43179
  • Rockety
    Ja jövök fel az igazi overpowered karival, neve Lairiana (igazi mainstream termék, lurikeen kicsi picsa, mana-chanter) sikeresen felléptem ma lvl 14-ről lvl 29re. Szal reszkessetek, lesz egy karim aminek nincs stealtje :)
  • Rockety
    Dragonfang > Diamondblack
    purge > Dragonfang > Diamondblack
    dmg over time nightshade < dmg over time infiltrator

enuff said.
  • Atomy
    Ez sajnos nem a "Milyen az új logom?" topic hanem még mindíg a DAoC. Nem sokan kiváncsiak erre szerintem.
  • Alastor
    Huhh... Taranov, krisz073: Tudtok nekem is hozni egypéldányt? Kifizetném... Ha meg nem mentek, akkor áprilisban hozok nektek! Bár az még messzi van...
  • Taranov
    okk, hello. Egyébként szerintem is jobb volt a régi, majd visszarakom. Jó 8
  • krisz073
    Ja-ja.:-))
    Na megyek punnyadni,reggel munka.
  • Taranov
    Ezekszerint az első volt a legjobb, ugye?
  • krisz073
    OK.
  • Taranov
    Jobb volt a legelső? MErt ha igen, holnap visszateszem, d addig hagyom ezt, hogy mindenkki lássa :-D
  • krisz073
    Ez legalább nem villog.:-))
  • Taranov
    És ez? :-D
  • Taranov
    akkor legyen egy új? :-D
  • krisz073
    Nálam eléggé zavaró a villogás!
    A régi tényleg jó volt.:-))
  • Taranov
    Milyen az új logóm? Mert valamilyen okból úgy érzem, hogy a régi egyszerűbb, de jobb volt... Szerinted?
  • Taranov
    Jó >jobb >mégjobb >legjobb--> mindig egyre jobbnak kell lennie :-D
  • krisz073
    A régi is jó volt!!!
  • Taranov
    Milyen az új logóm?
  • krisz073
    Semennyire.A lényeg,hogy kijussunk és kapjunk progit!!!:-))
  • Taranov
    Oké, anyám kocsiját pályázom meg :-D
    Nem tudom, mennyire fontos szempont, hogy luxus körülmények között utazzál? :-D
  • krisz073
    Pedig én pont holnap utántol szabin vagyok.Ha szolsz nekem végül is bármikor jó.
  • Taranov
    Szerintetek a régi, vagy az új logóm volt a jobb?
  • Taranov
    Kocsit szerezni tudok, csak nem akkor amikor nekem jó, mert tőlem holnapután mehetnénk, de csak anyámtól tudok kocsit szerezni. Azt meg kell szerezni...:-D
  • krisz073
    Sajna én se tudok kocsit szerezni!
    Bécsbe vagy 8 éve voltam utoljára,ugyhogy én se tudok tuti helyet.
  • krisz073
    Elhiszem,hogy megéri várni de sajnos honapokat nem akarok várakozni.
    Ahogy TARANOV is irta nem igazán várnak sehová.
  • Taranov
    Na ja, csak mire? Mert sehol nem mondták, hogy várnak DAoC-ot, tehát lehet, hogy sehova se fog érkezni.
  • Taranov
    Nincsen sajnos, bocsi, de nem tudom. Ha tudnék szerezni kocsit, amivel el tudunk menni, szólok időben!
    Te mennyire ismered Bécset? Mert én tudok egy bevásárlóutcát, de nem tudom, hogy nem lenne-e jobb egy bevásárlóközpont. Na majd megdumáljuk. Én remélem, hogy Bécsben tudok szerezni.
  • krisz073
    Hi.

