43179
  • Rockety
    az nem chanter volt hanem egy mentalist (nem én :) és előtte még más világra küldött két albok ha jól emléxem (mielőtt megölted volna)
  • Drilla
    Menj el ide: http://camelotvault.ign.com/ a baloldali menüben találod a Message board-okat realmek és karakterek szerint. Jó böngészést:)
  • Rockety
    ezzel nem értek egyet, mindenki aki ezt a játékot elkezdi, 99%-ba albionba megy , én is igy tettem... csak betaba elég is volt belőle.
  • Hangianix
    Velem is duelezhettel volna, igazan nem ertettem miert akart Redb pl mezzelni, amikor tok egyedul voltam speed nelkul. :D
  • Mester
    Szóltam nekik hogy ÉN:P arkarok duelezni veled:p de hülye manahcnater(akinek van lvl50 albi karija sotl.ben mellesleg) megölt téged.
    Majd legközelebb szólok az egyik lw champnak.
  • KGB
    Hali mindenki!

Valaki legyen olyan jó mondja már meg nekem mik azok a VN boardok és merre találom őket :)
    Thnx.
  • Uberlama
    Mester nem neked van 40es tank altod ? az enyim 41es, nem akarsz egy duelt? (albikat leverem, kivéve a friart :-) )
  • Mester
    lol
  • Taranov
    Légyszi azt mondjátok el nekem, hogy hogyan lehet money-t szerezni, mikor már elértük a kellő szintet?
  • Taranov
    Ja, az útlevél gond. De vasúttal nagyon szuper, az letesz bécsben, én onnan "nyomorbuszokon" viszik az embereket (?) a Media MArktba. Ami tök jó, 3× akkora kb. mint a westendi.
  • Lord Marcus
    visszajött?
  • krisz073
    Csak fizetösön tudsz játszani
  • Evilmann
    Nem létezik.
  • Tiffa
    Sziasztok Botondok, hát hamar lejárt a "hosszas önkéntes számüzetésetek". Kicsit még nyújthatttátok volna életeim.
  • Tafaya
    Ne faradj Ubi, torkig vagyok a "mondjunk valami hujeseget aztan fogjuk ra a masikra hogy o mondta" hibi dumabol, ez az utolso irasom itt, remelem Botond es tarsai most orulnek, de az informaciotartalom a 0 ala sullyedt, ez a topic mar reg nem arrol szol amirol kellene. Kellemes anyazast, hibiknek sirast es melldongetest, bye.
  • Uberlama
    Én csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem írtad.
    Nem kötözködés címén, de igenis TE is meg a többi hibi IS rinyált buffbotos albikról, meg hogy a The 30nek van a legtöbb, asszem ezt írtátok, meg hogy hibiknek alig van, meg ilyenek.
    Amúgy meg itt rinyáltatok egyből amikor általánosított valamelyikőnk a hibikkel kapcsolatban, erre TE most mit is irtál? Ja bocs, lehet nem is TE írtad, hanem a 6platina. Bocsi akkor, tudod elnéztem, de nem tehetek róla mert az AAE-be tartozom.

Egy jó tanácsot légy szíves fogadj meg egy teljes mellszélességgel AAE-tagságát vállaló vkitől: NE írkálj ide többet pls, akkor talán Tafy is abbahagyja, meg minden albi meg hibi is, és akkor talán végre azt a célt fogja szolgálni ez a fórum amire alapvetően létrehozta Hyder(asszem Ő követte el ezt ).
  • Arwenke
    KGB oda mesz ahova jol esik, ne hagyd hogy barmelyik fel is be folyasoljon. Nezd meg neked melyik jonn be, realm, es oda menj.
  • Botond #11792
    ja,és ha ilyen okos gyerek vagy,próbáld meg elhinteni Albiba az olvasni nem tudó szekcióban,hogy ha egy post fölött pl. Rocketry szerepel,akkor azt ő írta,ha Kalinka akkor ő,ha Mester akkor ő,és csak és kizárolag ha az én nevem van fenn akkor írtam én(mondjuk ebből volt 2 is az utóbbi időben,mert úgy láttam menő csávók akiknek szabad anyázni úgy tolják,osztán én is ilyen menőmanó akartam lenni ),szal ha nem Botond vagy Medicineman volt odaírva,akkor nekem itt ne fröcsögjetek már,hogy ezt vagy azt írtam mert olyankor NEM ÉN ÍRTAM!!!!,sose postoltam buffbotról,sose postoltam APK-ról,sose postoltam még egy halom dologról,amiről az AAE(albioni agyalágyultak egyesülete) szerint igen,thx
  • Arwenke
    A hibbiknel a casterek nagyon durvak, ha azokat ki tudod iktatni akkor mar sokkal konyebb a dolog.:)
  • Kkri$z
    Kérdés melyik guild listát nézted? Nállunk 1 theurgista van. Sőt nekünk kellene még theurgista! A low lvl karikat nem számolom mert 40 alatt nem karakter a karakter :)

