43179
  • Mester
    Defiance grp nem a legjobb amúgy találkoztunk veletek sos-t benyomtátok semmit nem tudtak csinaálni..
  • Alastor
    Jobbulást :D
    Már megvan valakinek a SI?
  • Uberlama
    rp farmolást amugy Excaliburra értette, mivelhogy ott vannak azok a karijai amikot irt
  • Taranov
    ...
  • Hangianix
    Hibbikhez kerdes. Eddig middiknek soha nem tapasztaltam, amit nalatok egyre surubben - 1-1 megolt emberert majdnem 0 rp jon.
    Mai pelda:
    - fukin' green firby 260 rps
    - Karlkowa 247 rps
    - Xianghua 6 rps (!!!)
    - Takii 6 rps (!!!)
    - Ved 7 rps (!!!)

Nemtudom 50-sek e mar, de egy 34-s szintuert tobbet kapunk, ok meg 48-49-sek a Duskwave szerint... Az okosak azt mondjak, egyesek leveretik a hp-juket mobokkal igy kevesebb rp-t adnak.
    Mi az igazsag, illetve, ha igaz, csinalja e mas is?
  • Taranov
    Akkor hajrá!
  • Taranov
    Igen, influenzás vagyok, ezért nem vagyok suliban.,
  • Alastor
    1 dolog. Lehet, hogy én is faszságokat írok ide, de lényegesen kevesebbet, mint Taranov...
  • Uberlama
    srácok (Alastor és Taranov) pls ne spammeljétek tele a fórumot a hülyeségeitekkel, amikor olvasom ezt a fórumot nem a ti faszságaitokra vagyok kiváncsi, hanem a daoc-al kapcsoaltos dolgokra. Elhiszem, hogy nehéz kivárni amig nektek is lesz játék és érdemben is hozzá tudtok szólni a topichoz, de légyszíves próbáljátok diszkrétebben kibírni. Előre is köszönöm, azt hiszem mindneki nevében aki ezt a fórumot olvassa.
  • Alastor
    NA!!! Több mint 10 perce nem írtatok semmit! BETEGEK VAGYTOK???!!! :D
  • Alastor
    Arra, hogy 12 vagyok, a lámer szerintem lúzer... vagy valami olyan, amit sértésnek lehet venni :D
  • Taranov
    :) Mit jelent a lámer?
  • Taranov
    Mire mondod, hogy igen?
  • Alastor
    Viccelteeeeee-e-e-eeem!!!!!!!
  • Alastor
    ŐŐŐŐRRRRÜÜÜÜLLLTTT!!!!!
  • Fidelcastor
    Tényleg ez számomra is hihetetlen. Azthiszem az rr5-ös mana chanternek a max dmg-e 10xx. Valami biztos nem stimmel itt.
  • Alastor
    Nem fikaztam, poénkodtam. Tegyél biztonsági övet akkor rá!
    Taranov: Igen :D. Egyébként az április szerintem is kár :(
  • Taranov
    Engem egyébként nem zavart, hogy le 10 és fél IQ-zott.

Alastor: Egyébként tényleg nem szabad a nagyaobbakat le 10 és fél OQ-zni :)
  • Hangianix
    Most jottem emainbol, kint voltunk, kaszaltunk. Eloszor lattam Lourkert "szar resisttel". Egyszer haltunk ki - 6-an 11 middi ellen, de a paladinunk afk volt. :D
  • Uberlama
    ezzel amugy csak az a baj hogy nálunk most éppen nagyon kevesen mennek rvrre, full group aod már fehér hollónál is ritkább aminek több oka van, talán az altozás a legfőbb ok. Sajna (vagy nem sajna) mindenki altozik már ami meg is látszik a gild rpn mivel mrá nem nagyon nő egy ideje.
    Az összedolgozásról meg annyit, hogy 3an lecsaptunk egy 4-5 fős stealther bandát, ugy hogy volt egy wizi én a theummal meg egy harcos (asszem kkrisz volt a palával) és nem halt meg senki tőlünk, noha engem még hátba is csapott egy sb..
  • Taranov
    Tök jó, most megy a Donald kacsa a TV-ben. :)
    Kedvenc műsorom :-D
  • Taranov
    Mit jelent az, hogy lámer?
  • Braveheart
    nem azért mondom alastor, de láttalak több fórumban és a hajamat téptem sokszor hogy mennyire egy nagy lámer gyökér vagy, úgyhogy csak ne fikázz másokat jó mert lefordulok a székből annyira kell röhögnöm...
