43179
-
#10720 lasd #10659? :D -
#10719 megnézem mit fogsz írni 1.59 után :) a pet 2000es ranggel lazán veri az eldritchtet meg a mentalistot, meg az enchantert is már csak azért is mert nem lehet majd se root/stun/mezz-el megállítani a petet, ha egyenlő eséllyel indul a 2 caster akkor 2-3 pet elmegy mire lőtávba érsz én meg csak futok egyet amig a petek kinyirnak :) -
krisz073 #10718 Szerintem az inportőr csak nem akar vele foglalkozni ezért mondta.
Szerintem elég nagy balgaság,de ez az ő dolguk,hogy nem hoznak be olyan Game-t amit elég sokan keresnek.
De itt a tel.számuk "461-5700"probáld meg holnap te is,hátha.... -
#10717 én nem tudom elképzelni, hogy nem gyártják már, hisz még a szervereken van hely... -
krisz073 #10716 Igen ez tényleg egy kicsit messze van,de azért köszi!!!:-)) -
krisz073 #10715 Én is azt tervezem.Ha bárki megy ki Bécsba a közel jovobe szoljon,kimennék én is!!! -
#10714 Hát az egy kicsit későn van, de a szándékod a lényeg... -
#10713 Na ja, de nem olyan egyszerű :( -
#10712 Én leghamarabb jövő hétvégén megyek, de az is lehet, hogy csak két hét múlva, ha megszűnt a gyártása, ami elég durva lenne, akkor Bécsben is elfogyhat. -
#10711 Na minden érdekel, és kész :) -
#10710 Engem érdekelne az SI is! -
#10709 NEkem 100%-ig kell! -
Rockety #10708 enchanter vs theurg: szvsz pet és kész
eldritch vs theurg: nearsight + bolt
mentalist vs theurg: itt lehet theurg nyer , bár ha van petje a srácnak akkor nem biztos. Jó az a theurg de fire wizik szebbeket nukolnak általában. (warden akad, druida nincs) -
#10700 na igen ;-)
de háálistennek NP átment Pryd szerverre (de lehet ennek csak én örülök ;-) )
de sajna maradt még itt elég törpe vakegér =) -
#10698 a Hibikben nem általánosításnak szántam, senki ne vegye magára aki abban a realmben van...
de télleg meredekek a castereik ;-) -
#10696 hát majdnem, de amugy sajna nem powerlvl és ez a csúnya a Hibikben =/
asszem lvl 8-on DF ben nyomatták már az ipart a srácok, olyan 5-6fg (PvP server term.) szoval elég meredek volt látni, h csüt vagy pénteken kijött a PvP szerver és vasárnap már lvl50 esek rohanglátak
vagy NP vagy WL volt már nemtom pontosan -
#10693 háááát, ha nagyon odateszi magát ;-)
3 nap (playtime) megvan az 50
de sajna ez albionban nem lehetséges =/ nincs grpstun -
#10692 És feltudnád venni maj a klánba Marchus-t? vagyis engem -) -
#10691 lvl 7-es, szal már csináltam is egy újjat. A neve: Marchus -
Kkri$z #10689 Mekkora a sorcid? Ha lvl 15 alatt van simán indítanék egy másikat a +5pont miatt. A másik hogy a mind specces sorci nagyon kell és nagyon tápos lesz viszont szerintem a petet nem lehet annyira használni rvr-en. Én már jártam ugy hogy betámadott egy sb(nem haltam meg elsőre) quik cast mezzel lemezeltem erre a hülye petem megütötte és kijött a mezből és mikor kinyírt még ki is röhögött. :) Viszont ha passzívba takod ezen bakik kiküszöbölése végett minek a pet? Szar az is hogy passzív modban nem tudod ráküldeni senkire... -
#10688 maj 2-odjára csinálok egy másik fajta varázslót, amikor mindent jobban megismertem. és khöszi hogy mindent elmagyaráztál -
#10687 hmm, anmit ezekből kiszürtem, az az, hogy a theu az sok mindenben jó, deh mégsem lehet mindenben a legjobb. A sorcerer az két félévé ágazik, és abban eléggé táposak. Szal leszűkítve ez szvsz. Sztem sorcerert mind specet fogok csinálni, mivel belekezdtem egybe, és tetszett a kari, főleg hogy charmolni tudott, csak az volt a gond hogy a strengthre adtam +5-öt, deh ez teljesen felesleges lesz ez a végén, mivel csak varázsolni kell majd. Thx mindenkinek aki segített, főleg Kkrisznek, meg hyder-nek. -
#10686 az air theu olyan 400-500 között a ddvel bár az 500 már szép, az earth theu (mint én ) 200-350 között, de a 350 nagyon ritka :) -
Kkri$z #10685 Így nem osztod fel a területet ha 45ig speccelsz. Ha megnézed a karigenerálót akkor láthatod hogy 49en még kapnál egy aoe mezt de azért már nem érdemes annyi pontot áldozni. Mivel 39 is van egy aoe mez az bőven elég. Így viszont (45-29specc) jók a petjeid(stunol és sebez) jó a sebzésed jól tudsz mezelni és 10 sec-enként az egész csapatot sérthetetlen fegyverrel szemben.
