Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, misztar Dr Bhalage, csak annyi hogy nem tudtam koncentrálni, az elsõ körben megölt pár láma sztílter, pedig simán kinyírhattam volna õket, aztán meg smackmocterius mocolt, meg midi/higi fg átmentek rajtam, finseknél szinte csak baselinerek voltak meg egy ani, 1 solo fightom volt egy stealtherrrel, a többi stelather meg csak nézte, megöltem belõlük még1-et, aztán qq jött hogy õ csak emoteolt (nagyon ellenségesen elõugrott stealthbõl és megijedtem), és nem bomboltam õket pedig winged helm fent volt, max elnyomtam volna még malicet, és simán lemennek...

szal dióhéjban ennyi -p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

reavereknek nem terem baber 😞

na de felre a trefaval, akarsz rola meselni ? xD

anti hero

és a daoc csak felbasz. Pénteken muszáj bepótolni a bepótolandót...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

no ez az RvR egy kurvanagy kalap szar volt...

Tafaya
Ahha, akkor ezért nem PvE-zek 😊

rájöttem, hogyha a hétvégén nem iszok, akkor a hét közben alig bírom ki daoc nélkül ><

és akár pve-re is vetemedek...

jah, RR9 -es reaverrel volt pofám lemenni poc-ba ><

pve whore<#mf1>

anti hero

yey, ding lvl 8 gov -p

Uberlama
pff xDDDD mekkora mokás az a gyerek hallod 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

i just did a backstyle and moved on iirc...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
szokásos, 2cleric merc pala friar sorc theu caba

setup?

anti hero

Uberlama
hát lehet :< kb fél 9kor loggoltam be, aztán saitoh megkeresett hogy tudok e friart loggolni, mondom hát tudok, szal mentem egy majdnem 3 orát pe grpal. jött ugy 52k rp ezalatt 😊 kibaszott sok enemy van albiként, mondhatni térdig gázoltunk elesett és szétszabdalt tetemeikbe etc etc etc 😊

te egy fasz vagy =)
midik keresztbe hossszaba szet fognak ...ni xD
aztan az albok =)

ha ram halgatsz akkor albion/midgard ftw

anti hero

ja csapat egyik fele egy elagazas egyik vegen a masik fele a masik vegen szal 5 emberre mondig nem volt los amikor healelgetni kellett, nagyon lol esemeny volt, szaladgaltam ide oda, ide egy heal oda egy heal : )
de hat welcome to wow

anti hero

jaja -)
múltkoriban eléggé szar volt

jaja van screen shot is csak nem volt kedvem vele foglalkozni mivel vmi elbaszott tga formatumban van 😊

egy warrior scholomanceban huzott 10-15mobot a vegen ilyen csontikat egyik boss elott es o meg +2ember kifikkant mire megoltuk oket.. utana ne tudjatok meg mi mindennek le lettem hordva

anti hero

Hangianix
De csak rovid idore volt kieses. Powered by IW.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

fasza, má' megen csak hun-ban van net

pierce=thrust szal igen
deh biztos nem 100% str, vagy 100% dex -)

Lol Bazsi aláírás ugye wowból származik? 😄

Uberlama
öö hibibe, pierce, dex/str 50-50% ? mármint amitõl a dmg függ ? ha lesz elég idõm suli mellett lehet felhuzok egy bmet majd excalon, aztán cluster után pwnzolni tudok mindenhol >.<

;< too bad

anti hero

Csabee
sõõt általában ilyen 3-4 ember lépett be

Csabee
megbosszulta magát 😊
linkek voltak az emberek, soha nem jött mindenki, egyszerûen nem mûködött

es mi lett a punishmenttel?

anti hero

qq

Csabee
bb

talán affem who cares?
msn kezd uncsi lenni? :E

Csabee
én meg affem megveszem a guild warst talán...

mesélj... -)

Uberlama
jo ez a daoc. 2 nap alatt 43pt befarmoltam soloba sorcal 😊

Uberlama
mi hibibe a kanyontol keletre huztuk ki a fal mellé gta + ranged spellek segitségével elég sokszor megcsináltuk hibibe, majd probálkozok albiba is meglássuk

mi dungeon elejébe húztuk ki, igaz addok 50%-t lekellett focusolni elõtte de aztán cyrek is lement.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nekem fix után is kijött eccer, de állitólag soha többet, ugyhogy érdekes.. Enyém igy lett meg. Valaki itt kihúzta oldalra, keress vissza.
Uberlama
zzz fixelték jacinát, nem lehet kihuzni többet..... >.< faxom nem tom hogy lesz igy beltem.. :< raideket se nagyon csinálnak már rá 😞

http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=172266&page=1&pp=40

ha übi átmegy PE-be, akkor segít nekem pár ember csinálni egy új guildet?

deh ez csak a humor kedvéért, aztán persze ki lehet ám lépni xD

haehehehahhieke

zzz

excuses 😊

anti hero

Uberlama
qq :< na mind1 grpolhatni majd grpolhatunk attol . Mondjuk PEbe mindenképpen át akarok menni majd ki tudja.. ^^

nemtom ally hogy lesz cluster után, de ha prydes kari nem lehet excalos guildben és viszont, akkor tartok tõle nem lehet allyban különbözõ szerveres karik sem.
Még mindig faßságnak tartom a cluster mondjuk :p
ginggi az body sorc bakter, ne is várd tõle, hogy uber mezzer legyen 😊
Ráadásul õ a mercével nyomja, sorcon szerintem iszonyat szar. Na nem mintha a tankon olyan isten lenne 😄 Viszont sorccal duoztam valamikor szombaton, és úgy nyomta mintha tank lenne, siralmas volt :p
legalább rr10-et megszerezném -)

és mész majd a pug grouppokban?

szerinted lesz valami solo action? -p
reaverrel gamelnék egy kicsit ><

egyébként az elkövetkezõ 2 hét nhem jó ha netalántán véletlenül eccercsak akkor lenne :E

Uberlama
btw, vki tudja hogy lehet majd egy allyba excalos meg prys guild ? >.< mert ha igen akkor cluster elõtt megkérem Saitoht vegyen be PEbe mert gondolom együtt lesz akkor AD etc guildekkel.

Uberlama
na majd cluster után ha bevesztek megmutatom milyen az igazi lagmezz 😊 sorcom scje készül már csak egy jacina kell neki, theu is lassan kész, jacina+ at, immo ring és soot stained boot kell neki és az is kész (vmi 6l7 vagy nem tom) azt lesz 2 jo grp rvr karim 😊

ginggire gondoltam

anti hero