43179
-
KGB #12157 En nem vagyok maniakus de en is egy earth Theu-t gyurok eppen. Azon egyszeru oknal fogva, hogy szeretnek hasznos lenni egy rvr groupban es elso ranezesre a 6 seces pbt elegge annak tunik (bar lehet hogy hulyeseget beszelek vegul is ez az elso karim). -
BadGuy #12156 De miert Lothandaroskent hireszteled? Lourkert makoltad le a fasza bottal ;) -
BadGuy #12155 Mellesleg vmi maniakus lehetsz hogy earth theut jatsz, konnyu vele xpzni de nem igazan fun rvrben imho. Persze ha pbt+ae dd meg neha par earth pet a cel akko lehet hogy jo. Ha mentammal megyek ott az stt -
#12153 + dmg buff, az ami igazan ut. Tehat inkabb 80 :) -
BadGuy #12152 Akkor atvaltok a 2.8 spd es 3.2 spd crusherjeimre. Nem gond. Bar te uber vagy es leversz 1 tankot a kemeny 30-40 dmgvel. Persze a 30-40 is csak akkor garantalt, ha nem evadelem a francba vagy parryzem. -
KGB #12151 Megy újra a frissítés e a guild infóknak a hivatalos honlapon. -
#12150 Amúgy mi midiket öltünk itt az óóóóóóriás mellett, ki is haltak, csak Arwe véletlen belesebzett hetet az óóóóóóriásba és az megevett minket. A rezzelni jövöket ette meg az NP. :) -
#12149 Rovid beszamolo minstrelem - Silversnail - tegnaoi BG kalandjairol. Piszok jo a kari, tok elvezetes vele jatszani, de a BG grp-okrol inkabb nem mondok semmit. Volt pap a grp-ban, de csak a cabalist gyogyitott. 1x ugy haltam meg, hogy ott allt mellettem es nem csinalt semmit. Azutan egy masik csataban megsebesultem, tobbiek tudni akartak hol a csata, kerdeztek hol vagyok, en meg mondtam, hogy nyilvanvaloan nem healing range-ben. :D A pap megint csak mellettem allt mellesleg. Rezzelni es utana gyogyitani grp-on kivuli friarok voltak szivesek. A mi kis okos Templaros clericunk az tokig felbuffolta magat, mas nem kapott... -
#12148 Hibernia gyozelmenek a kulcsa. :) Ha egy casternek lenne ott is pbt-je, akkor maris gyengulne a hibbi alomcsapat. -
#12147 másik 50%nak manachanter van,esetleg mind2... -
#12146 magyarok 50%nak van 45+os menta altja lol -
#12145 hát vannak érdekes dolgok,nekem pl warden-em lvl47 óta 50es herokat szokott leduellezni,ha időm engedi,már mindenféle speccelésüt agyonvertem :-) pedig én wardenem úgy specceltem,hogy a sebzése csak most lvl50 féle kezd feljönni,de ugye 6sec pbt miatt nem találnak el,aztán egy félóra alatt csak megborítom őket a durva 30as dmg-immel is,meg ha el is találnak,akkor ott a healthregen 10 perces slefbuffom,szal megütnek kb 3x az rr10es akár 4x is,de healthregen miatt full hp-m van fight végére lol,pedig warden egy fake class,hero meg elég jó kis tank... -
#12144 és ez is csak 1.59-től lesz szopatás mert most megfogtam egy aerootal, de akkor már én is csak nézek amíg vége nincs :) -
#12143 ez is mókás ra (hogy dögölne meg aki kitalálta) még szerencse, hogy viszonylag kevés a menta :8 velem is volt ilyen, castolom a menta ellen az earth peteket kb 4 ment el, erre jönnek, felém, először csak néztem, hogy most mi is van, lag vagy én vagyok hülye, vagy duelezek vmi theuval csata közben amiről nem tok, vagy a hibik is kaptak ilyen petet, na mind1 a lényeg, hogy rám alig csaptak 50eket a petek, már ha eltaláltak, mert olyan is ritkán volt, és akkor még a pbt is sokat fogott fel. -
