43179
  • Hangianix
    Kosz, bar meg mindig nem ertem miert /hug-golt, de biztos olyanja volt. :)

Ilyen lama varostromot mint amit mi produkaltunk Eras-nal meg nem lattam. Mondjuk en mozdulni se tudtam a lagtol :/
  • zippofcy
    En a macskamnak adnek ilyen nevet (ha lenne)
    Ja es boldog nonapot a nonemueknek
  • Hangianix
    Teador abbahagyta a jatekot? BW alairasaban legalabbis az van.
  • Hangianix
    Ja igen, meg mindig kerdes lenne reszemrol ki az a Furball?
  • Botond #12005
    boldog nőnapot aranyom!
  • Mester
    :P

Igazából első alkalom után amikor visszavertük a midiket kb 100hibi loggolt midik visszajöttek 170-en ées 140hibi volt online(ebből kb 35 lvl50) ezek után nem nagoyn kell kommentál hogy vitték el a relicet.

2onslauhgt guild grp az albokat blokkolta az amgnél és valszinű fedezte azokat a grpokat akik az első relicet vítték.(mivel a midik nagyrésze a relic keepnél maradt.)

4:30-kor még neutral volt az albi és a hibi relic tehát akkor még nem vitték be az utcsó kettőt.
  • Fidelcastor
    Ugy hallottam, hogy legelőszőr a midiket kinyirták. Ezután 1 részük elment aludni, 1 részük fáért,1 részük ki emainba.
    Véleményem szerint ez már késői reagálás volt. Csütörtök óta Bhem(midi), Scathaig (albi) kézen volt corpsummonerrel együtt. Szerintem amelyik hibit ez meglepte annak fogalma sincs a játékról.:)
  • Fidelcastor
    Ezt én írtam.:)
  • Botond #12000
    na most mingyá téged is meglincselnek lol
  • Hangianix
    Jo, de az prime time-ban volt es azert nekunk tenyleg tobb 50-sunk van.
  • Uberlama
    viszont azóta tudom mit tud egy azaz 1 db. 50es matter caba csinálni. Jonston amit akkor művelt... annyit lehetett látni a képernyőn hogy a midik tucatjával halnak ki és mindet jonston öli meg.
  • Uberlama
    mondjuk amikor nemrég excalithoz gyüttek akkor csak 130 körül voltak, de 5 percen belül kb ugyanennyi 50es albi volt kint, és még 50 csak úton volt. minimum.
  • Hangianix
    Hat ok akik ott vannak fixen kiloggolva, gondoltam meg1x ennyi siman odaer. Relic keep vedesehez nem kell azonos meretu ero.
  • Arwenke
    Egyebkent a gombas hibi caster + enchanter kombo eleg durva, tegnap emiatt kisse foldhoz vagtam a fejhallgatom, de meg mukodik.:)
  • Arwenke
    En 2:00am logoltam, akkor meg nem volt relic raid, gondolom utana valamikor.
  • Kkri$z
    Mindjárt szeretni fogom az NP-t :))
  • Fidelcastor
    Ennyi embernél minimum 9 ram jut ajtonként szerintem.
  • Fidelcastor
    Szerinted 40 hibi be tudja védeni a várat 171 midi ellen?
  • Fidelcastor
    Ezzel nem mondtál újat nekem, ugyanis nálunk akik állandóan rvrezik emainba(2-3 fg) azokat egyáltalán nem érdeklik ilyenek. Nekik csak a mégtöbb rp kell. A NP ezalól kivitél, ő ugyanis eddig mindig ott voltak relic ügyben, sőt én még olyat is láttam, hogy 2fg hibbi rohangált emainba miközben 2 várunk volt csak és a NP foglalta vissza a várakat egyedül.
  • Fidelcastor
    Én még soha nem láttam 200 50-es karit egyszerre hiberniában.
  • Fidelcastor
    Végre valami jó hír. Tegnap csak 1 órát játszottam koradélután, de már akkor se érdekelt senkit, hogy a várakat vissza kellene venni. Pénteken 3 órám csak azzal ment el, hogy Bhemt és Scathaigot figyeltem az NS-mel ugyanis corpssummoner volt mindkettőben. Mikor már senki nem volt bennük akkor beszóltam a közösbe, hogy most kellene visszavenni talán őket, erre jött 0 válasz, miközben 3 fg-nyi hibbi rohangált emainba. Akkor azt hittem, hogy már szombaton elviszik a reliceket.
  • Uberlama
    szerintem aludtak :)
  • Hangianix
    Hogy vittek el? Ugy tudtam 40 db 50-s kari van ott kiloggolva.
  • Tiffa
    Hjaj Botondok, életeim, olyan nyugodt volt nélkületek a fórum ... unatkoztok drága bogaraim?
  • Botond #11982
    te meg hazug...(nem szólok hozzád power )
    szal eza a kommented is valszeg hazugság
  • Uberlama
    hajjaj szegény hibik a chanter most már csak 600+okat fog sebezni, míg eddig 800+okat :))
    Amúgy már azt hittem, hogy a str relicet vitték el és már kezdtem aggódni :/
    Na nem baj, majd a hibik megen összeszednek 200 50es karit és csúcsidőben lazán elhozzák a relicet :)
  • Rockety
    az jó ötlet mivel mostanában nincsen elég tank ahoz hogy egy keepet bevegyünk :)
  • Rockety
    ja és bye - bye relicek, 150-200 midi frankón elvitte :d
  • Rockety
    te mindig kint vagy emainba amikor 3 havonta 60+ hibi van kint :)
  • Rockety
    hát US server volt egy merchantoknál alkalmazható bug, hogy ingyen vehettél cuccokat és megvette őket az ürge, 1-2 emberke mithrilt farmolt össze ebből kifolyólag. :)
  • Rockety
    aki bard tud játszani az nem bassza el insta-mezzt amig nem szükséges :) felbukkan egy ujabb grp csata közbe vagy után akkor szokták, szoktam amikor néha loth bardjával megyek.
  • Kkri$z
    Hát nekem mára a hibikből de főlleg a rohadt gombáikból elegem van. Automata nukologép..lehet majd írok a goa-nak hogy a hibi casterek kapjanak plate páncélt vagy valami jobbat.. Olyan kis elesetteknek tűnek szegények :)
  • Hangianix
    "mokas tali" Ez szerintem kedves.

