43179
  • Hangianix
    Nem szamit a RR, az se mennyi rp-d van, ha jol ertettem az szamit, mennyi ido telt el a legutobbi halalod ota amig kint vagy RvR-ben. Pl. mint emlitettem ha van egy sb aki DF-ben garazdalkodik orak ota es szurkeket/zoldeket/kekeket ol minimalis sebzodessel, ha megolod uber rp-t kapsz.
  • Rockety
    über grpkat addig über amig random brigádok ellen kell harcolni és tűrhető mennyiségbe. 1 fg vs 3fgvel ők se nagyon fognak tudni micsinálni.
  • Rockety
    Öcsém lvl 50 mentájával megölt egy necromancert, Xort-t (gondolom 50es a gyerek) és 1078. Nem volt több a srác rr3nál asszem, érdekes múdon amikor az 47esként öltem meg svarturt (már akkor is nagyon sok rpje volt) pont 1000kaptam. Szal nem tom mialapján megy ez.
  • Hangianix
    RvR - hanyszor RvR-ztel a clericeddel? :)
  • Tiffa
    Nem is meséltem ... vasárnap dél körül 2fg NP-t fektetett 2fg alb (itt voltam én :) úgy hogy jött egy fg midi horda addként, gondolom várták, hogy az egyik fél lefáradjon a másik meg kihaljon, de ők is feküdtek. NP vadászatban vasárnap jó volt, 5-ször feküdtek, míg mi 1-szer.
  • Mester
    Szerintem ennek nincs sok értelme hogy beírod hogy 4szer pik pak elfeküdtek én is beírhatnám mindennap hogy megöltem ma xxx magyar embert 4-5ször csak hát ennek nem látom sok értelmét.

Ami az amgnél történt az nem full np grp volt csak 2 np member volt benne... Ma teljesen np grp nem is volt emainba(egy volt amibe 6 np volt+bfr/én).

