43179
  • zippofcy
    Hany embernek kene a daoc+SI, es hanynak az SI? Irjanak az emailemre, ha eleg sok osszejon talan ra tudom venni a haverom hogy hozzon be nehanyat .. bar ha kinn se lehet mar kapni az gaz
  • krisz073
    A Media Markt-ba is az Automex KFT szállította a DAoC-t most kérdeztem
    megy és így nekik se lesz már.
    Szóval úgy néz ki,hogy Magyarországon nem lesz se az alap játék-ból se az SI-ből.
    Már kezd az egésztől elmenni a kedvem,lassan a főnököm szétrúgja a
    segg... a sok telefonálgatás miatt.
  • krisz073
    Sikerült felhívni az Automex KFT aki a DAoC beszálitó volt és azt
    mondták,hogy az előző szálitmány miatt jógi gubancok voltak náluk és
    ezért nem szálitatnak többet be belőle.A media Markt-ot is hívtam
    sikerült egy fiatal sráccal beszélni aki korrektül állt a kérdéseimhez
    és azt mondta,hogy nagy valoszinüséggel DAoC náluk se lesz.
    Szóval marad Bécs!

• Hangianix
    Ugyanis az volt a fo kedvenc.
  • Hangianix
    Megnagyobb uzemben? :D
  • krisz073
    Basz... még mindig foglalt!!!
  • krisz073
    Ja én is hivogatom oket,vagy mellérakták vagy nemtudom.
    Kicsit furcsa..
  • Taranov
    foglalt...
  • Taranov
    hát lehet, hogy nem
  • Taranov
    foglalt...
  • Hangianix
    Nem biztos, nemet szervereken majdnem % ugyanannyi ember van mindegyik realmben.
  • Tafaya
    A Severing the Tether raadasul bugigos volt, es lehet most is az, megpedig hogy hiaba 15 perc reuse time van irva, ez nem mukodott, tehat folyamatosan tudtak/tudjak nyomni. Persze amit kijavitottak jottek a "Szetnerfeltek minket, abba is hagyom" tipusu topicok a forumokon :)
  • Tafaya
    Nezd majd meg az uj nemet szerver statisztikajat, szerintem 100% hogy hibi foleny lesz. Hogy nem albi az meg 110%.
  • krisz073
    Nem hiszem,hogy modemmel neteznének.
  • Taranov
    az is lehet, vagy interneteznek...
  • krisz073
    Nem tudom,én tegnap elsőre fel tudtam hivni öket.
    Lehet,hogy jó folyamatosan hivják öket?
  • Taranov
    foglalt...
  • Taranov
    foglalt...
  • Taranov
    Még mindig foglalt. Lehet, hogy interneteznek, nem?
  • Taranov
    Foglalt volt, egyelőre csak egyszer próbáltam, de próbálgatom tízpercenként.
  • krisz073
    Sikerült velük telefonon beszélni?Roppant kiváncsi vagyok,hogy neked mit mondanak.:-))
  • Hangianix
    Mar a middik vannak tobben. Es a middi balanced grp is jobb mint az albioni... Csak nincs relicjuk es ott talan meg nagyobb a szervezetlenseg, mint albionban. Ja es mindenki sb-vel jatszik.
  • Rockety
    Amióta játszom Prydwen/hibibe, 450 fölé nem csúszött a hibi mérő.
  • Rockety
    az nem cold debuff te, hanem nearsight 15-45% range decrease
  • Uberlama
    na sikerült elírnom még valamit: aerootal a patchig fogom meg a petjeim, után már csak annyi sanszom van hogy amig visszaérnek addig castolok újakat :)
  • Uberlama
    meglep even :)
  • Uberlama
    Eldritch csak nézhet a cold debuffal merthogy earth petet használok, azok meg kivégzik és dd sem kell. Mentalist kellemetlen mert ha megvan ez az RAja akkor 2 lehetőség van:1: mivel ez egy gtaoe spell , egyszer használatos, amig a petek visszaérnek hozzám még el tudok castoln 2-3at, és ő sem tudja mindet visszaállitani, én meg egy aerootal megfogom a peteket és akkor én győzök, vagy elbénázom és már nincs időm petet castolni 2. alkalommal. Na mind1 ez kérdéses. Chanter meg csak azért is fog szivni mert nem tom pontosan mennyi a pet range, de kisebb mint 2k asszem, persze ha meglap akkor szopok :)
  • Rockety
    eldritchnek akkor is ott van

Range Debuff Type: Cold Range: 2300

mentalist valszeg elvérzik, de annak meg ott van

Severing the Tether Active 15 min. 10 0 0 0 0 N/A N/A All enemy summoned/controlled creatures (i.e. pets) in the spell’s radius immediately turn on their masters and attack them. This is a ground-targetted radius effect spell.

chanter lesz a legesélytelenebb, de szerintem egy felbuffolt nuke pet messze jobb mint 2-3 theurg pet bár majd meglátjuk :)
  • Taranov
    Ok.
  • Taranov
    én is :( Szomorú vagyok.
    Minden átnéztünk. 576 Kbyte, CD Galaxis, Electro World, Media Markt. Csak egyet nem, amiben nem igen hiszek.
    A Virgin Megastore-t nem néztük
    de nemtom a tel. számukat, majd elmegyek személyesen.
  • Hangianix
    OK, letszamfolenyre terveztek, mi lesz ha az aranyok igy lesznek: 34 mid, 34 alb, 32 hib. Vagy akar 35/35/30. Akkor mi erosen b@szhatjuk...
  • krisz073
    Ha addig nem kapunk szolj én is kimennék!!!
  • krisz073
    na kiváncsi leszek,hogy neked mit mondanak.:-))
  • Kkri$z
    És ha esetleg kapának még egy mezt akkor van még group purge...
  • Hangianix
    Olyan helyzetbol vesztettunk, hogy az ellenfel mind mezzelve volt. Grp purge, insta mezz. Bfr egyedul kinyirta a 3 castert a mezz alatt, utana meg senkit se tudtunk megolni a pbt miatt... Nalunk max 10 seces pbt van, mindenkinek air theuja van, a full earth az gimped, 41 ice/35 earth szinten, de meg talan a legjobb...
  • Hangianix
    De nalunk pl. sose lesz 24% resist buff energy/spirit/body-bol ill. 6 sec-es pbt. Minstrel se tud mit csinalni, ha insta mezzelik, hiaba mi utunk rajtatok. Amikor bejon az AE mezzunk, akkor azonnal grp purge...
  • Hangianix
    Elfutnak a pettol. :D
  • Hangianix
    NP-nek van :P
  • Hangianix
    Nem kemenyek, 2fg-ban 5 bard van, tippelj mennyi esellyel mozgunk. Nem is rendelkeznek jobb kepessegekkel mint az atlag jatekos, ami miatt megis jok, az az, hogy pl 1 eve egyutt nyomjak es kisse militans modon megy a dolog. Ennyi. Ja meg a hibi classok, mert azt remelem mindenki elismeri, hogy egy balanced hibbi grp > mint egy balanced albi grp (ugyanannyi jatektudast feltetelezve).
  • Taranov
    oké, lehet, hogy én szimpatikusabb leszek nekik :)