43179
-
#11572 na mer instamezznek 20sec a timere,szal nem lehet mindencsatát instamezzel indítani...+nem hiszem,hogy nálatok nincs vmi RA,amivel nem lehet casttimeot csökkenteni,nálunk le lehet vinni azt a 3sec-t 1,5re,és papíron nálatok is... -
#11571 legközelebb gondold meg mielőtt a szavaimban kételkedsz -
#11568 Semmivel, mert ennek a kepnek hamisitvanynak kell lennie, mert a hibik olik az albikat, es nem forditva... -
#11566 hehe szvsz akkor lesz jobb ha megkiméltek minket ettől a sok felesleges dumától és talán végre lesz vmi értelme is ennek a topicnak. Az hogy ha ilyen nagyra van magával Botond, hogy lever minket, hát tessék örüljön, ha minden jól megy nem lesz sokáig ilyen happy, legrosszab esetben kb 1 hónap és a dolgok teljesen át fognak alakulni AoDn belül. Addig is pls, értelmes, daoccal kapcsolatos dolgokat irjatok ide, amiken aztán nyugisan el tudunk vtázni. uff -
#11564 `komolyan jókat röhögök néha`,igen ezen azt kell bazz,na most aki ebből ilyen komolyan anyázos ügyet csinál,egy 'jöttök ti még a mi utcánkba' helyett,az is megérdemli...btw 2 dolog,a guild 8 fős,mint megtudtam mai postám elolvasása után lol,és Kalinkának mindig elfelejtettem válaszolni a sok bazmegelésben: szal Kalinka fel a fejjel,siess,különben mire visszaér kék con warened lesz,és a jóisten se ment meg a bűnrészességtől az AoD ölésben -
Jééé, itt mindenkinek va önérzete is (örül).
Fidel: nem megyek hibibe, bármennyire oda való vagyok, szeretek emberek között játszani...
Rockety: ne érdekeljen, ki a fasz vagyok én, engem se érdekel ki a fasz vagy te.
Botond: nem az a bajom, hogy itt domborítja ki mindenki az érdemeit, amit valamennyire helyénvalónak is tartok, nekem is bejön néha a macsó-bunkó-leverem az albikat/midiket, mint a szart stílis, nem erről van szó... Csak kissé nehezményezem ha valaki kiforgatja a másik szavait, és ebből egy tízsoros monológot csinál, mert olyasvalamiről beszél közben a másik nevében, ami csak az ő fejében létezik, ez virtuális ámokfutás...:) szántszándékkal írtam ennyire durván tegnap, mert kiváncsi voltam a reakciókra, és sajnos túl enyhének találom őket, igazad van, majd RvRen, szemtől szembe.... Ha ez a topic arról szól, hogy ki milyen minőségben játszhatja a fejét és anyázhatja a násikat, akkor grati mindenkinek aki tevékeny részt vállalt benne, én a részemről olvasom már egy ideje hozzászólni sok kedvem nem volt, szvsz ezután se lesz, az egész topic 1%-ában vannak elolvasásra érdemes részek, szóval játszátok nyugodtan a "Hű apám de király csávó vagyok, ezeket a hülye albikat/midiket meg milyen frankón széjjelszana szívattuk tennap este" játékot, komolyan jókat röhögök néha, amikor elnézek errefelé, ne tegyétek meg velem hogy abbahagyjátok:)) plz:)) -
#11562 Na Tafaya pajtás érdeklődve várom,hogy leugtóbbi kissé gunyoros írásod('gondold meg mielőtt számokat írsz le' bazz,én konkrétumokat szoktam csak leírni,ezt már megtanulhatnád) után milyen magyarázattal állsz elő arra,ami nincs....resistjeim mind3 13% volt akkor,és nem forogtam ültem le+hasonlók,mert a képen is jól láccik,hogy healtem...
