43179
  • Tiffa
    Botondok: örülök, hogy tudjátok ... bár rosszul, és örülök, hogy visszavonultok.
  • Lord Marcus
    Ez a spellcraft hogy működik? Azt tom hogy kelelenk azok az ékkövek hozzá. Mindegy hogy milyenek? És ez hogy működik, hol tudnám felvenni ezt a mesterséget???
  • Lord Marcus
    bár botond segített nekünk sok szavat szerezni a topicba -)
  • Lord Marcus
    lol, jah -)
  • Botond #11664
    ez atm nem igaz,a felsoroltakból már több is guild-tag...
    Tiffa: tudjuk,hogy te voltál,csak hogy valamivel meggyanúsíthass minket,hogy az albioni magyarok egy jó részének teljes szókincset felhasználjam ennek a kommentálásához:'szánalmas'...
    Weldrin: te már jártál pry/hibibe?akkor meg mittudsz te?a nevedet?végülis az is vmi...
    Hangi: eleve az az alapszitu,hogy ilyen nincs,egyébként jó eséllyel ez volt valóban...
    Mester: :-P inkább af102-es setted SCzetésével foglalkozz ;-)
    na most hosszasabb önkéntes számüzetésbe vonulok,szal jók legyetek addig is :-P
  • Tiffa
    Mester: egy szóval nem mondtam, hogy szerény lennék :) Az áltánosításért elnézést kértem, de mint írtam bárki lehetett, ahogy látom Botond egyre inkább elboruló elméjét, akár ő is. Véleményed szerint amikor ő gyanúsított meg engem, ugyanezzel, mármint, hogy én kommentáltam saját magam, nem ugyanezt tette?
    Esetleg vele is elbeszélgethetnél. Mellesleg tőlem még nem láthattál csúnya szavakat, míg Botondnál hemzseg. Remélem ezekben egyetértünk.
  • Hangianix
    Uberall megmondta mi lehetett. Sima loves criticallal, utana meg critical loves. Ugye az elso az alapsebzes + bonus, a masik meg az alap 2x-se (mondjuk ez nem biztos, de kb. annyi szokott lenni)
  • Mester
    Egyszerű az oka mindenkinek van egy játékszílusa amit játszani akar és azért van aki belép van aki nem nemhiszem hogy botonddal személyesen baja lenne donknak/rocknak/fidelnek/lothnak/nekem.

Néha idegesítő dolgokat írkál itt de nem csak ő csinálja ezt.

Amúgy te új karival xpzel már hónapok óta nem látlak emainban?
  • Mester
    Gyakorlatban már láttam müködni és müxik:o)(pbuck cisnálta ezt sokszor nég anno és walker is szokta).

Amúgy az elmúlt 20 postban botond és tiffa szóváltása enyhén gyerekes volt ezt azért már abba lehetne hagyni...

Tiffa: néhány dolgot túlzásba víttél te is miért írta volna hibi azt a f*szságot? bárki írható lehet nem is daocozik(még) és csak véletlenül tévedt be ide . Ilyen alap nélküli rágalmazást lehordást azért nem kéne.

Ezen viszon röhögtem egész sokat szerem az ilyen szerény embereket:""
    Botond bármikor összemérhetjük ... kevés ember létezik akivel szemben alulmaradnék ... mindenesetre kétlem, hogy te lennél az :)""

