43179
-
#10946 Lenne egy kérdésem: Ha egyszer az életben meglesz nekem ez a játék, csatlakozhatnék hozzátok az elején, hogy egy kicsit segízsetek nekem? És ha egyszer az életben, ha meglesz a gamma, akkor adnátok tippeket, hogy hogyan kezdjem el, stb? (áprilisban valszeg) Előre is köszi! De pls, küldjetek már nekem képeket a [email protected] ra a gameről!!!! Előre is köszi!
-
#10944 hát ja, bár ha nem haszálunk aeeffectet kivéve mez/root/stun akkor szvsz használható lenne az ötlet. Na mind1, majd meglátjuk. -
Mester #10943 Ebbe is van vmi bw-n írta dioz hogy nekik milyen jó csaptuk van rambo-val meg minstrelel és ez igaz is oda megy 3-4 stealther amghez fg-okat csak akkor támadnak ha más albi is ott van amúgy meg csak kósza enemyekt ölnek. -
Mester #10942 Hát szerintem az nem kérdés, hogy a ranger karik elég szarok lettek a nerf után(leginkább a scout).
De albionban is van mindenképp egy-két nagyon jó kari ami ha van a grpban annyira szar nem lehet a grp(minstrel sos-al, cleric bof-al) az infi meg a legerősebb assasing class szerintem is nem kell nerfelni etc. de jobb mint ns/sb.
Lothandar csak egy hónappal késöbb kezdett daocozni.(hozzánk képest).
-
#10932 Az utolso sor helyesen:
Peace celts, firbolgs, lurikeens, elfs, meg az uj faembers :) -
#10931 Hat ja. Ha lenne meg egy respeccem a kovetkezo lenne:
LB 39
Thrust 50
Shield 42
Stealth 1
Masokat idezek, de igazat adok nekik; milyen dolog az, hogy egy akar 5-os szintu kari altal is 8 RPT-ert felveheto RA-val totalisan negalnak egy skillt? Es akkor az assassinok nagy resze a TS ellen sir. Spec nekem mindket veglet megvan, a scoutnak van TS (habar nem jatszok vele csak nagy ritkan), es a hunter domping miatt gondolkodom a infimmel a See Hidden-en, mert bar megolni nem lehet oket de felfedni tokeletes, vagy bevinni a stun CS stylet es otthagyni martalakul.
Ja, erdekes modon Blood sem az sb-jet tolja, es elokerult Rowena is ujra :)
Hibiknek: Peace men! -
#10930 Az osszes archer kari "szar", ugyanis arra lettek kitalalva, hogy "kemkedjenek" az ellenfel utan. Ez az sb/infi domping utan lehetetlenne valt, foleg a detect hidden (nem biztos, hogy ez a neve) miatt. Mit gondoltok miert van Kipu-nak olyan szar stealth-je, hogy mar egy 35-s szintu ember is felfedi. Egyszeruen nem eri meg...
Erre az a valasza mindenkinek, hogy mozogjon grp-ban a scout (archer). Ez nagyon szep es jo, de nem mukodik, hiaba van grp-ban a scout (archer), ha elorekuldik kemkedni es meghal mire odaerne a grp-ja... -
#10929 Ja a screenshotra kivancsi lennek.
1000-es sebzesrol. Amikor egy enchanter 900-akat sebez 2 mp-enkent egy paladinon, akkor a scoutok sunyitva elkullognak. Kicsit nem tartod rohejesnek, hogy egy full felpancelozott tanknak eselye sincs ha egyedul van egy hibi caster ellen, es eppen nincs purge? Ha a scout annyira tapos karakter, mert 1000-ket sebez, akkor a PvP szerveren miert enchanterbol van magasan a legtobb, scoutbol meg elvetve? Az olyanok miatt, mint te kurtak el az archereket, mert orokke sirnak ha egy archer lelovi oket, es a Mythic sirasalapu megoldasokat alkalmaz. Csak a te kedvedert, ime a camelotheraldrol a hivatalos allaspont:
Q: Why have archers been whacked with the nerf bat so hard?
