43179
-
#11624 a tartom rövid ó ... természetesen elnézést kérek -
#11623 Botond: természetesen elnézést kérek, ha alaptalan a gyanúsítgatásom.
Valóban előfordulhat, hogy albi volt, bár a guildünkből senkiről nem gondolnám, de lehet, hogy tévedek.
Másrészről lehet csak szimpla látogató is, ez esetben is elnézéset kérek a hibi magyarokról.
Mindamellett elképzelhetőnek tartóm, hogy valamelyikötöket felhúztam kicsit és így vezette le indulatait, de ha tévedek elnézést kérek természetesen. -
Drilla #11621 Nem akarok hinni a szememnek:(((( -
#11620 'ezek vagytok ti,szép kis bárca...'...akinek nem inge ne vegye magára még mindig...thx -
Mester #11618 szompontjábol - szempontjából:P -
Mester #11617 Na egy másik megközelités egy mezzed és sosed caster szompontjábol:).
Ha a tank megtámadja akkor megtörik a mez elszalad a caster(sos spd 5 etc) és nukolja a tankot.
Ha nem bántják a caster ugyan ebben a helyzetben és elég high rr caster akkor van purgeja használja és amire észre veszi vki agoynlő egy healer mondjuk...
Ha nem bántják nincs purge kéznél na akkor nem ér sokat sos a casternek:) -
#11616 és igazán érdekelne,hogy konkrétan mi a válaszod azonkívűl,hogy dühös vagyok,mert ez minden csak nem válasz akárhogy méricskéled az inteligenciádat,és még ezentúl csk ismételni tudom magam,a 11607es posttal kapcsolatban:''átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos',és 'Dühös vagy' ,ezenkívűl ,ha már itt járunk: albi 'magyarok szerintem ki kellene deríteni, nem e véletlen közületek való e magas röptű megnyilvánuls atyja ... már csak becsületből is. Bejelentkezés nélkül ... hát mit is mondjak, roppant bátor és humoros :)'...merthogy akár tőletek is lehet vki,erre is pont ugyanannyi bizonyíték van,mint hogy mi voltunk,bár nem értem miért gondolod,hogy hirtelen közel egy év után most katunk kedvet név nélkül postolni...ez megint a jól ismert nálatok bevett gyakorlat,hogy ha mond vmit,akkor hazudik...ezek vagytok ti,szép kis bárca... -
#11615 dex is csökkenti,nem csak RA,egy fullra(300+ dex) buffolt bárdnak már nem 3sec a 3sec,hanem mondjuk 0,7 lenne,de mivel 1,5 a minimum,ezért annyi...tehát minstrell 300 nemtomottmicsökkentiacasttimeot-al,már eleve járhat 3sec körül,na azt kell RA-val lenyomni 1,5re,ez nem azt mondom,hogy könnyü,de nem olyan kivitelezhetetlen dolog,mint azt te beállítod... -
#11613 linkeljem a képhez tartozó levelet is bazz?neked üldözési mániad van?mostmár mutass te vmit,mert eddigi alantas vádaskodásaid mint cáfoltam...nevetséges,ilyen okosjancsik vannak albiba,aztán egyes még okosabb albok csodálkozznak,ha mindent dokomentálok...btw képzelhetem nálatok milyen arcok lehetnek,ha alapból eza 'úgyis hazudik' reflex lép működésbe... -
#11611 na ezt egész HIbernia nevében visszautasítom,ez egy alantas,nőkhöz nem méltó gyanúsítgatás volt...ezt tőled nem vártam volna... -
Mester #11610 lol -
#11609 Ok rendben, azert lefogadom hogy a level amiben korbekuldted a kepet frocsogott a 'nerf scout' szavaktol. -
Mester #11608 úgy van hogy a sos a mez/root által elöidézett mozgésképlelenséget veszi le de a caster nem tud varaázsolni a mez miatt de ha megüti egy tank ami valószinű akkor egyszerüen elszalad spdel és szarrá nukkol mindenkit(mert a tank megtörte a mezt) és nem érik utol tankok szvsz így van(90%)
kicsi bonyolultnak tünnik nekem si amit írtam elsőre:P -
#11607 Gyanítom hibi vagy ... és rettentő gyáva.