#12142 Walker nem is ver le mert wizi, de szvsz én levernélek bottal a 6seces pbt miatt, persze csak 5%hpról :) -
#12141 közhírré tettem már guildchatbe,nyugi -
Rockety #12140 ja délután 2 felé megvolt lvl 50 ding nightshadel megvan epic is + volt egy kis fun harc sauvageba most :) -
Rockety #12139 : ) -
Rockety #12138 régebben ranger > hunter - nem volt purge shield stun jó volt scout
most meg hunter >>> ranger >> scout
80-100kat ártó pet, 250 base dmgű spear mi kell még? ja speed buff és self-buffok :) -
BadGuy #12137 Hunter ellen jokat szoktam funolni a mentam Severing the Ether ra'javal. Qc stun + stt (instacast)= dead hunter :). Stt annyit csinal hogy elcharmolom az osszes petet a varazslat kozelebe es megtamadjak a gazdajukat. Egyszer masik mentatol lattam ahogy 1 air theu castolta a sok petet es azok egymas utan fordultak vissza a gazdit csapkodni :p -
#12134 ROTFL Tiffa! :)
Ez de édi, hehe. -
#12133 -
BadGuy #12129 Walker emlekszem 1x probalt megolni bottal 5%hprol , de nem sikerult neki. Talan ha mar nem lenne lathato hp'm akkor talan azt mondom lecsaphat a kemeny 40dmg bottal :). De ugy meg nem futottam ossze casterral az az igazsag. -
BadGuy #12128 Ugye, es ebben az a legjobb, hogy egyedul voltam a kozepso hegyen. Szal ezt poennak kene venni nem nagykepuskodesnek. -
BadGuy #12127 Le is torulnem blademasterem ha 5% hp'rol megverne caster. -
#12126 A masik nagy fegyver lehetne a middiknel (nalunk is van valakinek ilyen spellje) a hibbik ellen a disease. Mezz - GP - AE Disease. Nincs az a healer aki leszedi mindenkirol a disease-t, amikor healelnie kell. Fele akkora gyogyitas = 2x akkora esely a halalra.
Mellesleg nem artana egy grp cure disease meg egy heal spell cure disease/poison a snare-s dd mintajara (de ezt is mondtam mar :) ) -
#12125 Most vonatkoztassunk el attol milyen class-sal jatszik, van velem szemben egy olyan karakter, aki 2x olyan gyorsan ut, 2x annyit sebez, elmeletileg blokkolja az uteseim 30%-t az en 5%-ommal szemben. Nekem mondjuk van 20%-kal tobb hp-m es 7 utesenkent sebzek rajta ugy fix 3 utesnyit (az o mercejeel merve 1.5x-t). Engem az zavar, hogy a sracot ugy vertem le, hogy nem hasznaltam semmit. Se insta healt, se buffokat, mezz/stun (mar mondtam parszor :) ). -
#12124 de scout-nak akkor is aza dolga,hogy egy 840es lővés után egy 1000-el elhasaltasson,ha melee-re kerül sor bebukja,van ez így,erre mondtam,hogy casterek is addig ownolnak,míg oda nem ér vki,és kapnak 2 egyformát jobbról+balról,azt csá...az meg hogy speccelhet shieldre+thrust/slashre,háááát én is duelleztettem druidom már azonos szintű rangerrel,ilyen durva 30onokat ütött belém,és én is kb annyit,csak nekem 2,5x annyi hp-m volt+insták(mondjuk én buffolva duelleztem),szal kissé egyesélyes,de vannak hibibe rangerek valóban 12-es autotrainelt stealthel 0-as íj speccel,mert szerintük ranger az selfbuffer-BM lol,szal csak CD-re,slash/thrust-ra,és selfbuffra gyúrnak,na az lehet,hogy lever meleebe 5ből,de sima ranger tuti nem,az max lelő 2ből... -
Mester #12123 Ok-ok lehet kicsit fáradt voltam és túl komolyan vettem.
Hanginak igaza van teljesen sosem egyenlőek az esélyek talán (és nem az ra-k miatt mert bármit modntok azok nagyjából egyszinten vannak).
