43179
-
Kkri$z #10257 Krisz (hehe mitha magamnak írnám) Medicineman a szívesen látunk a guildban vagy az ellenség soraiban azt a mi guildunkra értette szerintem :)
Elég nehéz úgy eldönteni valamit hogy nem igazán ismered a játékot. Biztos mind2 csapattól megkapod a lehetséges segítséget. Menet közben is átlehet menni másik oldalra csak ahhoz törölnöd kell az ottani karakteredet ha ugyanazon a serveren maradsz(jelen esetben prydween). Annyi biztos hogy bármelyik fél fedez fel magyart az ellenség soraiban tuti rá fog menni :))
Itt van 2 link nézelődj ha még nem láttad őket
http://daoc.catacombs.com/
http://camelot-europe.goa.com/en/home.php
1-2 régi kép:
Ketten Beno ellen
Paldin power
Az ellenség sorai közt :)
Ennyi mazsolázz kedved szerint...
-
#10256 Medicinemannek: ha már így összemelegedtünk megbeszélhetnénk egy randit, kivi vagyok rátok, utána tőlem akár meg is ölhettek :) de ha nem akkor berakhatnátok a képeteket ide, eddig egyikötöket láttam csak arcon fekve a HoC-ban. -
#10255 A DAoC ara az amazon.de-n: 6500ftnyi euro. Az SI szinten annyiba kerul (elorendeles).
De negyvenvalamennyi euroert aruljak majd egyutt a 2ot is, lehet ugy erdemes mar megvenni
Az ingyenes honapnal pedig meg NEM ker semmilyen kartyaszamot, csak eppen ezert mikor lejar nem vonjak le automatikusan a let (nincs mirol ) hanem ujra be kell loggolnod a regisztraciohoz es ujra aktivalni az accot, akkor mar kell a hitelkartya ofcoz. -
Mester #10254 Nem kell az adóságaimat szétkürtölni:d amúgy már megvan a pénz df-ben 4 óra alatt összejött 1.1 plat:)
Én minden magyarnak sírok/wavelek/salutalok(kivéve weldrint és tafayát:p)
BAdbtie: alemain elf ranger chez meg luri ns amúgy:p -
#10253 ááá 26-ot akartam írni szal 26 az igaz és már biztos is vagyok benne a 27. Bluebelle de ő igaziból midi :) csak néha bekukkant -
#10252 22 ha jól számolom, de a vizsgaidőszak miatt lehet valaki kimaradt -
krisz073 #10250 nem tudtok ide is beszurni 1-2 screenshotot?kiváncsi lennék rá? -
#10249 Krisztiánnak még: ja amúgy az albi magyaroknak van titkos xxxxx (ezt itt Kyel cenzúráztatta, de ha csatlakozol megtudod :) és készülő überbrutál weblapja is :) -
#10248 Hát nem tom, majd ha valaki errejár a guildből aki jobban emléxik majd elmondja én így emléxem :) -
#10243 hát ez tényleg érdekes de ez tuti, többen voltunk mint 1 fg amikor belépett a Gryll család és Kyel meg én mentünk rögtön palázni, szal lehet akkor nem egy nap termése az a screenshot amit nézel. -
#10241 lehet de akkor én már rég paláztam ahogy Grylla belépett én reloggoltam -
#10239 Na tök jól elbeszélgetünk, de végülis szerintem mindegy tökre, én nyilakra emléxem, de mondom lehet tévedek nem szoktam megnézni mitől/kitől halok elég a tény hogy fexem :) -
#10237 lol neked senkivel én meg majd elintézem Kyellel :) -
#10235 Amúgy tényleg nem vitázom, lehet igazad van, arról speciel nem szoktam screenshotot csinálni ha a nevem a sor elején van, kizárólag arról ha a sor végén van, ezt ugye megérted szivike? :) -
#10233 Oksa, Chez tud nyillal lőni? -