Amúgy van honlapunk és saját fórumunk mindneünk van :)
    Ja Angles of Darkness albionban
  • Botond #11789
    2 hétig ;-) vagy talán tovább is ;-)
  • KGB
    Kérdés újra (hátha valaki még nem unja): a mgyar guildeknek nincs homepage valamerre?

Amúgy tök jól kinéztem, hogy nyilván Theurgisttal fogok játszani, erre ma nézem a guild listát van benne vagy egy tucat <20 Theurgist
  • Botond #11787
    részletek a jóból:"
    ma 03:10 | Válasz erre | #11768

Hat ja, toled ennyit lehet elvarni. Nem sok, de legalabb hozod.
    Válasz 'Rockety' üzenetére (#11762)

ma 03:10 | Válasz erre | #11767

Sajna a te jellegzetes bunko stilusodra csak igy lehet valaszolni (es ez nem flamem hanem eszrevetel). En is irhatnek hangzatos meseket a noskill pbaoe grpokrol, de nem teszem. Viszont akkor is sirnatok ha az ns-ek 3x-os szorzot kapnanak meg ingyen IP-t. Akkor mar azert mert nem tudtok leverni egy komplett fg-t.

Es barmilyen "rendes" vagy, en is olvasok VNBoard-ot, szoval en is tudok rola, a gond az hogy addigra lesz 2-3 masik karim amivel jatszok, es nem biztos hogy ki akarom varni a karacsonyt. 1.60 olyan 1 honap mulva lesz talan, 1.61-nek meg a US-ben sem indult el a tesztelese.
    Válasz 'Rockety' üzenetére (#11766) ",igen ez valóban színvonalas hozzászólás volt,ami így tökéletes,csak engem kell elküldeni a picsába...btw tied eza fórum,vagy mégis kinek képzeled magad,hogy pont te szabod meg ki jöhet lés ki nem?gondolkozzá mán kiscsávó...
  • Botond #11786
    igen,ezekről csak te írtál vazz,a pic-en meg hogy leesett 2 buff az volt,hogy ő sosincs buffolva,a buffbotot te magyarázod bele mindig,szal nem tom ki nincs agyilag toppon,szal olvass már el mindent mielőtt hülyeségeket írkálsz...
  • Uberlama
    de kurva jó volt az a rövid idő amíg nem voltál itt, mi a túróért kellett visszapofátlankodnod ide ???
  • Kkri$z
    Amúgy hiába ütöd a kicsi luri chantert mert rajta és az egész csapaton van 2 pbt és 5ből 1x találom el. Hiába ütök bele 400 körül ő ugye folyamatosan tud kasztolni és sajnos nekem elég 2 db 800+ pbaoe és kihalok. Ha meg nem megyek ütni a bardot vagy a chantert akkor lemezelnek és jön a champipi a már Acorn által említett vágjuk hátba jól aki mezben és plate-ban áll ütést. Szóval nem oylan 1xű a dolog.

Remélem ez nem sírásnak hangzik, mert én is ugyanezt csinálnám ha lenne rá lehetőségem. Szvsz én tuti nem fogok anyázni azért mert valaki kihasználja a karektere nyújtotta lehetőségeket. Ez tiszta sor.