Az meg hogy büszke vagy arra hogy kettő grp levert egyet nem igényel túl sok kommentált.
  • zippofcy
    A smiter szar szolozasra? En seperc alatt felszoloztam 38ig, igaz az meg a nerf elott volt (jo regen ) Pl. a nari giant skeletonokat csak self buffokkal olyan szepen szoloztam hogy orom volt nezni, lvl24-30 kozott kb.
    Egyebkent a mez tenyleg problema, mert hiaba uszom en meg ha az egesz grpom kihal, egyedul unalmas a frontier, raadasul meg anyaznak is hogy miert nem haltam ki en is
    Na mind1, ha ezt ki is javitanak meg akkor is ott lenne a lag ghostok meg a szar engine (nem butitja a modelleket - marmint polygonszamra, mikor annyi jatekos van egyszerre a kepenyon hogy 10fps ala esik a megjelenites) problemaja. Ugyhogy ha masok ellen akarok jatszani a SoF2 meg a CS meg mindig jobbak - persze csak anticheattel (vagy a benabbaknak cheattel )
    Egyebkent szvsz ugyanezek miatt tolodik a Planetside kiadasa is mar evek ota, es nem is josolok neki nagy jovot (vagy ha igen hat nem sok koze lesz a CSs jatekmenethez )
    Ja meg a Funcom ingyen aktivalta az AOs accomat egy honapra, beleptem igy 1 ev 2 honap elteltevel, hat tisztara elerzekenyultem, telleg. Arra legalabb jo volt hogy lassam mennyivel jobb a DAoC Pedig kaptam respeccet is, asszem 5 linera. Ott ugyanis minden class megkapja az osszes linet, csak hogy konnyebb legyen elkurni a karit Raadasul 200 szint van, es az elso 50en annyi pontot kap a szerencsetlen jatekos hogy fel se tunik neki ha parat elszor feleslegesen
    Azert a lvl65rol megcsinaltam egy 10edszintet, annyi kellett a kedvenc szamomhoz ... vmi 265ezer xp volt az egesz szint, ehhez kepest egy sarga leolese 7ezret adott, kivancsi lennek 199. szinten
    Na mind1, most van egy 66os NTm (olyan wizzifele) nem akar vki innen AOzni veletlenul? Mindenesetre csak olyanoknak ajanlom akik meg nem probaltak a DAoCot
  • Botond #12101
    sose leszek 50es...warden talán kiszólózodik 50re,de druidot kék mobok nagy vidámsággal elverik a 2 75%os instájával együtt,2percenként ldző 5-10sec-es laggal küzködő druiddal meg senki nem grouppol...
  • Hangianix
    27-s reju-m van, eleg a gyogyitasra egy normal grp ellen, 700-900-kat sebzok ellen nem. Sose szoloztam, a smiter arra is szar (most ne abbol induljunk ki, hogy a 47-s bardot lenyomtam volna duelnel). A smiter az egy remek kiegeszito karakter lehetne. Tud healelni (jobban, mint egy friar), tudd sebezni ha kell, tudja mi az a stun es hasznalja is..., insta dd-vel tud interruptolni ha nagyon kell, az 5 perces mezz meg jo arra, hogy beall egy caster melle es megallitja az assasinokat. En nem uber karaktert akarok, csak olyat ami nem 1 gomb nyomogatasabol all. A smiter az egyik legosszetettebb karakter, megha hasznalhatatlan is. :) Ezert is fogom kiprobalni a minstrelt meg utoljara mielott abbahagyom a jatekot. Siess, mert a vegen hamarabb lelepek, minthogy te 50 lennel. :)
  • Botond #12099
    mondjuk smiter/aughealer az olyan dolog,hogy aki arra speccel az megérdemli,aki egy 2000s szerveren azt gondolja,hogy group nélkül érdemi gyilkolást tud végre hajtani,az kissé el van tájolva,ha meg groupba gondolkozik az ember speccelje úgy a kariját...mondjuk group speccelt karim 1év 1 hónap alatt lett 48as,szal az meg xpzésnél szopás,na így legyen okos az ember...
  • Botond #12097
    azé kell pbae rangebe futni ,mert néha vannak gonosz makacsa tankok akikre nem a champunk jut a 9sec stunnos kivégzésével,hanem vmi hero vagy BM,és akkor nem átallának IPzni,és rá rontani szegény békés druidra,akiről tudják,ha elfexik talán még nyernek is,úgyhogy ezt kiküszöbölendő beállok pbae-rangebe,aztán ha nincs 3 IPje a srácnak,akkor nem sűrűn ér el hozzám
  • Botond #12096
    nekem 2 fő healem van,egy skillbased groupheal,ami 8*300,és ugyanannyi manáért az előbb leírt amerikás heal...na most thx to amerikai agytrösztöknek,akiknek druid túl bonyolult kari volt sikerült azt is 1 gombos karira redukálni,mert nézzünk egy átlagos fightot hogy zajlik le: megy a magyar rvrgroup,sajátkezüleg összeválogatott classok/playerek,szal van minden ami kellhet,meglátjuk,hogy enemy inc-el megállunk rakunk rájuk egy mezzt,mert abból baj nem lehet(az 1:24esből lol),és itt jön a druid rendkívűli agymunkát igénylő dolga(ehhez kell a diploma,figyeljetek!!! rotfl),odarohanok a manachanterhez megállok pbae távban,és belefexem teljes testsúlyommal az amerikás healbe,aztán mikor nyertünk áthelyezem testsúlyóm a /g thx macróra,mert jönnek a 'nice healz' spamm hegyek,nem azt mondom,hogy könnyű,de egy diplomával 10-12 év alatt simán begyakorolható ...szal jó is az ha fejlesztenek a játékon,alig érezhetően rontják a játékelményt,szvsz groupheal is egy baromság volt,healer igenis küzdjön meg,és jelölje ki akit akar,és nyomja el a 6 különböző méretű heal közül a szükségeset,groupheal az kb olyan,mintha tankok tudnának ae-t ütni,hát lol,mivel mi mindig mezzel nyitunk casterek alapból nem tényezők,azok megkapják a mezzt+2 pofont,azt csá nekik,szal a vicc,hogy ránk a fő veszély az archerek,azok ugyanis mint screenshottal statuáltam 2ből szétlőnek,akkor pedig buffok le a groupról,és no more healz,és akkor nekünk kampec,szal nerf scout ,úgyhogy annak ellenére,hogy mostanság mi ownolunk én is találok furcsa visszásságokat a gamebe,de ezeken csak mosolyogni tudok,mert úgyis túltáplált amerikai barátaink csinálják a szabályokat...
  • Hangianix
    Meg meg egy dolog vicces. Stun. Mindenhol 2.5 sec a casting time, de a 9 sec-es 20 powerbe kerul a healernek es 1500-s rangu, a hibbi castereknek ugyanannyiba van, mint nekunk clericeknek - 30p - de 1000 helyett 1500-s rangu...