Kyel: /clap én is,szegény asszonykát meg is kell védeni,de mindenesetre,én továbbra is úgy látom,hogy ő aszondta,hogy nicknevek kifigurázása butus gyerekes 16évesek szintjén lévő dolod,és ez albi találmány(lásd még Jock/Weldrin/Atomy/haddnesoroljam)
Jock: tudod mit?hagyjuk,ha legyakunk jön ide a post,hogy megszívtátok,mert ez tény nem tom mi titkolnivalóban abban,hogy le lettetek nyomva és le is lesztek nyomva ha zavar,akkor 2 megoldás van,vagy ti nyomtok le minket(hogy hogy aza ti bajotok),vagy kerülitek az alkalmakat,hogy mi lenyomhassunk titiket,ez van
ami pedig az ugrálást illeti,az rágalom(ugrálásra részemről nem emléxem),a laugh meg Godwannak szólt,mert se szó se beszéd lefalcolt albionba,mert felőlem aztán ott játszik ahol akar,de egy 'na csá skacok,én lépek albiba' igazán belefért volna a sűrű programjába,ezenkívűl szólt még azoknak,akik screenshot nélkül letagadnak mindent(hogy ők nem,ott se voltak+milyen 2x?),szólt továbba az ilyen okosoknak,akiknek aza kedvenc szórakozása,hogy minden ami postokban elhangzik azt az én számba adják,és engem buzerálnak,egyébként /laugh Jock nem feltétlenül 'rajta' röhögés,hanem lehet 'vele' röhögés is,ez meg már csak felfogás kérdése...na akkor ejthetjük a témát felőlem,ha még van hozzáhűznivalód fűzdd hozzá,én nagyjából mindent elmondtam amit akartam...Odin's-ban találkozunk -
#11561 szvsz az első egy sima+criticalos lövés a második meg egy critshot, látszik a screenből hogy volt rá ideje -
#11560 2 critshot volt. Bar a szorast nem ertem akkor, szamit az milyen iranyban allsz? pl. azt tudom, ha ulsz, akkor max sebzest kapsz (az latszik, hogy nem ulsz, de ez lehetne magyarazat ra). -
#11559 Komolyan mondom, SI ota nalunk lehetetlen ilyen grp-ot osszerakni, nalatok nem jatszik vele senki? (marmint a tobbi hibbi) Estenkent csinalok egy /who isle, /who dales, /who sidi-t es kb. 300 ember van ott... -
#11558 En mar oltem ki a csapatodat. (az ubert) :D Igaz a ket szememen megtudnam szamolni hanyszor. :D -
#11557 Nem reagaltal az SoS-s infora. :D -
#11556 En ellenben nem rendes grp-pal voltam :( Ti tobben voltatok mint 1fg (volt mellettetek mas is meg). Meghalas utan mondom, nincs ertelme visszamenni, tuti halas, egyreszt tobben vagytok, masreszt a ti csapatotok egy osszeszokott felepitett csapat.
Minstrel valasza: RvR-ben ez a kihivas.
En: Az RvR az nem azt jelenti, hogy 10 percenkent meghalsz, nem szerezve egy rp-t sem...
Minstrel: Akkor menjunk szurkeket olni?
En: Nem, csak ne adjunk nekik ingyen rp-t...
Kovetkezo halal utan loggoltam. Ertelmetlenul meghalni nincs kedvem...
Egyebkent kosz a /hug-okat, nem tudom eszrevetted e, de SoS benyomasa utan meg en is maradtam egy /hug erejeig :))) -
Mester #11554 Nekem is az van:P -
Mester #11553 lol:)
Warden tényleg nagyon nagy elöny a hibiknek sok is van viszonylag és erős is ez az egyik ami 1fg csatában hibi felé billenti a mérleget.
Mert bard am-el és misntrel sos-al kb egy szinten van hasznoság terén és a druid gp cleric bof kombora is elmondható ez (egyiknél az albi ra jobb masiknál a hibi).
Az az 1000 shoot amúgy tényleg elég durva. Jó resistjeid vannak botond?
-
Rockety #11552 ja, azóta is beta verzió van a gépemen szal ne legyél benne olyan biztos. -
Rockety #11551 megvan: " TAHÓ BAROM " az a signature? :) -
Rockety #11550 öcsém csak hogy megérts: " te ki a fasz vagy? " -
#11548 -
Mester #11547 hát ez annyira nem nagy segitség de több mint a semmi.
Ha nem tudjuk megvenni akkor sokat nem érünk ezzel ha meg megtudjuk maga a cd is érkezik valszinű.
-
Fidelcastor #11546 Holnap vagy ma Kam felrakja a teljes SI cd-t egy ftp-re és beírja ide a címet(vagy én). Aki akarja az letöltheti.(kb 2 napig lesz fenn utána leszedi) Már csak cdkeyt kell valahonnan szereznetek. Ennyit tudtam segíteni.(angol verzió lesz majd fenn, ha egyáltalán van különbség az angol és német között) -
Fidelcastor #11545 Itt van az albioni 10% aki még Botond szintje alá is le tudott menni.:)
Inkább játszanátok és ott irtanátok az ellent. -
Mester #11543 Szeretem a postjaidat
Amúgy botond nem 16 éves hanem diplomával rendelkező fiatalember:p -
#11542 Ne lehet megrendelni amazon.com-ról? -
Mester #11541 Ha vki esetel tud si-t szerezni mindenképpen szóljon plz.:_) -
Mester #11540 Wilco se kell ahoz egy jó csapat kell és annyi akik tudnak stickelni van a grpban 3 naturalist class és játszotok egymással gyakran ennél több nem kell.
groupommal elmúl hónapban 1vs 1 grp csatát szinte nem is vesztettünk(sotl grp ellen nehányszor meg amikor nagyon rosszúl jöttek össze a dolgok) és eez nem dicsekvés mert egy összerakott grppal ezt nem nehéz megcsinálni. -
Mester #11539 Szerintem itt nincs arról szó hogy 90% ban hibik csinálják ezt. Én inkább úgy mondanám hogy 90% -ban jock/botond vitatkozik néha taf egy kis scoutos sírással(ami jogos) +Zak védi botondot.