Egyebkent ki az a Furball? Ma ketszer is odajott es /hug -olt miutan meghaltam.
  • Botond #11970
    na khurrak,mostmás hallhattál 'egyetlen abltol nem halotál gunyoros kifejezést hogy igy nyirtunk ki titeket vagy ugy'
  • Botond #11969
    " Khurrak 2003. feb. 26. 00:47 | Válasz erre | #11399

nekem az volt a gondom, hogy abotond haverod bejött, és a jofajta kis cinikus ejny etiffa, fazsnaka akrsz elfutni, ugyis elkapunk dumával, meg orrba szályba mezelünk láma iq-tlan csapatépítés nélküli albik dmával jött, nos ha ezt te nem érezted akkor nemtok segiteni
    én erre reagáltam, és persze megint én lettem a feketebárány, de leszarom, ha kell hát leszek:)
    szvsz egyetlen abltol nem halotál gunyoros kifejezést hogy igy nyirtunk ki titeket vagy ugy, lehet ezt kéne tanulni botond és aki még szeret igy fogalamzni barátainak is
    pl nekem eszembe nem jut screensohoto csinálni mert valaki kinyirta lourkert, bár lehet az én hibám:)"

• Uberlama
    Mester: ma volt egy mókás tali amg/emain. Sok hibi és albi csata és a végén te éltél egyedül és futottál át amgn és akartad magad hilelni de egy charge kb 5%hpt (meg egy dd) csináélt neked én meg bottal lecsaptalak, rémlik ? :) nagyon jót nevettem, ritka amikor bottal ölök, de sajna nem votl manám :(
  • Uberlama
    bazze mér nem vagyok/voltam hibi :)
  • Hangianix
    Arcanium salvage cucc jaja. Egyebkent nem instamezzelnek a bardok, ez tenyleg igaz. Insta amnezia es utana a mezz a nyero. :D
  • Fidelcastor
    Ez az 1 óra 15 plat ez majdnem igaz. Helyesen 1 óra 10 plat volt ugyanis 1 kinyirható őr 2 db lvl 51-es cucccot dobott állandóan. Csak hát ezt a mythic-nél gyorsan kijavították. Azthiszem volt is 1 hír erről a camelot-heraldon.
  • Fidelcastor
    Hol és mennyien voltak?
    Ez már nekem is kicsit hihetetlen.:)