43179
  • Tafaya
    En buta, a buffolt albinak hibit kell latnia, a midik panaszait a BW-n kell megvalaszolni. Mar csak egyet nem ertek. Ha annyira overpowered realm vagyunk, akkor miert szopunk mint a torkosborz?
  • Tafaya
    Szerintem inkabb kerjuk meg a Mythic-et, hogy tegye bele a CoC-ba hogy ha egy buffolt albi meglat egy midit, koteles shift-jobbklikkel leszedni az osszes buffot, valamint koveteljuk, hogy ha egy 50-es hibi vesz egy uj accountot, akkor azon egy buffbot karaktert eleve 40-es szintrol indithasson, sot esetleg ezt az accountot mint bonuszt kapja, es meg havidijat se kelljen fizetnie. Ezen felul koveteljuk a cleric enchantment base es spec line torleset. Igy jo lesz medicinlabda? *sohaj*
  • Tafaya
    Dehogynem, csak az albik hasznalnak buffbotot.
  • Arwenke
    Nem azze de guild groupban meg jo hogy kap 1 v 2 buffot, nem??? Nalatok nem szokas buffolni??
  • Tafaya
    Hat az a lol a legalso kepnel igen provokativ, latszik hogy Gryllaval egy grp-ban volt vagy kapott tole 1 buffot, ha jol lattam az a con/str buff. Ezzel lathatoan a buffbot osszeeskuves elmeletet probalod igazolni, de ha tenyleg ezzel a celzattal volt, akkor csak egy szot talalok ra: szanalmas.
  • Atomy
    Engem nem provokál, egyszerűen csak nem értem hogy miért nem teljesen mindegy hogy 1-szer vagy 2-szer ölted meg Tiffát, és ezt miért itt kell megvitatni. A screenshotjaid meg bénák. Se nem szép, se nem vicces :)
  • krisz073
    Hi all.

Haverom tegnap megjött Bécsböl és a fenébe is egy elfekvő DAoC CD-t nem
    talált sehol.Mindenhol azt mondták,hogy jelenleg elfogyott.Basz...
    ilyen az én formám.Tegnap este még benéztem az Árkádban a MediaMark-ba
    de ott is éppen 2 napja vitték el az utolsót,basz....!Nem tud valaki
    segíteni,hogy Pesten hol a fenébe tudnék egy db DAoC CD venni?
    Ma még megpróbálom a Westendes MM-t hátha,de ha ott sincs akkor nincs
    ötletem.

!!!HELP HELP HELP!!!
  • Rockety
    Akikkel még bgbe találkozhattok mert közeljövőbe valszeg felhozom őket:

Aderash cleric
    Laryne infiltrator
    Doringard fire wizard

muhaha reszkess thidranki :)
  • Rockety
    báh tényleg még kép is van hogy Picur casts a spell, Xyz looks weaker.
  • Rockety
    nem mondtam hogy 1vs1be volt, csak azt hogy megfektettem sikeresen :) Vizbe rohantál befelé midi bridgnél, de nekem nagyon nsnek tűntél akkor ezek szerinte mégse.
  • Rockety
    frankónk lvl 21 már egy jó hónapja, egyszerűen nem megy az xpzés :D
  • Rockety
    Dorina
  • Tafaya
    "A refund is granted for players who have already purchased it."

Ezt akar ki is hagyhattak volna, sok dolguk nem lesz. VNBoards-on volt korkerdes, hogy ki meddig "tur es var" meg, mielott torli az archeret:

http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=45091353&replies=35
  • zippofcy
    Tudtommal nem, de ha megis akkor kb. 2xes aron a postakoltseg miatt.
  • krisz073
    KIRÁLY,KIRÁLY és a zene se semmi!!!!!
  • Tiffa
    Hát ez kurva jó :) még most is röhögök .... ja és titkon én vagyok szerelmes Hrodba :)
  • Atomy
    Érdekes sotl movie:
    http://www.frogster.nildram.co.uk/Mooooosic/Movie2.html
  • Hangianix
    Csak 5x tobb rp-d van. :D

Varom mar a dragon respec stone-kat, atspeccelem maga reju-ra rr6-ig, majd a kovel vissza. :D
  • Hangianix
    Es meg azt mondjak, hogy nincs eleg pap. Volt, hogy csak Musashival voltunk egy grp-ban. Ki is nyirtak mesterek, mondjuk egy full grp-pal nem nehez. :D Szerintem meg Tradolf is kinyirt volna minket egyedul. :D
  • Mester
    Puszilkodtam én is:) de a többiek megöltek aztán megsirattalak:)

Ma megléptem az rr8 at:))
  • Rockety
    Hatalmas archer improvement:

- Volley has had its cost reduced to 8 points and its reuse time is now 15 seconds, significantly shorter than before. A refund is granted for players who have already purchased it.

