43179
  • Tiffa
    Hát teljesen instabil volt, azt mondta a szolgáltató megoldják, vártunk 3 hónapig mégse oldották meg, aztán letelefonltám pár telefonkártyát, hogy ugyan valamit alkossanak már, erre azt mondják, hogy szerintük ez rendben van már és nem értik miért nem jó nekem az 1 másodperces ping. De azért vigasztaltak, hogy valszeg javulni fog. A legjobb dolog az egészben az volt, hogy augusztusban kötötték be, és novemberben küldtek egy frappánsan NETIKETT névre keresztelt szabályzatot amelyben volt egy pont miszerint a szolgálató nem támogatja az internetes játékokat, erre írtunk nekik, hogy mégis ezt hogy gondolják, és miért felejtették ezt közölni akkor amikor nettó 30 rugóért bekötötték, erre azt mondja (most röhögni fogsz) az hogy nem támogatják nem azt jelenti, hogy ellene vannak és tiltják, csak a rendszer nem garantálja a hibátlan szolgáltatást .... ááááááááááá. Aztán ugye jött a havazásos időszak, hát ne tudd meg, hogy pár hópelhely mire képes, elmagyarázták, hogy azért akad havazás alatt 3!!!! tehát három másodperces ping merthogy a hókristályok visszaverik a jelet. Megkértük őket legyenek már kegyesek legalább kompenzálni valamit, ha már ezt a trágyát szolgáltatásnak merik nevezni, erre azt mondták oksa rendben van, na azóta se lett belöle semmi, a legjobban az tetszett, hogy felmondani e frenetikus szolgáltatást mindössze 3 másodpercembe került. Amúgy itt konkrtétan az Info-Trade Kft.-ről van szó, ami az Antenna Hungária csoport tagja, amúgy mindkét cég fejeseivel leveleztünk, az Antenna Hungária pozítiv volt vissza sem írt, az Info-Trade meg pusztán hülyének nézett. Hát röviden ennyi. :) Amúgy szerintem valakit, aki bekötette a ti szolgáltatótoknál, kérdezz meg, hogy nála milyen, mert lehet, csak nekünk volt pechünk a szolgáltatóval.
  • Botond #12062
    panaszkodtál a micro-s cuccra anno,kérdeztem mi a gáz vele,de végülis a sok flame között erre nem sikerült válaszolni,szal megkérdem újra,mert itt microra van talán némi kilátás a közeljövőben,és nem ártana tunni Daoccal mitbír,thx előre is
  • Botond #12061
    és resszkess,picz inc :-P
  • Botond #12060
    mai találkozásunk lol volt btw :-) gprs-el mentem ki rvrbe,ligentől amgig 4x lettem ld(15 buffot újra rakni 15-30sec laggal aza jó móka lol),5x amikor megrohamoztunk amg-t+titeket(Godwan is ott volt asszem),mire visszajöttem ldből persze healer nélkül levágtatok mindenkit,én meg elindultam amg felé egyedül,és 9db találat kellett mire lepadlóztam,szal meg vagyok elégedve magammal mióta szétcappeltem minden meleeresistem,es Lourker epic cuccában feszítek(najó nadrág af102) határozottan tartósabb vagyok,50es tankok ilyen durva 60akat is sebeztek néha,aztán egy 300as nuke végül csak hazaküldött...már teljesen megszoktam,hogy odamegyek azt instarel,de most vagy egy perc volt mire 8an eldolgoztatok a betonba lol
  • Botond #12059
    ő mindent tud :-) azé tartjuk hibiben,mert így mi buták maradhatunk,ő úgyis tud mindent ;-)
  • Botond #12058
    tévedsz,2 gépe van :-),de mosmár tudja,megmondtuk neki,szal mosmár nem is tévedsz :-)
  • Taranov
    aha, köszi, majd beirlak a friendsbe
  • Tiffa
    Önszorgalom, egy szót sem szóltunk.
