43179
-
#11768 Hat ja, toled ennyit lehet elvarni. Nem sok, de legalabb hozod. -
#11767 Sajna a te jellegzetes bunko stilusodra csak igy lehet valaszolni (es ez nem flamem hanem eszrevetel). En is irhatnek hangzatos meseket a noskill pbaoe grpokrol, de nem teszem. Viszont akkor is sirnatok ha az ns-ek 3x-os szorzot kapnanak meg ingyen IP-t. Akkor mar azert mert nem tudtok leverni egy komplett fg-t.
Es barmilyen "rendes" vagy, en is olvasok VNBoard-ot, szoval en is tudok rola, a gond az hogy addigra lesz 2-3 masik karim amivel jatszok, es nem biztos hogy ki akarom varni a karacsonyt. 1.60 olyan 1 honap mulva lesz talan, 1.61-nek meg a US-ben sem indult el a tesztelese. -
Rockety #11766 lehet nem kéne szólnom, de elég rendes gyerek vagyok, ne töröld a scoutodat 1.60 után (akkor ugyebár nem lesz archer javítás) mert 1.62 - 1.65 között 100% az ijász kasztok javítása. vnboardon és tl reportba volt benne. -
Rockety #11765 Hát igen , championnak hátat fordítasz:
dd, snare, annihilation and you are dead :) nem is éri meg másik tank karival lenni hibiben mostanába. -
Rockety #11764 ja azt kihagytam tényleg, csak annyi volt hogy 3x ölt meg a skac azt végre be-paztam majd creeping deathet simán evadelte azt jól df-lt :) én erre meg ideírtam, hogy mivan. Nem tetszik nem tetszik, de barmozni nem kéne egyes illetéktelen személyeknek :) -
Rockety #11763 nem flame volt de te már gerjeszted a tüzet :)
Egy vicces story ( tafaya te ne olvasd el mert még a végén flém lesz):
US: Ok, putting together RvR group for Iraq raid... who's in?
Turkey: Only if someone makes me new armor. Last Iraq raid I lost money on
US: *sigh* Ok, can't build you the new armor, but I'll help pay for it. How
much you need.
Turkey: 6 Plat.
US: WTF?! You're not building the armor out of platinum, ya tard.. no
frikking way.
Turkey: Yeah, but I wanna get it SC...
US: 3 plat, and that's all I'm offering.
Turkey: Sweet. Ok, I'm in.
http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=4375
Valaki megkérdezte ingame hogy mennyi egy full set mp leather armor: (bocs nem emléxem ki volt szal inkább ideírom):
MP AF102 Leather
Gloves - 425g
Hat - 1280g
Boots - 425g
Legs - 1280g
Sleeves - 865g
Jerkin - 2145g
Full Suit - 6420g
-
Rockety #11762 szimplán: anyád :) -
Evilmann #11760 Efreet az maga a moderator. -
#11759 Valszeg vasárnap nem dolgoznak ... -
#11758 Már írtam a moderátornak, hogy törölje a postot ... -
#11757 Jól van értem;csak pojén vót!
Sorry... -
#11756 Akkor tartsd meg Magadnak ha Neked annyira kell!
Persze a jót azt már nem osztjuk meg igaz?
-
#11755 Nédmán-e!
Előbújt a moderátor?
-
#11754 CDKey-t nem adunk ki publicba... -
#11753 Hi all!
Régóta fenem már a fogam 1 DAOC-ra de sajna eddig még...és ezután meg főleg nem kapok...
Valszinű megvárom SWG-t!
;)
De hátha sikerül vmit segitenem a lenti seriallal;ennyit sikerült lehúznom egy ftp-ről(dc++)aztán annyi...
Nem tudom mit ér;de szivesen ha vki hasznát veszi!
Üdv!
-
#11752 Krissz073 már le is szokott a DAoC keresésről. Vagy talált ő is? -
#11751 ja télleg -
#11749 azt hiszem olyan volt, hogy a kezét kinyújtotta és a kézfejével intett, hogy jöjjön közelebb a célpont. -
#11748 Figyi ha nem flame celzattal irta volna akkoreleg lett volna annyi hogy:
Sajnos latszik hogy NS-eknek meg kell venniuk a Purge-t, mert anelkul elegge eselytelenek a DF infik ellen. Nem kell hangzatos torteneteket talalni. -
#11747 Tudja valaki, hogy nezett ki a regi /taunt? En nem is tudtam, hogy volt :) -
Mester #11745 Si-t Ausztriában vetted meg?
