43179
  • Rockety
    Annyiba igaza van Botondnak, hogy hibi (gondolom alboknál is) az a felfogott stílus, hogy "hehe i hit for 845 dmg!!!! I PWNZOR MEGA SUPAH HAXOR!". Ha support volt a gyerek a sok csicska "hooh owned 2 albs with my moc nyehehe" megunta és egy lvl 50es mana-chanterrel vagy nightshadel játszik. Nos ez odavezet, hogy nincs mezz nincs ez, nincs az és beindult a szopás. Botondék kikerülték ez a problémát és inkább azt tartják fontosnak a millió dmg helyett hogy csapat szinten nyerjenek és ezen csak úgy lehet változtani hogy valaki beadja a derekát és supportal játszik. Szvsz erre azért talán egy kicsit lehetnek büszkék.
  • Rockety
    savage a legdurvább hapsikám, amcsi szerveren HEROKAT full SC armorba megöltek egy ütésbe, critel 2000+dmget tudnak egy style ütni, áh nem durva.
  • krisz073
    Hi.

Küldtem vissza e-mailt az EQ-val kapcsolatban,remélem időbe átmegy.A tiéd reggel jött meg hála a freemail áldásos közremüködésének.
  • Kkri$z
    nagyon..
  • Kkri$z
    Botond
    Aod-ban álltalában nincs mezer (sajnos) szóval teljesen mind1 hogy 5 vagy 2fg-vel megyünk ha zzz betűvel áll mindnneki a feje felett. 1 minstrelünk van aktív este 9 után 1 mind specces sorci éjfél után és ha kell belépek én a sorcimmal ami body specces de jobban mezel mint a paladinom. Szóval speed és mez nélkül sokszor csak fát vágunk de van utánpótlás...

Az meg hogy kiközösítés lenne?? Nem tudom ki mondta. Vannak ellentétek néha, nem mindneki egyforma beleéléssel játszik ez benne van. Ez nem katonai diktatúra (NP) hogy lépj be 7kor a minstrellel és jössz velünk odinba lezergeljük botondékat. Mindenki azt csinál amit akar igyekszünk szervezni közös dolgokat és ki-ki kedve szerint csatlakozik vagy nem.
    uff én beszéltem
  • KGB
    Lenne némi technikai jellegű kérdései: Nézegetem ezket a DAoC információs oldalkat karaktereken gondolkodva. Nos, az EQ-ban a tankok főszerepe nem a sebzés kiosztás hanem felfogása volt, a kinyírást a nukerek végezték. Ez itt is így van?
    RvR: TK-ztam elég sokat mud-on és ott tulajdonképpen az nyert aki először bénított (gyk. itt ennek a megfelelője a mezz), mert utána minimális idő alatt legyakta az ellen hp-ját, itt ez mennyire van így?
  • Taranov
    Persze, értem mire gondolsz. Én pl. Albionban leszek, ezér Midgardról sosem tudom majd mondani, hogy hangulatos...