  • Hangianix
    Nem Constanze volt. Legalabbis tole nem hallottam.
  • Fidelcastor
    Hol olvastátok ezt?
    Buffbotos infi ki lett nyírva gondolom és egyből csalásról beszél , mert azt hisz őt akkor már ki se lehet nyírni.
  • Rockety
    Constanze volt ha érdekel.
  • Hangianix
    Azert remelem mindenki eszrevette, hogy _nem_ vadolom Fidelt semmivel, csak kozoltem vele a pletykakat.
  • Hangianix
    2 gepe van :D
  • BadGuy
    A legjobb 1 Vindicated nevu mostmar 50es enchanter volt aki a groupjabol kizarta a tankokat,shadeket,rangereket,wardeneket, mondvan nem kellenek azok, uber xp-t akar! :)

Hibibe kinszenvedes mar tankal is fejlodni, pet 1 kicsit jobban tankol. RvR-re nem kesziti fel a vindicated+gang fele lamakat dehat xpzni faszan lehet vele
  • BadGuy
    Nem szoktam fidel shadejevel jatszani (mivel nincs stealtherem :) de 100% hogy nem radarozik.

ui. ok van 1 42es shadem de az MEG nem stealther :)
  • Taranov
    aha, és hangianix a neve? ÉS benne van az angels of darknessben?
  • Taranov
    :)
  • Taranov
    Mi az a Daox?
  • Botond #12039
    múltkor asse tudta mi aza Daox,nemhogy radarozik lol
  • Taranov
    te Albionban vagy Hiberniában vagy?
  • Fidelcastor
    Megmosolyogtatnak. Kik terjesztik ezt? Néha beleolvasok a BW forumba és azt látom, ha valakit kinyirtak egyből azt írja a másik csaló. Persze azon el se gondolkodik, hogy esetleg ő bénázott el valamit. Szerintem valamelyik láma rr7-es vagy rr8-as terjeszti ezt.
    Emainba fejből tudom hol vannak az infik. Nem kell ahhoz radar, hogy tudd itt és itt campelik állandóan. Pl Ha amgnél vagyok 99%-ra biztos vagyok benne, hogy jobb oldalán áll 1-2 infi(inkább 2)Ha sok infi van amgnél akkor csak átcsúszok rajta és becampelem apk.pl Miután apk elött kinyirtam valakit és tudom közben, hogy amgnél van 2 scout 2 infi akkor 1 kis időre férehúzódom, mert ugyis idejönnek amgtől a scouttal és felfednek. Mostanában ráadásul nem is játszom vele.:)
  • Rockety
    fidel radar? 100% hogy nem.
  • Hangianix
    Instagib-Fidelcastor, szeretnelek figyelmeztetni, hogy tobb infi is megvadolt radar hasznalataval - en megvedtelek, de remelem tenyleg nem hasznalsz.
  • Rockety
    ja ezt Sharwyn mondta (rr7es bm) anno (azóta nem voltam grpba vele hálaistennek) mmghez közelítvén grpal:

" Damn Hibs here too, lets go grogans till they go on.... "

• Rockety
    igen, asszem mikor elvitték relicet 2fg hibi volt emainba, majdnem röhögtem de aztán inkább sírás lett a vége :D
  • Rockety
    Hát igen a várfoglalás unalmas, rp-vadászat napi 8 órábba sokkal nagyobb fun, keep-take mi a fasznak, DF megszerzése is már nagy küzdelmek árán lehetséges? Csak időkérdése volt, hogy mikor viszik el a relicet (napokig volt enemy kézen hibi keep, hát lol bammeg), esküszöm örülök is neki. Emainba kimegy az ember 1fgvel meghal a picsába, mert 4 fg midi alb van kint, kérdezem gyereket csináljunk cg-t azt menjünk együtt " sorry , az nem jó, csak tag along amig megöljük őket " a válasz mondanom se kell , nem öltük megőket. Ezután inkább loggol a gyerek, mint hogy visszamenjünk és jól megöljük az enemit. Kiszedném a játékból az RP-t a francba, mert sok embernek teljesen elveszi az eszét. Önző , leszarok mindent, ami nem jó realmpoint stílus mostanába a menő. Relic raidről csak annyit , hogy van kb 20+ lvl 50es enchanter hibibe, ebből csak 10 oda jön a keephez kellő időben befut midik közé, moc-t be és kész nyertünk volna. De a legtöbb powerlvl-t kis láma aki azt se tudja mi fán terem az a moc vagy egyáltalán az rvsr. na uff
  • Tiffa
    Nem tudom mi az orvosság, állítólag valamit bizgeréltek rajta központilag.
