43179
-
krisz073 #11053 És a vonatos buli érdekel? -
#11052 Hogy van ez? Nekünk kb egy hetet kellett várni, úgy hogy az analóg vonalat is most kötötték ... -
#11051 :-D -
#11050 Hát úgy van, hogy apámnak Suzukija van, ezt kértem el később, mert lassabb is, meg nem olyan megbízható, mint a Rover.
Szal apám nem adja oda, mert azt mondja, hogy (persze csak gúnyosan) menjek vonattal, és egyébként sem kevés ideig kellett gyűjtenie rá, tehát nem adja oda.
Anyámmal az a gond, hogy oda adná, de ő használja a kocsiját, tehát nem tudja megmondani mikor. -
krisz073 #11049 igen a vaj szived tényleg el fog vinni!!! -
krisz073 #11043 Ezeket valahogy csak megoldom,de eggyenlöre még a progit se tudom megvenni,mert nem lehet kapni sehol,Bécsbe meg most nem megy senki igy onnan se tudok hozni!!! -
krisz073 #11037 OK.
Én elhiszem,hogy neked ennyibe van,de nekem azért nem ér 200k ft-t a progi.
-
#11034 Hat akiket en lattam azok evadelnek mint allat. 1vs1-ben lenyomtak s/s armsmant. -
krisz073 #11033 HA-HA -
#11032 opsz kimaradt: -
#11031 hülye -
krisz073 #11028 Szal eléggé szar vicc volt!
Ha valakinek van eladó DAoC-ja megyek és egyböl fizetem!!! -
#11027 Háhá csak vicceltem -
#11026 Nekem van -
krisz073 #11025 Nincs valakinek eladó DAoC-ja?
A tököm tele van,hogy sehol nem lehet kapni!!! -
#11024 Jah, alig 3 nap alatt regisztralni is tudtam (a franciak megint remekeltek )
Sokat meg nem lattam belole
Viszont a 2. gepemen nem megy a daoc mert a regi daox mar nem muxik, az a moncsi meg 640et bir max ... hat nem fogok uj monitort venni emiatt
Telleg, senki nem tud uj daox urlt? -
#11023 Hehe :)
Asszem 130 RPT kellene a scoutnak hogy elerje ugyanazt mint amit a ranger megkap selfbuffal :)
Mindig jottek hogy scout slam igy scout slam ughy, hat nemtom miert, de 10-bol 7x beutom a slam-et az ellenfel meg jon tovabb (es nincs Xy casts a spell, asszem ezt irja a Purge-nal), 2x megall az ellen 2-3mp-re, es nem csak a tankok (determination), a maradek egy esetben meg megall 9mp-re az aldozat, ezalatt ugye critshotot nem lehet beleloni, de van tobb mint 40% esely a miss/fumble-ra, es a 9 mp utan olyen szep vekony szeletekre vagjak a scoutkat, hogy azt a kereskedelemben tanitani lehetne.
Ez az en magantapasztalatom, majd utananezek mas scoutok, akik jatszanak, miert jatszanak, en jelenleg nem ertem miert :) -
#11022 Utana kihaltunk, mert az egyik csapat a jol vegzett munka utana sikertol megreszegulve elrobogott speed-del es 2fg midgardi legyakott mindeknit... -
#11021 Lourker az uram már teljesen féltékeny lett, de inkább csókolgass mint verjél édes :) -
Kkri$z #11020 Engem érdekelne a dolog Sanyka. -
Mester #11019 Si-t már sikerült vkinek beszereznie innen? -
Mester #11018 Haha:p egyszer sikerült is , akkor loggoltam is egy időre mert scuotnak modntam maradjon apknál erre elment amghez és hátulról megöltek az ablbok.
Tiffaval jó sokszor találkotunk tegnap(kiss:o).
Legjobb az volt amikor megöltünk pár albot a többiek visszaszaladtak apkhoz aztán visszamentek rezelni és leültek az út közepére restelni:P
-
#11017 Köszönöm köszönöm köszönöm! -
krisz073 #11016 Na,hogy áll a gépjármu becserkésző hadmozdulat? -
#11015 Lourker /kiss -
Rockety #11014 ja de 10percenként tudsz vele faszán kommandózni : ) -
Rockety #11013 pontosítok
hibi archer in melee > albi archer in melee
bowot ellehet felejteni mostanság :) -
#11012 -->Lourker
Most isten bizony nem kiabaltam a grp chat-en, hogy "kill the fekin big firby:, most Steveh mondta azt, hogy "all go and kill the big green firbolg". :D
Azert azok a 169 (-176) -ok fajnak nekem rendesen... :( -
#11010 Szeretnék valamit kérdezni, nem a DAoC-kal kapcsolatosan.
Ha nem zavar a kérdés.
Mi az a térinformatikus? Érdekelne, hogy mivel foglalkozik stb.
Köszi! -
#11008 =)))
hát a stealth is tök felesleges magasra akkormár a c hidden miatt -
#11007 Egyébként szerinted melyik logóm volt a jobb? :-D -
#11006 Tudom , hogy igaza van, az okos vagy... arra utalt, hogy igaza van... -
#11005 Meg igaza van. -
#11004 Okos vagy... -
#11003 Szerintem semmi problémát nem jelent, csak tudjak/tudjunk menni. -
#11002 Slash merc ugyanolyan durva, attol fugg ki a fo celpont. -
#10999 "dmg over time nightshade < dmg over time infiltrator"
hibi caster > albi caster
hibi archer > albi archer
nuff said :) -
Rockety #10998 Archerekről meg annyit hogy:
27-re kell speccelni a bow-t a legjobb critshotig Taf, teljesen felesleges feljebb rakni.
én rangerem 38 bow + 10 items = 960 vagy mennyi critshot
xest rangere 27 bow + 12 = 900 critshot
na ennyit a bowról inkább rakd stealthre a maradék pontot. -
Rockety #10997 merc csak egy példa volt :) -
Rockety #10996 Túl sokan mennek a csicsára albionba az is a gáz szerintem :) Thrust mercenarit alig látok holott szerintem az egyik legdurvább melee cast a játékba( nyomtam egy thidrankit egyik gyerek thrust mercével, hát elég komoly volt :).