Ha vki tud eladó Si-t az szóljon bátran:p -
#11744 Well, tegnap azonos grp szammal kicsinaltuk az NP-t tobbszor egymas utan (teny, a masik grp egy SotL grp volt velunk). :) -
#11742 Hozzateszem hogy az ilyen barmok miatt kurtak el a kasztokat... -
#11741 És most azt várod el hogy sajnáljunk? Erről beszélek hónapok óta, addig nem nyugszotok míg esélyetelenekké nem gyalázzák a másik 2 realmet?? Már most is hányás kvázi miattatok az RvR, az NP biztos csak azért ment hibibe, hogy szívhasson purge nélkül infik ellen... -
Drilla #11740 Zip már leirta, csak kevesen vannak Midgardban, többnyire én vagy Rotugandor az, akit megtalálsz, bár én többnyire nem Drillával vagyok. Ha kell segitség, szólj. -
Rockety #11739 igen megöltek sokszor egymás után bizonyos személyek bizonyos helyen :d -
Rockety #11738 Hogyan verjünk le egy nightshadet akinek éppen nem ready a purge!
A kari generálásnál briton vagy saracen után válasszuk a roguet mint kasztot, lvl 5on menjünk el infiltrator trainerhez! ( EZ NAGYON FONTOS! ) Majd egészen lvl 50ig hozzuk fel a thrust fegyver családot és utánna:
1, álljunk egy helybe mint egy balfasz
2, hagyjuk hogy ns be pazon
3, nyomjuk meg a dragonfang nevű style-t a quickbaron
4, alázzuk meg a gyereket a fasza 9s-stunal
5, röhögjünk egy jót, ingyen rp.
remélem segítettem ezzel a kis útmutatóval. -
#11737 Meg tudtommal vagyunk paran Excalibur/ Midgardban, albioniak kozul nekem van ott egy 43as skaldom, Grizlinek egy 45os, Drilla healere mar 50es, meg asszem Khurraknak is van ott vmilyen karija ... sot talan Prywden/ Hiberniabol is jatszanak ott nehanyan, nemtom.
Midiben a legtaposabb karik: healer, skald, bonedancer, savage (bar az SI karik mindenhol taposak szvsz - a lvl21 reaverem buffbottal siman szolozik piri undeadokat, es 1/3ad hpja meg marad is ) Csak jobb ott jatszani ahol tobben vagyunk, meg igy is gond hogy nagy a szoras (szintben). -
#11736 FRIAR -
Arwenke #11735 Theurgist, abbol is earth, azt imadjak.:) -
#11734 Asszem a windows xp-ben a "villámnézet"-tel.
Legalábbis nekem működik. -
#11733 a daoc ebben a formátumban metni el a screenshotokat
-
#11732 *.tga filet mivel tudok olvasni??? -
KGB #11731 CD key lesz (pár nap) nekem a cd másolat kell, vagy egy ftp ahonnan letudom szedni... -
#11730 sztem irja valami moderátornak vagy forummailre nemtom és kérdezd meg mi történt -
#11729 Angol SI nemgond, annyit adok amennyit elbírsz, csak szerezz hozzá CD keyt, az tökmind1 milyen, német vagy francia -
KGB #11728 Újabb kérdések:)
Játszik valaki magyarok közül Midgardban? (Itt csak Albion és Hiberia megnyilvánulásokat szoktam látni...)
Albionban játszók: Ha inkább grouppolni szeretek és Alb-ban indulnék, akkor a Theurgist, Friar, Mercenary közül melyik a javasoltabb? Ill. gondolkoztam Minstrelen is csak nem igazán értem hogy működnek a dalai... -
#11727 kár, de végülis így is jó -
Arwenke #11726 Van benne par dolog ami nemet marad, pl az optionsban menu pontok, meg ilyenek. -
#11725 Német nyelvű daocom van és SI. Vajon, ha angol szerverre megyek, angol lesz a menü és az npc-k beszéde?