43179
  • Taranov
    NEKEM VAN!
  • Mester
    Igaz:)

Hány embernek van innen si-je?
  • Taranov
    van nekem is daocom
  • Kkri$z
    Elég kevés embernek van angol SI , amennyire én tudom. Mindneki most intézi szóval csak türelem.
  • KGB
    Haho, emberkék lenne egy kérdésem:
    Úgy néz ki nem csak sima DAoC-hoz lesz nem sokára német cd-kayem, de SI-hez is. Tud valaki valami helyet ahonnan tudnék egy angol SI-t leszedni?(Sima DAoC-om már van thnx az itt található segítőkész embereknek :))
  • Tafaya
    Csak gratulalni tudok aki torolte/toroltette az infoatadasra letrehozott topicot, gondolom elemi erdeke ennek a szennynek a fenntartasa. Hajra hibik, most mar a tietek a terep
  • Tafaya
    Ami poen hogy sokan azzal magyarazzak hogy nem buntetik a daox-ot, hogy nem lehet detektalni. Ok biztos csukott szemmel irtak be a windowed=1 -et a user.dat-ba :)
  • zippofcy
    Elvileg a DAoX is tiltott, az mar mas kerdes hogy a jatekosok kb 50%a hasznalja
    A legtobb RPt szerzo guildokat meg szivesen megneznem, szvsz lehet hogy Xunleasheddel rohangalnak frontierben ... telleg ha mar annyi albioninak szurja a szemet az NP igazan rakenhetnenk hogy hasznalja, csak nehany tanut kene szerezni, aztan nem lenne tobbe gond hogy legyakott RvRen - hogy is mondjak? "A cel szentesiti az eszkozt"
  • Hyder
    az csak ablakban futtatja, amire te gondoltál az a Xunleashed, na az tiltott
  • Tiffa
    Amit becopyztam az este 8-kor volt, most is megnéztem, már javítva van.
  • Tiffa
    A DAOx segédprogram ami ablakban futattja a játékok, elvileg nem engedélyezett.
  • Bith
    Ez de lol :). Nézzétek meg az alábbi linken, hogy kik claimelik a keepeket, főleg a hibi keepeket ;P.
    Kicsit tudunk? ;P. (persze, lehet, hogy valaki már nem látja a poént, ha javítják a hibás chronicles xml-eket)
    http://www.lordsofengland.com/servers.php?server=Prydwen
  • Lord Marcus
    az jó lenne mivel néha vissz akell mennem...
  • Mester
    Hát nemtom szerintem arra jó hogy játék közbe ki lehet léptni windowsba... Fórumokat olvasni etc.
  • Lord Marcus
    már bannoltak playereket radar használatért ezér sztem senkise használja, meghát a játék élvezete tekintetébe se, meg fair játékért se, meg a .... -)
  • Lord Marcus
    Volt már oylan hogy egy birodalokm uiralta minden outpostot?
  • Taranov
    Heló! Ha Ausztriában veszek egy német használati utasítással ellátott daocot és SI-t, akkor azt angol szerveren lehet játszani? Egy kicsit tudnátok erről beszélni? Sűrgös lenne, nehogy rosszat vegyek...
    Köszi szépen...
  • KGB
    Egy apró kérdés egy leendő gamertől, mi az a Daox?
  • Hangianix
    Ja mai RvR - emain. Nincs speed, nincs nuke, nincs cc. Suicide on hib zerg. Odinban ha mas nincs is, de van speed. Hurra. Minstrel LD-re megy amg-nel, 10 perc utan se jon vissza. 20 perc kolbaszolas utan jon egy 44-s minstrel. Elmegyunk Uppland-re, erre a fel csapat bejelenti ott, mielott nekimennenk a midiknek, hogy ok akkor most kilepnek... Ongyilok.

Port emainbe. Nincs hely, csak a zergben, koszonom abbol nem kerek. Minstrel haver Odinban, na gyorsan ongyilok megint (leugraltam a varfalrol), de megse kapok csapatot, mert kozben megerkezik 3 infi + 1 scout es stealther grp lett beloluk... Akkor mar kisse ideges voltam elindultam hpk fele, hogy veget vetek az eletemnek. Mar elcsesztem ugy 32gp-t az ugralos ongyilkossagokkal, mondom tobbet nem. A hpk domb aljan talalkoztam Mal-lal, akkor mar annyira nem erdekelt a dolog, hogy leultem, akkor nagyobbat ut legalabb, meg kozben csokokat dobaltam es tancoltam. Szerintem o azt hitte ki akartam lepni, mert utana nem-et intett... Lourker elmondhatod neki, bar nem fontos, hogy nem kiloggolni akartam, csak mar a tokom tele volt az egesszel...
  • Hangianix
    Ja igen, tehat ugy ertettem, ha mar mezz utan nyomtak be az SoS-t.
  • Mester
    azon múlik hogy mezzelve voltál elötte vagy nem...