A: ... And three, here’s a sample of my email: “Can you tell me how I am lvl 42 and totally buffed (I am an enh spec cleric) and ONE Archer does over 1100 points of damage to me before I can take 10 steps? The guy did a crit on me for 599 points and then two hits for approx 300 each. How in the world can Mythic justify that AND give them the speed to get away as well?” Well, I really can’t say I blame the guy for being a little traumatized
Ja, es azert nem toroltem a scoutot meg, mert 27 napot fektettem bele hogy 50-es legyen.
Konkluzio: sajnos a hibik 90%-a a albioniak nagyobb letszama miatt olthatatlan gyuloletet erez irantuk, ezert van minden 2. hibi hozzaszolasban elrejtve az "albs are overpowered" tema. Most gondolom megkapom majd hogy valamelyik albi kaszt hudemennyit sebzett beled, ezert overpoweredek vagyunk, de hidd el, mar mexoktam. A hibik kissebbrendusegi komplexusban szenvednek, aminek a fo ismerve ugye hogy foggal-korommel tagadjak. End. -
#10928 © Mester 2002. márc. 12. 04:23 | Válasz erre | #1770
Prydweenen Hiberniában lévő magyarok akiket tudok:
Filius Claritas - Donk, Zaknafein, Lourker, Doringard(Rendorion), Alyr, Badbitie, Kastor
Kameleon, Bricktop(nem 100% hogy jó a név:)
Mortiis(inaktív:D)
És guilden kívüli, de a legerősebb magyar
Animosus
Lothandar hol volt akkor? Vagy mas neven nyomult? Vastagbetuvel vannak akik meg jatszanak tudomasom szerint.
Khurrak 2002. márc. 12. 02:45 | Válasz erre | #1769
hmm, a prydween szerveren jelenleg én a Dark Angles guild-ől tudok, ebben:
Atomi, Acorn, Kkrisz, Grylla, Gryllus, Steveh, Bithy, Scythe, Wigorgo, Tafaya, Chalyd, Sintia,
Shyria, Qabyy, Khurrak
Itt azt tettem boldba, akirol nem is hallottam. :D
Meg volt egy Elinna nevu holgyemeny prywden/midgardon is.
-
#10927 "nem csak sírunk fel és alá"
hat miota ontudatra ebredtek a hibik. Nezd meg a forum elejet :) -
#10926 Ne tudd meg hanyszor tamadott meg engem osszedolgozo hibi es midi... PL. Sharwyn es Max stb. -
#10925 nekem ok, aztán mehetünk közös midi huntra (persze csak óvatosan nehogy árulkodjanak ) -
#10924 Yggdra-ba nem jar senki. Ott osszehozhatjuk. Szigoruan nem halal alapon. Utana akar kereshetunk par middit is. :D -
#10923 az ilyesmiket a múltkori odinos talira vonatkozik :) -
#10922 Amugy lehetne megen szervezni majd ilyesmiket, lassan lesz egy magasabb szintű armsom akkor végre majd tudok én is duelezni veletek vmi nyugisabb helyen :) (már 40es a srác és Benga a neve :) -
#10920 Ja ok, nem nagyon olvastam vissza, meg aztán egy ideig hanyagoltam a fórumot miután nagyon elharapódzott az albi/hibi (néha midi) realmek közti szócsata, hogy ki a nagyobb ász , meg ki a gimpebb, meg ki zergel, ki nem meg ilyesmi, szal akkor kicsit hanyagoltam a témát.
Lehet nem ártana megen egy kb. hónapos pihentetése a fórumnak, hátha egyszer abbahagyjátok :) -
#10914 Ja es Dimitris gyerek meg az a Encantadora tuti elsodleges celpont lesz nalam ezentul. :D Tobbiek nevere nem emlekeztek? :D -
#10913 Nem oltuk volna meg oket se, ha nem jonnek nekunk. :( -
Atomy #10912 Bazz, te valami nagyon okos lehetsz. Nem is játszottál albionban, de egyből vágod a megoldást mindenre nulla tudás alapján.