Azt mar nem is emlitem, hogy meg mindig 48-s spellhez tartozo power megy el a 43-s smite-nal...
  • Hangianix
    Ja, eleg szemetseg, hogy nincs mondjuk 24-27 kozott is egy ilyen. Az alap spreadheal azt hiszem 1.5k-t gyogyit, de jo elosztasban, 20%-kal kevesebb manaert 8*226hp-t (1.8k) gyogyitok a 26-s grp healemmel, de az szart sem er. Nem ismerem se a healert, se a druidot, igy nem tudom az o unique line-ukon van e valami spec spell magasabb szinten, de smite-on nincs. Reju-nal 30 utan jon a spread heal, enh-en 23 (vagy 24?) jon a resist buff. 10-s smite-tal mar mindenbol megvan legalabb a leggyengebb. Arrol nem is beszelve, hogy nem lattam olyan speccet, ahol a skillbased spell 1 sec-cel lassabb a lvlbased-nel. Bar igaz, meg kell buntetni az idiotakat akik ezt a vonalat valasztottak...
  • Hangianix
    az 5 sec az az AE mezz, a single az 3, de tud kozben mozogni.
  • Botond #12092
    harc elején 9sec stun még belefér,de addig legalább sebződnek a jónépek mire kijövök stunból hipp hopp instagroupheal,meg pár ilyen amerikás heal(eza nem jelölök ki senkit,oszt aki legjobban sebződött 500 kövi 400 utána lévőkbe meg 2-300at heal,healés ezzek annyira egyszerű lett,hogy siralmas,és nekem csak az alap amerikás heal van...)és hipp hopp már nyertünk is
  • Botond #12091
    ja,és még egy vmi(boccs a sok spammért ),múltkor hibi rvr dungeonba betámadott 4ünket egy minstrell (48as wardenem,48as bárdunk,akkor még szürke con guildwarden,és kék con ns),és elkezd furulyázni,én meg futok neki mint atom,aztán ő már hátrál vagy fél éve,mire én hopp mezzed,először aszittem instamezzelt miután simát resistáltam,de ti aszondjátok nektek nincs instamazz(single sincs?én úgy értettem nincs),aztán arra jutottam,hogy nem elég,hogy mezzének 5sec a casttimeja,de animja csak 3 sec ,mindenestre zak mezzelte rámnyomta a cure mezzt,azt megspóroltuk neki gyorsan a hazautazás költségeit
  • Hangianix
    En Lourker-t szoktam mindig stunolni, az az erdekes, hogy az esetek 90%-ban bejon. 9 sec csak hosszabb, mint a slam 6 sec-e. :)
  • Hangianix
    Nem ersz tobb rp-t. Nekem a legtobb rp-t egy rr2-s sb erte eddig. Szerintem jo sokaig kolbaszolt egyedul es irtotta a szurkeket DF-ben :) mert o volt az egyetlen aki 1000 felett ert + pontok nelkul.
  • Botond #12088
    1:24et állni mezzben az viszont tényleg mókás lehet mi max 20at szoktunk,thx to resistz,de álltalában 1sec-t thx to GP ,engem pl a 9sec stun,amit néha midik rámlöknek is halálba szokott idegesíteni,kapnék egy 1:24es mezzt akkorát alttaboznék hogy még
  • Botond #12087
    resistekhez annyit,hogy a guildwarden is 36+os már,szal lassan ő is becsatlakozik,akkor az +24%body +16%spirit és +16%energy resist még ezekre :-)
  • Botond #12086
    jó,ezt felírjuk,szal a legbátrabb,aki egyből el akar futni,aza sok rp,k akkor a single instamezzre már van jelőlt
  • Botond #12085
    hmmm,na most egyrészt druidom még csak 48as épphogy fél napja,szal resistjeim le vannak cappelve,szal ebben a cuccban 50en több lesz,statjaim is,és nem én linkelem a pic-eket,hanem egyik guildy,mert én hót láma vagyok az ilyesmihez,és annak a picnek a statokkal,meg amikor Lourk epicjében feszítek ide se kellett volna kerülnie lol
    a sok 99%est is csak neki küldtem,mert neki csináltam lowbie szettett az altjának,azt gondoltam lássa mennyit szaroztam,az se ide készült lol,mindenesetre jó hír,hogy más is szív a vicc,hogy kb nekem is 55 próbálkozásból nagyjából fele volt 99es,ilyen 800as az AC skillem,és durva af30as reinf szettet gyártottam,végül egy MP lett,mert slevees elsőre MP lett lol,többi 99es...
