Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm. érdekes bardok vannak

RR11-RR12 group inc. keresztül fut a groupon mindneki asistol rajta . kihal
kérdem ezt miért csinálta. válasz: i dont know

Másik eset mondom menj jobbra mert ott van pár albi. elment balra ahol volt egy tower amirõl behuztuk a guardokat ( lvl 10 ) majd az albok is ránk jöttek. nem éltük túl.

Na 20 bardból 18 ilyen so QQ
Uberlama
jo hogy beteg vagyok mint állat, de legalább nyertem ml 10 tank beltet a 41es mercemnek xD alakul az sc 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
meglássuk. most 41es a kari szal sztem clusterig ml10 is meglesz ahogy goat ismerem >.<

Elég sok pl grp szokott poc-ba menni, mert sok lvl50es rámozdul az arti xpre, szal cluster után gondolom mehet a közös xpzés pryd+excalos csókákkal 😊
Uberlama
atm bardozok, amikor nem akkor a leendõ op mercemet xpzem >.< lvl 38 már, de mivel nincs pl grp ezért relative lassan halad. ált instance solo, vagy simbával duo acbe szép lassan

jo hat akinek overpowered sorcerorja van..... megertem =)

anti hero

Uberlama
játszottam 1 vagy 2 estét priestel öszesen, aztán meguntam. daoc power van, nekem már csak ez jön be :i

hat nem gondoltam volna hogy elobb leszek 60as mint te ;o

anti hero

hat most igy 1-2nap wow pvp utan vhol olyan erzesem van hogy eleg nagy gaz ez a wow pvp 😊
teljesen unbalanced es mivel nekem nagyon ugy tunik hogy inkabb ilyen leming-fightnak tunik wow in battlefield1942 kontosben... de tele van viccekkel.
elegge gaz.
egyenlore.

viszont a pve nagyon fun instak utnek meg az egesz vilag, a kraftolas, meg ugy minden.

ami nagy s allando negativum az az emberek es a hozzaallas

anti hero

Uberlama
én priestem még 59es, fél éve és happy vagyok vele igy xD sose lesz 60 szerencsére 😊

AngeLujo
kb fél éve 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
60as a médzs?^.^
huha jó rég nem írtam mizu?
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>
AngeLujo
Lujo - frost mage of doom (ótvar szar spec de sajna MC-be kell :/)
Luja - lowby warlock (i mean policeman... vagyis várjá ez nem daoc)

LOLOLOlooLoloLolo?OLOLOLOL????????????

savage enchater theurgist spiritmaster ?!?!??!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!!???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!

NÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓNNNNNNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó

anti hero

LOL OP FUCKTARD LOL!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

priest - bhalage
shaman - bhalages

;]

anti hero

ora et labora!

anti hero

raw raw Rasputin lávör of the rássün peep

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
egy Balagét láttam már,vagy Bhalage vagy?^.^
hat nem tudom. inkabb a albiknal lattam jo interrupter theukat...

kirak 10 petet azt vege a mesenek
az gaz sztem ;<

anti hero

nem fogod kitalalni hogy hivnak minket....

anti hero

Botond
Neveket,enyém ott az aláírásban,nem beszariskodni!:-P
nem arra gondoltam hogy ütik, hanem arra hogy vki interruptolja 😊 pl bd vagy ilyesmi

speedrõl csak azért kérdeztem mert fingom sincs, mindig casterel játszottam vagy tankal, szal support kari shear meg ilyen speedrõl lövésem nem volt hence the question 😛

nálunk is kb ua ez van, 5 zoarkat vár lefarmolásra de eddig 3 próbából 2x bugos volt 1x meg kihaltunk azt emberek kezdik beadni az unalmast .p

AngeLujo
BS/hordába engem is lehet kaszabolni 😊

aranyos

anti hero

ja

anti hero

Valószinûleg egy druid nem fog olyan fightot berakni ahol ütik -ütik -ütik pet tankok stb mert az gáz. Volt olyan fightunk egy nagyon erõs alb grouppal mikor ezeket felvette amikor vagy 5 ször halt Pirogov azt nem rakta be. A castspeed az capelt csak pirogov gyakran használja a lassú spec healt (én sose) mert az kevés mana. Mindenkinek viszonylag jó scje van ritka stuffokkal etc. kivéve druidoknak kell 1-1 zoarkat amit képtelenek vagyunk megoldani hónapok óta, mert vagy le van ütve vagy nincs elég ember, kedv etc.

Botond
erõteljes kínlódás szagot érzek terjengeni a topikban :-O vagy csal a szimatom? :-O

Bazsi veled mi van? BS/horda? Kibe kell belehelyeznem a tõröm,ha téged akarlak bosszantani?^.^
AngeLujo
aszittem csak a stealthereknek szar a matter resistjük, de ezexerint nem. én infivel rangereket csapkodtam mindig matterrel meg Briteot (L'oreal), szerették nagyon 😊

pár matter debuffolt pic 2hval 😛

jobb oldali oszlop, legalsó hit 900+os egy warrioron volt😊

zzz

egyebkent meg mindeigykunknek irto durva toa sct sikerult csinalni 3 animmstaval befaarmoltunk hibibenminden szart amirol mashol (mid toa hi2u) csak ugy almodozni lehet )

anti hero

hat nem tudom de amig en jatszottam eg fightban kepes voltak megolni 1-10 szer gond nelkul QQ

anti hero

Uberlama
1: ha healereken sok aggro van akkor ált fekszik a grp 😊 ezért nem látsz ilyet gondolom :p
2: igen 😊

mostanába veszek fel én is, majd csinálok egy videt bard povbol ^^

hmm, hát elég érdekes 😊

1, druidákra nem agrózik soha senki? a camera man szinte minden fightba 1-2 mana bárt + fopal elszórakozott amit csinált azt jól csinálta tho, de úgy éreztem hogy picit ezy igy (se zoa, se petek semmi oO)
2, ez capelt cast speed? : P
3, giant + ae_dd animistõl vicces volt :F

az a giantos resz a legjobb =))))

anti hero

Uberlama
Simba servere 😊

zerg.hu fyi!!

300kb/sec, nice host :o

zzz

Uberlama

Lujo ha nem supertitkos, linkeld fel a lyonesse videot
: )

hatha vki megnezi sztivit in eksön

uber video imo (nekem lealabbis felettebb tetszett es ÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok elfogult egy kicsit sem /pedig benne sem vagyok/ 😊

anti hero

+ a munkahelyen... -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
ennyire korán még én se szoktam berúgni bazze 😊

kezdek?

zzz

<#zavart2>kezdesz igy kinezni ugyerzed?

anti hero

???<#confused>???

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

???<#confused>???

anti hero

bAzze 5-kv :y

fasza hogy egy kalap szar az Interware...

Kiváncsi leszek a bonuszokra azokon a champ itemeken.. nagyon jónak kell lennie, ha az ember lecseréli a jelenlegi artikat..
bah, senki se látja hogy az egy puska? ><

FH-n se vette észre senki -p
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=172728&page=2

egyébként innen szedtem: http://vnboards.ign.com/Albion_Fighter_Professions/b20902/91843589/?10