43179
-
#10455 Az odáig oké hogy én nem tudom a forrásokat, de hogy egy ilyen profillal rendelkező cég se tudja ... -
#10454 Na ismételten beszéltük a CD Galaxissal, szal egyszerűen nevetségesek, kurva nagy igény van rá és mégsincs, aszondja függ a forgalmazótól, hát csókolom én kicsi vagyok de miért nem lehet rendelni mondjuk Angliából, ha ugyebár ott már van. Szal szerintem kissé lehetnének rugalmasabbak ...
Csak azt szajkózzák, hogy a DAoC elfogyott az SI-ről meg nem tudnak semmit, mondom ez egyszerűen röhely a köbön. -
krisz073 #10453 Király akkor már az amazon.de-n sincs.Azért ez már kezd egy kicsit nevetséges lenni.Lassan megalakíthatjuk a
DAoC-ot keresők népes csoportját.:-))
Eléggé bosszantó,hogy sehol nem lehet kapni!A végén még kénytelen leszek
átpártolni AO-hoz,azt legalább le lehet tölteni hivatalosan.
-
KGB #10452 Újabb jó hír a DAoC keresőknek az amazon.de sem tud belőle szállítani:(
Valaki mondta, hogy lehet Bécsben kapni, ha tudod hol keresd, lenne olyan kedves és informálna, hogy hol is kell keresni :) -
#10451 En mondtam hogy vedd meg a 2. peldanyt, az elso az enyem lett
A 3. vajon kie?
Raadasul a mienk angol, nem a naci valtozat ... bar nekem olyanbol is van egy
Jah kaptam emailt hogy elpostaztak a haveromnak az SIt ... csak fingom nincs mikor (de foleg hogyan) er majd el hozzam ... meg remelem nem kell neki felraknom a fritz versiont -
#10450 Aggyatok DAOCtot!
Adok érte 10, nem 10000000000 lejt!!!!!!!!
Vagy LEk-tet 10000000000000000milijóezeret csak köll azémán nékem iissssss!!!!!!!! -
#10449 Hi guyz!
Nékem is kellene DAOC!!!!!!!!!!!!!!
Mijazistenér nem lehet kapolni eztet a gemésost????????
Én is úgy tudom,hogy a Media Marktban lehetet kapni!!!!
Szegeden nincs az tutty-fruti asszonták maj telcsiznek ha lesz!
Ja pesze,pesze!
-
krisz073 #10447 OK.
Akkor majd egyesztetünk. -
#10446 Nem lenne gond, kocsival mennék,de sajnos nem tudom mikor. Itt a fórumon úgyis naponta tudunk beszélni... -
krisz073 #10445 Bocsesz nem figyeltem a neveket.
Én már kezdem feladni a dolgot.Bécsbe kocsival mennél és mikor,mert esetleg ha nem gond lehet,hogy én is csatlakoznék? -
#10444 Azt mondták a Budaörsi Media Marktban, hogy átmenetileg nem hoznak magyarországra, náluk nagyon régen elfogyott.
Elég aggasztó a helyzet. -
#10443 Taranov_unreg én vagyok, vagyis Taranov és taranov_unreg ugyanaz a személy csak unreg nincs regisztrálva :-D
Egyébként egyáltalán nem jókedvre ad okot, hogy nincs az Electro Worldben és nem is volt, az alkalmazottak szerint.
A Budaörsi Media Marktban állítólag régen elfogyott, hisz ott is voltam ma, lehet, hogy mimegyek BÉcsbe valamelyik hétvégén. -
krisz073 #10442 Taranov_unreg még megnézi azElectro World-ben,reméljük a legjobbat.
Ha ott sincs akkor passsssssssssssz! -
Arwenke #10441 Volt magyarorszagon is, en pl a mediamarkban vettem az enyem anno. -
#10440 ????? Hogyhogy? Ezt nem értem... -
#10438 Nincs Magyarországon DAoC. -
krisz073 #10437 Másfél hetet mindenképpen várj mert ugye az átfutási idő is van.Utána
lehet őket baszogatni,hogy mi van már a dologgal.2-3 naponta rájuk
szólsz telefonon előbb utobb megunják és egyezettnek a Matávval,hogy mi
a pálya. -
krisz073 #10434 Ha kapsz az Electro World-be szólj már légyszi,akkor én is kimegyek.
