43179
-
#40259 eleg fura az is(bar jo!),hogy a meele skilleknel, nem azt irjak,hogy dmg high,med,low, hanem egy "szorzo!?!" szam van,ami gondolom,a dmgoutput-ra utal:)
kisse megkonnyitette,hogy mely utesekkel operaljak...legalabbis nekem mint noob tanknak. -
RocketyATwork #40258 jah ilyen például az összes assassin class, csináltam egy infit 50 csvel, 700-800as pa dmg de cd már max 300at árt csak :d -
#40257 a rakat caster grpal az a baj,hogy az base 36-50% resist miatt rohadt sok a spellt resistalnak...a multkor egy skald,sm,healer,healer+4savage grp dominalt...meg a masik vicces,hogy pl egy par skil, spell meg nem is mukodik...
pl merc-en se a flurry, se a dirty tricks, clericen a hand of god...merc-nek meg nincs az RAk kozt a charge... -
Rockety #40256 6 demezz, nearsight, speed6 \o> azt kell csinálni zerg farmra -
Rockety #40255 healer healer skald nearsight rm 4 sm
azt had szóljon :D -
RogueGigi #40254 Kicsit mondjuk bomlasztónak érzem ezt, a hivatalos szerverekre nézve.. -
RogueGigi #40253 elég kaotikus ahogy néztem :) -
#40252 egy ilyen midi fun grpba benen lennék én is csak esténként gg van pryden ;< -
RogueGigi #40251 sok ám az ae interrupt.. tank grpok lehet jobban irtanának. végülis egy jó mid grp jó assisttal majdnem megállthatatlan, ha elég interruptot zúznak ki a healerek, márpedig a middiket szinte lehetetlen interruptban pwnolni. -
#40250 pac healer ae stunnal, shaman, meg egy healer es 5 sm az jobb lenne :D -
RogueGigi #40249 :)
mondassz valamit... :) -
#40248 hát ha zergfest van akkor druid+druid+bárd+5manachanter :-D -
RogueGigi #40247 mondjatok egy classt és játszok vele :) -
RogueGigi #40246 nincs kedvetek egy ballanced fun grpot összehozni?
tökmind1 melyik realm (mondjuk én inkább alb-hib amit ismerek) -
Bhalage #40245 \o> -
Rockety #40244 bhalage csekk priv -
#40243 Araudry-t ki vette meg? -
Marchus #40242 hja, mondhatnátok egy szervert... -
RogueGigi #40241 Ki melyik szerveren tolja? Kipróbálnám én is :) -
Rockety #40240 \o> -
#40239 ami viszont kicsit zavart,hogy miutan egy fg+ kinyirt szoloba jott a noob spam...lol -
#40238 Hehe, lattam egy deathspamed tegnap,de mar epp loggoltam kifele,igy nem pst-ztem rad. -
#40237 hmm,
nah tegnap kollegaval mi is kiprobaltuk!
Nekem nagyon bejott, igy legalabb van mod,egy honap lvlingeles nelkul kiprobalni szinte minden classt,kulobozo comboival is.
mint megrogzott alb, be kell valjam az Endu regen buff az egyik legnagyobb kiralysag...meg jo hogy alboknal nincs csak chant...bar a huje uber resistek miatt sorccal lenni maga a pokol:)
de a merc nagyon bejott. ma jon a friar,theurg,tic teszt.holnap hib,utana a midik. -
Bhalage #40236 kircsi volt tegnap : )
PIIIIFF PIIIIIFF PIIIIIIFFFF
rr3 majdnem meglett ;) -
Bhalage #40235 oks -
Rockety #40234 egyébként jah, bár ha véletlen van egy jó gprod akkor elég jó (este 8ig bezárólag, utána már csak towerbe élsz 10percnél tovább fgvel) -
Rockety #40233 Hibiben játszok Dorin<xxxx>
bár solo bard elég ratyi :F -
Bhalage #40232 heheh vkit kiutottem
-
Bhalage #40231 en is probaltam tegnap de kurva nagy kaosz az egesz egy nagy zergfestnek tunik nekem ;o
ha vki jatszik szoljon mar azt jovok en is.
a valtozatossag kedveert healerrel toltam ;p -
Bhalage #40231 en is probaltam tegnap de kurva nagy kaosz az egesz egy nagy zergfestnek tunik nekem ;o
ha vki jatszik szoljon mar azt jovok en is.
a valtozatossag kedveert healerrel toltam ;p -
Rockety #40230 nem... azért freeshard mert nem kell :D
és igen, tegnap 5-6 amcsi srácal toltam -
#40229 Huje kerdes,de aze felteszem,mielott ujra befizetem a daoc-t!
Ezekkel a shard szerverekkel kapcsba?
Kell active daoc acc?
En mint US-es tok veletek EU-sokkal porogni vmelyik szerveren ezek kozul?
-
Bhalage #40228 helyes : ) -
riviera #40227 Ma van neo bazsi btw majdnem elmentem rá... Gödörben vagy vhol egyszer nyomhatnánk vmi bulit -
riviera #40226 Köszi, jégermeiszterrel koccintunk épp közben gondolok rád is :D
-
Bhalage #40225 kosz a helpet en vmi IPket talaltam de nem jutottam elobbre : ) -
Bhalage #40224 rugoknak a neve kuss ;o -
#40223 nem tudhat mindenki olvasni :-D -
Rockety #40222 már übi belinkelte 1x :[ -
Nefergal #40221 tegnap voltam pvp-n den........
h nem votak sokan mindösz kb.33 sor + én (csak nézibe:)+ 1 troll savage 50 lvl nem rossz:) hehe
(Bújócskáztunk... megölős bújócska )
Hheheheh.. Tényleg