Alyrnak:
    http://www.influenced.net/daox_euro_157_classic.zip

http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip
  • Arwenke
    A SoS nem csak futni lehet, ezt bizton allitom, sokszor probaltam mar.
  • Arwenke
    Ha SoS nyomok en mindig tudok utni ddzni, ha meg utnek ha nem.
  • Hangianix
    Esetek 90%-ban azert tudnak dd-zni es utni, mert valaki okosan meguti oket. :D Nekm nincs purge-om es talan 100-bol 2x nem utottek/nukeoltak kozben. Na, az nem is 90, hanem 98% :)
  • Tiffa
    Érdekesség:

Caer Benowyc
    --> Guardians of Power
    Caer Berkstead
    --> The Black Circle
    Caer Boldiam
    --> The Dragon Senat
    Caer Erasleigh
    --> Lords Of England
    Caer Hurbury
    --> The Rigante
    Caer Renaris
    --> Disciples Of Aldur
    Caer Sursbrooke
    --> Order of the Knights Templar

Arvakr Faste
    --> Fedaykin
    Bledmeer Faste
    --> Angels of Darkness
    Blendrake Faste
    --> White Rose
    Fensalir Faste
    --> Brotherhood of Dawn
    Glenlock Faste
    --> Angels of Darkness
    Hlidskialf Faste
    --> White Rose
    Nottmoor Faste
    --> White Rose

Dun Ailinne
    --> Angels of Darkness
    Dun Bolg
    --> Angels of Darkness
    Dun Crauchon
    --> Servants of the Lake
    Dun Crimthainn
    --> Angels of Darkness
    Dun Da Behnn
    --> Angels of Darkness
    Dun na nGed
    --> Angels of Darkness
    Dun Scathaig
    --> Angels of Darkness

Forrás a LoE honlapja.
  • Lord Marcus
    sztem a saját fórumok-ra keleltt volna raknod, akkor moderálhatnád, vagy bírjunk ráé egy moderátort hogy jöjjön daocozni -)
  • Tafaya
    Szamold meg az utso 100 hozzaszolasbol mennyi volt ertelmes? Keves lesz...
  • Hangianix
    Szerintem nincs ertelme. En eddig se surun anyaztam itt es ezutan se fogok, mindenki szamoljon el 10-ig, 100-ig, kinek vermerseklete szerint es csak utana szoljon hozza.

Abban megallapodhatunk, hogyha valaki nem a temahoz szol hozza, akkor szolok egy moderatornak, aki torli a hozzaszolast.
  • Hangianix
    De a tietek nem beszart, hanem minden eltunt. Raakartam keresni az Egy Magyar guildre es semmi. Sot, a Nolby Pride sincs fent. Mondjuk mar ezert megerte. :D
  • Hangianix
    Csak azert uber mert az ellen az esetek 99%-ban megtori a mezz-t. Az meg nem a mi hibank. :D
  • Tafaya
    Nyitottam egy uj Camelot topicot, keretik figyelmesen elolvasni az elso irast. En valszeg ezt a topicot nem fogom a kozeljovoben latogatni.

A cim:

DAoC flame nelkul
  • Arwenke
    Ha lehet akkor en is SoS reflexbol, bar purge is kellene, majd azt is beszerzem, idovel.:)
  • Lord Marcus
    thx, megnézem
  • Arwenke
    SOSban nincs speed 5, szvsz.
  • Arwenke
    Itt van sok info a cabalistrol, nezd meg.
    http://www.cabalist.org
  • Fidelcastor
    Vagy olyan link is érdekelne, ahol megtalálhatóak ezek az infók.
  • Fidelcastor
    Most 260-an vannak online prydwen/hiberniában.
    Tegnap este játszottunk Kameleonnal exc/midiben és 780-an voltak online. Nem semmi:)
  • Fidelcastor
    Albioniakhoz lenne egy kérdésem, de főleg inkább akinek van Cabalistája ahhoz.
    Milyen tipusú mobok vulnerablek vagy neutrálisak matter varázslatra?
  • Tiffa
    Éppen én is most néztem ... de a guild statok se frissülnek, a legtöbb embernek nálunk 0 a last week rp-je ... érdekes. De pl a claimet mutatja.
  • Hangianix
    Mi tortent hiberniaval? A stat oldalakon beszartak az adatok. Ennyire nincsenek kevesen. :D

HIBERNIA
    RealmRP: 0 (0.00%)
    Guilds: 0 (0.00%)
    Player: 0 (0.00%)
    Chars: 0 (0.00%)
    Active: 0 (0.00%)
    Melee: 0% bonus
    Magic: 20% bonus