• Botond #11658
    'Na az igazi gond az az, hogy minstrelnek NINCS ilyen RA-ja...' jóvan,akkor legalább minstrel nerf ügyében nem kell lépnem
    ...de nerf scout azért
  • Botond #11657
    éngem ugyan nem drágám ,max a náthát
  • Botond #11656
    nerf scout persze kimaradt...nerf scout
  • Botond #11655
    és végül,de nem utolsó sorban,hogy világos legyen az álláspontom:'ti vagytok az ub3r kommando',ahogy mondod,és ezenkívűl:'lenyomtunk mint a rajzszoget',hát én a mint a bélyeget szófordulatot jobban kedvelem,de ez is így igaz,és ezen kedvességre a jövőben is fel lehettek készülve...
  • Botond #11654
    és jól láthatóan azt se bírtad feldolgozni,hogy (a gyökereknél maradva) az ember lejött a fáról,mert te megmaradtál a majom színvonalán...nerf scout
  • Botond #11653
    'Figyi, egyszer gyengek vagytok mint a csecsemoszar, maskor meg ti vagytok az ub3r kommando, valamelyik nem stimmel nemde? Nezz vissza a gyokerekhez (nem-nem, mielott felreertened, a forum gyokereire gondoltam), en spec aszerint itelem meg a hibiket',ja amikor anno 50es trollok vs 30as jó esetben 32es hibik volt a szerveren akkor nem nagyon ownoltunk,ez nem fér be a két agysejted közé?kínos...
    neked nefrusscoutisod lett bazzeg,aztán ha vki nem csatlakozik hozzád hevesen bólogatva ,hogy szegény szegény scoutok,és aki nem scout az mind annak a megrontoja,surmó-bunkó-paraszt,egy szavukat se hidd el mind hazduk,mind nerfért sír,sőt 99%-uk saját kezüleg írta a nerfelő patcheket,hát öreg ez már orvosi eset...
    egyébként meg le vagy sajnálva,és nerf scout bazzeg,mosmár csakazért is minden járokelőnek javasolni fogom,hogy nerf scout,és meg írok mitiknek+goának is,hogy nerf scout,mert azért a stealthet evadet pajysot bőven le nerfelhetnék róla,és a nyílvesszők árát is a hasonló szintű plate armorokkal kellene egy árfekvésbe hozni,ha majd 200g lesz egy arrow sok suttyó scout meggondolja mikor lő rám,még ha 1000t vagy 840t is lő,ami eleve kizárt,mert ha 1000t lő,akkor elég magas a nemtommilye ahhoz,hogy ne szórjon ennyire ,mert okoskatörp is megmondta,szal nerf scout-os polót nagy tételbe nálam lehet rendelni,majd linkelek róla screenshotot bazz
  • Botond #11652
    `az albok nagyon-nagyon overpoweredek.`,és ismét visszaérkeztünk a hogy adjunk mindent az én számba amit sose mondtam rovatunkba,nagy tapsot mai házigazdánknak: Tafayának,aki minden postot nekem tulajdonít /clap ...tanuljá meg olvasni bazz ...'Mi vagyunk a khiraly csavok',ilyet se mondott senki...'lenyomtunk mint a rajzszoget',ez meg így volt hülyegyerek ,te is ott voltál,nem?hátakkor?fáj az igazság?nem birod elviselni,ha 2 hazugságod között vki igazat is mond? ...'Nekem ez szegenysegi bizonyitvanynak tunik...',a fentiek tükrében nekem is...
  • Taranov
    Hangianix: MElyik birodalomban vagy? Te is Ablion?
  • Hangianix
    Ha mezzben van a cleric SoS alatt, akkor nem tudja elnyomni. :D
  • Mester
    Akkor tegyünk hozzá még egy bof ra-t is:))
  • Fidelcastor
    Megnéztem a képeket és nem találtam benne semmi különöset.2 style van benne amit üt. Az egyik hátulról a másik oldalról és mind2 stunnol. Ezek az áldozatok mind mezzelve vagy stunnolva voltak külömben nem tud oldalról vagy hátulról megütni 1 tankot 1vs1-ben. A sebzésekből ítélve szerintem az ellenfeleinek nem lehettek jó cuccai, külömben nagyobbak lennének a negatív módósítok. Ja és nem derül ki, hogy ez str relickkel együtt vagy nélkül van, de azért érdekesek.:)
  • Tafaya
    Figyi, egyszer gyengek vagytok mint a csecsemoszar, maskor meg ti vagytok az ub3r kommando, valamelyik nem stimmel nemde? Nezz vissza a gyokerekhez (nem-nem, mielott felreertened, a forum gyokereire gondoltam), en spec aszerint itelem meg a hibiket. Az meg hogy mindent dokumentaltok hogy mutogathassatok hogy:

1. Mi vagyunk a khiraly csavok, lenyomtunk mint a rajzszoget.
    2. Megolt egy albi, ilyen nem fordulhat elo, az albok nagyon-nagyon overpoweredek.