-
#12121 meg gondolom hp-d még buffolatlanul is 1,5x annyi volt,mint a scoutnak -
#12120 scoutnak nincs instadd-je,dmg-addja smiternek van...de ami a lényeg a scout egy archer=íjjász,az íj meg nem melee fegyver... -
#12119 Clericnek nincs trainelheto fegyvere, se pajzsa, scoutnak van. -
Fidelcastor #12118 Ja a Bardnál. -
Fidelcastor #12117 Mi ez az amnesia bug? -
#12116 mármint scout azért mégse tank,(igaz cleric se),szal megesik vele,hogy meleeben lenyomják,elvégre nem meleezni találták ki... -
#12115 manachanter sem aza kifejezett melee kari,most akkor sírjanak ők is vagy mit akarsz ezzel mondani?lol -
#12114 Ja egyebkent egy tortenet a scoutok melee kepessegeirol. Buffok nelkul (csak az insta dd-met hasznalva) levertem egy 50-s scoutot. (Dji - ex-SotL-os, inaktivitas miatt kirugtak) Nem tudom thrustos volt vagy nem, de meg insta heal-t se kellett hasznalnom. Kb 10% hp-m maradt, o kapott egy dot procot es igencsak laggolt. De akkor is.. -
#12113 de azért nem vagyunk annyira tuningok se,hogy 2fg-t legyen alb vagy mid csak így 1fg-vel pikk-pakk legyalogoljunk...volt,hogy erős összeállítású magyar grouppal mentünk Odin's-ba,aztán jött 2fg mid,levágtunk vagy 10-11et,de mi behasaltunk mind,szal jól összerakott hibi fg erősebb a jól összerakott midi/albi fg-nél,de 2fg az 2fg akárhogy rakosgatod össze azt a hibi fg-t...mondjuk akkor még felegroup kék con,és rr2 volt,de ha mind 50esek lettünk volna meg rr6 akkor se hiszem aza maradék 3-4et kihasaltattuk volna,így is elég mákos volt a dolog,mert nem nagyon láttam őket se instahealni se semmit jóformán,szal valszeg épp előttünk volt némi nézeteltérésük vkikkel -
#12112 Szerintem meseltem mar itt a story-t (az amikor en "uber grp-ban voltam"-ot :) ) - rajtam kivul mindenki legalab RR6 volt (talan a masik pap Toxii volt csak RR5-s mint en).
1, Talalkozas NP-vel (egyszerre vesszuk eszre egymast), amikor nem volt GP-juk, nekunk SoS-unk: 1 halallal lenyomtuk oket (meg csata kozben rezzelodott), egybol utana jott 2 sb + midgard fg (volt 3 kek is, tehat nem 50-sek) - 4 ember maradt tolunk allva (mindenki 10% manan volt csata elott, tehat a gyogyitas az instabol allt :) ).
2, Talalkozas NP-vel (egyszerre vesszuk eszre egymast) se GP, se SoS - naluk elnyomjak a chanter RA-t, nalunk a BoF-ot. 2 ember hal meg osszesen toluk, a mi tankjaink meg ugy is kevesebett sebeznek, mint az ellenfel, hogy ok BoF-on keresztul utnek.
3, Talalkozas NP-vel (mi vesszuk eszre oket) nekunk nincs SoS, nekik van GP - lemezzelodnek. Utana hirtelen mi :) (kivetelesen tenyleg insta mezz-zel :) ) - csata vege 1 halott NP - fg halott albi.
4, Talalkozas Lourkerekkel (azt hiszem nem a tiszta csoportjuk volt, mintha lett volna par NP is ott, nem biztos persze) (ok vesznek eszre) -
emiatt SoS szart sem er, ugy halunk meg, hogy Redb meghal, senki mas.
Tehat hidd el, hogy albi grp-nak sose lesz ugyanannyi eselye, mint egy hibbinek. (vagy egy middinek - nem ertem miert nem hasznaljak az ae stun + pbaoet, ha jol tudom legnagyobb ae stun az 11 sec)
-
#12111 `A pikk pakk jelzőt ironikus célzatból használtam szándékosan, egy lentebbi képre reagálva vele`,na akkor neked is elmondom,hogy Lothandar teljesen egyedül volt,azért gyakorolt önmérsékletet azon a képen,aztán,hogy 4fg vs 1db ember mennyire lenne pikk-pakk azt meg te is tudod...szal az amolyan vicc féle,amin én jót nevettem,ne szívjátok már ezen magatokat lécci,thx