  • Fidelcastor
    A NP-ra írjátok, hogy katonás rendszer van, de csak annyi a titkuk, hogy szerevezettek. Szerintekek melyik a fun, hogy kimész és meghalsz vagy az, hogy kimész és 1 óráig kaszálsz mindenkit?
    wilco kell+ jól szervezett és összeszokott csapat ennyi az egész.
  • Taranov
    Kár, hogy csak áprilisban :(
    Na mindegy, április már a nyakunkon van...
    Egyébként 12 éves vagy ezekszerint, ugye?
  • Fidelcastor
    Szerintem ez nem egészen így van. Pl nekem van bg-s bardom és sokszor volt olyan, hogy mondtam majd én vezetek a mezz miatt és rohantunk híd felé ahol kb 1.5szer annyi midi állt, de mivel hogy oldalról kaptuk őket igy bemezzeltem a felét a másik felük meg visszahátrált a vár felöli oldalra. Ezután ráfutottam a hídra és bemezzeltem a többit és beirtam , hogy charge. a következő pillanatban meg 2 sb lecsapott. Rajtam kívül senki nem volt a hídon ugyanis a többiek elszaladtak hpk felé mondván, túl sokan vannak. Ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy rvrezni is ezekkel fog ha 50-es lesz és akkor otthagyja a kariját bg szinten.
  • Alastor
    Csak szeretnék de nagyon, de valszeg csak áprilisban lesz majd meg :(
    10 és fél az IQ-d barátom :D
  • Tiffa
    Na valami fennforgás van ... érdekes módon több mint fél órája senki nem spammol ...
  • Tiffa
    Botond életem átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos.
  • Tiffa
    Ebéd??? még reggeli sem volt ... csak dolgozok és tegnap 5 óta nem olvastam az sg-t és kissé sok postot kellett ma elolvasnom pláne munka közben és csak most értem a végére ... Szivike neked teccik az itteni hangvétel?
  • Kkri$z
    Szia tiffa :) látom ebédszünet van megint :)
    Amúgy a nők ne fogjanak fegyvert ők csak vigyázzanak a bátor férfiakra! :) Panni sem egy ász tank viszont healelni marhára tud ha épp nem főz vagy köt :)
    Én jobban szeretnélek cleric-ként látni a sorainkban mint paladinként. Már kezdtetek oylan jól összedolgozni GRylla-val fel kellene eleveníteni ezt a hagyományt..
  • Tiffa
    Mersain haverja Reinhardt, amúgy Atomy épp AoDos, Atomi LoEs :)
    Amúgy a pala nagyon ütös, az urammal van palánk piri (néha lila) full hp-n, full end-en lemegy ...
    Azt meg kétlem hogy sok a paladin ... erősen.
  • Kkri$z
    Hát azért az a support karakter 1-2 "igazi" tankot porig aláz duelben. Jó kell speccelni vele az a lényege. Szóval nem oylan rossz bácsi ez :)
  • Taranov
    DAoCozol?
  • Taranov
    Akkor 10 és fél éves :)
  • krisz073
    11
  • Taranov
    Ne gondold, hogy én tudom, hogy milyen kari milyen :)
    Halvány lila foggggalmam sincs, hogy pl. a PAladin miben különbözik a másik kettő fightertől.
  • Taranov
    13?
  • Kkri$z
    Botond vagy 7en vagy 8an voltunk már nem tudom. Az hogy el halom mezelt paladin vagyunk az meg nem igaz mert van 2 main paladin a többi meg alt. De mind1 hogy mezelt paladin vagy mezelt wizard vagyok. Ált. én élek a legtovább mert mezelt tankot ugye nem bántunk. Bár nállunk nem mindneki így gondolja... :)
    Volt 3 minstrelünk is és egy jó kis sorcink de nem mondhatom meg neki hogy játszál vazzeg. Megunta mást csinál stb.. Már készül az utánpotlás mind mondottam.
    Nukerunk is van 3-4 és 1-2 feltörekvő bár van aki tegnap besokalt nem tudom mennyire gondolta komolyan hogy visszaköltözik midgárdba.
  • Drilla
    Szerintem az a legjobb, ha nem más mondja meg mi legyél, hanem magad jössz rá melyik stílus, kari áll legközelebb hozzád. Gondolom ki fogsz próbálni egy pár karit, aztán majd eldöntöd, melyik tetszik a legjobban.