43179
-
#12260 'warden > earth theu'...Überall lenyomta Botondot duelben...
-
#12259 amíg vannak tankjaink,ugyebár... -
#12258 Tegnap megkaptam "eletem legnagyobb dicseretet". Csata utan a paladin mondja, hogy hiaba, ez a spreadheal nagyon uber, nelkule tuti kihaltunk volna. Csendben megjegyeztem, hogy smiter vagyok es 27-s rejuval csak almodhatok a spreadhealrol. :D -
#12257 Nemreg volt nagy 5+ perces csata. 2x hasznaltam el az MCL-t.
Egyebkent latszik, hogy sok a middi. Miutan megoltunk egy "parat" kozulluk, jott a 3-4fg-os zerg. En 3-ra tippeltem, a tobbiek 4-5-t mondtak. Mondjuk a gepemre olyan hatassal volt, mintha kaptam volna egy root-ot. :D -
#12256 GP>SOS, ugyanis GP az barmikor hasznalhato, akkor is, ha esetleg rosszul helyezkedtetek es meleptek titeket, az enchanter RA meg jobb, mint a BoF, mert a ti tankjaitok meg BoF-on at is nagyobbakat utnek, mint a mi tankjaink, a csatak 70%-at ellenben a nuke-ok dontik el. -
#12255 enchanter > ice wizard
warden > earth theu
bard > sorcerer (1.60-ig) -
#12254 hát hibinek lassan vége btw,manapság senki nem indít tankot,csak ns-t+manachantert,esetleg animist,ha van SIje,a poén az,hogy lassan elfogynak a support classok,akkor marad egy két buffbot,aztán már csak chanter/animist/ns lesz hibibe,akkor meg ilyen odarohannak a paplovagok kiosztanak 2 egyforma pofont,azt csá....tank kell,hogy vmit felfogjanak az ellenből,de ha ilyen fulkl casterekkel nyomuló grouppok vannak,akkor minden rr2es paladingroup atsöpör majd rajtunk simán...sok petes buziság is jót tett nagyon,mostmár ilyen lvl55-60as mobokat is petekkel tankolnak meg aztán pbae pbae,aztán csodálkoznak,hogy nincs tank,lol...szvsz SI most hazavágta hibit rendesen,talán,most hogy midik végre megpattintották powerrelicek,és így,hogy előbb utóbb elhozzuk str relicet elképzelhető,hogy menthető a dolog,de ha még egyszer hozzánk kerül powerrelic,akkor végünk... -
#12253 ja az általános midi létszámfölényről ne is beszéljünk. Beléptem 1991 ember a serveren 6-7 körül, ebből 600 albi 300 hibi a többi midi, alig van többség.. -
#12252 szóval szerintem sikerült úgy elbaszniuk ezt a dolgot albik számára hogy az hihetetlen. Bonedancerről nem irok mert vele még nem nagyon találkoztam.
Szóval igy nem tom miért kellene RvRezni és kedvem se nagyon van hozzá igy, nem is voltam jó ideje, de ha nem tesznek sürgősen valamit, akkor lehet hanyagolni kéne ezt a játékot -
#12251 Hát az igazság az hogy (nem akarom megint a hibi ultratáp karikat nyomni de) az animist iszonyatosan egy mocskos szemét kis tetű. Borzasztóan el van baszva, ugyanis relic keep oldalán kinézek 1 secre, hogy megnézzm oldalt mennyi hibi van gatekeepernél, és kapok 4!! lifedrain szerű ddt, odébbmegyek hogy ne legyek ltható és jön további 2 dd lemegyek az udvarra még 3 dd folyamatosan, és csak miután beportoltam a toronyba , akkor hagyta abba. Namost ha ez nem nem owerpower elbaszott kaszt akkor nem tom mi az... (ja az udvaron meg állandó root/dd van) -
Mester #12246 Így értelmezve a dolgot igaz, ha van bof/sos rdy.(és high rr az albi grp ami az jelenti hogy a legtöbb membernek van single purge-ja) akkor teljesen kétesélyes a küzdelem. -
Rockety #12245 és ez a mezz + pbaoe szarnak köszönhetjük hogy nincs relicünk btw. Nincs normális keepvédő karink, gtaoe szopatja pbaoekat keepvédésen és midiknek azért van pár. -
Rockety #12244 ha nagyon ideális grpot nézzük akkor szerintem leverhető a hibi grp is
ideális a 6sec pbt earth theurg
mezz speccelt sorc
ice wizard
nos ilyenek nem nagyon vannak albionba, szal szerintem nem lehet összehasonlítani a dolgokat nagyon. -
Rockety #12243 a gáz ott van hogy amikor nekünk jöttek midik relic raidelni akkor nem poppolt 200+ hibi visszavenni keepet meg relicet védeni, fenntartom hogy hibernia nem képes relicet elvinni rendes, emberi időben.
