43179
  • Hangianix
    DF nerfelve van, azota lol (nincs chain stun mar)
  • Hangianix
    Mar hogy ne lenne, mire ment el eddig pontod?
  • Hangianix
    Ha nem laggolok es rendesen nyomom a smite-ot akkor igen. De elnyomtam volna 1 instat, mert veszelyes a poisont fent hagyni alacsony hp-n. :D

Egyebkent az volt a gond, hogy nem tudtam, csak moka, vagy komolyan betamadtak. Nem is reagaltam ra eyg ideig.
  • Rockety
    :)
  • Tafaya
    Hat ja, a Mythic megint felmunkat vegzett, jelenteni kell RightNow-n hogy egy scout lelott valakit, ez felhaborito. Meg egy scout kill es abbahagyom a jatekot...
  • Tafaya
    Konyorgok alljunk mar vegre le azzal hogy albik vannak a legtobben. Kepzeld el ha az elejen a tobbiek a betaban hibiben kezdenek most hibik lennenk. Ennyit a tucatrealmrol. Sot ha most indulnek hibi lennek, es albi tuti nem. Erre varrjal gombot. En nem azt akarom mint a midik, hogy legyen egy "I win" gombjuk pluszban, hanem szorakozni.
  • Uberlama
    Ja igen a petek nem találnak el cimü rész meg Botondnak ment
  • Uberlama
    Bazz még jó hogy kiszedett az elején az ns, ott ÜLTEM (:p) oop kb 90-95%hpn, pbt kikapcsolva stb. Ha állok van pbt meg mana akkor az ns benézi mert ülve kaptam kb 600dmget.. Na mind1, addig jó volt. Amugy a peteket én is csak néztem hogy baxnak eltalálni, de mind1 mert már ment volna a dd, csak addigra elindultál :)
    Ja igen a pet ellen nem elég a 10sec sprint mert 30secig él :)
  • Atomy
    "nálatok is megvan majdnem minden ami hibiben is de azért ne a hibiket hibáztasd, hogy nálatok nincs "normálisan" speccelt kari, mert mindenki 6000-ret akar sebezni..."
    "múltkor a 'főgimped' kari,egy scout ilyen stabil 1000ket lőtt belém btw,szal sírni az ingyé van,kis iq-t vinni a játékba bonyolúlt is..."

Az lehet hogy albionban is majdnem minden spell megvan mint ami hiberniában, de olyan szörnyű elosztásban hogy albioni groupok kb fele olyan erősek mint egy hibi group. Pl. pbt -> warden scale armor, hybrid HP, shield, parry, IP: nem ölöd meg 2 ütéssel az biztos. theurgist: ha earthre specel pbt-n kívűl nagyon sok mindent nem tud, és a csaták első 5 mp-ében már meg is hal. Ezért a "játékélményért" nem sokan fizetnek. Mi egyébként nem a hibbiket hibáztatjuk hanem a Mythicet. De ha akarsz akkor mutathatsz nekünk "normális albi speceket".
    Az 1000-es scout sebzésre csak annyit tudok mondani hogy nem a scoutok sebzése a probléma hanem hogy rengeteg a miss, fumble, pbt, block, assassinok kilóméterről meglátják. Az hogy egy valószínűleg agyonbuffolt scout belédlőtt 1000-et és te ebből arra következtetsz hogy aki albionban játszik az unintelligens hát ez inkább rólad árul el valamit.
  • Rockety
    ja hát én jót röhögtem a hibiken, nem birtak megölni 2 albot 4-en. (ubert kiszedték már a legelején)
  • Rockety
    Ja legközelebb ne midgard legyen , mert azok az átlátszó mobok nálam nem látszanak és süti a szememet a hó :)
  • Rockety
    48as vagyok :)
  • Rockety
    igen de rr3 l9-en purgera még nincs lehetőség, de nem biztos hogy megöltél volna instant heal nélkül :)
  • Hangianix
    47-s NS, ha jol tudom, mar nem azert, de valoszinuleg el kellett volna nyomnom egy instat, ha masert nem, hat azert, hogy ne vegezzen ki a mereg. Az kicsit durva...

