43179
  • Kkri$z
    Mester fiam hányszor mondjam még nem kell rögtön kinyírni ha meglátsz és te 1fg-vel vagy én meg egyedül. :) Most pl 2en voltunk a root-ot azért kaptátok hogy várjatok egy kicsit és tudjak köszönni.
  • Uberlama
    ja én meg 1 óra alatt 15platinát szedtem össze 45perces afkval közben és léptem 40 szintet :)

Mondjuk attól lehet, hogy igaz amit írt a srác csak kicsit nehéz elhinni, hogy igy elbasszák a dolgot, hogy ennyire könnyű legyen manit szerezni.
  • Rockety
    gyerek két óra alatt 3p farmolt össze, legalább is nekem azt mondta.
  • Mester
    Hehe:)

Hát ja nagyon nem mindegy hogy rr6+ mindenki vagy rr3-4.
  • Kkri$z
    Nem mondtam hogy mennyien voltunk :)
    Amúgy az a csapat amivel te járkálsz az nem "most kezdtük jaj de láma vagyok" csapat :) Majd ha 1x az aod is felnő oda(rr7-8) akkor majd... :)
    Mert most mindig csak annyit szoktunk tökölni ha meglátunjuk az ellenséget amíg le nem mezelnek minket..utánna már tudjuk a dolgunk :)))
  • Mester
    Ha lenne bárd karid és néha jönnél emain.ba akkor biztos így:P
  • Mester
    Ja voltak szép csaták de mi mindig egy grpal voltunk ti meg volt olyan hogy 3 mal:P(csináltam tegnap screenit kb 5fg alb amgnél de lehet több)
  • Fidelcastor
    Majd szombaton letesztelem mennyi cuccot dobnak 1 óra alatt.
  • Fidelcastor
    1 info aki hibbiben játszik és van már SI-je + pénzt akar gyűjteni. World's Endben Krrzck településnél van 1 őrtorony ahol 3 archer van(Krrzck maor a nevük)1 narancs 2 sárga. Mindig dobnak 1 16.5,16.1-es botot vagy kaszát. Gyakran 2-t ritkán 3-at és gyorsan újratermelődnek. Az összes drop unique. Tegnap nekem összejött 1.5 plat a lootokból elég gyorsan.+ a pénz még amit dobnak(mondjuk ez nem sok).
  • Fidelcastor
    A corpsummoner meg 1 50-es kari között azért nincs 45 szintkülönbség szerintem. Valaki tudja milyen szintű?
  • Atomy
    Én a múltkor egyedül levertem egy lvl 5-ös mobot Camelot mellett az 50-es friar-emmel, és ha 1 ütéstől nem halt volna ki akkor meg evadeltem volna mint állat. Ezt űberelje valaki.
  • Arlen
    oops ez kéccer ment el
  • Arlen
    Az én necrom 8 nap /play idő alatt lett 50, és végig csak szoloztam
  • Arlen
    Az én necrom 8 nap /play idő alatt lett 50, és végig csak szoloztam
  • Fidelcastor
    Tegnap lenyirtam egymagam 1 piros knight commandert az NS-emel Scathaig mellett. Ja és bePAztam a lila corpssummonert 114 dmg-re. Több ütésem nem is volt ugyanis az összes többit kiparryzta azthiszem.
  • Fidelcastor
    Ugy tudom, hogy a chanter tank petje af 98as full scale armorban van + self AF buffja, ami azthiszem jobb mint a druid AF buffja. Ütéseket nagyon bírja de a varázslatokra mondhatni vulnerable.
    1 gombát 5 másodpercig tart lerakni+ meg kell adni a földi célpontot is.
  • Kkri$z
    Mester lehet hogy könnyű őket elverni de mi ráadásul még tudtuk is hogy valahol a közelben vannak mert szólt egy infi hogy láttam őket. Mire szóltam a csapatomnak már mindenki mezben állt... 3 chanter befutott közénk (stick power-1 kupac) és kb 2-3 sec alatt kivégeztek bennünket..Ilyenkor nem is veszem elő a kardom, felesleges :) szóval azért így nem oylan 1xű :)

Lourker-ékkel tegnap elég sokszor összefutottunk emainben. Elég jó kis buli volt tegnap ott. Azt hiszem találkozásaink aránya 2-2 re végződött de amit a völgyben csináltatok elég szép volt. Másik szemszögből nézve nagyon csúnyán kikaptunk :)
  • Atomy
    Az teljesen hihető hogy az instamezzt nem használják gyakran, esetleg akkor ha ellenséggel találkoznak, és az is teljesen világos hogy biztonsági okokból(hogy az ellenfél vagy inkább áldozat ne tudjon semmit csinálni mielőtt felrobban) és nem szórakozásból. Ha lenne bard karim én is így használnám.
  • Uberlama
    Mester erre most mondjam azt hogy aki hibi groupoktól kikapunk azok mindig instamezzel fognak meg minket? vagy sokkal többen vannak.

Mellesleg komolyan gondolkoztam azon, hogy realmet kéne váltanom, csakhát excaliban hibibe senki, az albi karikat meg mégse szeretném törölni azért. De lehet szerzek még1 accot és akkor pry/hibibe fogok nyomulni vagy warden vagy chanterrel.
  • Mester
    Ja most van még egy grp akik általában 3 chanterrel futkároznak, de őket azért elég könnyen el lehet verni.

