43179
  • Lord Marcus
    az a gond hogy túl sok rövidítés van benne, és olyan dolgok vannak benne, amihez ismernem kelelene legalább egy fajta karaktert fullosan -(
  • Hyder
    egy jó ütésem 1033 (eddig ez volt a csúcs) de az alap olyan 700 kürül +/- a dw és a crit a mop miatt olyan 800, ez az első és ezután jön a stun, és utána még 1, ha kevés jön egy style ami kb 300+ crit (a méreg 70 + 80-90 / tick)

igy az a 1300 már nemis olyan sok
  • Kkri$z
    Mind specces theu az jó lesz...
    Theuban van air ice és earth. Kicsit jobban át kéne nézned a karakter generálót..
    A sorci is igen hasznos a csapatban, lehet rosszul értelmezted. Earth theu tudd buffolni 1-2 pttel le tud foglalni castereket és van jó kis pbt-je(felfogja a sebzést a fegyverekét). Viszont ha nincsenek mezelve(itt kéne a sorci vagy minstrel) akkor hiába a pbt mert casterek ellen semmit nem ér.
    Viszont air theunak über jó petjei vannak és tud mezelni és jók a sebző varázslatai is. Szvsz egy air specces theu jobb lett volna arra a célra mint amire én szántam a sorcim.
  • krisz073
    Majd bemegyek hozzájuk és szeméjesen elmondom a véleményemet,hogy kapják be a f....................!!!
  • krisz073
    Hi.

Na emberek csak rossz híreim vannak.Beszéltem az importőr-el és hossza
    egyezkedés és vita után ők azt álitják,hogy a DAoC gyártása
    megszűnt.Hiába bizonygattam,hogy ,most jön ki a SI ez öket baromira nem
    érdekelte,szerintem inkább csak le akartak rázni vagy nem akarnak a
    dologgal foglalkozni.
    Igazán nem értem vagyunk itt egy páran akiknek kellene a progi és nem
    hiszem el egyszerüen,nincs valaki akinek megérne pár CD-t beszerezni.
    Sajna nem jött össze a dolog,engem most már minden más megoldás
    érdekel.Ha valaki mostanában megy Bécsbe oszoljon már,betársulnék hátha
    kint nagyobb szerencsével járunk.
    Max még a Media Markt marad de ahoz se fűzök sok reményt.
  • Hangianix
    Tobb nem is lehet :D
  • Lord Marcus
    hmm, szla asszondjátok hgoy sorcira nem jó a spec mind fejlesztés. Meg azt si mondjátok hogy a Theurgist az a csapatnak jó. Meg hogy a int-re 10et rakjak, a dex re is 10-et meg a constitutionra is 10-et. Szal akkor legyen egy Theurgist spec mind-ra fejlesztő karim? Az úgy jó lesz -) ?
  • Mester
    Nekem is kéne egy...
  • Tiffa
    Nekünk két SI kéne...
  • Mester
    Ez nem kérdeses de az infi az a class ami a legjobb casterek ellen...
    De láttam már néháynszor hogy chanter megölt 1 az 1ben infit(aha persze biztos láma infi volt)
  • Uberlama
    Nekem kell egy db SI meg egy db sima Camelot, VAGY egy Collectors Edition :)
  • tegla
    Nekem köll!
    Ha van hiranyag rúla:
    [email protected]
  • Hyder
    láttál te már solo castert 1 combobol elhulani? na azok a chanterek amikor találkoznak 1 infillel (és nem csak a chanterek)

szóval esélyük minimális a túlélésre soloban

----------------------------------
    Amire SilentDeath - 50 Infiltrator
  • krisz073
    Ok.
    Megprobálok velük egyeszkedni.
    Hátha.:))
  • Kkri$z
    Az SI kiegészítőre is rákérdezhetnél. Az is biztos érdekelne egy jó pár embert.
  • krisz073
    Hali.

Na egy kis info a DAoC-t kereső társaknak.Felhívtam a CD Galaxis-t és
    rákérdeztem a grogira azt mondja a srác,hogy nincs elfogyott erre én
    kérdem ha megrendelem szereznek e?Azt válaszolta,hogy ők nem
    foglalkoznak külföldi rendeléssel de megadta a Magyar importőr
    tel.számát,akiket mindjárt probálok hivni.Akiket esetleg érdekel a
    progi jelezzék már hátha megtudjuk hatni az importőr-t és szereznek
    pár példányt.
  • Taranov
    Azt írták a Media Marktból, hogy nem elfogyott a DAoC, hanem még meg sem jött. Vagyis a régi adag elfogyott, az új pdig "technikai okok miatt nem érkezett meg a várt időre".
  • Mester
    Igen de az alap az hogy meglátják egymás olyan távolságból hogy a caster tud stunolni(quickcasttal mindenképp) és ha esetleg purgolja a tank akkor azt is lehet feltételezni hogy a slamet purgolja a chanter.