-
krisz073 #10433 Az internet szolgáltató nem is szokott visszaszólni.Ha 2-3 hétig után
nem jelentkezik a Matáv,hogy menne bekötni az ADSL-t akkor hívd fel az
EnterNet-et mert álltalába basz... szólni ha valami
akadálya "technikai,számlatartozás,stb.." van az ADSL bekötésének.
-
krisz073 #10429 Hali.
Igazán megmondhatnád,hogy akkor hol kell keresni Bécsbe,mert a haverom
jövő héten megint megy ki és ha addig nem kapok itthon, akkor megpróbálok
vele megint hozatni 1 CD-t.:-)) -
KGB #10428 Én per spec. meguntam az EQ-t és el akarom ütni az időt valamivel amíg jön a SWG. mivel elég sokan DAoC-oznak a SWg fórumon és szemmel láthatóan marhára élvezik gondoltam én is kipróbálom :) -
#10427 Igaziból nekem is kéne még1 game (buffbot powa), de én asszem majd szerzek egy Gold editiont :) -
#10424 Mi is arra várunk épp Kyellel, már megrendeltük de még nem szóltak vissza. Most mikros van az kissé gáz. -
krisz073 #10421 Hi.
Ne izguljatok skacok amint találunk 1 helyet ahol van mindenkinek
szólunk.:-))
Egyébként kicsit forcsának találom,hogy mindenhol szajkózzák,hogy
mindenki eredeti játékkal játszón,és erre tessék egész Pesten nem
lehet kapni,pedig nem 1 ember keresi.:-((
De ezt már kezdem megszokni,ez
ám a jó Magyar szokás mi?:-))
-
#10420 Az nem lehet hogy sehhol sincs :) -
#10419 Utána kéne járni, egyébként megyek holnap az Electro Worldbe. -
#10417 Érted sztem nem az a baj, hogy nem szólok, hanem az hogy nincs :( -
#10416 Jaja nekem is szolj ha megleled. -
krisz073 #10415 Na erre nem is gondoltam!!! -
krisz073 #10414 A 3 Budapesti és a Budaőrsi Media Markt-ba nincs,mindet felhivtam.
Most egyenlöre az Electro World-be bizhatunk! -
#10413 Az Auchanban vajon vannak PC játékok? -
#10412 Oké, más media marktba vajon van? A www.mediamarkt.hu-n írják a daocot is.
Kíváncsi leszek az Electro Worldre, jó lenne, ha lenne.
Az Electro Worldnek még weblapja sincs. -
#10411 Oké, más media marktba vajon van? A www.mediamarkt.hu-n írják a daocot is.
Az Electro Worldnek még weblapja sincs. -
#10410 Oké, más media marktba vajon van? A www.mediamarkt.hu-n írják a daocot is.
-
krisz073 #10409 Árkádba még nincs ma hivtam oket.
Ha találsz az Elektro World-be akkor légyszi szol. -
#10408 Nincs az Árkádban sem? Az Euro Park Media Marktot is meg lehet próbálni, meg az Electro World-öt. -
krisz073 #10407 Hali.
Ausztriába se volt a mult héten.Nekem pénteken volt a haverom kint és vagy 6-7 üzletbe megnézte és nem volt.:-((
De ha gondolod összehozhatunk 1 Bécsi kirándulást hátha több szerencsével járunk. -
krisz073 #10405 Hi.
Ugyanebbe a cipőbe járok.Most beszéltem a CD Galaxival nekik lesz de 2-
3-4 hét kb.még nem tudják.A Westend-be az 576 is azt mondta,hogy
várnak,én pénteken beszéltem a Árkádba a Media Markt-be a számtekes
sráccal és azt mondta,hogy hétfőn (azaz ma) jön nekik árú és lehet,hogy
kapnak.Na felhívtam a MM-t és még mindig nincs nekik.
Több ötletem nincs lehet,hogy megrendelem a CD galaxis-ba.
Szoval lassan én már a hajam tépem,hogy sehol nem kapok DAoC-t CD-t. -
#10404 Nem tudtok valamilyen boltot ahol meg lehet venni a Dark Age Of Camelotot? Az 576 Kbyte-ban nincsen, a CD Galaxisban nincsen... -
#10403 Tőlem is.