43179
-
Arwenke #10402 Tolem mehet. -
#10401 This ability also bypasses the movement penalties from mesmerize, root/snare, and stun, although other effects such as inability to attack will remain.
-
#10400 DE NEM TUDNAK UTNI VAZZ< HA MEZZELVE VANNAK. -
Rockety #10399 igen, de albok nem elfutnak SOSel hanem szarrá lőnnek és ütnek bazzeg :) -
krisz073 #10398 Hi.
Én ezt a cimet ismerem csak :http://web.interware.hu/hyder/camelot/index2.htm
Neked hol sikerült megvenni a game-t? -
KGB #10396 Ok, akkorj dobj meg egy emaillel plíz és megbeszéljük a részleteket :) -
#10395 Nem, mert mindegyik realmben van 1-2 okos aki elnyom egy ae effectet es leszdi rolad. :D -
#10394 Mert amatorok vagytok? :D Beszaras, hogy senki se tudja mit kell tenni SoS ellen. Segitek. Mezzeljetek le oket es menjetek utanuk, de ne ussetek. Akkor ugyanis a mezz rajtuk marad a 30 masodperc lejarata utan. -
#10392 Lol most olvastam hogy nem valoszinu hogy bekerul a 15 mp-enkent hasznalhato Volley egyenlore, mert trukkokkel 5200 egysegnyire is le lehet tenni a ground targetet, az mar majdnem olyan, hogy ulsz Sursbrookban az arrow mrchant mellett es ostromlod Berkstead-et :) -
Rockety #10391 de lehet mezz előtt nyomta el és akkor ugyebár nem lehet asszem. -
Rockety #10390 Amele(betűzhetetlen)ratin Melodies, 200hp / tick. 1000hp ad vissza, csak elég lassú. -
Rockety #10389 túl jó a chanter... kezdhetnének már velem valamit lassan :), odáig jutottam hogy már nekem is van egy, mondjuk elsődlegesen azért mert a legjobb pénz - farmer kari a gaméban. -
Rockety #10388 S.O.S minstrel Ra mintha leszedte volna alb grpról a mezzt és nem lehet őket utánna mezzelni se rootolni semmi, elég funny volt. Meg azért se rossz tegyük hozzá a sos, ütöm a kasztert arébb fut azt szarrá lő :) és minstrel még mindig több van mint druida hogy a rák vigye el őket : ) -
Rockety #10387 engem kihagytál, ott harcolok éppen Weldrinel he! -
#10385 En is ezt mondtam. Bar egyszer lattam NP enchantert tok egyedul. 2 masodpercig elt. :D Szerintem ld-re ment a haverjai meg otthagytak. :DDD
Ja, a druid az akinek a grp purge-ja van, nem a bardnak. (Neki valami health buffja van, szerintem nem tul jo.) -
#10384 Becsulendo :) -
Evilmann #10378 Ha idejössz érte akkor átveheted. Írj egy mailt, hogy megbeszéljük a részleteket (kgb és krisz is). -
#10377 1.62-ig penzt gyartok vele, addig nem torlom. Azert fogom torolni, mert a kedvenc nick-em ne foglalja egy hasznalhatatlan karakter. Irtam a GOA-nak de sajnos nem valtoztatnak neven csak ha az a CoC-ba utkozik. Mielott barki jonne barmivel, szamomra jelenleg a scout hasznalhatatlan karakter. Ellenkezojerol pedig meggyozni nem fog tudni senki. -
KGB #10374 Akkor te mint nagyon koopertaívnak tűnő egyén odadanád nekem átvenni vagy feltennéd valahova hogy leszedjem? :) -
krisz073 #10373 Az Angol klienss hány megát nyom?
Ha sikerül egy Német verziot szereznem tudsz segiteni,hogy "valahonnan" leszedjem az Angol klienst? -
krisz073 #10368 Van valami kod a dobozba,és nem hiszem,hogy valaki is szivesen megosztaná a sajátját.De én eddig sehol nem láttam Warez oldalonm DAOc-t.
Meg szerintem 1-2 játékot amivel az ember sokat játszik igazán megvehet eredetibe (de ez csak saját vélemény)! -
krisz073 #10367 Az Árkádos és a Pólusba lévő 576 azt mondta,hogy ők ezzel a progival nem nagyon foglalkoznak (állitolag nincs rá kereslet Magyarországon)
A 4 Media Márk-bol 3 azt mondzta,hogy hétfön kapnak árut és lehet,hogy jönni fog.Az eggyikba 9900 ft volt a másik 2-be 10900 ft volt az ára.
Én még nézegettem a régebbi Guru ujságba a CD Galaxyt-is ök árultak,ha más nem lesz velük beszélek hátha tudnak szerezni. -
KGB #10365 Az a 576, amelyik az Árkádban van és az Árkádos Media Markt-ban mondták azt is, hogy nem valószínű, hogy lesz nekik DAoC a későbbiekben. -
KGB #10364 Az király és hogyan jutok hozzá? :P -
krisz073 #10363 Mivel crack-elt változat nem létezik!!!