stun= semmit nem tudsz csinálni ha stunban vagy még akkor se ha ütnek.
mez= ahogy megütnek varázsolnak rád újra tudsz járni :) -
#10684 thx -
#10683 ja, +ezek:
1) Added a self mez-duration reduction buff to Mind Spec.
16 Shield Mind
27 Harden Mind
35 Steel Mind
45 Invulnerable Mind
2) Added group mez-duration reduction chant to Mind Spec.
29 Solidarity of Mind
39 Unity of Mind
49 Brotherhood of the Mind
-
#10682 ahh, megvan:
Sorcerer Changes
- Sorcerers can now charm any monster type. This should strengthen their Mind spec considerably, and facilitate better charming in dungeons (where many monsters are undead).
- Added Minion Control to the Sorcerer RA list.
- Increased radius of Fog, Blanket and Cloud of Senility to 350.
- Added a power regen buff to Mind spec list so that all three realms have a version of this spell:
5 Comprehension of Power
15 Perception of Power
26 Perspicuity of Power
36 Cognition of Power
46 Lucidity of Power
ez a power regen elég jo lesz (1.59 től) -
#10681 hmm, nhem jobb hogyha egy dologban spec? Egyébként milyen varázsló kellenek a csapatoknak általában? És jobb lenne egy spec kari, mivel jobb hogyha fel vannak osztva a területek. -
Kkri$z #10680 Olyan karaktert szerettem volna ami segíti a csapatot de nem fullad ki a tudása egy aoe mezzel(területre ható mez) és sebzésben sem marad alul. Mivel body specces és erre elég nagy resistek vannak (hibiknél néha 50%!) így a sebzésem 250-400 között(+critical) váltakozik. Sorcinak vannak területre ható debuffjai Theunak viszont vannak +sebzést adó és gyorsító buffjai csapattagoknak. Ebből a szempontból jóbb a theu vár nem tudom az miket sebez viszont a petjei nagyon hasznosak és jobb a területre ható meze ami a sebzés vonalon van. Sorcinál a sebzés és a mez 2 külön vonal. -
#10679 asszem a kövben már kewl lesz, de megnézem -
#10678 ott a pont
igaz -
#10677 pár patch? az sok idő -) -
#10676 pár patch múlva ŰBER lesz az a mind a sorcidnak át ne specceld =) -
Kkri$z #10675 slash resist max 29% lehet ott nincsenek buffok -
#10673 Hmm, most vagy egy theu air speces, vagy egy sorcere mind spec. hmm, deh theu air speces az sok oldalú, a sorcere mind speces annyira nem, inkább csak a megállító, és a charmoló varázslatokban jó. Szal akkor az air speces az jól tudna írtani. Egyébként te milyen célra szántad a sorcerered? -
Kkri$z #10672 Kitaláltam neked egy jó megoldást.
Air Theurgista 45air (legnagyobb dd 2. legjobb aoe mez)
29 earth (megvan az első pbt) -
#10671 jóó, nekedis egy RR8 -as Wizardal kell kikezdened ?!
(azis igaz nemtom te mennyi vagy, szval sorry ha hasonló szinten)
tuti, h csak 26% volt a resistje? ha volt a csapatban pally + friar akkro azért lehetett több is -
#10670 Asszem :D -
#10669 júliusban -
#10668 Figyu, ha mész valakivel Bécsbe hozhatnál nekem is, majd kifizetem... De lehet, hogy majd júniusban (:D:D:D) amikor jövünk haza Olaszból benézünk a boltba és hozok neked 1et :D