43179
-
Rockety #40299 light eld :p -
Rockety #40298 HIBERNIA
és a ventre hogy lépek fel? pontosits plz -
RogueGigi #40297 setup?
ki jön?
ki mit csinál? -
RogueGigi #40296 tehát mid legyen? Lehet rasszistának t
nük, de a legkevésbbé oda vágytam ehe -
Rockety #40295 go hibi
kk
-
RogueGigi #40294 szerintem go vent server
daoc.hu
ne verjétek nagy dobra ;) -
Bhalage #40293 nem tom be ken lepni vhova >< -
Rockety #40292 nah vki játszik vhol? :p 1.6k rps made 2 óra alatt fgvel úgyhogy kiléptem S: -
#40291 én koboval toltam svgt, igazán hátso stylok ütnek jol shardokon, de az 300-400az mhval o.O -
Bhalage #40290 nem tudom miet lenne rossz egy trolll 50weap 50parryvel.. -
Bhalage #40289 nembeszelve arrol hgy vmi bug miatt osszes dw 4.0as fegyvert kap a svg meg vmi 4.3 v 4.5ost vmi ilyet olvastam es ezert vmi 10%kal meg igy is nagyobb dmg ;o -
Rockety #40288 lol hátsó 3sec stun, oldalsó 9 sec stun + messze a legjobb dps shardokon... ne viccelj már :p -
Bhalage #40287 ma egyebkent hiperzerges. szal errol ennyit -
Bhalage #40286 azzal a realmmel jatszunk aki tobb fg ellenfellel nez szembe ><
tehat enemy legyen ez a lenyeg, nem az hogy ki az op.
egyebkent meg hib az op ;y -
RogueGigi #40285 igen, de a kari igy nem komplett, nem jó savagery nélkül a savage.
Inkább BM, annak a DW line-ja a legjobb az összes közül, ha nincs LA bug ez SI-ben is igy van. -
Marchus #40284 hja, most vettem észre... QQ -
Marchus #40283 uyge nem azt akarjátok mondani hogy a savagery nem műxik??? >< -
#40282 savagery semmi free serveren nem megy mert SIk a serverek és a savage SIbe tul op volt. :) de még savagery nélkül is jobb a dmg output mint zerk-bm-merc imo :o mondjuk mercet nem játszottam freeshardon csak zerket meg svget, de celerityvel a svg az nem kicsit op ott. -
RogueGigi #40281 akkor viszont inkább hib sztem, bmek nagyon jók (és legalább azt már játszottam :) ) -
RogueGigi #40280 cancel savage, szerintem savagery sem működik.. -
RogueGigi #40279 middiben csinaltam egy troll savaget, riell -ként megtaláltok
örülnék egy full magyar ventrillónak :D -
RogueGigi #40278 azt balunak irtam utalva arra, megint a konnyebb realmmel játszott ;D -
RogueGigi #40277 én benne vagyok.. csak savagenak nincs charge -
Marchus #40276 áááá, alb group? -)
én valami midi groupra gondoltam tbh -)
savage rulz ^^ -
RogueGigi #40275 bakter alb grpal tök eccerű játszani..
azzal a utilityvel.... :D -
RogueGigi #40274 guild even -
RogueGigi #40273 huild name? :D -
RogueGigi #40272 van ventrilo szerver is, ingame adom az ip-t, korrekt szerver szolgáltatónál (haveré) -
#40271 insta50rvr-en nem volt a mercnek charge-a...a tobbie realmrol nemtok.
de ha albra szavaztok,ott van egy 2L2-es mercem:D -
#40270 ventrillo-t,ts-t vagy vmit hasznaltok?
-
RogueGigi #40269 Szerintem tank based grp kéne, max 1 casterral, mert ml-ek nélkül charggal meg determmel magasabb RR-en szinte megállythatatlanok.. -
Marchus #40268 én talán -
RogueGigi #40267 Na, skacz, én ma fogom tolni kicsit, kinek van kedve csatlakozni? Részemről mindegy melyik realm, még a kari is mindegy, csak ballanced legyen a grp. -
#40266 Opening of the "Classic" servers on Wednesday, the 7th of December,
the English server will be called Glastonbury.
Na megérkezett...jön vki midibe? -
#40265 Haverral 2en mi is beszallnank egy ilyen grpba, ha megigeritek,hogy nem ti fogtok rank noob spammelni:) -
Bhalage #40264 de egy arti mob 3-11 artit dob ;o es nem kell lvlni lvl10re ;>ennyi erovel adhatna egy szurke mob is ;< ingye -
Bhalage #40263 ki kulte tegnap a sok /kisst meg /hugot a foldon fekvo, verbefagyott karimra? ;p
annak cska ennyit uzennek :
hallod dori tegnap elegge hib dominancia volt csinaltunk egy alb grpot aztan azzal ment wtfpwn. tok fun volt ^^ -
#40262 pfft,pedig már majdnem gondolkoztam,hogy én is kipróbálom,ha leszünk egy Fgre :-D skald vagy healer jó móka lett volna -
RocketyATwork #40261 jah de most berakják oda is toa-t (fgvel ölhető arti mobokat) :f
nagy kár! bár lehet egy karin megcsinálom, valszeg eld v. sorcon :p -
#40260 de amugy rohadt elvezetes...az uber resistek miatt es a dmg nerf miatt, merccel bementem ck-ba Thid-en, ahol belefutottam egy Hero-ba, egy champ-ba meg egy eld-be...de a champet kiszedtem,mielott padloztam volna:)))
Huje eld,elso dolga az volt,hogy nyomott ram egy ns-t...lol...