbt, cc vagy normalis heal, es azert hullanak el normal grp-ok ellen. A SotL ellenben szerintem mar csak max. 1 balanced grp-ot tud kiallitani, mert ok nem ugy jatszanak. (Most az, hogy mennyire jatszanak a laggel etc, azt hagyjuk, mert minden realmben van ilyen). -
Rockety #10123 Nem akarom én rávenni, de legnagyobb feeling volt az amikor kint voltunk 4-en nsek buffok nélkül kivétel fidel, jött rambo és company meghaltunk... k buff pls azt visszamentünk és jól megfektettük a köcsököget. Weldrin-t egy kicsit sajnáltam amikor belém és fidelbe futott amg és apk között kicsit de hát buffbot ellen nincs mit tenni ahogy tafaya is mondja. -
Rockety #10122 ácsi, infiltrator LEVERHET egy buffolt valakit talán még ip nélkül is (azzal meg még esélyes is). Próbáld meg egy ns-el és szólj, kthx. Dobbantottam egy lvl 24es infit-bgbe , britonslashert, hát olyan szinten zúztam szarrá az nsket, hogy az már szinte nekem fájt és ott még ra-k sincsenek. Ja az is segített hogy ha néha több ns volt együtt akkor segitséget kértem a bgbe lévő másik 15db infiltratortól. Német szerveren meg egyenes infi zergek vannak (1-2fg infiltrator, no comment). Szal az tényleg szép hogy nem vagy buffolva (ezért bow meg akármi ha látlak és nem laugh ha megöltél és kaptam rezzt) ezé járt a tisztelet. De viszont infikből 2x annyi van hogy hibi nsnek talán akkor van esélye ha szarrá van buffolva, sőt még akkor se nagyon mert max 3x annyian poppoltok? =(thanks to ns suxx, meg to the 50 lvl 50es infi.) Nem nagy arckodás de szvsz fidel amikor buffolva van le nem vered... ipvel sem. -
Mester #10121 Weldrin és a tr postot közti hanvételbeli különbség mutatta a stílusotok közti különbséget is és ez inkább szegény buffbot nélkül járó weldrinre vet negatív fényt...
-
#10115 Kicsiny guildem elerte az 1.000.000 rp-t. :) -
Braveheart #10114 Lehet úgy fizetni hogy én utalom át a lóvét? És ha igen, akkor hogyan tudok átutalni pontosan annyit, amennyit kell? -
Evilmann #10108 A legtöbb helyre lehet, hogy jó, de a DOAC az átlagnál igényesebb a kártyák tekintetében. Elvileg olyan kell ami hitelkártya és nem sima bankkártya. Ami biztos,hogy Mastercard Gold és a VISA Classic-al működik. -
krisz073 #10107 Ok.
Akkor valaki irja már le légyszi pontosan,hogy mejik kártyákkal lehet fizetni?
Egy két fórumot átolvasgattam és eddig a EQ-t és az AO-t lehet simán Webkártyával fizetni.
-
Rockety #10106 Felejtsd el, nekem is az van és a game befizetésére sajnos nem alkalmas..... -
#10105 Hibi panaszkodik zerg miatt, rofl, fogjatok le, nem birom, JAJAJAJA, faj a hasam!!!! Egyebkent en pl ha egyedul voltam a scoutommal sose voltam buffolva. Tanuljon mar meg mindenki egyutt elni a buffbotokkal, tenni csak annyit tud ellene hogy o is csinal egyet, vagy abbahagyja a jatekot. Sirassal nem fogod rabirni Ramboekat hogy ne hasznaljanak buffbotot. -
krisz073 #10104 Az Otp-s Webkártyát jó??? -
Braveheart #10103 Hogy a rosseb egye meg. Akkor mivel lehet fizetni? -
Kkri$z #10101 Szerintem azzal egy gyufát sem tudsz venni....
OTP-nél dombor visa ami tuti működik. -
Braveheart #10100 na mégegyszer:
Nekem OTP junior Visa bankkártyám van, azzal lehetne fizetni?
THX a válaszokért -
#10099 A mi guildunknek sincs buffbotja, pedig van ketaccountos tag. Bar lehet, hogy egyet beszervalok PvE celokra, igaz inkabb dmg buff kellene. -
#10098 Hidd el, hogy ok anelkul vannak, sot Mona is pl. Nekik csak akkor vannak buffjaik, ha van cleric a csapatban. -
Mester #10094 Ja azt hallottam hogy az albi buffbotok majdnem fele the 30 tagoké:p -
Arwenke #10092 Es en 1v1rol beszeletem, bar ilyen nagyon ritkan van. -
Arwenke #10091 Minstrel vagyok.:)