43179
  • Rockety
    Troll nő visitozása miközbe ütik, hát az valami fenséges :) (persze nem a troll szerepében)
  • Rockety
    na ez SI kiadása után már nem igaz, ott van nektek az nagy-szemű-fehérbőrű-kicsi-szar called inconnu, valkyn után szvsz a leggusztustalanabb karakter :) Valkyn meg úgy néz ki mint ha a notredámi toronyőrt a farkasember szerepébe raknánk. :)
  • Rockety
    1 rp nem rp. 2rp fél rp.. etc :)
  • Tiffa
    http://www.io.com/%7Ecaladin/kirstena/
    én ezt tudom ajánlani, killtaskhoz ideális
  • krisz073
    Hali.

www.eqatlas.com itt találsz egy csomó DAoC térképet,ha kell le is tudod szedni öket.
    És milyen a game?
  • Drilla
    Nekem van albioni karim is, azokat is szeretem:)
  • Drilla
    Én csak azt mondtam, hogy nekem jobban bejön a másik kettő. Embert látok eleget, még sokat is.
  • Arwenke
    De Albionba legalabb emberek vannak, nem minden fele elfajzott humanoidok.:)
  • Drilla
    Szerintem meg sokkal érdekesebb a trollok, törpék és koboldok birodalma:) Meg az elfeké is.
    Albion nekem egy kicsit unalmas az egyforma emberekkel, ezen még az új fajok se nagyon változtattak. Hiberniában, Midgardban sokkal inkább érzem magam fantasy környezetben.
  • Alastor
    HIbi vagy Ali lettél?
  • Drilla
    Na azért az nem mindegy:)
  • Uberlama
    Amúgy mókás amikor azt mondjátok, hogy instamezz fullra nem előny mert csak biztonsági meg csak ritkán használjátok stb, ehhez képest eddig amikor taliztunk mindig instamezz volt az első amit kaptunk :)
  • Kkri$z
    Lourker milyen rp éhes bandával járkálsz te?? Integetek neked de már csak az ibolya alól tudtam felnézni. Amúgy épp kapóra jöttetek mert nem kellett elmennem dc-ig suicide miatt. :)
  • Arwenke
    Igaz nem vedett ha nem ostromolt.:)
  • Arwenke
    En mar lattam, jol meg is oltem.:)
  • Drilla
    Hmm, ideális várvédő? Akkor te még nem láttál gtae runemastert akcióban
  • Arwenke
    Respecelni alpbol,20as es 40 szinten tudsz, de csak 1 skillt.
  • Evilmann
    A respec azt jelenti, hogy ha elosztod a skillpointjaidat egy bizonyos módon, de később rájössz, hogy ez így mégse igazán patent, vagy egyszerűen magas szinten az egyre gyakoribb RvR-ezés miatt más eloszlás lenne kívánatos,akkor a trainerednél respecelhetsz, azaz újra eloszthatod a pontokat. Ez a lehetőség azonban erősen limitált számban áll rendelkezésre és csak bizonyos szint elérése után. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy ha egy patchben egy bizonyos classaken változtatnak akkor a még a patch előtt indított karakterek néha kapnak egy extra respec elhetőséget.
    Az autotrain meg asszem annyi, hogy ha egy bizonyos skillt nagyon elhanyagolsz akkor automatikusan felülbírál és egy a szintedhez viszonyított minimális értékre növeli az adott skillt szintlépéskor.
  • KGB
    Thnx, majd igyekszem. Másik kérdés mi az a respec és autotrain és hogyan működik? Egy csomó helyen olvasok rá utalást de sehol nem találom pontosan mi is az...
  • Evilmann
    Újat generálhatsz, de az is hasonló jellegű lesz, ne aggódj egy idő után ezt is meg fogod jegyezni.
  • KGB
    Hi, kérdésem lenne:)
    Meg lehet változtatni a kapott jelszavakat és felhasználóneveket valami olyanra mait meg is tudok jegyezni, vagy marad az amit a GOA generált nekem?
  • Hangianix
    Van rp. Csak max. 1.