Hibi magyarok szerintem ki kellene deríteni, nem e véletlen közületek való e magas röptű megnyilvánuls atyja ... már csak becsületből is. Bejelentkezés nélkül ... hát mit is mondjak, roppant bátor és humoros :) -
Kkri$z #11606 Eljutottam odáíg hogy nem olvasom ezt a fórumot megint egy darabig. További jó játékot mindnekinek és remélem összefutunk a hibikkel néha :)) -
#11605 "szal nekem te ne papoljál inteligenciáról,k?thx"
Botond bármikor összemérhetjük ... kevés ember létezik akivel szemben alulmaradnék ... mindenesetre kétlem, hogy te lennél az :) -
#11604 Jól van, alakul ez... (Nagyon röhög) Ajánlom figyelmedbe a szinoníma szótárakat épületes és magasreptű jelzősszerkezetek kiépítésére ideális, ha már fejből nem megy jobban, ne érts félre nem volt ez rossz, csak kicsit egyszerű, olyan trágyaszagú... Szép próbálkozás az érvényesülés felé, ne add fel, menni fog jobban is, drukkolok neked... A végén még megszokom ezt a fórumot. Hajrá! -
#11603 Dühös vagy
Mint mondtam nem szorulok védelemre, ha nem érted mit akarok mondani, (pedig egyértlemű) szívesen elmagyarázom. Nyugodtan küldhetsz emailt kérdésekkel és szépen válaszolok rá. (persze csak ha nem zavar, hogy ez ugye nem lesz nyilvános és nem csodálkozhat el a nagy közönség fergeteges stílusodon és nem érezheted mennyire nagy ász vagy ... mellesleg ha igényled és minden válaszom után, biztosítalak majd róla) -
#11602 Rocketynek akinek szelektív a látása:
"nem az a bajom, hogy itt domborítja ki mindenki az érdemeit, amit valamennyire helyénvalónak is tartok, nekem is bejön néha a macsó-bunkó-leverem az albikat/midiket, mint a szart stílis, nem erről van szó... Csak kissé nehezményezem ha valaki kiforgatja a másik szavait, és ebből egy tízsoros monológot csinál, mert olyasvalamiről beszél közben a másik nevében, ami csak az ő fejében létezik, ez virtuális ámokfutás...:) szántszándékkal írtam ennyire durván tegnap, mert kiváncsi voltam a reakciókra, és sajnos túl enyhének találom őket, igazad van, majd RvRen, szemtől szembe.... Ha ez a topic arról szól, hogy ki milyen minőségben játszhatja a fejét és anyázhatja a násikat..." -
Mester #11600 Minek léptél ki leírtam volna mi történt itt:p -
#11599 te meg megmondhatod cg-be,hogy elmehetnek a sunyiba mind,most nem bírok visszalépni bazz -
#11598 mindenestre érdekes ez a 'felnőttes' hozzáállás az ignore-listtel,és ez pont akkor kerül elő,amikor vmiról szó van azonkívűl ,hogy kinek a qrvaanyja...mondd azt,hogy de,az instamezznek 20sec a timere,és az mindig van,meg GPre ugyanez,csak a SoS félórás vagy vmi,de ez a nem mondok semmit,csak ha anyázásra kerül a sor,ez érdekes... -
Mester #11597 Igen, casterek nem tudnak castolni mondjuk de tankok tudnak ütni és spd5(vagy 6 tal ) szaladni.
Nem biztos hogy így van de szerintem igen és redb(ex alb cleric msot bard) is azt mondja hogy így van aztán nem tuti. -
#11595 ja,ennyire futja a színvonaladból -
#11593 végre vmi,ami meghaladja a 6évesek értelmi színvonalát...rock csak a vicc kedvéért írd mán le neki,amit írtam instamezzről+GP-ről+casttime csökkentésről,hátha vmi értelmeset is bír írni rá...btw nekem úgy tűnik,amíg anyázás volt nagyon ott volt a szeren,most hogy vmiről szó van,és vmi agymunka kellene a megvitatásához egyből ignore-re tesz(végülis egyszerűbb,mint beismerni vmit,azt beismerem)...ezt persze csak magamnak mondtam... -
Mester #11592 minstrel használhatja a saját purget és aztan sos-t. -
#11590 Tiffa,te érted,hogy miket írsz? pl:'a legutóbbi postomban épp Khur megszólítása miatt adtam nem tetszésemet, erre mondtam, hogy olyan kis butusos stb. ',vagyis,ha jól értem nekem nem szabad idióta szóviccet egy nickből csinálni,ezt levágtam,mert az 'butusos',mire felvetettem,hogy ez esetleg másnál is 'butusos',de úgy látszik nem egyenlő mércével mérsz,mert mikor rávilágítottam,hogy végülis mit írtál(mert te úgy látom azt se érted mit írtál) 'átmentél durvába ... és ez már nem a vagány durvaság, inkább olyan kis butás, hisztis, indulatos',szal nekem te ne papoljál inteligenciáról,k?thx...a védelem meg ezekután nem kétséges,hogy rádfér...
