Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RR11-RR12 group inc. keresztül fut a groupon mindneki asistol rajta . kihal
kérdem ezt miért csinálta. válasz: i dont know
Másik eset mondom menj jobbra mert ott van pár albi. elment balra ahol volt egy tower amirõl behuztuk a guardokat ( lvl 10 ) majd az albok is ránk jöttek. nem éltük túl.
Na 20 bardból 18 ilyen so QQ
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
teljesen unbalanced es mivel nekem nagyon ugy tunik hogy inkabb ilyen leming-fightnak tunik wow in battlefield1942 kontosben... de tele van viccekkel.
elegge gaz.
egyenlore.
viszont a pve nagyon fun instak utnek meg az egesz vilag, a kraftolas, meg ugy minden.
ami nagy s allando negativum az az emberek es a hozzaallas
anti hero
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Luja - lowby warlock (i mean policeman... vagyis várjá ez nem daoc)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
savage enchater theurgist spiritmaster ?!?!??!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!!???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!
NÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓNNNNNNNNÍÍÍÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓó
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
shaman - bhalages
;]
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
kirak 10 petet azt vege a mesenek
az gaz sztem ;<
anti hero
anti hero
speedrõl csak azért kérdeztem mert fingom sincs, mindig casterel játszottam vagy tankal, szal support kari shear meg ilyen speedrõl lövésem nem volt hence the question 😛
nálunk is kb ua ez van, 5 zoarkat vár lefarmolásra de eddig 3 próbából 2x bugos volt 1x meg kihaltunk azt emberek kezdik beadni az unalmast .p
anti hero
anti hero
Bazsi veled mi van? BS/horda? Kibe kell belehelyeznem a tõröm,ha téged akarlak bosszantani?^.^
pár matter debuffolt pic 2hval 😛
jobb oldali oszlop, legalsó hit 900+os egy warrioron volt😊
zzz
anti hero
anti hero
2: igen 😊
mostanába veszek fel én is, majd csinálok egy videt bard povbol ^^
1, druidákra nem agrózik soha senki? a camera man szinte minden fightba 1-2 mana bárt + fopal elszórakozott amit csinált azt jól csinálta tho, de úgy éreztem hogy picit ezy igy (se zoa, se petek semmi oO)
2, ez capelt cast speed? : P
3, giant + ae_dd animistõl vicces volt :F
anti hero
zzz
: )
hatha vki megnezi sztivit in eksön
uber video imo (nekem lealabbis felettebb tetszett es ÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok elfogult egy kicsit sem /pedig benne sem vagyok/ 😊
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
zzz
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
FH-n se vette észre senki -p
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=172728&page=2
egyébként innen szedtem: http://vnboards.ign.com/Albion_Fighter_Professions/b20902/91843589/?10