Nekem ez szegenysegi bizonyitvanynak tunik...
  • Hangianix
    En azt hittem stun az felperces. Legalabbis a dragonfang-es infik valami ilyesmit motyogtak. BW-n meg azt olvastam, hogy pl. a healer valamelyik ket mezze elnyomhato egymas utan, nem tudom a bardnal is igy van e, de valoban tapasztaltam en is.
  • Hangianix
    Hat van jo kis buffokat 3%-kal erosito RA-ja. Talan azzal. :DDD Mondjuk nem ertem minek van neki ilyen. A speed az buffnak szamit??? Mert akkor jo.
  • Uberlama
    Örültem, hogy az eddigiekben kellemesen el tudtunk beszélgetni, majd 1-2 hónap múlva visszanézek hátha felnőnek már addigra egyesek :)
  • Hangianix
    Doh, kozben latom erre rajott Mester meg Khurrak is, mindegy en szepen osszefoglaltam. :D
  • Hangianix
    Lehetetlen. Kell hozza AA 3 - 10 pont, utana a Mastery of Art minden pontja 3%-ot csokkent rajta. 1+3+6+10+14 kellene hozza es meg mindig nem lenne olyan gyors. Tehat 44 (RR5L4 kellene ahhoz, hogy elerje a 2.5-sec-et... Na az igazi gond az az, hogy minstrelnek NINCS ilyen RA-ja...
  • Tiffa
    :) hihi ... na most elkaptalak szivem
  • Botond #11638
    na megjött az én gonosz boszorkám,6tól meg guildxpzünk,szal holnap folytatjuk...pusz addig is
  • Hangianix
    rootoltal
  • Hangianix
    Nem tudsz semmit se csinalni csak szaladni. 1x mar bemasoltam azt hiszem Rockety-nek a dolgot, amig az SoS van, addig mozgasban nem korlatoz semmifele mezz/stun/root/speed decrease - de az egyeb dolgok azok ugy mennek, mintha aktivan rajtad lenne az effekt. Pl. ha te lerootoltam engem es utana jon az SoS, akkor tudok futas kozben instazni, de ha mezz-et kaptam es nem sebzett senki, akkor nem. A masik dolog az az, hogy ha vege van az SoS-nek, es az effekt nem mult el, akkor ott allsz mezben.
  • Botond #11635
    'Minek a magyarázata?',magad 2 nagyra becsülése között olvass vissza a kérdés többször is elhangzott,az hogy a sok 'majd emailbe,mert nyilvánosan beégni nem akarok' beírásod közben nem hatolt mily nagyra becsült oly apró értelmedbe az meg végképp nem az én hibám egyébként
  • Tiffa
    Mi ír le engem? Kiváncsi vagyok.
    Mellesleg sose lehessen gyermekem, ha én követtem el ... így remélem elhiszed, hogy nem én voltam. Vannak olyan szavak a postban amik az én számat még sose hagyták el.
    Azzal nem vitatkozom, hogy gonosz boszorka vagyok, csak lehet máshogy értem mint te :)
  • Botond #11633
    /clap bár a /bow lemaradt a postod végéről,pedig úgy sokkal hatásosabb előadás lett volna
  • Botond #11632
    én nem vagyok szóvivő,csak én nap mint nap beszélek velük,és megnyugtathatlak hiberniában nincs senki aki haragot táplál irányodban...'másrészt még mindig nem bizonyított, hogy nem hibi volt ',ez gyanúsan kezd engem azon gondolat felé terelni,hogy esetleg te saját magad voltál ez elkövetője mind2 postnak,csak hogy minket besározz,nagyon kis gonosz boszorka vagy ,de talán mi is az 'ártatlanság vélelme, meg egyebek' ősbarbárságra való tekintettel elhisszük,hogy ne te provokálsz minket direktbe lol...'Azt, hogy egyeseket feldühítettem e vagy sem, te azt nem tudhatod szerintem, maximum abban lehetsz biztos, hogy téged igen vagy nem. ',hát tudod,ha 2 ember beszélget egymással akkor kiderül,hogy mit gondol a másik,ez persze csak olyan emberekre igaz,ahol az az alapszitu,hogy az illető tudja,hogy amit mond az mit jelent,ha vki asse tudja mit mond,akkor lehet az az eset,amit te említesz...'