43179
-
#11724 NEKEM VAN! -
Mester #11723 Igaz:)
Hány embernek van innen si-je? -
#11722 van nekem is daocom -
Kkri$z #11720 Elég kevés embernek van angol SI , amennyire én tudom. Mindneki most intézi szóval csak türelem. -
KGB #11719 Haho, emberkék lenne egy kérdésem:
Úgy néz ki nem csak sima DAoC-hoz lesz nem sokára német cd-kayem, de SI-hez is. Tud valaki valami helyet ahonnan tudnék egy angol SI-t leszedni?(Sima DAoC-om már van thnx az itt található segítőkész embereknek :)) -
#11718 Csak gratulalni tudok aki torolte/toroltette az infoatadasra letrehozott topicot, gondolom elemi erdeke ennek a szennynek a fenntartasa. Hajra hibik, most mar a tietek a terep -
#11717 Ami poen hogy sokan azzal magyarazzak hogy nem buntetik a daox-ot, hogy nem lehet detektalni. Ok biztos csukott szemmel irtak be a windowed=1 -et a user.dat-ba :) -
#11716 Elvileg a DAoX is tiltott, az mar mas kerdes hogy a jatekosok kb 50%a hasznalja
A legtobb RPt szerzo guildokat meg szivesen megneznem, szvsz lehet hogy Xunleasheddel rohangalnak frontierben ... telleg ha mar annyi albioninak szurja a szemet az NP igazan rakenhetnenk hogy hasznalja, csak nehany tanut kene szerezni, aztan nem lenne tobbe gond hogy legyakott RvRen - hogy is mondjak? "A cel szentesiti az eszkozt" -
#11715 az csak ablakban futtatja, amire te gondoltál az a Xunleashed, na az tiltott -
#11714 Amit becopyztam az este 8-kor volt, most is megnéztem, már javítva van. -
#11713 A DAOx segédprogram ami ablakban futattja a játékok, elvileg nem engedélyezett. -
#11712 Ez de lol :). Nézzétek meg az alábbi linken, hogy kik claimelik a keepeket, főleg a hibi keepeket ;P.
Kicsit tudunk? ;P. (persze, lehet, hogy valaki már nem látja a poént, ha javítják a hibás chronicles xml-eket)
http://www.lordsofengland.com/servers.php?server=Prydwen -
#11711 az jó lenne mivel néha vissz akell mennem... -
Mester #11710 Hát nemtom szerintem arra jó hogy játék közbe ki lehet léptni windowsba... Fórumokat olvasni etc. -
#11707 már bannoltak playereket radar használatért ezér sztem senkise használja, meghát a játék élvezete tekintetébe se, meg fair játékért se, meg a .... -) -
#11705 Volt már oylan hogy egy birodalokm uiralta minden outpostot? -
#11703 Heló! Ha Ausztriában veszek egy német használati utasítással ellátott daocot és SI-t, akkor azt angol szerveren lehet játszani? Egy kicsit tudnátok erről beszélni? Sűrgös lenne, nehogy rosszat vegyek...
Köszi szépen... -
KGB #11702 Egy apró kérdés egy leendő gamertől, mi az a Daox? -
#11701 Ja mai RvR - emain. Nincs speed, nincs nuke, nincs cc. Suicide on hib zerg. Odinban ha mas nincs is, de van speed. Hurra. Minstrel LD-re megy amg-nel, 10 perc utan se jon vissza. 20 perc kolbaszolas utan jon egy 44-s minstrel. Elmegyunk Uppland-re, erre a fel csapat bejelenti ott, mielott nekimennenk a midiknek, hogy ok akkor most kilepnek... Ongyilok.
Port emainbe. Nincs hely, csak a zergben, koszonom abbol nem kerek. Minstrel haver Odinban, na gyorsan ongyilok megint (leugraltam a varfalrol), de megse kapok csapatot, mert kozben megerkezik 3 infi + 1 scout es stealther grp lett beloluk... Akkor mar kisse ideges voltam elindultam hpk fele, hogy veget vetek az eletemnek. Mar elcsesztem ugy 32gp-t az ugralos ongyilkossagokkal, mondom tobbet nem. A hpk domb aljan talalkoztam Mal-lal, akkor mar annyira nem erdekelt a dolog, hogy leultem, akkor nagyobbat ut legalabb, meg kozben csokokat dobaltam es tancoltam. Szerintem o azt hitte ki akartam lepni, mert utana nem-et intett... Lourker elmondhatod neki, bar nem fontos, hogy nem kiloggolni akartam, csak mar a tokom tele volt az egesszel... -
#11700 Ja igen, tehat ugy ertettem, ha mar mezz utan nyomtak be az SoS-t. -
Mester #11699 azon múlik hogy mezzelve voltál elötte vagy nem...