    Tiffa: thx,az infót,1sec lag istenes lesz,nekem dialuppal van 2-3sec,gprs-el 15-30,de volt már,hogy 2 percig(mértem) csak néztem,mintha ld lennék,aztán akkor kiírta amit beírtam,és következő mondatom ra úgy begyorsult,hogy az 78 másodperc alatt át is ért,na képzelheted,és ez nem is ritka,de inkább 'csak' 15-30 sec-es lag van+2percenként ld néha,ha olyan kedve van,és délután 4 után be se enged,mert akkor már gprs-nek túlterhelt a server lol
    Kkrisz:eh,neked se vmi túlfejlett a humorérzéked,hol ver le 1db BM 4fg albot???mert egyedül volt,azért tűrtöztette magát,és nem nyomott le titeket+3fg egyéb albot 2 ütéssel lol(2fg egy ütés,másik fg még egy ütes Loth úgy tolja )
    überall:a jó ég megáldjon ne ekkora pic-eket,mert gprs-el+dialuppal is 2óra mire bejön a fórum,ami nem lényeg vágd le plz
    Hangi: /as-be mindig fárasztják a népet hogy itt ennyi ott annyi,azt egyszer véletlenül rákérdeztem erre,gondoltam tuti magyar,és valóban lol,ami meg a spirit resistem illeti,nekem druid talonba volt vagy 7-8 hónapot kb egy hónapja vettem elő megin(azóta ownolunk ),aztán még nem minden item-et sikerült lecserélni full extrásra,már csak 1db gyűrűt kell lecserélnem,abban lesz a spirit resistem+48,5nél szintet lép matter resistem,szal az is jobb lesz,és többi resistem is több lesz 1-2%al,mert ugye atm durván le van cappelve lvl48as szintre...
    a Lourker lóg 2 platinával az milyen második név egy buffbotnak?rotfl
    mi mezzünk meg body alapú úgy tudom,és nyugi,ha velünk találkoztok senki nem áll majd 1:24et mezzbe,mert max 30 sec,és fexetek mind
  • Kkri$z
    Ja mostantól több rp jár értem
    Ezt fogod majd látni Highlander Eagle Knight alias rr5 power
  • Kkri$z
    Sokszor van hogy 4fg-t is elvertek 2fg-vel de mint Hangi is írta sokszor se pbt és haszontalan mez társul albi csapatokban. Olyan resistekkel mászkáltok hogy néha sírok(multkor 72%os body resistbe futottam bele a sorcimmal).
    A másik fele hogy ezek a hülyék nem tanulnak :) Azt hiszik ha kijelölik a bard-ot vagy a kis luri chantert és stickelnek akkor már ők megtettek mindent. Szóval vagy beleronnak egy mezbe és várják hogy jöjjön a champion aki hátulról lestunol 9sec-re és kivégez vagy beleohannak a pbaoe-ba és a chanter végzi ki őket. Tegnap DC xroad-nál én éltem a legtovább mert mikor megláttalak titeket hátra arc és sprint hogy legalább a mezt elkerüljem. Sok értelme nem volt mert ugyanúgy végignéztem ahogy kihal mindneki csak nem álltam mezben. :)
  • Hangianix
    Nekem egyszer 55 probalkozasbol 21 volt 99% - Gryllus a tanu ra, de ezt ugy kepzeld el, hogy az elso 12-bol gy 99%-os se volt. Persze MP-re mentem, igy adhattam el a 99%-osokat a merchantnak. :/ Ezert vonultam vissza a crafttol mellesleg. Az emberek nem akarjak megfizetni a munkadat, nem profitot akarok szerezni, csak nem veszteni minden darabon...
  • Hangianix
    A spirit resist az tetszik. :))
  • Hangianix
    En 3fg-pal kinyirlak titeket. :) Annyi kell, hogy egyenloek legyenek az eselyek, mivel nalunk nincs pbt es a mezzunk se fog mukodni. :)
  • Hangianix
    Ja, elmentem Odinba, fg hibbi kiirtott 3 embert egymas utan, nekem meg hpk-ig kellett futnom az ongyilkossaghoz, mert eltuntek.
  • Uberlama
    na ezt legalább nem szúrtam el :)
  • Uberlama
    na ez volt a lothandaros, a kövi meg a infitriónk:

• Uberlama
    najó elszúrtam 2t is:

• Uberlama
    igen felteszek pár képet:

a resistjeim, nem nagy szám de ennyi van

• Uberlama
    hát nem tom én már megöltelek bottal is :)))) (bocsi tudom ez nem fair de nem hagyhattam ki, tökre tetszett a dolog)
  • Mester
    Szerintem abba semmi furcsa nincs hogy másik hibi grpal járkálunk ha 4fg+ albi/midi van emainban.

De abban igazad van hogy a 2fg 4-5grp albit meg tud ölni általában:p
  • Mester
    Nem tudom, hogy ez nekem szól-e vagy nem (gondolom részben igen:).

Na amikor elöször voltak ott a midik 18lvl50chanter volt colloryban és kb 130hibi.
    Meg is öltük a midiket ahogy kell.

Aztán az én grpom elment emainba, mikor megérkeztünk hallottuk 180midi a relic keepnél(130hibi volt online akkor ), meghaltunk amgnél(2fg midi) és mentünk relic raidhez ahol már lent volt az összes ajtó egyet kivéve midik megöltek úgy hogy meg se tudtuk ütni őket.
    realeseltünk és akkor már neutral volt a relic ezért emainba mentünk és nem az amúgy teljesen esélytelen relic keephez.

Ez egy játék és , ha vki nem szeret keepeket foglalni akkor miért csinálja , mindenki azért játszik hogy szorakozzon van aki ezt az xpzésben van aki rpfarmolásban találja meg aki akar az meg keeptet foglal.

Moc/pbaoe taktika jó de elég nehezen kivítelezhető ha 1fps-e van az embernek.
  • Kkri$z
    Bocsánat Lothandar írta a 4fg-s szöveget de Loerker járkál az NP-vel :)
    már késő van bocsesz
  • Kkri$z
    Marchus jó lenne bedugnád az orrot az aid fórumra,

Lourker kicsit nagyképűen hangzik az a pikpakk ennyi lenne 4fg :) Bár ha az NP-vel járkáltok mint mostanában úgy nem nehéz...
  • Botond #12067
    Csak így ömlesztve.

• Tiffa
    A nagy monológom pontosítása: az 1 másodperces ping nemcsak a camelot serverre igaz, sajnos soxor a fejállomás ping is ennyi volt.