Csak eredetivel tudsz játszani -
krisz073 #10361 Na ott még én nem igazán találkoztam olyannal aki eredeti Játékokat árult volna,Bár igaz már vagy fél éve nem jártam arra. -
krisz073 #10359 Ha találsz valahol szólj nekem is.:-))
Már 1 hete probálom megvenni de
sehol nem kapni Pesten.:-((
-
Kkri$z #10356 Tök jó mikor a kőkorszakból valaki idetéved :) -
#10352 www.camelot-europe.com -
krisz073 #10350 Hi.
Én mind a 4 MediaMarkt-ot külön felhívtam,mindenhol azt mondták,hogy
jelenleg nincs de valoszinüleg a jövő héten jönni fog,egyébként mind a
4 helyen más-más árat mondtak rá,de így is 10000 ft. alatt volt az
ár.Neked melyik 576-t igérte,hogy esetlegesen lesz jövő héten?Én
kettőbe is megkérdeztem és azt mondták,hogy nem nagyon foglalkoznak
vele.
Gondolkodtam,hogy megvárom a 21-i megjelenést és megveszem egybe a
kiegészitövel,ahogy elnéztem kint kb. 55 euro lesz és vagy 20 euro a
szállitási költség legalább,az itthoni boltok meg nem 100%,hogy rendelnek.
Szóval ha valaki lát valahol DAoC CD-t szóljon már nekem mindenképpen.Már jó lenne kalandozni.
-
#10349 Egyebkent nem ertem igazan miert mennek ki az albik/middik azert, hogy ingyen rp-t adjanak az NP-nek. Ha ott vannak es csak szedett-vedett bandam van (ertsd nincs speed, nincs cc, nincs pbt - esetek 90%-a), akkor log. Nevetseges, hogy a skilljeikkel kerkednek (nem mondom, hogy benak, de tobbseguk nem is kimagasloan jo - a server legalabb 20%-a bir ilyen skillekkel), amikor az ellenuk meno csoportok nagyresze olyan messze van a balanced grp-tol, mint Mako Jeruzsalemtol, ok ellenben RvR-re optimizaltak, mint az SI a remenyeink szerint. Eleg ego lenne, ha nem tudnanak lenyomni 2x akkora csapatot, ahol nem talal az ember semmit a fent emlitettek kozul. Cleric hianyt nem lattam meg, bar en csak smiter vagyok (azota csokkent a szam, mar csak 3 aktiv 50-s van...), de meg mindig jobb, mint a semmi.
A masik dolog az 1fg-2fg kerdes, Mester is mondta, hogy foleg 1fg-ban mozognak, en elhiszem, de en akarhanyszor talalkoztam veluk, MINDIG 2fg volt, fuggetlenul attol, hogy 4 fos grp-ban, vagy eppen fg-ban mozogtam.
Exc/Hib-ben vannak ilyen guildek egyebkent, ahol pl. egy alt-tal valo xp-zes a guildbol valo kizarassal is jarhat (Vengeance).
Na mindegy, a lenyeg az, hogy en foleg Odinban (Doden, Yggdra, Uppland) mozogtam, ami szinten el lett b@szva, mert most mar ott is a zerg van - LoE FG-k, meg SotL grp-ok jonnek at, a tobbiekrol nem is beszelve, kozben irjak a BW-n, hogy ok nem jarnak Emainbe, Odinba megtalalhatok... Elotte max. akkor jartak ott, ha kellett egy keep a DF-hez...
Es ne is abrandozzunk arrol, hogy alabbhagy a zerg, GOA a Prywden servert hirdeti az uj belepoknek, mivel 3500 ember lehet egyszerre fent es ezt mi meg messze nem ertuk el. 1998 volt a legtobb ember fent egyszerre. Vegyetek hozza, ha jon meg 1000... Egyszeruen jatszhatatlan lesz...
Pill. 20% eselyt latok, hogy megveszem SI-t, arra meg, hogy aprilis utan is jatszok meg, ugy 50%-ot... -
#10348 Visszaleptel FC-be? :D -
KGB #10346 Ne higy az árkádosoknak, nem elvitték mert nem is volt nekik csak én kerestem ott (is). Az 576 boltban azt mondták a jövő héten talán lesz...
Nekem talán sikerül egy németet szereznem, de akkor is kellene még valaki aki segít beszerezni az angol klienst :( -
#10345 csak akkor daoxal kell bejönni hogy tudjunk komunikálni nehogy véletlen lecsapjuk egymást -
#10344 ha benne vagytok akkor talira tudom javasolni vagy a hpk közeli részt vhol, vagy sauvagéban az erdő mélyén ahol albi nem nagyon jár. -
#10343 Habár egy közös midi hent se lenne semmi ?) -
#10342 Kalinka én szívesen benne lennék egy ilyen mókában, akár még csak úgy találkozni is a játéjban vmi kevésbé forgalmas helyen, akár duelekkel tarkitva, de csak akkor ha lesz clerik is a közelben :) -
#10341 En a helyedben mar nem vennem meg 21.eig.
Akkor jelenik meg a kiegeszito+alapgame egy csomagban, cirka 12-15 ezer ft korul. Lehet meg a magyar forgalmazok is rendelnek majd belole a jeles alkalomra
De ha ok nem is, kulfoldon biztos feltoltik majd a keszleteiket a boltok -
#10328 Ennyi hujeseg lattan nem tudom magam visszafogni :( -
#10326 A Godwan nevet nem igazan ertem. :D