Éljen éljen.
  • Rockety
    nem albioni stealtherek túlélése (tisztelet a kivételnek!) a következő képp alakul:
    PLS BUFF ME OH YES MORE PLS, ffs givf buffs, BUFFS PLS, Will ya buff me mate?
    Vagy csak parasztosan : Kk, going to buffmyself one moment.
  • Rockety
    Játszik valaki innen Hibernia / Excalibur, Picur lurikeen nightshadel? Szegényt ma sikeresen megfektettem minstrelemmel :) +beleütött valami másik alb is.
  • Rockety
    Chez lurikeen nightshade :)
  • krisz073
    Remélem holnap már konkrét segítségeket is, tudok kérni. Haverom reggel indul Bécsbe és rámcsörög amint talált nekem Game-t. Ha minden jól megy a szombat délután már aktív játékkal fog telni, mindenkinek köszönöm, aki eddig is segített nekem. Mindenképpen olyan Guild-hoz szeretnék csatlakozni, akik tudnak nekem segíteni addig is a havi díjfizetéssel kapcsolatba problémámmal, amig sikerül a bankkártya gondomat megoldani.
  • Tiffa
    Lourker ez nem volt szép integetek meg puszilkodom oszt mégis kinyirtál :P
  • Tiffa
    Na szal Winters is magyar, illetve Warbar is de az ő nevét ne a sor elején hanem a végén keressétek.
  • Tiffa
    Be kell valljam tényleg nem értem, Tiffa még mindig CS elött van kilépve, ott ahol reloggoltam palára mert nem fértünk be 1fg-re miután bejöttek Gryllék, na mindegy korábban is mondtam lehetséges, de misztikus.
  • Uberlama
    a mókás mégis az volt hogy én egyszer sem haltam meg, mig asszem mindneki más legalább egyszer, bár nem tuti :) az elején a hibik elég hülyék voltak mert kimásztak a battlementsre én meg asszem 2-3at meg is öltem amig ott tébláboltak közvetlenül az elején. Egy rangerrel jól szórakoztam mert kinézett magának, citri volt, erre csak állok mondom nézzük mit tud, ha nem miss volt akkor a pbtm fogta fel, erre közelebb mentem és kiddztem az ablakból :) kár hogy nem minden hibi ennyira láma :)
  • Uberlama
    Ha kicsit figyelmesebben nézed át akkor legalább még1x ennyi magyar albi neve van ott :)
  • krisz073
    Remélem is,bár elég messze van még a szombat délután,és remélem a haver
    is szerencsével jár holnap és kap 1 példányt a számomra Bécsben.
  • Hangianix
    Nottmoor Faste Midgard
    Blackbyrd Family

2 fos guild, hogy claimeltek???

• Hangianix
    Ne felj, sokszor fogod tapasztalni te is ezt az erzest. :D
  • krisz073
    THX mindenkinek a képeket,nagyon királyak.Remélem szombaton este már én is
    tudom nyomni.
    A legjobb kép amikor Kkrisz és Grylla hason fekve NAPOZIK:-))
    "gondolom egy kicsit elhaláloztak":-((
    Bocsi ha szar volt a poén.
  • Tiffa
    na mivel sikerült berakom a mikulásos képet is :) és utána aztán mostmár tényleg dolgozok tovább :)
    Mikulás bácsi Odinban
  • Tiffa
    na itten próbálok linkelni
  • Kkri$z
    Itt megnézheti mindenki mennyien vagyunk.
    Teljes guild lista
  • Kkri$z
    Bocsi főnök asszony hiba elhárítási idő 1 perc. Igyekszem javulni :)
  • Kkri$z
    Paladin powerbe hiba csúszott azt hiszem. Javítva: ITT
  • Tiffa
    Krisz szerintem a paladin powerhez a knightozást akartad beszúrni szivike, egy képet kétszer sikerült feltenned :)