Albioni karakterek egyedul nem rosszak, de fogadok nem volt fent spirit resist :P - grp ellen nincs eselyunk. A smiter jo a legtobb class ellen, ha van eppen mezz-em (emiatt vartam annyit) - de egy fg-ban szart sem er.
  • Hangianix
    A pet az szart sem er :) sprint 10 sec-ig azt szevasz :) Mivel az ice meg bonusokkal se lesz 50, igy a nuke-ok szarok lesznek, mozogni fog a sebzes hatotavja, az igaz, legalabb nem sok power. :D
  • Hangianix
    Jaja, kosz, hogy nem avatkoztatok kozbe, az volt a gond, nem tudtam vegen ki kivel van, es nem mertem smite-olni, csak gyogyitani meg mace-szel utni :)
  • Hangianix
    Szerintem tok jo volt. :D Az en mozdulataim azert voltak furcsak, mert toltottek rolam es piros lag-om volt vegig. :( Ja es kisporoltam 1 smite-ot mindig, mert feltem, hogy veletlenul megolok valakit. :D Az elf NS is ment volna a levesbe. :P Nem 'tom ki vagy, de szerezz be purge-t. A mezz alatt felgyogyitom magam, leszedem a poisont, lestunnollak es szetszedlek. Ha van purge-d, akkor csak MoC-kal tudlak kicsinalni.
  • Uberlama
    ja és bocsi a petek miatt, igaziból nem akartalak megölni de nem tom hogy állíthattam volna le a peteket ?)
  • Uberlama
    Na nem is volt rossz ez, csak a bibi az a 4 másik hibi volt, de mind1 legalább Stevehék kiporolták a seggüket :)
  • Hangianix
    Nekem az is tetszene, ha lenne olyan arena, ahol befizetnek 10gp-t mondjuk es olyan 50-s RR3-s karit valasztok a realmembol, amilyet akarok. Tehat befizetek 10gp-t, kapok egy 50-s karit aminek eloszthatom a pontjait, ra-it, lenne rajta egy epic oszt sanyi. Kinek van kedve minden karit elvinni 50-ig (Khurraknak :P ) - a bg az meg nem is hasonlit az igazi RvR-hez.
  • Hangianix
    En megertem,hogy nekik is kell valami bevetel es nem kifizetodo a 1000-s letszam, de akkor csinaljanak meg1x ennyi rvr teruletet.
  • Alastor
    Azért áprilisban, mert akkor nyit a vidámpark! Juhhúúú! :D
  • Alastor
    Ki mondta hogy hozok neked? :D
    Csak vicceltem, hozok, persze, hogy hozok csak ha kifizeted az árát! Mondjuk ez termászetes...
  • Uberlama
    én valszeg odamegyek 2.30ra
  • Tafaya
    Hidd el nekem sem tetszik a zerg. En legszivesebben 1000-ben max 1500-ban maximalnam egy szerveren a maximumot. Amikor meg 1000 alatt volt a letszam altalaban a Prydwenen sokkal szorakoztatobb volt.
  • Hangianix
    37+37+27=101 :)

Egyebkent egyertelmu, hogy Hibernia a durvabb azonos szam mellett, csak az a gond, hogy igaza van annak aki azt irta (talan Zak volt), hogy a jatekot zergre terveztek... Namarmost ha mar mindegyik realm tud zergelni, akkor mi megyunk a levesbe (zergre most a 4fg+-t ertem). Es az a gond, hogy a zerg fele tolodas nem tetszik nekem...
  • Tafaya
    Albion Hibernia Midgard
    6,696 (34%) 5,628 (29%) 7,176 (37%)

Tajekoztatasul ugyanez oktober kozepen igy nezett ki:
    5,546 (37%) 4,045 (27%) 5,546 (37%)

Vajon miert nem Albionba jon a sok uj kari ha annyira overpoweredek vagyunk :)? Meg a midik is stagnalnak. Ha nyilik valah 3. angol szerver (azert volt mar 2000+ jatekos Prydwenen), szerintem a Hibernia nevet kell majd neki adni.

• Tafaya
    Plane hogy 40 perces :) legalabbis a HoC-s :)
  • Hangianix
    Ja arrol mennyien jatszanak exc/hib-en albionbol

I think half of SotL and LoE is in Hib/Exc altm
    so there's definitely a flow of players from Alb/Pryd over there, it seems, but maybe I only see half of the story, might be same amount of ppl moveing over here only I never meet them ;)
  • krisz073
    THX.

Elotte szoljál már légyszi mert ha addig nem sikerül szerezni akkor nekem is kellene 1 példány.
    Bár az Április egy kicsit messze van.
  • Alastor
    Tavasz végén megxek ki bécsbe, ápriliban kb.
  • Kkri$z
    Odanézek bár lehet már nem elszel ott.
  • Hangianix
    SI kiszallitasa 1-2 nap, Collectors Edition 1-2 het...
  • Hangianix
    Na ja, meg jo hogy nem albion a leggyengebb realm. :D Emiatt fogja egyebkent sok ember ott hagyni albiont (legalabbis prywdenen) - iszonyu sok emberrol tudom, hogy most exc/hib-en jatszik... Letszamfoleny nelkul meg tuti bukas nekunk... Egyebkent ez az igazi gondja a jateknak, lehetetlen kitalalni egy igazsagos egyensulyt, mert minden szerveren mas a felallas es ugyis az amcsik dontik el mi van, nekunk szavunk sincs...
  • krisz073
    és esetlegesen nem válalnak nagyobb tételbe beszálitást???
    itt van 1-2 ember mint én akinek roppantul kellene a progi!:-))
  • Rockety
    6 sec pbtre jutott 6 db hunter pet tegnap mpknál és akkor a nyilakról még nem is beszéltünk :D
  • Hangianix
    muhahahaha

van egy lvl50-s champpel biro guildtarsam (excalon) - o mondta mi kulonbseg hibi es albi grp kozott, inkabb nem reszletezem mert meg magatokra veszitek. :D Es kulonben is tudom, hogy a magyarok mind jo jatekosok. :D
  • Alastor
    Havidíjat kell fizetni?! Jó, nekem is eredetiben kéne, ha rossz a helyzet lehet hogy nyár közepére lesz nekem :D
  • krisz073
    Azért Brüsszel egy kicsit messze van 1 gamé-rt kiugrani.
    Bécsbe nincs senkinek ismerőse akit meg lehetne kérdezni,hogy van e?

• Alastor
    Most magyarázza már el nekem valaki azt, hogy másolt verzió miért nem jó! Akármit is mondtok megnézem hogy van-e (nem warez oldalról akarom leszedni!)