Lehetséges hogy 350000 albioni mind hülye mert rossz karaktereket választ meg nem tud játszani, és semmilyen megoldást nem talál a problémákra RvR-en veled ellentétben. -
#10908 Sorcibol sincs annyira keves. Volt mar, hogy 4 volt a grp-omban... -
#10906 Megvan, azt hiszem egy Xenophon nevu volt meg ott, o mintha nem tamadott volna. -
#10905 Sok a cleric? Hmm, miert sir mindenki azert, mert sosincs cleric az RvR grp-jaban... Eleg ego, hogy smiter letemre tucatjaval kapom az invite-okat, nem azert mert olyan nagy hasznara lennek egy grp-nak, de meg mindig tudok gyogyitani.. -
#10904 Ezt a papos dolgot felejtsetek mar el. Van 100 aktiv pap, abbol 30 buffbot, 60 reju, 10 smiter (ebbol 2 rvr-zik). SI ota, osszesen 10 albioni RvR-zik, tegnap 4x haltam meg kb. 5 sec-kel azutan, hogy elhagytam apk-t (emain/odin). Nem hogy balanced grp-ot, de meg egy fg-t se lehet osszerakni... -
#10903 Nincs annyi earth theu albionban. Talan 3. -
#10902 Volt ott normalis nem magyar is ugy remlik. -
#10901 Igen o volt. Egyebkent kuldheti a log-ot a GOA-nak, nem oltuk meg egymast, rp farmolas nelkul dueleztunk, a harc 1 kivetellel abbamaradt egymas ellen meg halal elott. -
#10900 Ki mondta hogy mindenből 5 van ???
A tény hogy az earth theu olyan ritka mint a fehér holló a Marson koktélt szürcsölve, ez is tény, mivel minden theu aki tehette átspeccelt airre, és még ice-os theu is több van mint earth.
Albiba mocskosul sok van melee classból, Dunát lehetne rekeszteni az arsokból, palákból, infikből, sok wizi van, meg cleric (bár ritka az okos cleric). Sorci baromi kevés, mini az van de még igy is kevés.
Nem mondom, mielőtt bárki rámfogja, hogy ez a midik/hibik hibája, persze hogy nem, de attól nálunk sajna ez van. -
#10899 "1000re,és abból is legyen 750-800 alb ,igaz? :-D"
Bocsi, nem neked szolt a dolog, de a kezdetekkor mindig azt vagtak a hibik a fejunkhoz, hogy tucatrealm vagyunk, mert mindenki idejon. sorry.
Egyebkent mint mar irtam, egy 50-es archernel 10 lovesbol 2 talal, az hogy eppen nem volt rajtad bt vagy pbt. Azert ez alatok eleg ritka. Az IQ-rol meg annyit, hogy a Mythic csinalta ilyenre a scoutot, amivel erdekesse tehette volna 2 RA azt meg hasznalhatatlanna tette. De gyebkent ezert sem jatszom a scouttal, mert 3 gombot kell hasznalni, es 0 style van.
"atomynak kb ugyanezt üzenem+azt hogy ha egy karit meglehet csinálni úgy,hogy lő 1000t 840t 1000t 840t,és sárga druid 2 instahealés után hasal,és másik gyerek meg inkább sír,az igen is intelligencia kérdése"
Ja, es amikor egy cloth caster bemegy 3 talpig vasalt tank koze, es 5 mp alatt kinyirja oket az maga az alulgimpeltseg. Es ezt az enchanter eleg surun el tudja jatszani, mig scouttal ha losz egy ilyet elelvezel a gyonyortol. Lehet mar irtam es ismetlem magam, de aki az archerek tapossagarol beszel, az kepzeljen el egy tankot, amelyiknek csak minde 5. utese talal, es utesenkent 3.8 ezustot kell fizetnie. A Mythic elkurta a kasztot, es mivel nemt tudott eleg hamar jo megoldast kiotleni, szetkurta, es otthagyta a szarban. De ezert ne az archereket okoljak mar, mert tenyleg Oakliefnek lesz igaza, hogy ha egy archer megol valakit, akkor az megengedhetetlen es nerfelni kell. En spec 1.62-t meg megvarom, es ha nem lesznek olyan scout valtozasok, amikkel en jatszhatonak fogom erezni a scoutom (eleg magasak az elvarasaim), akkor szemrebbenes nelkul torlom az 50-es karit.
