43179
-
BadGuy #12320 Bonedancer addig undorito amig nem futyulok a petjeinek hogy 'elo tamadjatok mar meg a gazdatokat :) -
#12319 őőőőőőő,most nem akarok megin itten személyeskedni,de te tudod,hogy a Daoc egy MMORPG?és azt is vágod,hogy az 'RP' rész mit takar?ha igen miért gond,ha vki 'RP'ingel,és ha ő adott esetben egy luri cicamicát alakít akkor 'hug'-ol egy daliás saracén srácot?vagy te azt gondolod mi ezt komolyból csináljuk?max a buffbotosok...ja,hogy neked is van buffbotod?na akkor nem is szóltam...btw lol volt a sose megyek buffolva beszólásod,főleg,hogy 100 beszólással előtte parádéztál a 2nd accountoddal,amin feltehetőleg egy buffbot tanyázik :-) ismétlem feltehetőleg,ha nem,engem akkor is mosolyra késztetett a 2 accountom van,azt buff nélkül megyek mindig beszólás kombó -
#12314 nem,nincs neki :-P...szal 2 str,és 2 con buff jött le róla?nahát,én is gondoltam már rá,hogy warden mekkora jó kari lenne buffbottal,csak sajna gprs megosztva vagy 33,6k dialup,az lol lenne,így is akkora a lag megosztás nélkül,mint ide Vasudheim :-D -
#12312 `Jah, szólóztam már wardent is, full 1on1ben :P (mind2en buffolva voltunk, mndjuk nemtom ő milyen bottol szerványolta, én kaptam párat egy zöld conn clerictől :) hiába no, kéne egy jó buffbot már nekem is :)`...wardennek olyanbuffbotja van,ami a friaroknak...beépített... -
#12306 Hat apa te a roflmao tipikus esete vagy. Egyedulikent gratulalok neked, te meg faszsagokat irsz. Kerdezd meg az okosabb hibbi barataidat, hanyszor szoltam be itt nekik, anyaztam stb. Az meg, hogy milyen hero vagy kit erdekel mar bocs. Orulok, hogy tudod miben vagyok kepes gondolkodni, ez biztos az altalam nem ismert hero egyik spec kepessege lehet. :P
A bolcsesz duma meg nalam nem nyero... -
#12303 ??? apafej ??? ezt humorosnak szantad, vagy csak "kemenykedtel" :P -
#12301 Magyarul armsman. :D -
Rockety #12300 animist pvebe is elég zoral, főleg alacsony szinten. Gyerek megállt mag mell melletti water beetle parton, lerakta a gombáit és behúzta az egész partot 2 pullból lépett szintet a gyerek ami egy kicsit azé dúrva. -
Rockety #12299 Bhalage Firbi Kard/Pajzs Hero -
#12298 Egyebkent ezeket az aktiv RA-kat ki kellene dobni a fenebe, a MoC meg a BoF tokre hasonlit, tuti osszetevesztem majd parszor. -
#12297 Okes :) es milyen karakter? Hibbi statok meg mindig szarok, nem tudok utananezni. :( -
#12295 Gratula :)
Mi a karid neve egyebkent? Hibbikben meg nem vagyok perfect. :D -
Mester #12293 Csak az a class vár és mg campen kívül nem igazán használható szvsz. -
#12289 Mivel az esetek 90%-ban nincs pbt, igy az is eleg. :D -
Fidelcastor #12288 Az a baj, hogy a chantr pet nem áll egyhelyben ha stayre állítod, hanem lő 1-2 és utána már kalapálni akarja.
-
#12287 Eleg ha folyamatosan interruptolja a caster/healert. -
#12286 Hat nem az en grp healem szamit :)
Egyebkent az, hogy van pap, az most lett megint igaz, gondold el mennyire paphiany volt, ha engem mint smitert ahogy beloggoltam 5 helyre hivtak...
Minstrel mindig van, meg lol. Ha van, akkor 2 egy grp-ban, ha nincs, akkor a kezunket osszetesszuk egy theu/sorc speedert. -
#12285 majd kövi patch-csel jön -
KGB #12284 Hahó Népek!
Kérdésem lenne, most olvasgattam a gamebanshee-t és ott irkálnak egy lvl 15-19 Battle groundról. Ez csak az amcsi szervereken van vagy van nálunk itt Eu-ban is? -
Fidelcastor #12283 Ugy tudom minden petnek(mostmég)1500-as a range. ez a necro petjére is igaz? Vagy ő távolabra is tud lőni?