-
#11587 5 sec-et nehezen :D -
Rockety #11586 érdekel valakit even. -
Rockety #11585 http://routehero.com/cutwolf/
savage dmg screenik ha valakit esetleg még érdekel a daoc. -
Rockety #11584 te meg ki vagy? ide többet ne postolj, mert ez tényleg szánalmas. -
Rockety #11583 Sikeresen átvetted Khurrak általánosítok szövegét btw :). Mellesleg, nem én anyáztam , nem küldtelek el a faszba, akkor most miről is van szó Tiffa? Inkább Kyleal (akiről kiderült hogy értelmes ember valójában) beszélgess el. Tudjuk Kyle csak lesüllyedt a mi szintünkre (habár hol küldtelek a picsába, még mindig nem találtam meg) és demonstrálta mekkora taplók vagyunk. Sajnos ez nálam nem aratott túl nagy sikert, inkább hogy is mondjam visszájára sült el a dolog. Béke... köszi. -
Rockety #11582 Tiffa: nos akkor grats Kylenek mert munkája sikert aratott :
"elmehet mindenki a sunyi picsába, az albik úgyis elkenik a pofátokat vazz, nem tudom mire veritek magatokat, mert olyan bénák vagytok hogy semmi esélyetek on-line solitaire ben nyerni egy értlemi fogyatékos gyerekkel szemben a drogambulanciáról, haggyá má a PBAOE-del, holnap feltolom valamelyik lyukon nálad, csak röhögni lehet rajtatok stb. Király nem? Az meg öcsém, hogy embereket baxogatsz, akiket még nem csak nem is ismersz, kb. annyit jelent szvsz. hogy siralmas, ha valaki a táplálékláncban elfoglalt helyét ebben a játékban akarja ellenpontozni, erre nem lehet semmit mondani... Na várom az értelmes hozzászólásokat TE TAHÓ BAROM..."
Egyetlen probléma, hogy ezen a fórumon még nem láttam és ebből kifolyólag értelmes beszólása se volt sok (volt egyáltalán?) Bemutatkozásnak nem rossz, nem kell lesüllyednie sehová mert megy ez elsőre is ahogy én látom "rl problémákkal küzdő" 6 éves fiúgyermek szintjére. ( ez rám sajnos nem vitatkozik, de majd elmegyek orvoshoz hátha ). Nem fogok barmokkal vitatkozni Tiffa, te is tudod jól, hogy felesleges. -
#11579 Botond drága engem nem kell megvédeni.
Rockety: képzeld eljutott a tudatáig Kyelnek, csak próbált szegény, fáradtságos munkával lesüllyedni a ti kb 6 éves fogyatékos fiúgyermek szintetekre ... mellesleg, kicsit több kellene ahhoz egyáltalán vitába szállj vele, ez utobbi hozzászólás még próbálkozásnak is gyenge.
Ezen kivül az hogy esetleges valós életetek teli van gondokkal, illetve számtalan komplexusotok van az egyetlen elfogadható magyarázat arra, hogy amit itt műveltek. Ezt remélem nem kell kifejteni és teljesen egyértelmű, hogy mire gondolok. Ha esetleg nem, akkor ne találgassatok, kérdezzetek és elmagyarázom, de légyszike ne magyarázzatok bele semmit, mert abba kiválóak vagytok, hogy a sorok között olvassatok - rosszul. :) Vitára mindig kapható vagyok, és ha szinvonalasabb lesz örömmel állok elébe skacok. -
#11578 és mik lesznek azok a nagy változások?csak nem követitek a botondi-útat? lám-lám az én kezem messzebbre elér,mint bárki is gondolná végül csak elértem amit akartam:megreformálom hibiből az AoD-t -
Mester #11577 Ja akkor voltam afk:P(nem biztos de vmit ki kell találnom:))
Si miatt nálunk is nagyon kevés ember rvsrezik de ez azért is van mert emain/odins sokszor üres
és ezért inkább mobokat ölnek az emberek.
-
Rockety #11576 30sec és nem lehet CCzni a groupot szerintem elég nagy előny. -
#11575 ja,és grouppurge-nak se 20sec a timere azt mondanom se kell,szal az sincs mindencsatában... -
Rockety #11574 költői kérdés volt kyle, bár nem hatolt el a tudatodig sajnos :( -
#11573 "Addig is pls, értelmes, daoccal kapcsolatos dolgokat irjatok ide, amiken aztán nyugisan el tudunk vtázni"...egy példát mondj erre...