43179
-
Amorce #10506 Amúgy Killer még mindig 432-edik vagyok craftingban a Rúnán :P .... csak hogy tudd :P -
Amorce #10503 Muhahaha te sem muhahahah :P -
#10502 Muhahahaha. Nem tudsz jatszani. Muhahahaha. :DDD -
Amorce #10501 Üdv mindenkinek... van egy jó hírem... szabadságon vagyok :-)))))))) -
#10500 Pontosan. Rendelni rendelhetsz, csak sz@rt se er. -
Arwenke #10499 De igen, rendelhetsz. -
Arwenke #10498 Amazon.com rol amcsi verziot kapsz, azzal meg nem sokra mesz. Legalabbis en ugy tudom, vagy nem?? -
#10497 Ok is rendeltek. Aki nem amazon.uk-tol az sziv, mert pentek a hivatalos megjelenes, tehat nem kaphatod meg hamarabb, mig aki amazonon keresztul intezte, annak megvan. Egy kicsit ott is szivnak legalabb. :D -
#10495 Mar hogyne rendelhetnel, amazon.com-rol szallitanak ide. -
#10494 Ha Bécsbe mennék, az SI-t is megvenném, ha lenne :-D -
krisz073 #10493 Tudom,hogy neked nincs meg,csak a külföldi kollégákat sajnálom egy kicsit akik
kénytelenek voltak most hirtelen megvenni.
-
#10492 Én is :-D
Megáll az ember esze, Magyarországon nem csak a bérek elmaradottak... -
#10491 :-D -
#10490 Dark Age of Camelotot Nem rendelshetsz Amcsiból sem! -
#10489 Teljesen komolyan mondom, ne gondolkoz mindig CD Galaxisban!
Mondjuk a Media Markt az nagy, de a CD Galaxis egy kis bolt, akármennyire is komoly. Nem rajtuk múlik, hogy van-e DAoC... -
#10488 Rajtam kivul nincs magyar a guildben... Es nekem mint irtam, nincs meg. -
#10487 Knudden megvette Niar-t.
Uj nevek: Knudden Buffbot - Niar Heldige
-
krisz073 #10486 Király!!!!!!
Nekem még az alap sincs megés tessék ott meg már van akinek az SI is megvan!:-)) -
#10485 Ja, nem. nekem meg nincs. Mondjuk csak azert mert nem kertem... :P Egyebkent Vardalimaae lenne. -
#10484 Te is (értsd: Csúnya fiú)... forrás Armado? -
#10483 Na a guildemben mar mindenkinek megvan az SI. :D -
#10482 Csúnya fiú :P -
#10480 Anno nekem egy nap alatt kiszállították, de az SI-t azt mondták még nem tudják megrendelni sem ... -
Arwenke #10478 Te se jossz albiba sajnos.:) Midgardban most nincs karim, hiberniban van, persze ez meg valtozhat.:) -
#10477 BW-rol eyg signature-ban. :D
"Hey look, an Enchanter. Haven't seen one of those in a while!" -
Drilla #10476 Na igen, ha nem jössz Midgardba, akkor nem is találkozunk De azért megvagyok:) -
#10475 Lehet hogy egyszerűen náluk is olyan a munkamorál mint nálunk :P ... amúgy ezt én sem értem, állítólag hét eleje óta várják a kulcsfontosságú cuccost, de ha nem jött meg akkor mégis miért állították le a szervereket ... na mindegy csak remélem, hogy az A tervhez tudják magukat tartani ... a B terv totálisbüdöletesqrvanagy leégés lenne nekik. -
#10474 Ne gunyolodj, ez egy nagyon komoly es osszetett muvelet... :)))) Csak meg mindig nem ertem, mi a francot kell valtoztatni nekik az amcsi verziohoz. Na mindegy, ott biztos nem Inn meg Pub van kiirva Camelotban hanem McDonalds... -
Arwenke #10473 Jeee, Drilla, te meg jatszol.:)) -
Drilla #10471 Állítólag piacgazdaság van, azt és annyit hozhat be minden kereskedő, amit és amennyit csak akar. Sajnos a lustaság ellen nincs orvosság:(( -
Arwenke #10470 Azt nem ertem, ha rendelhetek amcsibol, akkor miert nem rendelhetek inen a szomszedbol.:((( -
#10469 Ezt most ugye nem mondod komolyan drága? Ez kissé röhejes lenne ... -
#10463 Ja és ne feledkezzünk meg a megnövekedett buffbot állományról. -
#10462 Hát igen. Kivi vagyok honnan tudják pontosan, hogy megnött a kereslet rá ... ha esetleg az eladott DAoC-ok számából következtetnek erre akkor lehet nagy szívás, szvsz sok kelet-európai Németországba vagy Ausztriába veszi meg, de kétlem, hogy a többség német szerverre menne ... -
#10461 Ha van kint ismeros, ahova szallit az amazon.uk, akkor annyi a dolgod, hogy vele megrendelteted. -
#10460 Ja es a nemetek kapnak ujabb szervert :/ -
krisz073 #10459 Nem csak az SI reménytelen,de az alap DAoC is beszerezhetettlen.
Már azon gondolkodom,hogy kiprobálom az AO-t. -
#10458 Nekem megvan a jatek, anno egy nemet guildtarson keresztul ment a dolog, de SI az remenytelen. Nincs kedvem megint egy honapot szivni miattuk... -
krisz073 #10457 Ez van azért az angolok csakugyan KAPJÁK be.
Én már lassan lemondok a DAoC-rol,eléggé reménytelen a dolog. -
#10456 Engem az idegesit, hogy amcsik szallitanak ide, angolok nem. Kapjak be.