Amúgy eddig egy hero vagy champion sem állt meg előttem 1 vs 1 ben és már volt ott np-s champion is. De egy nyamvadt hibi castert nem igazán tudok leverni talpig páncélba vasalva és ezt egy kicsit röhejesnek tartom. Lengyelek is nekimentek a német tankoknak lovasrohammal de sokat nem értek el vele. Valahogy a kis paladinom is ilyen lovas rohamnak tünik mikor a caster felé indulok...
    De mi kitartunk (éljen albion!) a lengyeleknek is sikerült 1 napig :)))
  • Tafaya
    Hat te telleg nem vagy teljesen toppon agyilag. En linkeltem be a kepet hogy Weldrinrol leesett 2 buff amikor meghalt, pirossal bekeretezve? En fejtegettem mennyi buffbot all az apk-kban? Meg hogy hany cleric van es abbol mennyi buffbot? Olvass mar vissza te szerencsetlen mielott hulyesegeket irkalsz...
  • Androidus
    Jaj, rossz helyre írtam be :))) Bocsi. Moderátor, plíííííz...
  • Androidus
    Ajánlom a figyelmetekbe ezt a topicot:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010571830

Talán inkább menjetek oda RS-t beszélni, csak az egyensúly kedvéért.
  • krisz073
    Ja és mennyiért vetted a Gamét és hol?
  • krisz073
    Nem szoktam le,de ithon nincs sehol.Én mostanába nem is fogok Bécs felé járni,utlevelem is lejárt meg időm se nagyon van.
    De látom te tudtál szerezni,és milyen a game?
  • Botond #11778
    `hogy ez az albi buffbotos, Weldrin buffbotos, stb. `...ezt csak és kizárólag tőled hallottuk,szal nem kéne már a saját beírásaid miatt is sírni...
  • Hangianix
    Ja, mi is meghaltunk utana, de legalabb nem a zerggel, nem tudom miert hiszik azt az albioniak, hogy varostromnal a /stick az kotelezo... Egyebkent ha nincs GP-je a hibbiknek, nekunk ellenben van SoS-unk, akkor 60-40 az esely nekunk, ha epitett a grp. Ha nekik van GP-juk es nekunk SoS-unk, akkor attol fugg ki tamad, de 65-35 a hibbiknek, ha azt nem vesszuk figyelembe. Ha nekik van GP, nekunk nincs SoS, akkor 95-5 a hibbiknek.
  • Uberlama
    Rock ebben az írásban amit belinkeltél nem az árak a lényegesek, hanem a mögöttes tartalom, de az vmi kibaszott jó :)
  • Tafaya
    Ja es latod, kerdezek valamit, te rogton tamadsz, es engem vadoltok felesleges flame-elessel.
  • Tafaya
    Jaj, ezt ne. Legalabb ket hetig csak azt hallottuk hogy ez az albi buffbotos, Weldrin buffbotos, stb. En belenyugodtam hogy a scout ilyen, 1.62 utan valszeg torlom, kesz. Rockety meg mindig az infi > ns temat boncolgatja. Miert van az hogy a hibik mindig szerenyek, objektivek, az albik meg nem. Mind1, erre is fox valami jo valaszt irni, mar elore varom.
  • Tafaya
    Aki uti a castert az 5 mp-en belul halott. De mind1, nem fogok torteneteket irni a la Rockety. Asszem 1.59-ben albiknak is 2.5 lesz a casting time pbaoe-ra, es akkor majd kiderul hogy mi a helyzet.
  • Mester
    Legtöbbet te sírsz ezen a fórumon lehet ilyen kérdéseket nem kéne feltenned...
  • Tafaya
    Most komolyan. Mit csinaljanak Albionnal, es mit Hiberniaval hogy azt mondd: Ez igy jo.
  • Mester
    No skill pbaoe grp lol szerintem az a no skill aki csak áll és nem üti a castert.
    Ma 35+(!) albot öltünk meg dc-nél 1 fgal (két chanter volt benne.

Kb 15 tank ütötte az ajtót és úgy ölték meg öket a chanterekhogy egyik még mocot sem használta.
    Az nem no skillség hogy kihasználja egy karinak az elönyeit hátrányait(persz emsot jön az hogy chanterrel mindenki tud játszani).