#10231 Ez nem igaz drága (na ide akartam beszúrni egy puszit küldő smileyt de olyan nincs szal /kiss) -
#10229 Emléxem egy kék ruhás lurira valahol HW környékén, sokáig üldözött, meg benonál a legvégén valaki telitüzdelt nyilakkal ez volt az ominozus "kinyirattamarwenkétmertszónélkülstickelt" eset. Ezek után én abbahagytam az rvr-ezést és paláztam, de lehet igazad van nem kötekedek tényleg csak egyszerűen máshogy emléxem. -
#10226 Krisztiánnak: na most megnéztem milyen a logójuk a hibimagyaroknak, hát a mienk szebb sokkal, többen is vagyunk, de cuki náluk az hogy a 16 emberből 14 guildmaster. Nálunk változatosabbak a rangok vannak kisangyalok, arkangyalok és két angyal lordunk van. Csak gondoltam egy kis segítség a döntéshez, illetve még annyi az esztétikumról, hogy kiegészítő elött (tehát még jelenleg) az egyetlen realm ahol csak embert lehet választani. A többieknél vannak mindenféle gnómok. -
#10225 ja most olvastam vissza ja hogy nem benoról van szó, de akkor sem tiszta tökre egy halálra emléxem, de mostanában rvr-ezget egy Taffy nevű plates pacák nem lehet hogy azzal keversz? -
#10224 Ha Raisthlinre célzol ő tényleg törölt egy lvl 44-es wardent és már 48+-os a wizije. -
krisz073 #10223 THX.
Én inkább a guild-ot választom,és majd 1 kis segitséget amit a kezembe lesz a progi. -
Rockety #10221 az a sok xpzés káros az egészségedre :) -
Rockety #10220 bizonyára :)) -
krisz073 #10218 Ok.
Ugy néz ki,hogy ha miden jol megy akkor szombatra meglessz a progi.
-
krisz073 #10212 Holnap megy az 1-ik haverom Bécsbe,érdemes vele hozatni?Tud valaki árat
mondani,hogy kb. mennyibe kerülhet?
Ha nem kap kint esetleg angol verziót,várjak inkább míg itthon lesz -
#10211 Nekem 3p van + 300gp Qaby fele, de o mostanaban nincs bent, igy nem tudom megadni. Szerintem el is felejtette. :DDD -
Kkri$z #10197 Odáig rendben van hogy a 2 fg Np elhullott, de hogy utánna te nem azt a monitort nézted amit kellett volna az is biztos. Mivel az a csapat ami leverte az np-t (ebben voltam én :)) 20 perc mászkálás után elment kihalni mpk-nál(egy árva lélek nem volt emainben) és átment odinba. A stick pedig nem azt rvr-en hogy stickelek az elsőre és ha csatazaj van akkor vissza ülök a monitor elé. Ha meg meglepnek és lefognak mezzel benne van. Lehet szídni a vezetőt hogy milyne láma vagy az enemy-t dicsérni hogy jól taktikázott. -
krisz073 #10193 THX.
A game-t merre lehet megvenni?
Van valami kiegészitő hozzá ami fontos,vagy csak az alapjáték kell? -
#10191 Valoszinuleg a bard volt, azt magamra vallaltam :) -
Mester #10190 Igen a játék árába benne van egy hónap ingyen játék. -
Mester #10189 Azt láttam szerintem a bárdot vagy a druidát pont te ölted meg:))
Az meg, hogy ki hol volt 3 hónapja témát abba kéne hagyni weldrinre rá kell hagyni az ilyeneket úgy néz ki:P -
krisz073 #10188
THX.
Még 1 kérdés.Ugye az első havi díj benne van az alap játék árába?De
amikor előszőr regisztrálom magam az első belépéskor nem kér
kártyaszámot?Bocsi a sok hülye kérdésért de ebbe a témába eléggé láma
vagyok,és hát szeretnék lassan játszani ezért kérdezek ennyi marhaságot.
Egyébként hol lehet beszerezni a progit?
