43179
-
Egy gyors fegyver és pajzs... -
#12206 testközelről egy quickroot és onnan mind1, persze purge lehet nekije. -
#12205 Szvsz ha egy caster nem tud kinyírni egy tankot úgy ha cast range-ről indul a duel, akkor ott valami nem stimmel, akármilyen casterről van szó... Ha meg testközelből nem műxik dolog, akkor a tankkal van baj, szal amikor egy caster és egy tank meghatározzák az indulási távot, onnantól fogva le se kell nyomni a duelt, persze nagy mákkal lehetnek kivételek. -
#12203 50 Enemy Arctic Blast 179 D DD |35% 3 Sec - 33 P -
#12202 naja sajna ez így, van habár volt már ilyenre példa :) -
#12201 hidd el, ha van egy kis időm és elküldhetem a peteket és nem vársz egyhelyben hogy védd agad , akkor lehet IPd, mire utolérnél, meghlasz, Gryllus Kyel Simba mind el sem értek hozzám duelben, persze ott nincs ip, de minek is? odébb futok és kapsz még petet. 200körül csapnak beléd 4 pet= 600 kb , mert 1 minimum missel, a többi eltalál. -
#12200 volt még1 dd?? :(((( nem láttam :/ -
Rockety #12199 ablative proc enyhén szólva idegesítő :D -
Fidelcastor #12198 af 102-es cucra jön még az ablative proc+ a dot procos fegyver. -
BadGuy #12195 Meg a 35 earth 41 airt is elfogadhatonak tartom. Ice azert 50es mer baseline, ugy mint light baseline dd is 50es (pl mana mentaknak/chantereknek is 50 kell hogy legyen 179es ddjuk) -
BadGuy #12194 Hopp ez lemaradt: de mi a halalnak 50 air? En mentam se 50 light megis elnukeolgat azert... bah sok huJe air theu van arrafele ;p -
BadGuy #12193 Meg mindig fc's vagyok. Tul szep az a logo, hogy veszni hagyjam :) -
#12192 Mellesleg mar nem sokat talalkozunk RvR-ben, RR6 utan Killerbee nem szur tobbet :D Esetleg ha a minstrelem 50-s lesz, vele talalkozhatsz. -
#12190 Egyebkent most hanyan vagytok az Egy Magyar-ban? Belepett Rockety az ns-vel, meg Badguy a mentajaval, vagy mi van? Valami ilyenrol vartyogtal :P de meg mindig nem mennek a hibbi statok. :D -
#12189 Csakhogy a legtobbjuk atspeccelt 50 air-re es nincs pbt-je, ugy meg mar nem jo. Egyebkent nem ertem miert nem hasznaljak pl. a 41i/35e speccet tobben. Az igaz, hogy szarul csinaltak meg es ice-bol 50-en van az utolso dd, mig air-en azt hiszem 45-on. Kicsit igazsagtalan. -
#12187 Neztem is, ha neked 70-s utes 0.042% akkor 17.500 hp-d van es egesz biztos cheatelsz. :D -
BadGuy #12186 Ez itt a masik, mikor jarkal 1 tank egyedul emainbe vagy akarhol? Vmi idiota max. :).