  • Tiffa
    Jól értetted, de nálunk már be se sárgul sose, az első négy napban volt, hogy sárga volt a lag, de most full zöld minden, mesés pingek vannak.
  • Botond #12028
    akkor ha jól értettem Khurrak-ot lennie kell még egynek
  • zippofcy
    Pl. nekem is van egy 43as
  • Hangianix
    En kivetelesen piszok hamar ott voltam, mert emainbe portoltunk amikor jott az uzenet es apk-ban ott voltak a wizardok mar a pad-en. 1fg SotL + a mi grp-unk ment vissza ugy 10 sec-en belul es mire Exc-hez ertem mar volt ott vagy 5fg. Toletek mintha Dragunov jott volna leghamarabb, de nem eskudnek meg ra. Egyebkent Benoba is volt par albioni, ok hiabavaloan probaltak vedeni a varat a tulero ellen.
  • Uberlama
    igen ? na mind1, engem Nevem hívott telefonon, hogy reliceznek és hogy nagyon kevesen vannak, na mind1, nem voltam ott még akkor, azért írtam
  • Hangianix
    Es teszteltek minket, ahol mi csufosan elbuktunk - Eras 2x -i betamadasa az albioni hadvezetes kudarca. Uj valasztasokat kovetelek! :D
  • Hangianix
    Nagyon keves albi??? A jelentes utan 2 perccel 50 albioni volt Excalnal, 10-zel pedig 150.
  • Uberlama
    tegnap a hüle midik nálunk is relicezni akartak, de excalig nem igazán jutottal el, noha voltak vagy 150, volt corps summonerjük is, meg minden. Mindenesetre ott baxták el, hogy nem támadtak egyből excalira, hanem a keepekkel tököltek, ugyanis, amikor elkezték a dolgot, nagyon kevés albi volt bent, ha egyből támadnak már nem lenne relicünk. De szerencsére órákat tököltek és addigra megjöttek az albik.
  • Fidelcastor
    körben
  • Fidelcastor
    Szerinted lett volna esély, de szerintem 5 pbaoe caster nem tudja bevédeni. Max nagy szerencsével 1x visszaverik őket ugy, hogy az összes ajtó nyitva van közben, mert nincs fa és a 2. köben buktok akkor el.
  • BadGuy
    Amiota van moc, lehet. 5 moc pbae kellett volna, en lattam mi volt ott, amikor a midik mar a legbelso ajtohoz jutottak nem siettek el a castolast, utottek mind , kicsit gyozelmi mamorban egtek. De mint mondtam 1 pbae se volt hibi reszerol elment aludni/nem teleportalt be annak ellenere hogy betortek a masodik ajtot a midik. Az egyik spanyol volt szal ahhoz mar eleve no comment :)
  • Fidelcastor
    Lehet ot csak taktikázni kell.:) Ezért kell a casterpet. Régebben volt olyan nekem, hogy ice wizard pbaoezott és a pettel beugrattam azután ki is feküdt 1 viszont pbaoetől:)
    Ja és van 4 őr relicroomban amire lehet jól varázsolni.
  • Fidelcastor
    Szerintem nem amióta van gtaoe.