-
#10183 ez erre volt válasz -
#10182 Azt kétlem hogy többször max a végén egyszer, mivel Arwe rámstickelt szó nélkül és szétlödözték míg afk volt én meg próbáltam felszedni és ebbehaltam bele. -
#10181 Mar nem azert, de Lourkerek bandaja, jobb mint barmelyik 1fg NP. NP az neha olyan lama, hogy csak na. Pl. campletek amg-t albi oldalrol, 5-en megerkezunk (ok 2fg voltak) kicsinaljuk 1 bardjukat es 1 druidjukat (no response toluk), majd 1 perc alatt felfejlodnek ellenunk... Hat lol.
Masodik alkalommal charge-olnak amg-nel, azonos szamu szedett-vedett csapattal kicsinaltuk oket. (igaz 3 sorcerer volt) -
#10180 Meg az a 2fg aki sikertelenul probalt betorni 10 percenkent. :D
Egyebkent meglepoen kis emberveszteseggel vertunk ki titeket. -
#10177 En ugy gondolom hogy a nemet daoc is angol nyelvu angol szerveren jatszva, legalabbis abbol kiindulva hogy az en angol verziom hogyan viselkedik nemet meg francia szervereken
Ugyhogy nem hinnem hogy angol SIt kell szerezni, de ugyis kiderul hamarosan
Remelem SIben lesz vmi normalis lvl40+os taphely, mert kezdem unni DFet, foleg mikor nem is a mienk.
Az albioniak intelligenciajarol meg annyit hogy tegnap delutan a hibbik elfoglaltak Benot, szoval ovek lett DF. Erre az osszes albioni boszen rohant visszafoglalni, pedig 2-3 fg vedte.
Az eszukben sem jutott hogy van meg nehany hippi keep benon kivul
Esetleg a benoban levok is eluntak volna a hiabavalo varakozast, mig a tobbi keepuket sorban foglaljuk el .. igy viszont meg ma este is a hippike volt DF, na mind1.
Masik jellemzo dolog: nagy nehezen lenyomunk 2fg NPt emainban (tok veletlenul mondjuk ) utana csodak-csodajara egyutt is marad az igy osszegyult 2fg albioni. Erre micsinalnak? Elkezdenek rohangalni amg-mmg-briefine border (vagy vmi hasonlo) utvonalon, de persze szigoruan uazt a kitaposott utat kovetve, nehogy mar a vegen eltevedjenek
Ha zerg hat zerg, olyankor nem lehet stealthert felderitesre kuldeni, de legalabb ha mar uazon az utvonalon vonulnak oda-vissza kuldhetnenek elore vkit hogy legalabb a nem stealther enemyket meglassa ha azok lesben allnak. Ez persze elmaradt, igy kb. a 3. fordulo utan az NP beallt az utvonal melle es jol legyakta a 2fg albionit. Kellett hozza nekik 1 mezz, az be is fogta a 2fgt szvsz, mert az albioniak alt. ugy kozlekednek hogy egy emberre stickel mindenki. Az meg rohan a vakvilagba, vegul is mitol felne, ott vannak a tarsai a nyomaban Ebbol is latszik hogy hulyeseg a zerget vadolni mindenert, szvsz 3 NORMALIS fg normalisan jatszva barmilyen zerg ellen eleg ... minel tobben vannak az emberek annal kevesbe tudnak egyutt es gyorsan reagalni. Legfeljebb ha szet vannak szorodva tobb mez kell rajuk -
Rockety #10169 igen albok nyertek a végén. (ha jól tom megjött loe pár rammal bár ez már nem tuti.) -
Rockety #10168 120 alb vs 70 hibi volt és albok támadták a várat, szal valszeg szép kis adok-kapok lehetett, kár hogy kihagytam :/ -
Rockety #10161 hát olyan biztos voltál magadba, hogy rezz sicknessként stealth nélkül futsz amg felé akkor tényleg elég overpowerednek érezheted magadat hehe. Válaszom a feltevésedre: Nem, én magamból szoktam kiindulni, remélem te is... habár hozzászólásod alapján reménykedjünk, hogy nem :). Ha van más stealther emainba akkor velük mászkálok yes és ez 90%-ba fidelt jelenti, mert más vagy nincs vagy nem grpol mert hogy jobb rp kell :) Miért nem mászkálsz Silentbladel rezz sickenssként? : )