éngonoszságomra, ',ez fogalomzavar a gonosz nem szinonimája a téged legjobban leíró szónak...
  • Tiffa
    Elrontottam, nagyra értékelem magam, de az nem igaz, hogy túlértékelem magam, köszönöm.
  • Tiffa
    Minek a magyarázata?
    Gondolom, úgy érted női mivoltomra tekintettel ... hát kommentáld nyugodtan, kétlem, hogy ebbe bele tudnál kötni, úgy, hogy nem is ismersz.
    Azt, hogy egyeseket feldühítettem e vagy sem, te azt nem tudhatod szerintem, maximum abban lehetsz biztos, hogy téged igen vagy nem. Nem értékelem nagyra magam, köszönöm.
    Adok magamra, köszönöm, nem kell kioktatni, ezt is köszönöm, másrészt még mindig nem bizonyított, hogy nem hibi volt ... bár rendben, legyen ... ártatlanság vélelme, meg egyebek ... arra kiváncsi lennék azért - csak hogy picit kötekedjek :) - hogy a többi aranyfalat se haragszik éngonoszságomra, vagy te vagy a szóvivő (nem haragszunk).
  • Botond #11629
    k,gondolkozási időt kérek ez ügyben,minstrell-em még sose volt,majd utána nézek,ha időm engedi...
  • Botond #11628
    'Mint említettem emailben elküldöd a kérdéseid és válaszolok rá természetesen ... de nem vagyok különösképp exibicionista szóval feleslegesnek tartom a fórum ilyetén való spammolását, de szívesen megtárgyalom veled.'...itt volt az eredeti,ide kivánkozik a magyarázata is szvsz,de legyen,fátylat rá...'Nem méricskélem aranyom, tökéletesen tisztában vagyok a képeségeimmel.',ezt csak nőnemű mivoltodra nem kommentálom bővebben ...'Mindamellett elképzelhetőnek tartóm, hogy valamelyikötöket felhúztam kicsit és így vezette le indulatait',túlértékeled magad aranyom,te nem tudsz senkit annyira felbosszantani,hogy ilyenre vetemedjen...'de ha tévedek elnézést kérek természetesen',k nem haragszunk,de jó lenne ha jövőben adnál magadra,és ilyen alantas alap nélküli vádaskodásba nem mennél bele,thx
  • Tiffa
    Teljesen bizakodó vagyok, ha ezt ki forgatja valaki, akkor ennyi ... oda minden reményem ... szerintem nem fogják.
  • Tiffa
    "és igazán érdekelne,hogy konkrétan mi a válaszod"
    Mint említettem emailben elküldöd a kérdéseid és válaszolok rá természetesen ... de nem vagyok különösképp exibicionista szóval feleslegesnek tartom a fórum ilyetén való spammolását, de szívesen megtárgyalom veled.
    "méricskéled az inteligenciádat"
    Nem méricskélem aranyom, tökéletesen tisztában vagyok a képeségeimmel.
    Még ide tartozik: az aranyom-életem-drága megszólításokat nem pejoratív értelemben kell érteni, a hangnem enyhítése miatt használom, és szeretném, ha véletlenül se gondolná senki, hogy gúnyosan, köszönöm.