43179
-
#10613 maj reggel jövök, addig plz egy válasszal emgdobhatnátok -) -
#10612 Szal akkro milen karit is csináljak? Intelligentre adjak 10-et, Dexteritiry 10-et és Constitutionra is 10-et. Legyek Mage, és azon belül melyiket válasszam? Aztán csak a mind-ra rakjak pontokat? Vagy valami ötletet plz, mert ti minden bukkanót meg jót uismertek -) -
#10611 hehe, van még 4 helyünk -))) -
#10610 oké, köszi a címet, majd átolvasgatom -
#10609 tod, itt annyi rövidítés van, anyi adat, annyi név, hogy még nem érthetem ezt -( -
#10608 Megy a PATCH letöltés
CUPPANJUNK rá a szerverre -
#10607 O sorcererrol beszelt, 4 fele varazslo tipus van, olvasgasd a KKrisz altal ajanlott oldalt. -
#10606 Egyebkent, osszesen 2-3 smiter van osszesen a szerveren, tehat ebbol is latszik meg mindig milyen overpowered class. -
#10605 deh az nem jo hogyha egy dologra edzek csak? mer akkor abban leszek naon erős. Akkor a 3 közül melyikre rakjak? Mindra, Bodyra, vagy Matterre? Melyik jobb rvr-re, meg groupbba? Mivel erről szól a game... -
#10604 Mivel Vis egy buffbot atm nemsokat. :D
A miheztartas vegett en meg smiter vagyok. De mar nem sokaig, 1.59-bol kimarad a smite change, ami azt jelenti hozom fel a minstrelem, ha meg nem tetszik kiszallok a game-bol. -
#10603 Vis buffbotságra adta fejét, full enchancement lett és Badtaste néven minizik. -
#10602 varázsló leszek -) -
Drilla #10601 Lol
Vis Maior vajon olvassa ezt?:)
-
#10600 Aszondják a guildben nem SI kell a +4 slothoz, elég a peccs. -
#10599 Marmint nem a kotozkodeshez, a paladinhoz. :D Talan lenne egyebkent egy, ha nem SI kellene a +4 slothoz... -
#10598 Nincs kedvem hozza. :D Nem kotozkodom, csak tenyt kozlok. :D Cabaval meg mindig lehet huzni, csak meg kell talalni a helyet. Ket accountom lenne, tuti plvelnem 40-ig a minstrelemet. Hulyeseg az is, amikor a plvlelt infiket gyalazzak BW-n, RvR-rol szart nem tanulsz meg xp-zes kozben, az infirol se sokat szerintem. -
#10597 Kötöszködsz éltem? ... Mellesleg a cabával szerintem már nem sokra mész. Indíts palát nagyon tápos, főleg ha van melletted egy másik is, esetleg még egy earth theu és aprítotok. :) -
#10596 Na Kyel azt mondja azt hiszi 33-ok a palák, furi tegnap dingeltünk és nem tudjuk pontosan ... -
#10595 Nincs berelheto cabalistatok kolcson? eleg ha 40-ig elhuz. :DDD -
#10594 Ennek mi koze ahhoz, hogy nem tudok xp-zni az altokkal? :D -
#10593 Szivike de én belezúgtam a palába és kevesebbet rvr-ezek mostanság. -
#10592 Angels of Darkness és igen ... most éppen chatelgetünk mivel nincs game ... kapjuk a híreket forró dróton. -
#10591 Minek odairni, hogy reju. Smiterrel csak idiotak jatszanak :DDD -
#10590 a Pryden mi a magyar guildnek a neve?
csak magyarok vannak benne? -
#10589 Azert beszaras, hogy csak en nem vagyok kepes altokkal xp-zni, meg 20-s szintubol is egy van csak, igaz, az volt az elso karim. :D -
#10588 Albion/Prydwen
Tiffa lvl 50 reju cleric
Ryka lvl 3? pala
Dionne lvl 24 scout
Natasa lvl 25? friar -
#10587 Albion / Excalibur
ez a main charim, de van még Friar, Cabby, és egy Icewizzy
és te merrefelé nyomod? -
#10586 Te hol játszol? -
#10585 ohh, derégis volt mikorénezt indítottam -
#10584 Jé épp most akartam megkérdezni, hogy Hyder a témaindító ki ... erre felbukkan ... furi egybeesés... -
#10583 hhhooogggyyy mééénem szakadna rájuk minden isten csapása
nemigaz, h 13 órája szüttyögnek
na mind1, majdcsak kész lesz vmikor
----------------------------------
Amire SilentDeath - 50 Infiltrator -
#10582 tom, tom, az a fő hghoy minnél többen hívják őket -) -
#10581 khöszi! -
#10580 Na ja :). Több, mint 2x azért (bár mostanában mindig elalszom éjfél előtt, aztán mire kelek...). -
krisz073 #10579 Nem gon csak minnél többen hivják annál jób,hátha elöbb v. utobb lépnek is valamit azn ügyben.Igérgetni azt már profi szinten tudnak mentődobás nem is kell nekik hozzá.:-)) -
#10578 iq-d? az mit jelenta gameban? mire jó? -
#10576 lol, már minimum 5-en ívták fel a media markt-ot, mega cdgalaxyst -)))) -
#10571 Én harcos akarok majd lenni, légyszi majd nekem is segítsetek mire adjak, de gondoloma hp a fők között van. -
#10570 De azt nem mondta az ismerősöd, hogy elfogyott a sima DAoC is, ugye? -
#10569 Jaja, ez a topic már nem is DAoC, hanem Hol van DAoC topic. :)