  • Rockety
    szvsz lvl 20 alatt nincs rp, de nem biztos.
  • Rockety
    nem is azért mondtam, csak akkor tuti kapsz rp-t
  • Fidelcastor
    Valaki albinból szokott reggel 8 körül játszani?
  • Fidelcastor
    Nem gond az enemy eltalálása. Ugyis a lvl 50 bot üti le. A kérdés az, hogy kell-e a lvl 20 vagy mégse.
  • Taranov
    Na sikerült téged megtalálni a mezőn a koordinátáid alapján! Marchus azt mondja, hogy amig nem adódik egy olyan 10-12-es szintű aki őt húzza, addig fog minket húzni. Aztán ha leszünk 12-esek, vagyis csak én vagyok harcos, akkor majd őt is lehet húzni.
  • Rockety
    Szvsz gyere fel lvl 20+ra fidel, lvl 25ös ranger megölt lvl 50es friart és valami 1500 rp-t kapott :) (megbeszélt volt of course )
  • Rockety
    Szem szin, magasság? kedvenc étel ital?
  • Tiffa
    Precíz :)
  • Uberlama
    ööööö lol :)
  • Hangianix
    rp-t nem kapsz, csak egy rps-t.
  • Hangianix
    lvl 49-s slash infi, elso karaktere egy smiter volt Sohawen neven, meg a Black Dragonarmy guildben (akkori guildtarsai akik mentek a SotL-ba - Xaktoz, Arlone, Umilard, Alea). Atspeccelt reju-ra, csak akkor veszi elo, ha PvE raidre mennek. Nemzetisege sved. lvl 46-50 kozott egyutt oltuk az advikat Barrows-ban. 3 oraval lett hamarabb 50-s mint en. :D
  • Atomy
    Ezt csak arra alapoztam hogy ha eléred a 20-as szintet akkor kapsz először realm rankot és 1 rp-t. PvP serveren viszont lehet alacsony szinten is rp-t szerezni. De azért sem célszerű 20 alatt farmolni mert minél kisebb vagy annál alacsonyabb az rp-cap és 7000rp-t 5-ösével összeszedni nem lesz könnyű.
  • Fidelcastor
    Hm. tudsz olyan oldalt ahol utána lehet nézni ennek a szint követelménynek, ha van egyáltalán ilyen?
  • Atomy
    Szerintem lvl 20-nek kell lenni ahhoz hogy rp-t szerezz, (bár nem biztos) és akkor meg megéri thidrankira kinézni ahol 4rsp-t pár nap alatt összehozol ha nem egyedül vagy zergek ellen. 4-ből kijön egy mcl meg aug aquity 1. Casternek további tápolást könnyítő ra-k szerintem mana regen, és sebzés növelő ra-k, amikhez általában aug aquity2 kell.
    Tehát mcl 1 + aug aquity 2 + serenity 1 + wild power 1 + mastery of magery 1 = 10 pont, és ez még csak nagyon alap, sokat nem segít. 7-10000rp-t összefarmolni alacsony szintem nem kis feladat, még 24 felett is nagyon sokszor kell fordulni, nem hiszem hogy megérné, bár ha nincs jobb dolgod akkor én nem vagyok ellene :)
  • Uberlama
    Soha egy asszem még nem 50es Sotlos infi, amúgy jó fej.
    Én is albiba mentem először, meg vagyok is, de voltam midiben is, de nem jött be ez a szürkés viking stílus, most meg excalon hibiben vagyok és nyomom az enchanterem ezerrel, már lvl 8as asszem :)
  • Fidelcastor
    Valaki felvetette itt a low lvl karik rp szerzéséban a segítséget. Xpzést könnyítő ra kellenének a 14-es animistámnak. Kölcsönösen is mehet.
  • Rockety
    lag rulez :)

btw kicsoda a Soha nevű albi? (asszem infi volt, bár nem biztos)
  • Rockety
    az nem chanter volt hanem egy mentalist (nem én :) és előtte még más világra küldött két albok ha jól emléxem (mielőtt megölted volna)