43179
-
#10567 Jó bocsi, az elhiszem, hogy küld Margyarországra. Bocsi, azt hittem az amazon.co.uk-ról beszélsz, -
krisz073 #10563 Én is várom,hogy sikerüljön szerezni a Gamé-ból aztán mehet minden
este a móka!!!:-))
Egyébként ma megint végigtelefonáltam az összes Media Markt-ot és a Cd
Galaxis-t,hátha előbb vagy utóbb valameik megunja és akkor vagy
kijönnek és jól valagba rúgnak:-)) vagy szereznek 1-2 CD-t,hogy ne
baszogassa öket az ember egész héten napjába töbször is,hogy DAoC-t
akarunk!:-))
-
Kkri$z #10562 Itt egy karakter generáló
Ebből elég jól ki lehet sakkozni mit szeretnél és mit tudsz kihozni a karakterből. -
#10561 hogy tugyam mindenki véleményét -) -
#10560 Tom hgoy már kérdeztem ezt Kkrisztől, meg acorn-tól, deh csak a mind-ra érdemes rakni? -
#10558 hmm, télleg, ahogy visszaemlékszem a majnem egy évvel ezelőtti esetre, amikor szinte mindig meghaltam amikor teamben mentem veletek -) -
#10557 Ha a többiek megtugyák szerezni a gamét, és minden jól emgy, akkor sok új játékos fog jönni: Darki, Roope, TheElf, Taranov, Csabee, meg lehet hogy jön Robee, AnDaLiT, Pascale, Deesno... deh az utóbbiak eléggé kevés eséllyel fognak jönni... -
Kkri$z #10555 Hp azért kell hogy ne halj ki az első pofontól :) -
#10553 a condition minek? az a full életerőt határozza meg, nhem? deh csak az elején kell, mert utána már a caspattárs fog ölni, vagy egy elcharmolt emberke, és nekem nem kell hp, hanem inkább hog yminnél több mannám legyen és minnél gyorsabban tudjam lőni a varázslatokat, nhem? -
#10551 jaja, szerintem is -
Rockety #10550 Nem érdemes 20at rakni intre szvsz, inkább 10 dex 10 con 10 int. -
#10547 amazon.com -
#10546 Az amazon.com-ról? Vagy az amazon.uk-ról?
-
#10545 vazz, amcsi verziot igen, en mar mast rendeltem... -
#10544 az amazon.co.uk-ról nem, ki van írva! És az amazon.com-ról sem.
Minden k van írva csak figyelmesen el kell olvaasnotok... -
#10543 nem. sajnos. -
#10542 Tudnátok egy picit beszélni a DAoC klánokról? Megjelenik a fejed felett a klán neve?
Eg kicsit meséljetek...pls... -
#10541 Figyusz, én már régóta akarom, én mondtam, aki másoltban akarta... De majd szólok, ha én nem is veszek szólok -
krisz073 #10540 Hi.
Igen érdemes megvenni,csak az eredeti jó.De ha találsz valahol szolj légyszi mert jó páran mi is ezt a progit keressük. -
#10539 Most egy idióta kérdést fogok feltenni. Eredetiben ezt a játékot, ha valahol egyáltalán találok, érdemes megvenni? Pls küldjetek már nekem képeket róla a [email protected] ra! KÖSZI!!!!!!!!! -
#10538 Nem jatszott jo ideig ott nem? -
#10536 Miért Godwan AoD-os? :) Lehet, nemtom, mert mostanában jött a guildbe pár új ember, akikről többnyire azt hiszem, ohgy valakinek az altja ;P. -
#10535 Ok, hogy a németek kapnak új szervert, mert sokan vannak. Én csak azért szeretnék még 1 angolt, hogy 3 legyen, töb nem kell, csak hogy legyen 3. Miért? Mert így minden realmben tudsz karit indítgatni angol nyelvű szerveren. Ennyi, emiatt szeretném én, hogy legyen 3. -
#10533 Thx, mikro elsz kész a daoc? lesz ma még? -
#10530 Rofl, thx colos. -
#10529 10 Int, 10 Dex - a tobbit te dontod el, hogy megeri e ezekre adni, vagy 10-t constira. Dex a casting speedet noveli, Int a dmg-et noveli es a power poolodat. -
#10527 Varázsló kari csináláshoz mindent az intelligentre kell rakni? mer raktam 5-öt 5-öt asszema strengthez meg a constitutionhoz -
#10526 Mythicnek is voltak anno gondjai. :D
Due to the early arrival of his first child, our chief technical officer and
lead programmer has gone to the hospital to be with his wife. -
#10525 thx -
#10522 Holnap reggelig? :D -
Kkri$z #10521 Itt találsz infót
Hirtelen ez jutott eszembe. Van egy fórumunk ami nem publikus és van honlapunk is ami nem tudom hogy publikus e már. Sajna erről kicsit lemaradtam de TIFFA ha erre jár ő tud nyilatkozni. -
Amorce #10520 LOL apa ez nagyon állat. Még ma beszélek a big black guy-jal -
#10518 ehhh -
#10516 Meg jo hogy folyamatosan tajekoztatnak... -
#10515 32x rangedben. :P -
#10514 Mi is a klánotok neve, és a honlapja? mert régen votl csak Dark Angels. És milyen a szimbólumotok? -
#10513 de szarok voltak az ikonok még akkor :)
-
#10512 ez egy jó kép :))) -
#10509 Egyebkent Catacombson be van rakva lvl 27-nek egy cure mezz, csak az a gond, hogy az a minstrele, csak rossz helyre tettek. Tippelj nekem miert 27-s a rejum. :D -
#10508 CLERIC NEM TUDD CURE MEZZET NYOMNI. Coren meg lehet, hogy szokott, de a minstrelek tobbsege nem.