Sery: donk lvl 48as bladeshadeje. -
Mester #12240 Hát alb 1fg és letud verni 2 hibi/midi grpot és ez a midikre is igaz cask jó balanced grp kell.
(de azt elismerem hogy néhány hibi class túl erős de bárhol össze lehet rakni egy jó csapatot) -
Mester #12238 Bw-n is 300-as seregről van szó nem vagyok biztos benne hogy túlzás bár én nem voltam ott inkább nem szólok bele:o)
Acorn intéztem neked lw champ duelt igaz nem bfr vagy tradolf de azért nem volt rossz(és nem volt buffolva , disbandolt is a grpbol tehát end song és bubble se volt.) -
Mester #12236 sery donknak az ns-e -
Fidelcastor #12234 314 játékos volt hibbiben összesen. Nem értem, hogy 300-as sereggel miért nem hozzátok el a többi relicet is. A szervereken lévő realmek egyensúlya igazándiból nem nevezhető fairplay elosztásnak. -
#12233 Már előtte egy jó ideje lagolt a szerver, mint állat. Nem lep meg, hogy összeomlott. -
#12232 azt most ez van -
#12231 hehe hibik megen relicezni akartak kb 140en, midik közben 100+ HWben, és amikor a 2 relicajtót verték a hibik 300 albi sauban. Namost hibik kihaltak, servercrash, full relic ajtók. :) -
KGB #12230 Bakker tudja valaki mi van Pywerdenen? egyik karimmal se tudok belogolni... -
Fidelcastor #12229 Majd ha lesz legalább 20 animista a keep védésnél akkor leszek kiváncsi, hogy alakul a keep támadás. -
Mester #12228 Tényleg 166 alb volt a keep visszafoglalásnál, de az igaz szerintem is hogy ha 6-kor megpróbálta volna 70-100 hibi akkor lehet sikerül. -
BadGuy #12227 Siman mi :) -
Rockety #12224 160 ember jött renarist foglalni, egész hiberniai relic force volt 145 fő volt :) gondolom relic keepbe is volt még egy olyan erős 70-100 fős alb osztag, esélytelen volt :( . Szvsz ha hibik relic akarnak hajnali 5-6kor kell kezdeni, vagy passzos a dolog. -
BadGuy #12222 Kulonben is, a legjobb ae mez 49es szintu, meg mindig nem ertem hogy miert rak valaki 50et air magicre. -
BadGuy #12221 Nem adnam a 10 sec pbtm 1 5 masodpercel tovabb tarto ae mez erdekeben :) -
BadGuy #12220 Nem tudnam megmondani neked az utolso alkalmat hogy talalkoztam volna theuval szoloba tankkent. Bar mentakent mar talalkoztam... :) -
BadGuy #12219 Ha lenne is free szerver akkor se mennek oda mert hamarosan talalkoznek 1 100as szintu hunterrel azthiszem ;p. Bar az tul alacsony, mondjuk 1 200as fire wizard :) -
#12218 Nincs ott semmilyen ingyenes szerver DAoC-hoz. -
#12217 Akkor inkabb megvarom mig lejon az Emulerol. :) -
#12216 Akkor copyzz ide nehany free DAoC szerver IPt, cserebe kaphatsz ISOt -
#12215 Hát vagy te értesz félre valamit vagy én értek félre nagyon valamit. -
#12214 IDe latogassatok el.
Itt talaltok mindenfele Online gamahoz servereket.
http://www.gamesites200.com/
De elotte adjatok egy ISO letoltesi helyet. :) -
#12213 En meg nem hallottam rola... Pedig gondolom terjedne a pletyka. -
#12211 Nem tud valaki ISO letoltesi helyet, mert talaltam, Free Servelistat hozza. -
#12210 szvsz az sem jönne be, mivel debuffal nyitok. Persze elég komoly esély van rá, de sose lehet tudni aztat -
#12209 ja,ilyen felforrósodott a cucca(dmgshield),absorbshield+mindenféle megjelent,ha megütöttem,mókás volt...dot proca legalább nem volt,igaz az nekem volt,be is kapta vagy 4x,de gondolom volt heal-proca vagy vmi,mert folyton visszahealelődött... -
#12208 az én pbt-m is ment,szal a 2pbt-t nem bírta átlöni,mivel neked 8as nekem 6os van,és azok müxenek együtt...