Alyrnak:
http://www.influenced.net/daox_euro_157_classic.zip
http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip -
Arwenke #11698 A SoS nem csak futni lehet, ezt bizton allitom, sokszor probaltam mar. -
Arwenke #11697 Ha SoS nyomok en mindig tudok utni ddzni, ha meg utnek ha nem. -
#11696 Esetek 90%-ban azert tudnak dd-zni es utni, mert valaki okosan meguti oket. :D Nekm nincs purge-om es talan 100-bol 2x nem utottek/nukeoltak kozben. Na, az nem is 90, hanem 98% :) -
#11692 Érdekesség:
Caer Benowyc
--> Guardians of Power
Caer Berkstead
--> The Black Circle
Caer Boldiam
--> The Dragon Senat
Caer Erasleigh
--> Lords Of England
Caer Hurbury
--> The Rigante
Caer Renaris
--> Disciples Of Aldur
Caer Sursbrooke
--> Order of the Knights Templar
Arvakr Faste
--> Fedaykin
Bledmeer Faste
--> Angels of Darkness
Blendrake Faste
--> White Rose
Fensalir Faste
--> Brotherhood of Dawn
Glenlock Faste
--> Angels of Darkness
Hlidskialf Faste
--> White Rose
Nottmoor Faste
--> White Rose
Dun Ailinne
--> Angels of Darkness
Dun Bolg
--> Angels of Darkness
Dun Crauchon
--> Servants of the Lake
Dun Crimthainn
--> Angels of Darkness
Dun Da Behnn
--> Angels of Darkness
Dun na nGed
--> Angels of Darkness
Dun Scathaig
--> Angels of Darkness
Forrás a LoE honlapja. -
#11691 sztem a saját fórumok-ra keleltt volna raknod, akkor moderálhatnád, vagy bírjunk ráé egy moderátort hogy jöjjön daocozni -) -
#11690 Szamold meg az utso 100 hozzaszolasbol mennyi volt ertelmes? Keves lesz... -
#11689 Szerintem nincs ertelme. En eddig se surun anyaztam itt es ezutan se fogok, mindenki szamoljon el 10-ig, 100-ig, kinek vermerseklete szerint es csak utana szoljon hozza.
Abban megallapodhatunk, hogyha valaki nem a temahoz szol hozza, akkor szolok egy moderatornak, aki torli a hozzaszolast. -
#11688 De a tietek nem beszart, hanem minden eltunt. Raakartam keresni az Egy Magyar guildre es semmi. Sot, a Nolby Pride sincs fent. Mondjuk mar ezert megerte. :D -
#11687 Csak azert uber mert az ellen az esetek 99%-ban megtori a mezz-t. Az meg nem a mi hibank. :D -
#11686 Nyitottam egy uj Camelot topicot, keretik figyelmesen elolvasni az elso irast. En valszeg ezt a topicot nem fogom a kozeljovoben latogatni.
A cim:
DAoC flame nelkul -
Arwenke #11685 Ha lehet akkor en is SoS reflexbol, bar purge is kellene, majd azt is beszerzem, idovel.:) -
#11684 thx, megnézem
-
Arwenke #11682 SOSban nincs speed 5, szvsz. -
Arwenke #11679 Itt van sok info a cabalistrol, nezd meg.
http://www.cabalist.org -
Fidelcastor #11676 Vagy olyan link is érdekelne, ahol megtalálhatóak ezek az infók. -
Fidelcastor #11675 Most 260-an vannak online prydwen/hiberniában.
Tegnap este játszottunk Kameleonnal exc/midiben és 780-an voltak online. Nem semmi:) -
Fidelcastor #11674 Albioniakhoz lenne egy kérdésem, de főleg inkább akinek van Cabalistája ahhoz.
Milyen tipusú mobok vulnerablek vagy neutrálisak matter varázslatra? -
#11672 Éppen én is most néztem ... de a guild statok se frissülnek, a legtöbb embernek nálunk 0 a last week rp-je ... érdekes. De pl a claimet mutatja. -
#11671 Mi tortent hiberniaval? A stat oldalakon beszartak az adatok. Ennyire nincsenek kevesen. :D
HIBERNIA
RealmRP: 0 (0.00%)
Guilds: 0 (0.00%)
Player: 0 (0.00%)
Chars: 0 (0.00%)
Active: 0 (0.00%)
Melee: 0% bonus
Magic: 20% bonus