43179
  • Taranov
    Jó bocsi, az elhiszem, hogy küld Margyarországra. Bocsi, azt hittem az amazon.co.uk-ról beszélsz,
  • krisz073
    Én is várom,hogy sikerüljön szerezni a Gamé-ból aztán mehet minden
    este a móka!!!:-))
    Egyébként ma megint végigtelefonáltam az összes Media Markt-ot és a Cd
    Galaxis-t,hátha előbb vagy utóbb valameik megunja és akkor vagy
    kijönnek és jól valagba rúgnak:-)) vagy szereznek 1-2 CD-t,hogy ne
    baszogassa öket az ember egész héten napjába töbször is,hogy DAoC-t
    akarunk!:-))
  • Kkri$z
    Itt egy karakter generáló
    Ebből elég jól ki lehet sakkozni mit szeretnél és mit tudsz kihozni a karakterből.
  • Lord Marcus
    hogy tugyam mindenki véleményét -)
  • Lord Marcus
    Tom hgoy már kérdeztem ezt Kkrisztől, meg acorn-tól, deh csak a mind-ra érdemes rakni?
  • Lord Marcus
    hmm, télleg, ahogy visszaemlékszem a majnem egy évvel ezelőtti esetre, amikor szinte mindig meghaltam amikor teamben mentem veletek -)
  • Lord Marcus
    Ha a többiek megtugyák szerezni a gamét, és minden jól emgy, akkor sok új játékos fog jönni: Darki, Roope, TheElf, Taranov, Csabee, meg lehet hogy jön Robee, AnDaLiT, Pascale, Deesno... deh az utóbbiak eléggé kevés eséllyel fognak jönni...
  • Kkri$z
    Hp azért kell hogy ne halj ki az első pofontól :)
  • Lord Marcus
    a condition minek? az a full életerőt határozza meg, nhem? deh csak az elején kell, mert utána már a caspattárs fog ölni, vagy egy elcharmolt emberke, és nekem nem kell hp, hanem inkább hog yminnél több mannám legyen és minnél gyorsabban tudjam lőni a varázslatokat, nhem?
  • Hangianix
    jaja, szerintem is
  • Rockety
    Nem érdemes 20at rakni intre szvsz, inkább 10 dex 10 con 10 int.
  • Hangianix
    amazon.com
  • Taranov
    Az amazon.com-ról? Vagy az amazon.uk-ról?
  • Hangianix
    vazz, amcsi verziot igen, en mar mast rendeltem...
  • Taranov
    az amazon.co.uk-ról nem, ki van írva! És az amazon.com-ról sem.
    Minden k van írva csak figyelmesen el kell olvaasnotok...
  • Taranov
    nem. sajnos.
  • Taranov
    Tudnátok egy picit beszélni a DAoC klánokról? Megjelenik a fejed felett a klán neve?
    Eg kicsit meséljetek...pls...
  • Alastor
    Figyusz, én már régóta akarom, én mondtam, aki másoltban akarta... De majd szólok, ha én nem is veszek szólok
  • krisz073
    Hi.

Igen érdemes megvenni,csak az eredeti jó.De ha találsz valahol szolj légyszi mert jó páran mi is ezt a progit keressük.
  • Alastor
    Most egy idióta kérdést fogok feltenni. Eredetiben ezt a játékot, ha valahol egyáltalán találok, érdemes megvenni? Pls küldjetek már nekem képeket róla a [email protected] ra! KÖSZI!!!!!!!!!
  • Hangianix
    Nem jatszott jo ideig ott nem?
  • Bith
    Miért Godwan AoD-os? :) Lehet, nemtom, mert mostanában jött a guildbe pár új ember, akikről többnyire azt hiszem, ohgy valakinek az altja ;P.
  • Bith
    Ok, hogy a németek kapnak új szervert, mert sokan vannak. Én csak azért szeretnék még 1 angolt, hogy 3 legyen, töb nem kell, csak hogy legyen 3. Miért? Mert így minden realmben tudsz karit indítgatni angol nyelvű szerveren. Ennyi, emiatt szeretném én, hogy legyen 3.
  • Lord Marcus
    Thx, mikro elsz kész a daoc? lesz ma még?
  • Hangianix
    Rofl, thx colos.
  • Hangianix
    10 Int, 10 Dex - a tobbit te dontod el, hogy megeri e ezekre adni, vagy 10-t constira. Dex a casting speedet noveli, Int a dmg-et noveli es a power poolodat.
  • Lord Marcus
    Varázsló kari csináláshoz mindent az intelligentre kell rakni? mer raktam 5-öt 5-öt asszema strengthez meg a constitutionhoz
  • Hangianix
    Mythicnek is voltak anno gondjai. :D

Due to the early arrival of his first child, our chief technical officer and
    lead programmer has gone to the hospital to be with his wife.
  • Lord Marcus
    thx
  • Hangianix
    Holnap reggelig? :D
  • Kkri$z
    Itt találsz infót
    Hirtelen ez jutott eszembe. Van egy fórumunk ami nem publikus és van honlapunk is ami nem tudom hogy publikus e már. Sajna erről kicsit lemaradtam de TIFFA ha erre jár ő tud nyilatkozni.
  • Amorce
    LOL apa ez nagyon állat. Még ma beszélek a big black guy-jal
  • Uberlama
    ehhh
  • Hangianix
    Meg jo hogy folyamatosan tajekoztatnak...
  • Hangianix
    32x rangedben. :P
  • Lord Marcus
    Mi is a klánotok neve, és a honlapja? mert régen votl csak Dark Angels. És milyen a szimbólumotok?
  • Uberlama
    de szarok voltak az ikonok még akkor :)
  • Uberlama
    ez egy jó kép :)))
  • Hangianix
    Egyebkent Catacombson be van rakva lvl 27-nek egy cure mezz, csak az a gond, hogy az a minstrele, csak rossz helyre tettek. Tippelj nekem miert 27-s a rejum. :D
  • Hangianix
    CLERIC NEM TUDD CURE MEZZET NYOMNI. Coren meg lehet, hogy szokott, de a minstrelek tobbsege nem.