szerinted mi legyek Albionban? Fighter akarok mindnképpen és asszem Highlander, de nem tudom, hogy PAladin legyek vagy ne.
    Marcus (Stenois) asszongya, hogy ne legyek Paladin, mert az túl "összetett", "felemás", egyszerűen kifejezve túl bonyolult, hogy tud varázsolni is.
  • Taranov
    akkor bocsesz, hogy rád fogtam...
  • Drilla
    Ezért írtam hogy szerintem. Biztosan mindenkinek az a leghangulatosabb, amit legjobban ismer. Játszható karik mindenhol vannak, nekem pl. nagyon tetszik Hiberniában a champion és a mentalist, Albion már nehezebb, de a theurgist és a paladin is elég jó, Midgardban nekem természetesen a healer, de a skald, a runemaster és a thane is elég érdekes.
  • Botond #11444
    igen,ő volt...
  • Taranov
    Akkor ne haragud. Akker ezt más mondta. Lehet, hogy Uberlama?
    Bocsesz, Botond, hogy rádfogtam :)
  • Taranov
    Te is Albionban vagy Prydwen szerveren?
  • Botond #11441
    26=36
  • Botond #11440
    én meg igen
    magyarpower
  • Botond #11439
    köh-köh eztet nem én mondtam...ez egyébként albi szokás,hogy rámfogni vmit,amit nem is mondtam,szal gyanúsan odamész te
  • Botond #11438
    Dori képzeld megvan 300k rp ,és 300k azzal lett meg amikor Lav taknyán tenyerelte Rambó-t ,Donk 26os ns-ének aktív támogatásával
  • Hangianix
    Csakhogy en nem tartom jo otletnek a csak magyar guildet. :D
  • Taranov
    Köszi szépen. Valószínűleg lesznek kérdéseim, mert még meg sincs a játék, de már egy csomó kérdést tettem fel Lord Marcusnak. Szoval majd felteszem őket itt a fórumon is :)
    Azért azt nem tudom, hogy Mitgard a leghanhulatossabb-e, mert Botond azt mondja, hogy Hibernia a leghangulatosabb és ott a legjátszhatóbbak a karik.
    Sokan mondják ugyanezt Albionra, te meg Mitgard-ra :-D
    Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy mindenütt jó.
  • Botond #11435
    basszus ennyi magyarral uralhatnátok a szervert vazz,aztán AoD-től is gyenge csapdaállítási kísérletre futotta csak,amibe belahaltak jól,hát lol már
  • Hangianix
    Nem is voltunk sose AoD tagok. AoD excalon jatszott betaban, mi prywdenen. Igy az akkor megismert kulfoldiekkel alakitottunk guildet. Ennyi. Mersain es a haverja meg guilden kivuli akar maradni.
  • Botond #11433
    'meg en'... téged már b-listáztunk nyugi
  • Botond #11432
    és nekik mi bajuk az überfasza családias légkörű AoDvel?őket is kiközösítették mint most vkit?mert mikor én jártam albiba azt csiripelték a verebek,hogy az überfasza családias légkörű AoD-be csúnya kiközösítgetés megy,ami nagyon családias lehet
  • Botond #11431
    és ahogy a nagy Khurafika mondaná:'Voltam IQ teszten,de hálistennek negatív'
  • Hangianix
    Amorce/Akryon, Atomy, Mersain, (a haverja, nem tudom a nevet) meg en - de lehet van tobb is.
  • Botond #11429
    asszem igen
  • Botond #11428
    igen?kik a másik 4?(vagy több)
  • Botond #11427
    elképzelésem sincs
  • Hangianix
    Te. :P Tippelj nekem mi van a qb-men, te IQ huszar. :DDD
  • Hangianix
    Mert a tpos hibbik RvR-znek es nem keepet foglalnak. Igazuk van btw.
  • Hangianix
    Na most mar az ice wizzi is megkapja ugyanazt a pbaoe-t, mint ami nalatok van, lesz is talan tobb beloluk. En tervezem is pbaoe grp inditasat, mert messze a legjobb xp. Egyebkent paplovag=paladin?
  • Hangianix
    Hey, nemcsak AoD-ben vannak magyarok. Legalabb 5 van azon kivul is. :)
  • Botond #11422
    tudod ki a hüje
  • Botond #11421
    'mert mi ott is 7en voltunk csak': 4db 50es tank 47es bárd/druid 45ös manachanter
  • Botond #11420
    ja és még a sikerünk titka,hogy mi supportkarikkal rendelkezünk,és hibibe is a játékosok 90%a'na majd én 4598147356198694-t sebzek jól,mert attól leszek kemény csávó' style,szal kimegyünk 3-4en ligenbe,azt inviteolunk a support karikhoz 3-4 tankot vagy nukert vagy vegyesen,és a fg-be már van is kellő ütőerő+rendelkezik ilyen lényegtele dolgokkal,hogy heal,mezz,speed,grouppurge(mezzernek purge-a is van),pbae,stun,pbt healből/mezzből van insta is de instamezz-t úgy fogd fel,mint instahealt,abból is groupinsta 20percenként van egy,szal max albi frontierben überjó,mert csak ott jönnek óránként ellenségek
    AoD-vel meg semmi bajom,de ti vagytok az ellenség,szal még jó hogy kinyirunk titeket
    és miután egy nem tom hány fős AoD-s grouppot letarolunk jól hadd csípkelődjek mán egy kicsit az nem csak az én hibám,hogy neked ilyesmire több okból sincs lehetőséged
  • Botond #11419
    ja és khurrak bácsi mindenki azzal ajátszik amivel szeretne,mindenkinek az 1es slotban lévő karija van az épített csapatban,tehát az alapembere,csak egyesek(kötük én is) közben beunták a hibernia alacsony létszámából adodó sosincs xp-group effektust,és más lett a main karija,amivel tud szólózni,vagy vmi stealther,amiről azt gondolta,hogy az majd rvrben lesz jó,én csak annyit csináltam,hogy mindenkit visszatérítettem eredeti karijához,tehát ahhoz amivel leginkább játszani szeretett volna,hogy ebből pont kijött egy balanced rvrgroup?hát az nektek nagy pech
  • Botond #11418
    nem a csapatépítés iq-tlan,csak te,de kezded már belátni,ennek örülök,egyébként meg nem nagyon szoktatok legyakni minket,főleg nem újabban,ilyen mi 5en vs 4fg-pal simán,de 1fg vs 1fg-al nem sűrűn
    Weldrin: hát ha nálatok a fg 7 ember akkor egy fg voltunk,egyébként bányánál nem volt időm számolgatni,nektek ott kivolt a fg?mert mi ott is 7en voltunk csak
  • Botond #11417
    te meg ne adj neki hülye ötleteket vazz
  • Botond #11416
    DF?ott árulnak vmit ami 99%-100% quality?nem?akkor meg mi a túrónak?
  • Uberlama
    Az én armsom is lvl 40 btw :) ha nem ugrasz 41re akkor ma mehetne egy duel vhol a frontieren :)
  • Drilla
    Excalibur Midgardban játszanak néhányan hobbiból, de engem általában ott találsz. Ha kell segitség szólj. Kár hogy nem nagyon jönnek ide, mert szerintem Midgard a leghangulatosabb és nagyon jól játszható karik vannak.
    Zip: majd egy pár hét (hónap) után meglátjuk, hogy mennyire tápos a bonedancer. Egyelőre annyi látszik, hogy nem túlzottan group friendly, ilyen szempontból kilóg a midgardi karakterek közül. A második megjegyzéseddel egyetértek.