Ja es egyebkent 1000 utan 840 nem nagyon johet, mert ezek critshot sebzesek, es ha 1000-t sebez akkor magas annyira a longbow, hogy ne legyen ekkora variance, az ez utan kovetkezo ugyanilyen dupla meg csak akkor lehetett, ha a scout kiszallt a harcbol, es az aldozat afk volt, mert ha felall es elkezd futni fele, akkor agyonuti mint paraszt a barmat. Kicsit el kellene gondolkodni mielott szamokat irsz.
Na ez jo suru lett, az en szellemi kepessegeimbol (amikre ravilagitottal) csak ennyi telik, de a te intellektusodnak nem jelenthet akadalyt kiszurni a lenyeget. -
#10889 Azé jöttem ki relative gyorsan mert van magic resist növelő RAm 2. szinten ami minden resisthez ad +6%ot, igy a heat+cold kivételével minden magic resistem 30% és felett van buffolatlan, asszem a spirit van egyedül 28on, nem tom pontosan. -
#10876 Ott volt Noumar, Botond es Dana. Ki a masik harom? Alyr, Kalinka/Findernean es ... ? :)
Megjott Rockety az ns-sevel es meg 4-en jottek vele? -
#10874 Ja megegy kerdes, mintha az enchantert 2x is megfektettuk volna, mert elkezdett nukeolni. Na marmost a nevekre nem emlekszem. Ugyanaz volt? -
#10873 Egyebkent csak magyar volt ott a guildetekbol? -
#10872 nem hasznalok DAoX-ot, nekem ki kellett volna lepnem :D -
#10870 azon a firbin jókat röhögtem viszont, ott gizdult a szürke petjével meg rootjával, meg dottal amit mindet resisteltem :) aztán egy darab pet meg majdnem megölte :9
-
#10869 pbt lent volt kivéve az elsőnél, meg amikor warden ellen ment. miután ti is grupoltatok ment, meg kicsivel előtte is, ellensúlyozandó a buffjaitokat :) -
#10866 Nem pite, de beszopja a 2 debuffot, a snare-t, az attack speed decrease-t es szevasz (ha 2-nel tobbet ressistal, akkor a champnek annyi :) ). Egyebkent a berzerker erejerol annyit, hogy a 49-s paladin az 3 kor volt neki... -
Atomy #10865 Hát azért a berzerker se pite -
#10864 Champ a legdurvabb offensive tank. -
#10863 Bardot megszopatni nem nagy moka, foleg, mert nem volt fent nektek spirit resist. Ha fent van, esetleg van chantod is es 50-s vagy, akkor talan utok rajtad ugy 150-ket... Igen, egyedul meg tudnalak olni 100-bol 99-szer. De sose talalkoznank egyedul. A gond az, amit mar irtam, hogy a hibbi classok lehet, hogy solokeptelenebbek, de egy grp-ban sokkal jobban osszepasszolnak. Es van eleg reju albionban (irtam mar parszor, rajtam kivul egy aktiv RvR-zo smiter van, ha osszefutottal mas smite-ot nyomoval, akkor az csak egy idiota reju volt :P), de pl nincs eleg pbt-s theu. 10 sec pbt az nudli a 6-oshoz hasonlitva. -
#10862 Elkuldod fele - 5 sec amig eleri, 10 sec sprint (ujab 15 sec elmegy) stb :D