-
BadGuy #12185 Szvsz 1 air theu a 27 masodperces AE mezzjevel+ 10 seces pbtjevel szinten hasznos+sokkal elvezetesebb kari rvr grpben. -
BadGuy #12184 rr5l5 vagyok szal van mindenfele szir-szar. Olyan helyzetrol pedig a budos eletbe ne almodjal hogy en valahol 5% hpval jarkalok es te hopp pont arra jarsz 100%-al ;). Altalaban ilyen helyzetbe nem azert ol meg vkit 1 caster bottal mer hudesokatartabot. -
BadGuy #12183 Lehet hogy a quickroot bejon de a purge megjobban bejon :). Meghat van ip is... :) -
BadGuy #12182 Mystehnek az offhandem 158at artott miutan a maindhanderem lepattant btrol. Kulonben is, tudod mennyi 1 tanknal 5% hp ? :) -
#12179 sok hp: 10%+ ?) -
#12178 hát ja, 2 fegyveres csóka ofcos lever ha sok hpja van és quickroot nem jön be -
#12177 és btw ÉN nem mondtam,hogy nem vered le 5% hpről,csak hogy 2 fegyvere van,azt se neked írtam,hanem loth-nak,hogy ne árulja el+írtam Acornnak,hogy mittud a pbt,erre valaszoltál,és abban a válaszomban leírtam,hogy ha nagyon ennél a témánál akarunk leragadni,akkor elismerem 5%ról levered,de pbt korlátaival attól még gondolom te is tisztában vagy... -
#12176 btw találtam rr5l2 af102mps gyereket,na az levert valóban az előbb :-D,af102 MPbe ilyen 40-50eket ütöttem néztem mivan,akkor nézem,hogy nem epicje van,hanem vmi más,kérdem af102 MP,aszondja simán,szal az ellen télleg lekvár vagyok még... -
#12175 heronak 1db fegyvere van,azért nem talál el,BMnek 2 van,azzal nem is duellezek :-) -
#12174 látom te sem olvasod amit ír az ember csak nyomod a magadét: lehet nem nekem szántad mégis nekem címezted a mondandódat. A két fegverből egyet mindig fog, és mire az 1300 hpmat 1 fegyverrel leveri, addig én a (gy.k. nem bontom ki miért ennyi) 80-90dmges ütésekkel lecsapom azt a mini hpt,. Amugy meg ha a pbt nem véd meg akkor miért is vagy vele olyan nagyra: idézlek : ugye 6sec pbt miatt nem találnak el. na mind1 :p -
#12173 és ugyebár blunt eléggé minuszos scalere,kardos herok meg jó kis +t kapnak,ezenkívűl wardenem resistjei viccesek,mert azt nem rvrni nevelem,hanem powerlvlni a guildet... -
#12172 rakat Heroval duelleztem többnyire még lvl48as koromban,mind bevertem a betonba,nem tom mennyi volt az rrjük,de mnd elhasalt,volt egy vicces gyerek ugyan akivel 9-9,5 percig harcoltunk,mert a végén már villogtak a 10perces selfbuffjaim,és le is jöttek mire elhasalt,de ő is megvolt :-),azóta meg lvl48,5 vagyok,blunt speccem megin több,így dmg-m is :-) -
#12171 de nem véd meg,ezt értsd már meg,hogy BMnek 2 azaz kettő darab fegyvere van,és jó esetben is csak az egyiknek az ütését fogja fel a pbt,a másikkal rádver,ha attackspeeddebuffolod,akkor még ráadásul qrvanagyot ver rád...5%hp,az pl lothnál,ha velem van 100hp fölött van,szal az 2 ütés indeed,talán kivitelezhető,de csak 5%hpról,és mindenesetre én nem erre a konkrét esetre reagáltam,hanem Acorn-nak próbáltam ecsetelni mitbír pbt,mert mint gyakorló warden van róla némi sejtésem... -
#12170 `1 legalább rr5-ös és full SC-olt SS herot, hogy versz le`...úgy,hogy csata végére 95%+ hp van... -
KGB #12169 Jut eszembe a pulsing spellek, mennek akkor is ha mezzelve vagy?
-
#12168 dd ellen valóban szart sem ér ahogy írtad, de a blademaster kap egy fasza attack speed debuffot és a pbt megvéd annyi ideig amig, az általam említett 5%!!!!!!!!!!!!!!!! hpt leverem a 40+(40-50)dmgel!. Amúgy earth theut sima harcos f2fben nem igazán veri le, max (bár az sem sima harcos) champion, ha beszivat :) Eddig albiban 1 db. armsmen vert meg, (Steveh) mert amikor küldtem a peteket , fogta magát és felszállt a lóra sau előtt így a petek nem követték és a lóról meg mellettem ugrott le és igy a végén lenyomott, bár asszem quick rootot resistelte azért. -
#12167 valóban, az elírás :_) -
Fidelcastor #12166 Valaki tudja mi az az Amnesia bug? -
Fidelcastor #12165 Nekem ez a kijelentés megint a hihetetlen kategóriába tartozik.:) Azért én megnézném, hogy 1 legalább rr5-ös és full SC-olt SS herot, hogy versz le. -
#12164 de akár egy db ember ellen,se ér szart se,ha 2 fegyvere van,vagy ha nukeol... -
#12163 pont azért amit mondtam,a pbt 1db ütést fog,ha 2en ütnek feldughatod magadnak...heal meg heal,ha 8an ütnek akkor is... -
#12162 nálunk a druid,nem a warden a túlélés záloga,szvsz albiba is a cleric az... -
#12159 azt ne áruld el,hogy 2 mace-vel küldöd,és hogy az egyiket fogja csak a pbt,mert még a végén elbizonytalanodik ;-)