Insta mezt olyan sokszor azért nem használják elhiheted.
  • Rockety
    lurikeen chanter MOCal + purgeval felturbózva egy gyilkoló gép, főleg egy keep támadás-védésnél.
  • Rockety
    wizard szvsz már ott halott hogy nem lehet lurikeen :)
  • Rockety
    hát igen elég nagy szemétség ez a chanter pet, semmi mást nem kell csinálnom csak ráküldenem valakira aki a keep falon van (lehet hogy pont khurcast volt nem tom)és az már túl sok mindent nem fog csinálni, mert a pet csak lövi és lövi és lövi. De scout a towerből lövöldözik az ajtó elé, az is tréfa volt amikor keresztül ment bt-n az ijsáz lövése és 1020as dmgel dőltem. :)
  • Hangianix
    Azt egyebkent elismeri mindenki, hogy az ice wizzivel az a gond, hogy "one trick pony".
  • Hangianix
    BW-rol ideznek, hatha nem olvasta mindenki. NP Drooldrool (???) vagy valami hasonlo nevu druidja irta, akinek van RR7-s infije Exc/Albionban.

Best alb group (imo):

2 ice wizzies
    1 air theurg
    1 sorc
    1 friar
    1 cleric
    1 minstrel
    1 paladin

Maybe swap out the air theurg for an earth theurg, but realistically nobody would really want to play an earth theurg for considerable amounts of time in rvr.

Best hib group (imo):

2 chanters
    1 eldritch
    1 warden
    1 bard
    1 druid
    2 heroes

Even with this setup the hibs have the following advantages:

- 3 pets
    - Friars rarely spec for all 3 of the 24% resists
    - Ice wizzies' nukes are weak in comparison to the chanters'
    - 6s pbt on wardens vs the 10s on theurgists
    - No nearsight, this would be a nice addition to the earth theurg specline
    - 3 healers and base buffers instead of 2
    - Tougher tanks who do considerable amounts of damage compared to the paladin
    - The ability to negate the alb casters damage every 15 minutes (realistically always)
  • Taranov
    Lenne egy kérdésem. Most iron cuccaim vannak, amik már zöldek, és szerettem volna lecserélni alloy cuccokra.
    Éppen csak a mellvédet akartam lecserélni, vettem egy alloy cuccot, és kiderült, hogy nem tudom ezt az "armor type"-ot használni. Ilyenkor milyen cuccot használjak? Mert vehetek steel-t, csak egy idő után "kinövöm"
  • Fidelcastor
    Még valami eszembe jutott a várkapu bugot nem javítják ki(hogy bármilyen pet át tud rajta menni) ugyanis én úgy tudom, hogy npcnek veszi a játék a peteket(nekem volt már olyan, hogy a pet kinyirt valakit és azt írta npc nyírta ki és no rp), tehát ha kijavítják akkor az npc guardok se tudnának kijönni rajta.
  • Fidelcastor
    Ez az nem csak a los bug van itt. Pl átüthetsz az ajtón is. Ütésnél,pbaoe,gtaoe-nél csak a távolságot nézi. Játék közben is ha a pet belefut a falba a mob-bal együtt és rástickkelsz a mobra akkor is tudod ütni tankkal. Ha a los bugot kijavítják akkor is tudsz majd támadni a várból a caster petekkel.
  • [Jakuza]
    Free server letezik a Dark Age of Camelothoz , mint az Ultima Onlinehez ?
  • Fidelcastor
    Nekem van 1 animistám(18) és az én véleményem az, hogy ez az a class ami semmire nem jó rvrben.
  • Atomy
    "Ha nem lehetne átsebezni az ajtón, szeritned hogy nézne ki egy várvédés?"

Úgy ahogy albion védi a keepeket. Albionban is van elméletileg pbaoe meg gtaoe csak olyan vonalon ami használhatatlan -> gyakorlatilag nincs.
    Nem hiszem hogy az a normális keepvédés amikor 5 védő visszafordít 2-300 támadót
    Úgy kéne átszerkeszteni a keepeket hogy ki lehessen lövöldözni belőle, ne pedig a falon kelljen átlőni.
  • Hangianix
    Necro nagyon durva. Ismerosnek 45-s van, es azt mondta kb 1/3 ido alatt erte el mint a wizardjaval (ami a 3. 50-s karija volt...)
  • Hangianix
    Ja, de en most a fajok szepsegeirol beszeltem. Mert ha igy nezzuk, harcosnak a troll lenne elvileg a jo. En nem a hatasfokra megyek, pl. briton a thurgistom, mert az avaloniak rondak. Miert nem lehet troll theurgistom nem tudom. :D
  • Rockety
    ja emberek 90% trollt üti lövi először mivel könnyű kiválasztani :/ (vagy ).

zippo: rácsörgök a dokira akkor :)
  • Hangianix
    Ja igen, hibbik, pls nezzetek meg a guild rp-t es bp-t /gc who-val, mert albionban mind az AoD, mind az en guildem rejtelyes modon elvesztett nemi rp-t, bp-t.
  • Hangianix
    En, ha ujra kellene valasztanom midgardba mennek. Bar az a gond, hogy a trollok iszonyu hatranyba vannak, mert konnyu oket kijelolni. Tehat egy torpe skald, berserker vagy egy kobold shaman tovabb elhet csak e miatt.
  • Hangianix
    En jatszanek mas fajt albionban, ha nem egy ilyen iszonyu fajt hoztak volna be. Egyedul armsmannek jo, mert nem latszik a feje a vodorben.
  • Drilla
    Azért a női luri champion se kutya:)
  • Drilla
    lol
  • zippofcy
    Hmm izlesek es pofonok, ugye
    Javaslat: keresse fel kezeloorvosat, gyogyszereszet