Ha a necro petje is 1500-as akkor az animista csak lerakja a gombáit vár falához és hátrafut. -
Fidelcastor #12282 Ez nem neked ment.:)
Majd a következő szól hozzád.:) -
Fidelcastor #12281 Az enchanter caster petje nem marad egyhelyben, hanem lő 2-t azután rohan célpont felé és megáll időközönként és lő egyet. kb 4-5-t lő mire odaérne célponthoz és belemegy közelharcba.
Nagy tévedésbe él aki a necrot és a chanter peteket összehasonlítja ugyanis az enchanter pet mint segítő lép fel, a necro petje meg mint az élete záloga és ott inkább a necró segít a petnek. Tulajdonképpen ezért össze se lehet hasonlítani őket. -
Fidelcastor #12280 Necronál viszont te nem tudsz a toronyba futni, mert mindenhol utolér a várba és még irányítható is. Animista gombája meg 1000-re lő csak és összevissza mindent, nem 1 emberre fokuszálnak. Ja és csak 2 percig élnek+ rengeteg mana.
Azt írtad 9 dd-t kaptál és úgy értél be a relic toronyba ahol már nem löttek.
Szerinted ha 1 necró lett volna akkor te eltudtál volna számolni 9 dd-ig vagy sokkal hamarabb kifektet a dd-s petje? -
#12279 én beckonoltalak,vissza is jöttél,de akkor meg guardok vágtak le,aztán nekem már logni kellett,de ami késik aza vonat :-P -
#12278 ja,én lvl49 vagyok atm,de már csak 9,6 az orange-éra vége :-) -
#12277 wardennek nincs 2kezes bizbasza,csak 1kezes+shield,de ennek hála még blockolok is :-P,mintha pbt+parry nem lenne elég lol,kellene még evade 6,írok is mingyá amcsi fórumokba,hogy legyen má vmi,ma is duellezek lvl50 epices lw heroval(rr3),aztán eltalált!!!,igaz 1x,és moose IP is benne volt a témában,de ez akkor is felháborító :-P,még szerencse,hogy van selfhealthregenem,így aztán 100%hpval jöttem ki a dologból :-D -
#12276 Lourk,és?mert én most fektetem a témát,amíg tankok poppolnak megin... -
Arwenke #12275 Csak kicsit dogunalmas a necro, amugy mas baja nincs.:) Viszont a bonedancer az nem rossz.:) -
#12274 Ja amúgy a necroval igen meredek amit tápolás szintjén művelni lehet, tegnap lightosan nyomtam 9 szint jött :) (és még több is jött volna ha nincs relic este) -
Rockety #12271 ok még a heatdebuff + baseline dd az egy kicsit dúrva -
Rockety #12270 5 chanternek van meg a Baoc prydwen szerveren, ebből 1 active rvsrző többi az nolby pridos. -
Rockety #12269 most nem azért hibi a kaszter realm nem? enchanter snare petjén kivül szvsz a többi ok. Most pl 4x vágott minket haza killerbee grpja mert albionba VAN HEALER aki nyomja a grp-healt és akkor baszhatom a kurva jó nukemat, ha a gyerek oda jön lepurgolja stun és lövik ütik de életbe marad és agyonver szépen. A necromancer megbetolatja petjét amgbe és szépen haza küld aludni. Az nem érdekel, hogy lourker grpja hazavágja random albi grpkat, mert az egy épített rr6+-s grp, DRUIDal. Hibi grp úgy néz ki hogy:
bard
3-4 caster
talán egy warden, bár az is ritkaság manapság
1 tank akad néha
többi meg nigthshade
Ezzel szembe emainba albokkal akikkel találkozok:
sok caster
sok tank
2-3 cleric mindig van
minstrel is akad általában
és 300infiltrator
Sorceror mezzel - 3 ice wizard berohan és kész, csak nálatok nincs icewizard, mert nem enchanter hát bameg. Azt meg hogy grp-purge, 1 kézen megszámolom az aktiv druidákat na abból összesen 2nek van gppurge. Ennél azért több cleric van bofal , de leszarom bofot is mert a heal ami hiányzik tőlünk alboktól meg nem. -
#12268 tegnap volt kleine BG keepdef, laza 353 RP- volt, sima! =)
tetces hibik próbálkoztak, majdnem be is szívtuk de akkor kiderült mi annak a szutyok turretnek az ellenszere ;-) nincs 1500-as range ;-P
ja, persze Necroval védtük, kellett kis fun az altokkal, nem mindig csak a rohadt chantereket vadászni és figyelni közben melyik buzi SB akar darálthúst csinálni belőlem =)
jja, amugy kedves tanult kollégám, Riwen talált pár széép képet a mostani zerker sebzésekről, csupáncsak 1300 körüliek, kicsitsem elszomoríató
Amire SilentDeath - 50 Assassin (Albion /Excalibur) -
#12267 1: enchanter > ice wizard
2: warden > earth theu
3: bard > sorcerer (1.60-ig)
1 - hmm, nemtom hol van icewizzynek stunja meg köcsög sneares petje ami olyan bugos mint ide Hanoi
2 - szép lenne az earth therg selfbuffal és 2handed haleffal, igaz Warden kicsit sebez, nade akkoris...