Na mindegy a lényeg az hogy nem hiszem hogy sok tank le tudna verni egy jó chanter és a nuker/compatriot petjét
  • Hangianix
    Egyebkent szerintem is durvabbak a hibbi casterek, vagyis inkabb tobbsikuak. Air theu jo, de nem igazan nyero a wardenes csapat ellen - 51% spirit resist. Nincs mas a repertoarjaban mint az az egyszem nuke...
  • Hangianix
    Mindenfele stun megszakitja, de poen hogy volt olyan, hogy nem szakitotta meg a slam (lehet, hogy nem sikerult vegrehajtania? mert sebezni sebzett)
  • Hangianix
    Well, probalja meg velem megcsinalni :) Nekem is van MoC-om stb :P
  • Arwenke
    Termeszetesen ha o stunnol hamarabb akkor en vagyok hallot.:)
  • Arwenke
    Nem tankkal jatszom.:)
  • Arwenke
    en nem castolom a stunt, o meg igen, plusz en gyorsabban futok, 2insta dd megy bele, mezz, 2dd, kard ki es halott, ennyi tomoren.
  • Mester
    Hát nemtom akkor te milyen chanterekkel találkoztál de egy quickcast stun és 2-3 pbaoe és kész...
  • Arwenke
    Hat nem tom, de ha szoloban van chanter eddig meg mindig en gyoztem, na jo majd nem mindig.:)
    Ha stun be jonn, akkor szinte biztos hogy halott.
  • Alastor
    Légyszi, küldjetek már képeket a játékról nekem! [email protected]
  • Mester
    "Egyedül szart sem ér RvR-en "

Lol találkoztál te már chanterrel az egyik legjobb solo class...(pvsp serveren azért iscsináltak elég sokat mert szolozni is lehet vele jól)

Láttam teador amikor egyedül megölt három albi tankot.

benyom egy mocot 3-4 aoe és mindenki halott a környéken.
    "de csak csapatban jó" ez nagyon nagy hülyeség...

air theur az nagyon jó solo kari ebben egyetértünk, de amit a chanterről írtál az nem igaz...

Rockety sorrendjével én se egészen értek egyet.
  • Arwenke
    Hibi castereknek egy nagy elkonyuk van a stun, 9sec alatt akarkit szet lehet szinte bombazni.
  • krisz073
    Nem jár valaki mostanába Bécsbe Gamé-t venni?
  • Kkri$z
    Ha nagyon akarsz aprítani akkor wizard ha mással is akarod a csapatot segíteni mint sebzás akkor sorci vagy theu.
    Überlama 50es earth theu. Őt nagyon szereti a guild és a csapat. Hasznos és ügyes is bár előllem is elfut ha guardolni akarom. :)
    Nekem van egy majdnem 48as sorcim. Ő body-ra gyúrt és elég jól sebez és ha kell tud mezelni is bár az a mez nem egy olyan életbiztosítás mint egy full mind-os sorcié
  • Rockety
    hát nagyon függ a te játék stílosodtól is a dolog ideírom a saját sorrendemet.

-Hibernia

- mana-chanter (játék legerősebb kasztere)
    - eldritch (játék 2dik legerősebb kasztere)
    - mentalist (játék 3dik legerősebb kasztere)

Albion

- theurgist
    - wizard
    - sorceror/cabalist

Midgard:

- runemaster
    - spiritmaster
  • Rockety
    na majd akkro csinálok egyet.
  • Kaméleon©
    Veletlenul nincs itt valaki aki fel tud rakni egy SI-t valahova? Ahonnan le tudom tolteni, CD-key az van, csak a szoftver kellene
  • Lord Marcus
    Nézegettem ezt a karakter generálót, és ebből nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik varázsló vari lenne a jó. Ti milyet ajánlanátok? Ami úgy eléggé tápos lenne?
  • Tiffa
    Hát szerintem a clericek chain sapija is überronda lett.
  • Hangianix
    Rakj be egy kepet pls. :D
  • zippofcy
    Hehe lebuktam, remelem nem haragszol a multkori kis trefa miatt
    Egyebkent mostanaban leginkabb SoF2ozom, ha meg megis DAoCozom akkor tobbnyire a lvl43as wizzimet tapolom DFben ... remelem holnap mar lesz SIm
    Mi a baj a hitlerjugenddel??? Meg mindig jobb mint pl. a Gestapo
  • Rockety
    kegyetlenül néz ki, hibik meg mint a frissen sorozott hitlerjugend bazzeg...
  • Evilmann
    Ez az új plate full helm valami hihetetlen ocsmány lett, nemértem, hogy lehetett ilyet berakni.