Van esetleg valami fejlemény a Bécsi uttal kapcsolatban?
    Ha nem sikerül szerezni DAoC-ot akkor lehet,hogy belevágok az EQ-ba vagy az AO-ba.
  • Tafaya
    Na ez is tiszta volt :) Szoval csak jatekon kivul turaztatom a scout temat, mert erzekenyen erint, hogy az 1.51 elott 4 nappal lettem 50-es, utana jott az SH stb. Jatekon belul szepen feljodik az infim, es a cabaval 21-es! szinten Emainben jobban ereztem magam mint a scouttal 1.51 ota barmikor.
  • Taranov
    Én jó arcnak vallom magam, de nem tudok ssegíteni :(
  • Taranov
    Bocsi, aszittem DAoC-ról van szó. Sajnos nem tudom mire gondolsz, nem tudok segíteni :-(
  • Alastor
    Ez nem a DAoCal kapcsolatos, ez a nettel kapcsolatos, azért kérdezem itt mert ti jó arcok vagytok... Néhányan :D
  • Taranov
    Én sajna nem tudok, nem vagyok DAoC-os.
  • Taranov
    Ja, csak ott legyen...
  • Alastor
    Légyszi segítsetek a #10952 hozzászólásomban! És méghozzá itt a fórumon is mindig újítgatni kell hogy végre elolvashassam, hogy írtatok-e valamit!!!!! PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Taranov
    Foglalt volt folyamatosan...
  • Tafaya
    Meg egy dolog. A scout TL benn jart a Mythicnel, es beszelgetett a class team-mel. Azt mondtak neki, nem nagyon mernek barmi komolyabbat kezdeni az archerekkel, mert azonnal nyavajgast valtana ki. Ezek alapjan, bar meg 1.62-ig varok es remenykedem a csodaban, ha az osszes archer nem, de a scout halott kaszt, nagymerteku atalakitas nelkul nincs jovoje. Jelen formajaban hasznalhatatlan imho, es meg igy is patchrol-patchre nerfelik oket kozvetve vagy kozvetlenul, ujabban mar emlites nelkul. Es miert? Mert lelott valakit. Rohej. Ja, es aki szidja a scoutokat, attol bunkosag barmit is szolni az infi-tomegrol, az altalam ismert os-scoutok kozul ma mar szinte kivetel nelkul mindenki infire tert at. Tegyetek fel batran a kerdest magatokban, melyik kaszt veszelyesebb ratok, az infi vagy a scout?
  • Tafaya
    Egy 99%-os heavy duskwood longbow RR5 alatti maximalis sebzese 50-es LB-vel 996 critshot eseten. Mikor _nem_ loheto critshot? Pl ha az aldozat mezzben all, fut agy harcol valakivel. Ha ezek kozul egyik sem all fenn, akkor meg ott a bt. Egy eldritch spec boltjanak (ami mellesleg ingyen van egy ijhoz es nyilvesszokhoz kepest ugye) 927-et. Erre meg lehet venni RA-t ami noveli, scountnal nem. Ezt batran lehet futora ez mezzeltre is loni, es leszarja a bt-t. Mondhatod, hogy a scout messzebre lo mint a bolt visz. Rendben, viszont nem olyan sokkal, es ha messzeb lo=lassabb ij=miss(bt) miss (bt). Sajnos csak tipp, de a 19% fumble az nagyobb arany lehet,, mint amit egy boltnal rezisztalnak. De eleg is ennyi, sorolhatnam meg, de egy a lenyeg: El kell venni az archerektol a critshotot, akkor legalabb mindenki torli, es nem lesz belole gond. Mert latszik hogy amig egy archer le tud loni barkit is addig nerfert fognak sirni.
  • Alastor
    Helló, kicsit offtopic lesz, de azért kérdezem itt, mert itt jó arcok vannak. Amikor Quake 3 pr 1.17 kerestem, véletlenül sikerült felraknom egy hülyeséget, amitől a kezdőlap mindenképpen valami ecpm.comra megy, és lent egy kis hülyeség is mindig feljön, továbbá nem tudok semmit újittani itt sem magamon, mert mindig egy régebbi cookit vagy mit használ... Már próbáltam letörölni, de csak más fileokat sikerült ami lehet, hogy kellett volna! HELP!!! Ja, és fent, ahova betudod írni a webcímet ott is van egy csomó dolog, amit el kell mindig tüntetnem ha újra belépek az internetbe, és ennek a neve valami rejshtrgrea... LÉGYSZI HELP!!!!!!!!!

• Alastor
    Köszi, aranyosak vagytok :D De télleg, thx. Mondjuk április még messze van
  • Uberlama
    persze szivesen segitünk. Képeket találhatsz a www.camelot-europe.com-on