3 - hát sokra megyünk sorcival a grpDemezz ellen
Hiby castereknek nincs párjuk, sajna "számomra" tul táposak -
#12266 hát ez így papíron jól néz ki,de midiknek is meg kellene ezt magyarázni,mert azok a 3-4én rá zerkelünk egyre,2ütésből hasal pbt-vel együtt,aztán kövi gyerekre mozgunk(valszeg van egy főokos a kit követ a másik 2-3),az is fexik,aztán hiába pbtzünk 1000L az még mindig csak egy ütést fog 3-4 zerker meg barátok között is 6-8at üt...közben persze healer gyerekek tolják az instaheal+heal+mezz dolgokat 1000L,ennek ellenére midigrouppokat vhogy mégis simábban lenyomunk,mint albikat :-)...midik meg annyira el vannak szállva maguktól btw,hogy múltkor kimentem a wardenemmel+guildwardennel,és bejoinoltunk ilyen külföldi srácokat(bárd 2chanter hero),azt így 6an lenyomtunk hunter+skald+nemtommi,talán shaman triumvirátust,aztán irc-n egy csatiba voltak a bárddal közben,és teljesen beidegesedtek,és visszajöttek duellezni,mert hogy ők sokkal jobbak,és mi csak sokan vagyunk,de 1vs1be bedarálnak mindenkit,hát elkente a bárd+hero egy párnak a száját,aztán mi a másik wardennel leléptünk,mert bárdunk akkor lett 50es,aztán mentünk epicelni...de midik kissé elvetették a súlykot az utóbbi időben,nekem úgy tűnik... -
#12265 Rockety azt mondta, ha nekunk olyanok lennenek a grp-ban. :P Erre valaszoltam.
Nem egy csatat a pbt miatt veszitettunk el, ugyanis ha nem lehet slammelni a pbaoer-t, druidot, akkor az albi csapatnak lottek. Igen, tud a cleric is stunnolni, de nincs qc stun lehetosege, es altalaban csak 1 van a csapatban, nem ugy mint a hibbiknel a 2 caster. (arrol nem is beszelve, hogy 500-zal kisebb a range).
A pbt az arra jo, hogy ha elmegy a chanter RA, akkor nyertetek, a pbt arra jo, hogy ha sikerul a druidot folyamatos tamadas alatt tartani, akkor leszed rola annyi utest, hogy az egyeb castok gyer gyogyitasi kepessegei is eletben tartsak a csapatot/druidot. 10 sec es 6 sec pbt eg es fold. Majdnem annyi a kulonbseg, mint a 10 sec es a semmi kozott. :D -
#12264 de te nem azt mondtad,hogy a csapatban való hasznosságuk szerint warden>theu,hanem csak így,hogy warden>theu,de valóban,csapatban warden kissé hosszabb életű,bár csapat szinten pbt-t kicsit túlértékelitek jó ha van,de mezzer+healer,kellő számú caster+tank mellett pbt 20ad rangú dolog szvsz,nem azt mondom,hogy fölösleges,de nem is létszükséglet....mindenazonáltal vannak előnyei+warden tanknak is elmegy,szal az a mi épített grouppunkba is van,de mezzer pl 50es,warden 41es,mert mezzer fontosabb,azt gyorsabban PLtük 50re... -
#12263 biztos vannak kivételek,mert azok mindig vannak,de egészében véve aza tendencia,hogy tankok váltanak casterre vagy NSre... -
#12262 Trad pl. az ns helyett jatszik a championjaval, ha jol tudom. -
#12261 Mintha te hangoztatnad allandoan, hogy nem 1vs1-et kell nezni, hanem mennyire lehet/van a csapat hasznara. Earth theu kihal seperc alatt, es akkor viszlat pbt.