-
Mester #11538 késöbb találkoztunk megint már a rendes grpommal volta szaladtatok is apk felé:P -
KGB #11537 Azzal tisztába vagytok itt ezen kis párnacsata közben, hogyha beszédül ide egy kissé bizonytalankodó emberke aki esteleg szeretné kipróbálni ezt a gamét és gondolja "na benézzek ebbe a DAoC topicba miről is szól ez" az tuti sikítva menekül és azzonal mentőt hív mindenkihez aki online játék közelébe merészkedik? :P
Szóval uraim ha kérhetném pax, hallgassank a hölgyekre :) -
#11533 Teljesen örülök annak, hogy milyen fennen szárnyaló magasságba emelkedik a fórum irodalmi értéke lassan, már akár ki is adhátnánk Különlegesen kezelhetetlen elmeorvosi esetek a magyar On-line társadalomban címmel, grati Hiberniának, viszik a jogdíj 90%-át kb. (/clap) Ha valaki viszont nem tud 10 sor szöveget értelmezni, vagy rosszabb esetben elolvasni, akkor inkább a szűk családi körben (gondolok a közvetlen felmenő női ágra) kellene ezeket a dolgokat kezelni. ha itt az a divat, hogy mindenki egész estét betöltő pofával verje magár, hogy milyen fasza gyerek, akkor én is csatlakoznék, mert így gyorsabb lesz: elmehet mindenki a sunyi picsába, az albik úgyis elkenik a pofátokat vazz, nem tudom mire veritek magatokat, mert olyan bénák vagytok hogy semmi esélyetek on-line solitaire ben nyerni egy értlemi fogyatékos gyerekkel szemben a drogambulanciáról, haggyá má a PBAOE-del, holnap feltolom valamelyik lyukon nálad, csak röhögni lehet rajtatok stb. Király nem? Az meg öcsém, hogy embereket baxogatsz, akiket még nem csak nem is ismersz, kb. annyit jelent szvsz. hogy siralmas, ha valaki a táplálékláncban elfoglalt helyét ebben a játékban akarja ellenpontozni, erre nem lehet semmit mondani... Na várom az értelmes hozzászólásokat TE TAHÓ BAROM... -
#11527 Szombaton. Bővebbet E-mail-ben beszéljünk, ok?
[email protected] -
#11524 végre valamiben egyetértünk -
#11523 Egyszer élném meg hogy nem forgatjátok ki egymás szavait, nem próbáljátok félremagyarázni és belemagyarázni dolgokat (és ez nem csak Botondra és nem is csak a hibikre vonatkozik: gy.k. néhány albira is -
#11522 Szivembol szoltal. -
#11521 szerintem senkinek, max. akik külföldön élnek, illetve valami ismerőstől/rokontól "megrendelték" szerintem. -
#11519 Szerintem csak benazott a bard es azt mondta SoS-t nyomnak :D -
#11518 De most senki se tudott velunk mit kezdeni, kiveve a middiket, de ok is csak 2 sb-vel eltek tul minket... Nem volt pbt-nk, se ae mezzunk, se sos. Bar ha az ellenfelnek sincs, akkor nem gond. :D -
#11517 Nem volt SoS. Nincs meg a minstrelnek. :D -
#11516 Mellesleg Botond, Csend ritka jó vezető, türelmes, és sosincs vele semmi gondja senkinek, az hogy ti felhúzzátok (lehet nem jó szó ... inkább így) ... nem azonos véleményen vagytok attól szerintem nem kellene ilyen megszólításokkal élned ... Én nem akarok veletek rosszba lenni, de szerintem kissé elvakultak vagytok, és életem ha diplomás érett férfi vagy ez a stílus nem igen passzolhat hozzád, szal így kicsit futa szerintem, ha nekem lenne igazam és 16-17 éves lennél akkor még talán jópofa is lenne ez a lendületes, fiatalos, indulatos stílus, de így már ne hari de égő. Mindamellett pussz, és tudom, hogy meg fogsz ölni, de én azért pussssz. -
#11515 Botond én ilyet nem mondtam, tévedésben lelledzel ... a legutóbbi postomban épp Khur megszólítása miatt adtam nem tetszésemet, erre mondtam, hogy olyan kis butusos stb.
A másik a Prydwen szerveren rp farmolást tuti nem tudott csinálni erről biztosíthatlak mivel, albitól vette az accountot és még mindig albi karik vannak rajta.